Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Να σε δω να κανεις αλματα με το townmate και τι στον κοσμοΑλματα σαν του μουλτι εκανα πριν 13-15 χρονια με παπακια και chappy! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Συμφωνω με Τασο. Και τα 2 βιντεο δεν δειχνουν τιποτα σοβαρο. (για χωμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 στο βιντεο στην πιστα mx αναφερεσαι?Ναι Συμφωνω με Τασο. Και τα 2 βιντεο δεν δειχνουν τιποτα σοβαρο. (για χωμα)Πες τα ρε Νικολή γιατι μερικοι νομιζουν οτι το χωμα ειναι παιδικη χαρα, εδω τα 126 κιλα απο το δικο μου με κουραζουν.. Που πας με τα 250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πες τα ρε Νικολή γιατι μερικοι νομιζουν οτι το χωμα ειναι παιδικη χαρα, εδω τα 126 κιλα απο το δικο μου με κουραζουν.. Που πας με τα 250... Κοιτα εγω με τα 98 δικα μου (για στεγνο μιλαμε, βενζινη δεν εχει και ποτε, την χανω απο τις υπερχειλισεις στις τουμπες ) παιδικη χαρα το βλεπω, και το δικο μου ειναι κουραστικο αλλα για αλλους λογους... Νταξει εχουν δυνατοτητες καποια για πολυ adventure καταστασεις, αλλα επιμενω πως το multi, οχι... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Για χωματαδα προφανως θα προτιμουσα africa ή ktm 990 κτλπ.Για γενικη χρηση ομως, μπορει και να το τσιμπαγα το συγκεκριμενο.Σιγουρα θα ειναι αριστο στο δρομο και στο χωμα θα την κανει τη δουλεια του οπως πρεπει(για on-offαδα μιλαμε παντα οχι εντουρο ελεος..)Μου ακουγεται ωραιο κονσεπτ γενικα. Δε θες 17αρες επειδη πατας και χωμα? Δε θες 21 μπροστα επειδη το κυνηγας στην ασφαλτο και το θες μανιτζεβελο?Παρε 19 λοιπον σε ενα ωραιο και δυνατο πακετο και ολα καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Σιγουρα θα ειναι αριστο στο δρομο και στο χωμα θα την κανει τη δουλεια του οπως πρεπει(για on-offαδα μιλαμε παντα οχι εντουρο ελεος..)Μαλλον εχουμε αλλα πραγματα στο μυαλο μας οταν λεμε On-offαδα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Κοιτα εγω με τα 98 δικα μου (για στεγνο μιλαμε, βενζινη δεν εχει και ποτε, την χανω απο τις υπερχειλισεις στις τουμπες ) παιδικη χαρα το βλεπω, και το δικο μου ειναι κουραστικο αλλα για αλλους λογους... Νταξει εχουν δυνατοτητες καποια για πολυ adventure καταστασεις, αλλα επιμενω πως το multi, οχι...παιδικη χαρα εννοω απο αποψη ευκολιας με ενα μεγαθηριο.και για μενα ειναι διασκεδαση το χωμα, αλλα οπως ειπε και ο cptangel αν θελω κατι πραγματικα χωματονο θα πηγαινα σε ΚΤΜ ή αφρικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 παιδικη χαρα εννοω απο αποψη ευκολιας με ενα μεγαθηριο.και για μενα ειναι διασκεδαση το χωμα, αλλα οπως ειπε και ο cptangel αν θελω κατι πραγματικα χωματονο θα πηγαινα σε ΚΤΜ ή αφρικα.Τρου στορυ, ασε που εχει κοσμο που κυκλοφορει ηδη με το ασφαλτινο σε ασφαλτινες διαδρομες με βιδολογο παντα μαζι if you know what i mean Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Τρου στορυ, ασε που εχει κοσμο που κυκλοφορει ηδη με το ασφαλτινο σε ασφαλτινες διαδρομες με βιδολογο παντα μαζι if you know what i meanΜπα, τελείωσαν τα χανσαπλάστ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 θεωρω οτι εχει τον ίδιο χαρακτηρα με το GS adv, μόνο που τα κάνει όλα πιο .... γρήγορα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Δεν εχεις αδικο αλλα για τον μεσο αναβατη δεν εχει να προδφερει τιποτα παραπανω απο ενα απλο μουλτι, αν ειδες το βιντεο και εχεις ιδεα απο χωματινη και εντουραδικη οδηγηση και συνθηκες θα καταλαβαινες γιατι καποιοι υποστιριζουμε οτι ειναι ενα μηχανακι που δεν ειναι για χωμα και μαλιστα να φερει το χαρακτηρισμο "enduro" οτι κανει το μουλτι στο βιντεο το κανω ανετα και με το Townmate που εχω, μη τα ισοπεδωνουμε ολα στο βωμο της εμπορικοτητας, ειναι απο τα κορυφαια μηχανακια για την ασφαλτο και εκει επρεπε να μεινει.εγώ δεν το υποστηρίζω και δεν με νοιάζει κιόλας απλά κάποιοι το έβγαλαν γαματο ενώ κάποιοι μαπα χωρίς καν να το έχουν δει από κοντά. Ίσως να είναι καλύτερο από 950 990 στο χώμα ίσως να είναι μια μαλάκια κανένας δεν μπορεί να ξέρει ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 χεχε!...στην αρχη οταν το ειδα, ειπα δεν μπορει πλακα θα κανουν ....αλλα τελικα ειναι αληθεια. ....δηλαδη πανω /κατω γυρω στα 160+ αλόγατα ετσι; ....και αυτοι παλι μισες δουλιες κανανε! Παραπονο το χω να δω μια εταιρία να βγαλει επιτελους ενα αρκετα δυνατο μεχανάκι για χωμα ρε παιδες! Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν ενα σοβαρο εργαλείο με 200 αλογα τροχο να παρουμε εμεις οι χωματεροι χεραδες να μπορουμε να παμε με αξιοπρεπια ναουμ! ............. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ρε παίδες , δεν μπορώ να καταλάβω (αν και δεν είμαι αναβάτης που θα μπορέσει να κρίνει βάση εμπειρίας) τη χρησιμότητα μιας μηχανής γιατί δηλ να προτιμήσω για ένα ταξίδι περιπέτεια, μια μηχανή 250 κιλά που μαζί με τις αποσκευές θα φτάσει τα 300 + και με τον αναβάτη θα ξεπεράσει τα 400 , θα έχει 130+ ίππους και όλα τα ηλεκτρονικά μλιμπλικια επάνωόπου αν πέσω και δεν με πλακώσει θα χρειαστώ το λιγότερο ένα πολύσπαστο και ένα σημείο εκεί κοντάόπου αν χαλάσει ένα μπλιμπλικι θα πρέπει να περιμένω τη φορτοτική με το δρον του αμαζονίου για την παραγγελιά που θα έχω στείλει μεσο δορυφόρου και αν μπορώ να το φτιάξωόσο για την δύναμη ..τι να πω ,με τόση δύναμη μπορεί να τρέξει στο παγκόσμιο ραλλυ ένα αυτοκίνητο μήπως όλα αυτά είναι ματαιοδοξία των εργοστασίων και μεις την τρώμε αμάσητη ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 χεχε!...στην αρχη οταν το ειδα, ειπα δεν μπορει πλακα θα κανουν ....αλλα τελικα ειναι αληθεια. ....δηλαδη πανω /κατω γυρω στα 160+ αλόγατα ετσι; ....και αυτοι παλι μισες δουλιες κανανε! Παραπονο το χω να δω μια εταιρία να βγαλει επιτελους ενα αρκετα δυνατο μεχανάκι για χωμα ρε παιδες! Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν ενα σοβαρο εργαλείο με 200 αλογα τροχο να παρουμε εμεις οι χωματεροι χεραδες να μπορουμε να παμε με αξιοπρεπια ναουμ! ............. ................................μήπως όλα αυτά είναι ματαιοδοξία των εργοστασίων και μεις την τρώμε αμάσητη ;Food for thought.............Βέβαια, οι "παγκόσμιοι" θα δυσκολευτούν να το καταλάβουν. Βλέπεις η ματαιοδοξία των εργοστασίων βρίσκει εύφορο έδαφος στην ματαιοδοξία των πελατών. Όσο "απαραίτητο" είναι ένα Καγιέν για να πας από άσφαλτο στην Αράχοβα, άλλο τόσο "απαραίτητα" είναι τα 160 άλογα πάνω σε τρακτερωτά λάστιχα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ρε παίδες , δεν μπορώ να καταλάβω (αν και δεν είμαι αναβάτης που θα μπορέσει να κρίνει βάση εμπειρίας) τη χρησιμότητα μιας μηχανής γιατί δηλ να προτιμήσω για ένα ταξίδι περιπέτεια, μια μηχανή 250 κιλά που μαζί με τις αποσκευές θα φτάσει τα 300 + και με τον αναβάτη θα ξεπεράσει τα 400 , θα έχει 130+ ίππους και όλα τα ηλεκτρονικά μλιμπλικια επάνωόπου αν πέσω και δεν με πλακώσει θα χρειαστώ το λιγότερο ένα πολύσπαστο και ένα σημείο εκεί κοντάόπου αν χαλάσει ένα μπλιμπλικι θα πρέπει να περιμένω τη φορτοτική με το δρον του αμαζονίου για την παραγγελιά που θα έχω στείλει μεσο δορυφόρου και αν μπορώ να το φτιάξωόσο για την δύναμη ..τι να πω ,με τόση δύναμη μπορεί να τρέξει στο παγκόσμιο ραλλυ ένα αυτοκίνητο μήπως όλα αυτά είναι ματαιοδοξία των εργοστασίων και μεις την τρώμε αμάσητη ;Νομίζω πως κανείς υποψήφιος αγοραστής ή κάτοχος δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πάει άνετα χώμα με ένα 1000άρι-1200άρι θηρίο κοντά στα 250-300 κιλά ούτε βρίσκω λόγο να υπάρχουν 100 ή 120 ή 140 άλογα σε μία μηχανή που έχει οff κυρίως προσανατολισμό...ούτε φυσικά έχει λογική να σκάσεις 15-20 χιλιάρικα για ένα τέτοιο μηχάνημα.Τα σημερινά μαστόδοντα λοιπόν που είναι όντως εντυπωσιακά και με άπειρες δυνατότητες,προφανώς και δεν είναι χωμάτινα ή τουλάχιστον δεν είναι αυτός ο βασικός προσανατολισμός τους,δεν μπορεί να είναι...δεν έχει βρεθεί ακόμα η φόρμουλα για ένα δίτροχο που θα τα κάνει όλα!Τα specs τους διαμορφώνονται σε συνδυασμό με πολλά άλλα στοιχεία που εκτός από τα μηχανολογικά-τεχνικά,επηρεάζονται σημαντικά από το marketing και τη σχέση του με το life style.Εξαρτάται σαφώς και από το πώς εννοεί ο καθείς το ''πάω χώμα''...αυτός που θέλει καθαρά χωμάτινη χρήση,ξέρει που πρέπει να κινηθεί και σίγουρα όχι σε πολλά κυβικά-άλογα-ευρώ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 η ουσία είναι ότι ήρθε να παρει μερίδιο της BMW και νομίζω θα τσιμπήσει αρκετά...κομμάτια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 η ουσία είναι ότι ήρθε να παρει μερίδιο της BMW και νομίζω θα τσιμπήσει αρκετά...κομμάτιαΘα αναστενάξουν τα καφέ πάλι με τα μαστόδοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ρε παίδες , δεν μπορώ να καταλάβω (αν και δεν είμαι αναβάτης που θα μπορέσει να κρίνει βάση εμπειρίας) τη χρησιμότητα μιας μηχανής γιατί δηλ να προτιμήσω για ένα ταξίδι περιπέτεια, μια μηχανή 250 κιλά που μαζί με τις αποσκευές θα φτάσει τα 300 + και με τον αναβάτη θα ξεπεράσει τα 400 , θα έχει 130+ ίππους και όλα τα ηλεκτρονικά μλιμπλικια επάνωδεν είναι για όλους ρε, να, για παράδειγμα ο παρακάτω το πετάει σα σκατό ασουμε.. το'χει το πράμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Τέλειο μηχανάκι που τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Απλά. Ούτε το 50/50 on/off υπάρχει. Μια μηχανή που είναι φτιαγμένη για να καταπίνει εθνικές πιθανότατα θα'ναι κουραστικό στον επαρχιακό και φυσικά και στην πόλη. Μια που είναι φτιαγμένη καθαρά για χώμα δεν θα'ναι για να βγει στον δρόμο. Τουλάχιστον όχι για πολύ και σίγουρα όχι για ταξίδι. Ακόμα και οι πιο "hardcore" on/off (τύπου παλιά άφρικα ας πούμε) κάπου χάνουν, και είναι λογικό. Καθένας συμβιβάζεται και θέτει προτεραιότητες. Αν είσαι χωμάτινος σαν το Νικολάκη ή τον Τάσο ξέρω γω, ε δεν θα πάρεις το Ζούπερ τενερε το χιλιαδιακό γιατί το χώμα-χώμα που πάνε δεν είναι για νταλίκες. Κάποιος που θέλει ένα ψηλό τούρερ που αν δει και κανέναν χωματόδρομο δεν θα χρειαστεί να πηγαίνει με 3.4 χιλιόμετρα για να τον περάσει, ε ίσως του κάνει.Παρ'όλα αυτά, αν ο άλλος έχει τις κ...λες να πάρει το θεριό σε χωματάδες βαρβάτες, ε ας το κάνει. Πιθανώς να το μετανιώσει σύντομα, αλλά γούστο του και καπέλο του. Μετά το κρατάει για τούρερ ή παίρνει κι ένα σιξ ντέηζ και είναι άρχοντας.Όσο για τις ιπποδυνάμεις, νομίζω "καλομάθαμε" βλέποντας τριψήφιους παντού. Σε σημείο που βλέπουμε κάτι εξαμισάρρρ με 50-70 ίππους και γελάμε. Που τόσους ίππους είχαν αμάξια, με το τετραπλάσιο βάρος. Κακό δεν είναι, οι μηχανές εξελίσσονται, τα μοτέρ εξελίσσονται και οκ, γίνονται θεριά και βγάζουν τεράστιες ιπποδυνάμεις. Τώρα αν τις χρειάζεται κάποιος είναι άλλο καπέλο, και συνήθως η απάντηση είναι όχι. "Θέλω" είναι, όχι "χρειάζομαι". Κι αν το θέλει κάποιος, με 'γειά του με χαρά του.Τέλος, τα promo videos που δείχνουν τα θεριά στα χώματα να χοροπηδάνε σαν κατσίκια είναι καθαρά MARKETING. Γιατί ο αντβεντσουράς θέλει να ξέρει πως, ακόμα κι αν πηγαίνει στην καφετέρια μόνο με το θωρηκτό, αν θελήσει ποτέ να γυρίσει την Πίνδο, θα το καταφέρει. Οι πιθανότητες είναι να φάει τα μούτρα του, γιατί προφανώς έχει πέσει κοπτοραπτική και μάλιστα σε αναβάτες με ντακάρ στην πλάτη τους για να γυριστούν αυτά τα βίντεο, αλλά αυτό το ξέρει κι ο ίδιος και δε γ...είς, σάμπως πόσες φορές θα το πάει κι αυτός στα κατσάβραχα...Εντελώς on topic, η ντουκάτι θέλησε να κάνει μια προσπάθεια να κλέψει καναν πελάτη απ'τους υπόλοιπους θωρηκταντβετσουροκατασκευαστές, είχε έτοιμο το μούλτι, του κότσαρε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, κάγκελα, ακτίνες και 19άρη εμπρός κι ότι γίνει. Δεν είναι λες και καταστράφηκε από R&D έξοδα και νέες γραμμές παραγωγής. Bolt-on μόντες έκανε ουσιαστικά. Ε, όλο και σε κάποιους θ'αρέσει, θα το τσιμπήσουν, θα βγάλει κανα φραγκάκι παραπάνω η ντουκάτι και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν είναι για όλους ρε, να, για παράδειγμα ο παρακάτω το πετάει σα σκατό ασουμε.. το'χει το πράμα αντε ρε αΦτος δεν κάνει έχει ψηλά το ΚΒ (κεντρο βαρους ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- είναι αλήθεια πως δεν αγοράζουμε αυτά που πραγματικά χρεαζόμαστε αλλά αυτά που μας ερεθίζουν (το πνεύμα ρε ! ) και γεμίζουν τη ματαιδοξία χρειάζεται κι αυτή καμιά φορά τι να κάνουμε ,,,σε λαβί που λεν και οι φίλοι μας οι Γαλλοι ..ίσως τελικά μέρος της αλήθεια να κρύβετε σ αυτό που λέει ο θεματαοι άλλοι φίλοι μας οι Γερμανοί , έχουν μια εμμονή , αυτό που τους χαρακτηρίζει θα έλεγα οτι είναι η επιμονή τους στο να επιβάλουν την άποψη τους σχεδόν με κάθε τρόποστη προκείμενη περίπτωση ήταν αυτοί που όταν χρειάστηκε να μπουν στην κατηγορία μεγάλα ον οφ αντι να σχεδιάσουν έναν ελαφρή κινητήρα πείραν απ το ραφι ένα μπόξερ τον έβαλαν σε ένα πλάισιο μεγάλωσαν τις διαδρομές και βουαλά εγένετο το 100cs -ή κάπως ετσι δεν θυμάμαι και πολύ καλά - τα υπόλοιπα τα ξέρετεαλλά το ίδιο έγινε και σε άλλες και με άλλες βιομηχανίες , και η πόρσε τα ίδια έκανε η πρώτη 911 ήταν ένα αυτοκίνητο με τρισάθλια οδιγική συμπεριφορά -λόγο θέσης κινητήρα -και όμως αυτοί επέμεναν και με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και μέσα απο την εξέλιξη κατάφεραν να το κάνουν αυτό που ειναι σήμεραάλλα παραδείγματα η εμμονή της bmw στη πίσω κίνηση , όπως και στη mercedes -αν και οι τελευταίοι έβαλαν λίγο νερό στο κρασί τους . της audi στην τετρακίνηση και στο τουρμπο .... τεσπα δε γράφω άλλα σεντόνια καλημέρα σας Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2015 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Το "άπλωσες" πολύ Σάκη............. Θα επανέλθω το μεσημέρι που θα έχω χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterTHErider 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Τέλειο μηχανάκι που τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Απλά. Ούτε το 50/50 on/off υπάρχει. Μια μηχανή που είναι φτιαγμένη για να καταπίνει εθνικές πιθανότατα θα'ναι κουραστικό στον επαρχιακό και φυσικά και στην πόλη. Μια που είναι φτιαγμένη καθαρά για χώμα δεν θα'ναι για να βγει στον δρόμο. Τουλάχιστον όχι για πολύ και σίγουρα όχι για ταξίδι. Ακόμα και οι πιο "hardcore" on/off (τύπου παλιά άφρικα ας πούμε) κάπου χάνουν, και είναι λογικό. Καθένας συμβιβάζεται και θέτει προτεραιότητες. Αν είσαι χωμάτινος σαν το Νικολάκη ή τον Τάσο ξέρω γω, ε δεν θα πάρεις το Ζούπερ τενερε το χιλιαδιακό γιατί το χώμα-χώμα που πάνε δεν είναι για νταλίκες. Κάποιος που θέλει ένα ψηλό τούρερ που αν δει και κανέναν χωματόδρομο δεν θα χρειαστεί να πηγαίνει με 3.4 χιλιόμετρα για να τον περάσει, ε ίσως του κάνει.Παρ'όλα αυτά, αν ο άλλος έχει τις κ...λες να πάρει το θεριό σε χωματάδες βαρβάτες, ε ας το κάνει. Πιθανώς να το μετανιώσει σύντομα, αλλά γούστο του και καπέλο του. Μετά το κρατάει για τούρερ ή παίρνει κι ένα σιξ ντέηζ και είναι άρχοντας.Όσο για τις ιπποδυνάμεις, νομίζω "καλομάθαμε" βλέποντας τριψήφιους παντού. Σε σημείο που βλέπουμε κάτι εξαμισάρρρ με 50-70 ίππους και γελάμε. Που τόσους ίππους είχαν αμάξια, με το τετραπλάσιο βάρος. Κακό δεν είναι, οι μηχανές εξελίσσονται, τα μοτέρ εξελίσσονται και οκ, γίνονται θεριά και βγάζουν τεράστιες ιπποδυνάμεις. Τώρα αν τις χρειάζεται κάποιος είναι άλλο καπέλο, και συνήθως η απάντηση είναι όχι. "Θέλω" είναι, όχι "χρειάζομαι". Κι αν το θέλει κάποιος, με 'γειά του με χαρά του.Τέλος, τα promo videos που δείχνουν τα θεριά στα χώματα να χοροπηδάνε σαν κατσίκια είναι καθαρά MARKETING. Γιατί ο αντβεντσουράς θέλει να ξέρει πως, ακόμα κι αν πηγαίνει στην καφετέρια μόνο με το θωρηκτό, αν θελήσει ποτέ να γυρίσει την Πίνδο, θα το καταφέρει. Οι πιθανότητες είναι να φάει τα μούτρα του, γιατί προφανώς έχει πέσει κοπτοραπτική και μάλιστα σε αναβάτες με ντακάρ στην πλάτη τους για να γυριστούν αυτά τα βίντεο, αλλά αυτό το ξέρει κι ο ίδιος και δε γ...είς, σάμπως πόσες φορές θα το πάει κι αυτός στα κατσάβραχα...Εντελώς on topic, η ντουκάτι θέλησε να κάνει μια προσπάθεια να κλέψει καναν πελάτη απ'τους υπόλοιπους θωρηκταντβετσουροκατασκευαστές, είχε έτοιμο το μούλτι, του κότσαρε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, κάγκελα, ακτίνες και 19άρη εμπρός κι ότι γίνει. Δεν είναι λες και καταστράφηκε από R&D έξοδα και νέες γραμμές παραγωγής. Bolt-on μόντες έκανε ουσιαστικά. Ε, όλο και σε κάποιους θ'αρέσει, θα το τσιμπήσουν, θα βγάλει κανα φραγκάκι παραπάνω η ντουκάτι και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.+10000000000000000000000000000απλα και ομορφα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Κι ρε σεις, ξεχνάτε να και εναν άλλο λόγο που είναι όλα αυτά φτιαγμένα... Για να έχουμε να λέμε το μακρύ και το κοντό μας εδώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 ΝαιΠες τα ρε Νικολή γιατι μερικοι νομιζουν οτι το χωμα ειναι παιδικη χαρα, εδω τα 126 κιλα απο το δικο μου με κουραζουν.. Που πας με τα 250... Ποιο χωμα και βραχια μ αρεσει που το συζητατε...... αυτο το πραγμα ειναι μονο για το παρουν τπτ δικηγοροι, γιατροι και βουτυρομπεμπεδες να πηγαινουν στην καφετερια, μπουζουκια και να το παιζουν adventurαδες.....! αν πεσεις μιση φορα με αυτο στο βουνο εχεις σπασει τουλαχιστον 5 πλευρα και κανα ποδι χωρια η ζημια 2-3 χιλιαρικα.....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες