sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δεν διαφωνώ σε αυτο που λές, αλλά αναφερόμουν κυρίως οτι δεν θα είναι σας να μην έχεις ηλεκτρονικά καθόλου και θα βλέπουμε τα highside του αιώνα.Τα ηλεκτρονικά εκεί θα είναι και πάλι, αλλά όχι τόσο τελειοποιημένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Μωρέ να τα βγάλουν τελείως , να ξεχωρίσουν οι αδελφές από τα παλικάρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Μωρέ να τα βγάλουν τελείως , να ξεχωρίσουν οι αδελφές από τα παλικάρια Και μετά Γιάννη μου, πώς θα πείσουν του καταναλωτές πως χρειάζονται όλα αυτά τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια; Στο μεταξύ: Marquez: “It’s clear that we need a different mapping” http://www.motogp.com/en/news/2015/11/26/marquez-it-s-clear-that-we-need-a-different-mapping/190507 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Αν βγάλουν τα μπλιμπλίκια, τότε θα είναι πιο συναρπαστικά τα πράγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Ο Lorenzo υπέγραψε με τη SharkMuy contento de poder afrontar las próximas temporadas con Shark Helmets! Es un gran reto y vamos a formar un gran equipo!Very happy to sign with #SharkHelmets! It's an exciting challenge, and together, we will form a great team! Very happy to be able to face the coming seasons with Shark Helmets! It is a great challenge and we are going to form a great team!Very happy to sign with #SharkHelmets! It's an exciting challenge, and together, we will form a great team! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Όχι ρε γ@μώτο....ο αχώνευτος με SHARK 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Γλυτώσαμε εμείς με τα hjc χαχαχαχαχ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Όχι ρε γ@μώτο....ο αχώνευτος με SHARKΤο ίδιο σκέφτηκα..! Γλυτώσαμε εμείς με τα hjc χαχαχαχαχΠλέον μπορούμε να πάρουμε κι εμείς! Να πω την μαύρη αλήθεια βέβαια, εγώ την HJC δεν την ήξερα, από τον αχώνευτο στα MotoGP την έμαθα. Μετά είδα την κρανάρα το RPHA 10+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Ούτε εγώ την ήξερα να πω την αλήθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Εγώ που καλοέβλεπα τα Shark τι να πω ρε παιδιά ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Όχι ρε γ@μώτο....ο αχώνευτος με SHARK ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαΘα σε φωνάζω Toni Lorenzo από εδώ και στο εξής Εγώ που καλοέβλεπα τα Shark τι να πω ρε παιδιά ? Πάρε HJC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Μετά το MISANO και το κράνος του Γιατρού που εμφάνιζε τον Χορχε σαν καρχαρία και με δεδομένα τα θέματα που ειχε με την HJC πραγματικά το είχα σκεφτεί ότι θα ήταν έξυπνο να τον προσέγγιζε η SHARK. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Προτιμώ να να φοράω κατσαρόλα με βραστό νερό παρά να με λένε Toni Lorenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Ηταν αναμενομενο να υπογραψει αλλου μετα το κραξιμο που εριξε περσι στην HJCΤωρα ενα shark που εχω μπορω ανετα να το κανω γλαστρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τώρα σοβαρά με αυτό το σκεπτικό επιλέγετε κράνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τώρα σοβαρά με αυτό το σκεπτικό επιλέγετε κράνος;Θες και τα λες ρε Οδυσσέα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Το γελάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Το γελάς;μεταξύ μας όχι γιατί ξέρω έναν τύπο,αλλά πρέπει να είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού,όσοι το κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τωρα θα του φταινε και τα shark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Πες τα ρε Casey!http://www.bikerspirit.net/main/casey-stoner-o-marquez-aisthanthike-na-apeileitai-apo-emena-oso-imoyn-stin-honda/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 πολύ πιασάρικη επικεφαλίδα άρθρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τώρα σοβαρά με αυτό το σκεπτικό επιλέγετε κράνος;Εσύ αν δεν την πετάξεις την λάκαμία σου δεν μπορείς Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2016 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εσύ αν δεν την πετάξεις την λάκαμία σου δεν μπορείς Είπε ο άνθρωπος που είπε: "Προτιμώ να να φοράω κατσαρόλα με βραστό νερό παρά να με λένε Toni Lorenzo"και "Όχι ρε γ@μώτο....ο αχώνευτος με SHARK" Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2016 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως το τσίμπησα το:) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2016 από τον gkourv 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως το τσίμπησα το :) Μη σ ακούσω ρε κουφάλα Κουρβούλη να λες ότι θόλωσε η ζελατίνα σου και δεν έβλεπες όταν θα σε περνάω με το SH από εξωτερική με ένα χέρι στην Κ48 στο πάσσο stonecherry Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2016 από τον xampos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες