Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εγω πιστευω πωςσου χει "φαει" την κοπελα καποιος hipster 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εγω πιστευω πωςΚρυμμένο περιεχόμενοΜε ΜΤ :pΥΓ. Εγώ είμαι 1.90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ψιλοεμετός...δε μου άρεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Γιατί δεν λες απλά ότι δεν γουστάρεις τα ΜΤ να τελειώνουμε;Όσο για τις διαφημίσεις.. ωπ ξέχασα. ΒΥΖΑΝ μια χαρα τα γουσταρω και σε ενα test drive που ειχαν στα 07 09 τις προαλες τα καραγουσταρα,δεν καταλαβαινεις ομως τι θελω να πω,ειναι ΜΟΝΟ για γουστα μπαντοσουζες και τετοια, το οτι αν θες να πας μεχρι την σουδια πανε και χωμα πανε λιγο επισης και καμια μπαγαζιερα φανταζομαι θα παιρνουν με πατεντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια χαρα τα γουσταρω και σε ενα test drive που ειχαν στα 07 09 τις προαλες τα καραγουσταρα,δεν καταλαβαινεις ομως τι θελω να πω,ειναι ΜΟΝΟ για γουστα μπαντοσουζες και τετοια, το οτι αν θες να πας μεχρι την σουδια πανε και χωμα πανε λιγο επισης και καμια μπαγαζιερα φανταζομαι θα παιρνουν με πατενταΒασικά μιλούσα στον Naruse Mikio ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν είναι για κάγκουρες ή χιπστερς :p Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εγω δεν λεω ουτε καγκουρες ουτε χιπστερ ουτε τπτ λεω απλα οτι ειναι μια μηχανη ΜΟΝΟ για καβλες τωρα αν καποιος θελει να κανει σαφαρι με αυτην ας κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εγω δεν λεω ουτε καγκουρες ουτε χιπστερ ουτε τπτ λεω απλα οτι ειναι μια μηχανη ΜΟΝΟ για καβλες τωρα αν καποιος θελει να κανει σαφαρι με αυτην ας κανειΤο "μόνο" στην προτασή σου είναι περιττό/υπερβολικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Βασικά μιλούσα στον Naruse Mikio ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν είναι για κάγκουρες ή χιπστερς :pΤο πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"Δεν μου αρέσει να βγαίνω off-topic αλλά χαλάλι. Δεν είμαι κάγκουρας, δεν είμαι Hipster, η μηχανή μου καλύπτει βασικές αναγκες:- Μετακίνηση καθημερινά δουλειά-σπίτι (περίπου 45 χιλιόμετρα ημερησίως) άνετα και σβέλτα. Χωρίς σούζες/endo κλπ. Και με κοστούμι την καβαλάω και πηγαίνω δουλειά. Ένας συνάδερφος μάλιστα έρχεται με R6. Γιατί αυτό γουστάρει!- Καθημερινά βάζω δεύτερο άτομο (ναι δεν της ειναι η πιο άνετη σελα προς το παρόν, γιατί θα το φτιάξουμε και αυτό σύντομα)- Με το σακίδιό μου φορτώνω αρκετά πράγματα, όπως και ένα καθημερινό σουπερμάρκετ. Για το σουπερμαρκετ ου Σαββατου παω με το αμαξι ή με πόδια.- ΣΚ πάω γρήγορες βόλτες, καφέδες παραλιακή, Μέγαρα, πέριξ Αθηνών κλπ.- Πάω όπου θέλω μέσα στην Αθήνα χωρίς άγχος παρκαρίσματος κλπ.- Ταξίδια δεν έχω κάνει ακόμα, θα γίνουν κι αυτά όμως. Σαμάρια έχουμε, παίρνει και σκληρές βαλίτσες άμα θέλεις, ρίξε μια ματιά σε GIVI. Βάζεις και ζελατίνα και είσαι μια χαρα:Όποιος θέλει καναπεδάτα ταξίδια παίρνει Yamaha FJR, BMW K1600 GTL, κλπ, ή αυτοκίνητο. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"Για να καταλάβουμε....τι εστί "κανονική" μοτοσυκλέτα; Με ένα παράδειγμα κατά προτίμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"Δεν μπορώ καν να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου. Βασικά, σου αρέσει κάποιο γυμνό;Δεν ξέρω πως φαίνονται αυτά που γράφω, ίσως επιθετικά, αλλά δεν τα λέω έτσι. Απλά προσπαθώ να καταλάβω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εισαι hipster και τεντυ μποις 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Tώρα τι ας πούμε θες να μας πείσεις ότι τα γυμνά είναι για τίποτα άλλο πέρα από καγκουρές καφετέριες hippsters μουστάκια αντρικά κοτσιδάκια κλπ ?? Έλα φίλε πούλα το να βρεις την υγειά σου ξέρει το ο naruse τι λέει και εσείς ανόητοι αναρωτιέστε κιόλας τι και πως...τσίμπα nc να δεις το φως το αληθινό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Όταν λέμε πως "ένα μηχανάκι είναι μόνο για κάγκουρες" δεν σημαίνει πως όποιος το έχει είναι κάγκουρας (με αυτή τη λογική όποιος έχει R1 είναι χεράς)...Ίσως ο λόγος που πήρε το καγκουρομηχανάκι να είναι και τα "ΟΥΑΟΥ" των φόρουμ και η ανυπαρξία κάποιας αντίθετης άποψης που να τον προβληματίσει.Οι εταιρίες πουλάνε τα ίδια και τα ίδια για δεκαετίες, αν πχ δεν είχε εμφανιστεί το HONDA BROS το 1988 και εμφανιζόταν σήμερα (με ψεκασμό κτλ αλλά στην ουσία το ίδιο μηχανάκι) θα γινόταν χαμός από τα ΟΥΑΟΥ (και δεν αναφέρομαι σε κάποιες πραγματικά high tech μηχανές από το '90)."Κανονικό" γυμνό είναι το BT1100, ποιότητα, χώροι, άξονας, αντοχή στο χρόνο και τα χλμ..."Κανονικό" γυμνό είναι το CB seven fifty που έβγαινε στην Ιαπωνία μέχρι το 2008... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"Emoticon για "βουλωσε το στοματάκι σου" υπάρχει διαχειριστές? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Παίδες chillάρετε λίγο.- "Κανονικό" δεν υπάρχει. Δηλαδή κανονικά είναι όσα είναι σε κλασσική γραμμή και τα μοντέρνα είναι γτπ;- Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο emoticon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Παίδες chillάρετε λίγο.- "Κανονικό" δεν υπάρχει. Δηλαδή κανονικά είναι όσα είναι σε κλασσική γραμμή και τα μοντέρνα είναι γτπ;- Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο emoticon. Εσύ μιλάς για "γραμμή", εγώ μιλώ για χώρους και άρα για δυνατότητα να ταξιδέψεις κτλ. Επίσης τονίζω και τη ματαιότητα να δουλεύεις για να αγοράζεις συνεχώς μηχανάκια λες και τα καινούργια έχουν κάποια σοβαρή διαφορά από τα παλιά (οι αρπαχτές των εταιριών δλδ).Υπάρχει κανένα emotican για να μη διαβάζουν όσοι τραβάνε ζόρια; αχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Οταν λες χωρους τι εννοεις δηλαδη?Σαμαρια ολα παιρνουν.Σκληρες βαλιτσες αναλογα εαν βγαζουν.Μπαγκαζιερα παλι σχεδον ολα.Tank bag ολα.το ποσο μεγαλο εξαρταται απο τη θεση οδηγησης.Οποτε περα απο αυτα η θεση οδηγησης και η ανεμοκαλυψη ειναι που δειχνει εαν κατι ταξιδευει πιο ανετα απο κατι αλλο.Εαν καποιο δεν τον ενοχλει η θεση και η ανεμοκαλυψη ταξιδευει με οτι θες.Και με το mt-10.Τωρα επειδη δε σου αρεσει εσενα ,ειναι υποκειμενικη αποψη.Εμενα δε μου αρεσουν αυτα που ανεφερες.Και βαλε και τα αθλια φρενα-αναρτησεις που εχουν σε σχεση με τα συγχρονα γυμνα που κατ επεκταση τα κανει και επικινδυνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ας μην ξεχνάμε ότι η Γιαμάχα και η κάθε Γιαμάχα είναι επιχείρηση και αυτό που την ενδιαφέρει είναι η αύξηση του κέρδους και των μετοχών της. Από την στιγμή που το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους μηχανές, αυτή θα συνεχίσει να παράγει τέτοια μοντέλα. Αν η αγορά ζητήσει μηχανές με φτερά θα βγάλει και τέτοιες.Επίσης ποιος ο λόγος να κρίνουμε το τι γουστάρει ο καθένας και να τον χαρακτηρίζουμε με βάση αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εσύ μιλάς για "γραμμή", εγώ μιλώ για χώρους και άρα για δυνατότητα να ταξιδέψεις κτλ. Επίσης τονίζω και τη ματαιότητα να δουλεύεις για να αγοράζεις συνεχώς μηχανάκια λες και τα καινούργια έχουν κάποια σοβαρή διαφορά από τα παλιά (οι αρπαχτές των εταιριών δλδ).Υπάρχει κανένα emotican για να μη διαβάζουν όσοι τραβάνε ζόρια;αχαχαχαχαΆμα είσαι ένα μέτρο και ένα μίλκο δεν σου φταίμε οι υπόλοιποι. Θα το ευχαριστηθείς πιστεύω αν δεν χωράει κάποιος στο 07 και πάρει 500Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εχουμε χασει τη μπαλα. Τι χωρους θελετε μωρε στα μηχανακια σας? να πατε να παρετε Tiguan αν θελετε χωρους...Καραμελα νουμερο 1. Τα γυμνα δεν ταξιδευουν. Σοβαρα? Οχι παλι... 2. Τα μεγαλα on-off ειναι αχρηστα για χωμα, καλυτερα τα ελαφρια εντουρακια. Γελανε οσοι δοκιμασανε χωμα. Δεν θα κανεις εντουρο φυσικα, αλλα ενα KTM Superadvenrure, ενα GS, ενα Tenere 1200, ενα CRF1000L, εχουν απιστεφτες δυνατοτητες στο χωμα, οχι δεν κανουν εντουρο και δεν φτιαχτηκαν για αυτο, μπορουν ομως να κανουν ταξιδαρες μεσω χωματος, ναι μπορουν να σκαρφαλωσουν ανετα και να κανουν μπαντες στο χωμα αν εχει ο αναβατης μια εξικοιωση μ'αυτο. (Οχι το καινουργιο Multi, αυτο ειναι χαλια) 3. Αξιοπρεπη μηχανακια, TDM, Vstrom, Xtx... Σοβαρα κλαιω απ'τα γελια. Τιμια για Ελλαδα ναι, εχουν μοσχοπουλησει σε καθε καγκουρα (και μη, μην τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι) , για πατε Ευρωπη και Αμερικη. Παιζει να σας πουν οτι ειναι τα χειροτερα μηχανακια της κατηγοριας τους αυτα. 4. το mt-10 δεν εχει νοημα, δεν εχει νοημα το 1000αρι γυμνο... Νταξει οκ, δεν ειδα κανεναν να παει να γραφει τα ιδια στο tuono... η στο monster το 1200, η στο superduke, γιατι? 5. Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι πρακτικα, δεν ειναι οικονομικα, δεν καλυπτουν αναγκες και και και. Χεστηκαμε κυριοι... Ναι, χεστηκαμε. Δεν θελω μηχανακι να καλυπτει τις αναγκες μου. Θελω να μου προσφερει συγκινισεις, δεν θελω να ειναι πρακτικο, θελω να εχει βρωμογκαζο και να ειναι ελαφρυ μπροστα για να σηκωνεται ευκολα. Νταξει? Να πατε να παρετε NC, κι εμεις θα βγαζουμε γουστα κανοντας μπαντοσουζες με 1000αρια αχρηστα γυμνα, θα γουσταρουμε στο χωμα με μηχανακια που καινε πολυ και εχουν ακριβη συντηρηση και θα κανουμε ταξιδια με αβολα ss επειδη γουσταρουμε... 6. Αχρηστα και τα χιπστερ και ασχημα, ναι οκ ουτε εγω ειμαι φαν της κατηγοριας, αλλα ναι καποιοι θελουν να κανουν χαλαρες βολτες και να σκανε στην καφετρια με ενα μηχανακι που ταιριαζει στο στυλακι τους χωρις να ζητανε πολλα πολλα.Δεν ειναι ο καθε αναβατης ιδιος, οποτε μην χαρακτηριζετε ενα μηχανακι συμφωνα με τα γουστα σας, τα θελω σας και την αντιληψη που εχετε για καποια κατηγορια μοτοσυκλετας. Δεν σας αρεσει? Πειτε το, καθε γνωμη δεκτη, οχι να μου επειμενετε ομως και να γραφετε και να γραφετε και να συνεχιζετε τα off-topic για να πεισετε τους αλλους με τις αντιληψεις σας... Ναι κι εγω off-topic ειμαι, να με συγχωρατε, δεν αντεξα... 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μου τελείωσαν τα Likes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ...Αμήν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 το κλασσικο πλεον επειχηρημα εγω γουσταρω να ταξιδευω με 1000αρι ss εγω γουσταρω να καιω πολλα κλπ κλπ , ταξιδεψε αμα θες και με ποδηλατο προβλημα σου, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΑΘΟΣ δεν εχουν φτιαχτει για αυτο,ο αλλος λεει γουσταρω 1000αρι 4κ για μεσα στην πολη,ε παρε και 6κυλινδρο για να πας στην καφετερια το οτι εισαι για τις ντοματες ειναι αλλο θεμα εσυ μπορει ετσι να καυλωνεις με τις 6κυλινδρες πιστονιές,νικολα μου φερνεις την αμερικη για παραδειγμα θες να δεις ποσα indian HD και λοιπα που εδω τα εχουμε κουβαδες εχουν?Ναι κανε σουζες και γω κανω και ξερεις κατι σουζες κανει και το mt 07 αν εσυ(οχι εσυ συγκεκριμενα) θες 100 κιλα ροπη και 6002365 αλογα για να σουζαρεις ειναι δικο σου θεμα μπαντες και σουζες κανουν και αλλα μηχανακια (το 07 δεν καθεται κατω και παει μπαντα σουζα αν θες δεν χρειαζεται να εισαι ο ροσι εγω κουλος ειμαι και το πηγα)και τελος αυτο το ο καθενας κανει οτι θελει και τα λοιπα δεν το αντεχω αλλο.Λες και ειπαμε οτι απαγορευετε να παρεις 1200gs για την καφετερια δεν απαγορευετε προφανως οπως δεν απαγορευετε να τον κοροιδευω και γω που πηρε αυτο το μοτο που ειναι σχεδιασμενο για τον γυρο της γης και ο αλλος οταν βρεχει ή οταν εχει ψυχρουλα και στην καφετερια παει με το Του-του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ε άρα έτσι θα πρέπει να υπάρχουν 2 κατηγορίες. Παπιά για την πόλη και onoffοηδεί για εκτός;Ο άλλος κάνει ταξίδι με παπί γιατί γουστάρει και ο παράλλος πάει για καφέ με chopper. Εσύ δηλαδή με την Aprillia πας ΜΟΝΟ ταξίδια; Δεν μου φαίνεται μηχανή πόλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες