Jump to content
ksino1100

Yamaha MT-10 (2016), new FZ1

Recommended Posts

εγω πιστευω πως

σου χει "φαει" την κοπελα καποιος hipster :dry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί δεν λες απλά ότι δεν γουστάρεις τα ΜΤ να τελειώνουμε;

Όσο για τις διαφημίσεις.. ωπ ξέχασα. ΒΥΖΑΝ 

μια χαρα τα γουσταρω και σε ενα test drive που ειχαν στα 07 09 τις προαλες τα καραγουσταρα,δεν καταλαβαινεις ομως τι θελω να πω,ειναι ΜΟΝΟ για γουστα μπαντοσουζες και τετοια, το οτι αν θες να πας μεχρι την σουδια πανε και χωμα πανε λιγο επισης και καμια μπαγαζιερα φανταζομαι θα παιρνουν με πατεντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα τα γουσταρω και σε ενα test drive που ειχαν στα 07 09 τις προαλες τα καραγουσταρα,δεν καταλαβαινεις ομως τι θελω να πω,ειναι ΜΟΝΟ για γουστα μπαντοσουζες και τετοια, το οτι αν θες να πας μεχρι την σουδια πανε και χωμα πανε λιγο επισης και καμια μπαγαζιερα φανταζομαι θα παιρνουν με πατεντα

Βασικά μιλούσα στον Naruse Mikio ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν είναι για κάγκουρες ή χιπστερς :p

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν λεω ουτε καγκουρες ουτε χιπστερ ουτε τπτ λεω απλα οτι ειναι μια μηχανη ΜΟΝΟ για καβλες τωρα αν καποιος θελει να κανει σαφαρι με αυτην ας κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν λεω ουτε καγκουρες ουτε χιπστερ ουτε τπτ λεω απλα οτι ειναι μια μηχανη ΜΟΝΟ για καβλες τωρα αν καποιος θελει να κανει σαφαρι με αυτην ας κανει

Το "μόνο" στην προτασή σου είναι περιττό/υπερβολικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά μιλούσα στον Naruse Mikio ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν είναι για κάγκουρες ή χιπστερς :p

Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.

Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...

Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημα είναι πως είναι μόνο για κάγκουρες και για χίπστερς. Θα μπορούσε με αυτά τα μοτεράκια να φτιάξει και κανονικές μοτοσυκλέτες.

Έτσι που το πάει όμως θα παρουσιάσει και on-off και παπιά και αντικαταστάτη του fjr πάνω στο ίδιο πλαίσιο, για οικονομία...

Και θα βγαίνει μετά ο "γιαμαχάκιας" (που είναι μάλλον μέτοχος της φίρμας ή κάποιου είδους στρατηγικός εταίρος) και θα σχολιάζει: "ΟΥΑΟΥ!!"

Δεν μου αρέσει να βγαίνω off-topic αλλά χαλάλι. Δεν είμαι κάγκουρας, δεν είμαι Hipster, η μηχανή μου καλύπτει βασικές αναγκες:

- Μετακίνηση καθημερινά δουλειά-σπίτι (περίπου 45 χιλιόμετρα ημερησίως) άνετα και σβέλτα. Χωρίς σούζες/endo κλπ. Και με κοστούμι την καβαλάω και πηγαίνω δουλειά. Ένας συνάδερφος μάλιστα έρχεται με R6. Γιατί αυτό γουστάρει!

- Καθημερινά βάζω δεύτερο άτομο (ναι δεν της ειναι η πιο άνετη σελα προς το παρόν, γιατί θα το φτιάξουμε και αυτό σύντομα)

- Με το σακίδιό μου φορτώνω αρκετά πράγματα, όπως και ένα καθημερινό σουπερμάρκετ. Για το σουπερμαρκετ ου Σαββατου παω με το αμαξι ή με πόδια.

- ΣΚ πάω γρήγορες βόλτες, καφέδες παραλιακή, Μέγαρα, πέριξ Αθηνών κλπ.

- Πάω όπου θέλω μέσα στην Αθήνα χωρίς άγχος παρκαρίσματος κλπ.

- Ταξίδια δεν έχω κάνει ακόμα, θα γίνουν κι αυτά όμως. Σαμάρια έχουμε, παίρνει και σκληρές βαλίτσες άμα θέλεις, ρίξε μια ματιά σε GIVI. Βάζεις και ζελατίνα και είσαι μια χαρα:

b_9.jpg

Όποιος θέλει καναπεδάτα ταξίδια παίρνει Yamaha FJR, BMW K1600 GTL, κλπ, ή αυτοκίνητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβουμε....τι εστί "κανονική" μοτοσυκλέτα; Με ένα παράδειγμα κατά προτίμηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ καν να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου. Βασικά, σου αρέσει κάποιο γυμνό;

Δεν ξέρω πως φαίνονται αυτά που γράφω, ίσως επιθετικά, αλλά δεν τα λέω έτσι. Απλά προσπαθώ να καταλάβω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tώρα τι ας πούμε θες να μας πείσεις ότι τα γυμνά είναι για τίποτα άλλο πέρα από καγκουρές καφετέριες hippsters μουστάκια αντρικά κοτσιδάκια κλπ ?? Έλα φίλε πούλα το να βρεις την υγειά σου ξέρει το ο naruse τι λέει και εσείς ανόητοι αναρωτιέστε κιόλας τι και πως...τσίμπα nc να δεις το φως το αληθινό 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν λέμε πως "ένα μηχανάκι είναι μόνο για κάγκουρες" δεν σημαίνει πως όποιος το έχει είναι κάγκουρας (με αυτή τη λογική όποιος έχει R1 είναι χεράς)...

Ίσως ο λόγος που πήρε το καγκουρομηχανάκι να είναι και τα "ΟΥΑΟΥ" των φόρουμ και η ανυπαρξία κάποιας αντίθετης άποψης που να τον προβληματίσει.

Οι εταιρίες πουλάνε τα ίδια και τα ίδια για δεκαετίες, αν πχ δεν είχε εμφανιστεί το HONDA BROS το 1988 και εμφανιζόταν σήμερα (με ψεκασμό κτλ αλλά στην ουσία το ίδιο μηχανάκι) θα γινόταν χαμός από τα ΟΥΑΟΥ (και δεν αναφέρομαι σε κάποιες πραγματικά high tech μηχανές από το '90).

"Κανονικό" γυμνό είναι το BT1100, ποιότητα, χώροι, άξονας, αντοχή στο χρόνο και τα χλμ...

"Κανονικό" γυμνό είναι το CB seven fifty που έβγαινε στην Ιαπωνία μέχρι το 2008...

Honda_CB750_Special_2007TMS.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Emoticon για "βουλωσε το στοματάκι σου" υπάρχει διαχειριστές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες chillάρετε λίγο.

- "Κανονικό" δεν υπάρχει. Δηλαδή κανονικά είναι όσα είναι σε κλασσική γραμμή και τα μοντέρνα είναι γτπ;

- Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο emoticon. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες chillάρετε λίγο.

- "Κανονικό" δεν υπάρχει. Δηλαδή κανονικά είναι όσα είναι σε κλασσική γραμμή και τα μοντέρνα είναι γτπ;

- Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο emoticon. :lipssealed:

Εσύ μιλάς για "γραμμή", εγώ μιλώ για χώρους και άρα για δυνατότητα να ταξιδέψεις κτλ.

Επίσης τονίζω και τη ματαιότητα να δουλεύεις για να αγοράζεις συνεχώς μηχανάκια λες και τα καινούργια έχουν κάποια σοβαρή διαφορά από τα παλιά (οι αρπαχτές των εταιριών δλδ).

Υπάρχει κανένα emotican για να μη διαβάζουν όσοι τραβάνε ζόρια;

αχαχαχαχα4644d1398259271-anyone-tall-riding-mt07-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες χωρους τι εννοεις δηλαδη?

Σαμαρια ολα παιρνουν.

Σκληρες βαλιτσες αναλογα εαν βγαζουν.

Μπαγκαζιερα παλι σχεδον ολα.

Tank bag ολα.το ποσο μεγαλο εξαρταται απο τη θεση οδηγησης.

Οποτε περα απο αυτα η θεση οδηγησης και η ανεμοκαλυψη ειναι που δειχνει εαν κατι ταξιδευει πιο ανετα απο κατι αλλο.

Εαν καποιο δεν τον ενοχλει η θεση και η ανεμοκαλυψη ταξιδευει με οτι θες.Και με το mt-10.

Τωρα επειδη δε σου αρεσει εσενα ,ειναι υποκειμενικη αποψη.

Εμενα δε μου αρεσουν αυτα που ανεφερες.

Και βαλε και τα αθλια φρενα-αναρτησεις που εχουν σε σχεση με τα συγχρονα γυμνα που κατ επεκταση τα κανει και επικινδυνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μην ξεχνάμε ότι η Γιαμάχα και η κάθε Γιαμάχα είναι επιχείρηση και αυτό που την ενδιαφέρει είναι η αύξηση του κέρδους και των μετοχών της. Από την στιγμή που το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους μηχανές, αυτή θα συνεχίσει να παράγει τέτοια μοντέλα. Αν η αγορά ζητήσει μηχανές με φτερά θα βγάλει και τέτοιες.

Επίσης ποιος ο λόγος να κρίνουμε το τι γουστάρει ο καθένας και να τον χαρακτηρίζουμε με βάση αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ μιλάς για "γραμμή", εγώ μιλώ για χώρους και άρα για δυνατότητα να ταξιδέψεις κτλ.

Επίσης τονίζω και τη ματαιότητα να δουλεύεις για να αγοράζεις συνεχώς μηχανάκια λες και τα καινούργια έχουν κάποια σοβαρή διαφορά από τα παλιά (οι αρπαχτές των εταιριών δλδ).

Υπάρχει κανένα emotican για να μη διαβάζουν όσοι τραβάνε ζόρια;

αχαχαχαχα4644d1398259271-anyone-tall-riding-mt07-

Άμα είσαι ένα μέτρο και ένα μίλκο δεν σου φταίμε οι υπόλοιποι. Θα το ευχαριστηθείς πιστεύω αν δεν χωράει κάποιος στο 07 και πάρει 500Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κλασσικο πλεον επειχηρημα εγω γουσταρω να ταξιδευω με 1000αρι ss εγω γουσταρω να καιω πολλα κλπ κλπ , ταξιδεψε αμα θες και με ποδηλατο προβλημα σου, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΑΘΟΣ δεν εχουν φτιαχτει για αυτο,ο αλλος λεει γουσταρω 1000αρι 4κ για μεσα στην πολη,ε παρε και 6κυλινδρο για να πας στην καφετερια το οτι εισαι για τις ντοματες ειναι αλλο θεμα εσυ μπορει ετσι να καυλωνεις με τις 6κυλινδρες πιστονιές,νικολα μου φερνεις την αμερικη για παραδειγμα θες να δεις ποσα indian HD και λοιπα που εδω τα εχουμε κουβαδες εχουν?

Ναι κανε σουζες και γω κανω και ξερεις κατι σουζες κανει και το mt 07 αν εσυ(οχι εσυ συγκεκριμενα) θες 100 κιλα ροπη και 6002365 αλογα για να σουζαρεις ειναι δικο σου θεμα μπαντες και σουζες κανουν και αλλα μηχανακια (το 07 δεν καθεται κατω και παει μπαντα σουζα αν θες δεν χρειαζεται να εισαι ο ροσι εγω κουλος ειμαι και το πηγα)

και τελος αυτο το ο καθενας κανει οτι θελει και τα λοιπα δεν το αντεχω αλλο.Λες και ειπαμε οτι απαγορευετε να παρεις 1200gs για την καφετερια δεν απαγορευετε προφανως οπως δεν απαγορευετε να τον κοροιδευω και γω που πηρε αυτο το μοτο που ειναι σχεδιασμενο για τον γυρο της γης και ο αλλος οταν βρεχει ή οταν εχει ψυχρουλα και στην καφετερια παει με το Του-του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε άρα έτσι θα πρέπει να υπάρχουν 2 κατηγορίες. Παπιά για την πόλη και onoffοηδεί για εκτός;

Ο άλλος κάνει ταξίδι με παπί γιατί γουστάρει και ο παράλλος πάει για καφέ με chopper. Εσύ δηλαδή με την Aprillia πας ΜΟΝΟ ταξίδια; Δεν μου φαίνεται μηχανή πόλης. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα