Jump to content
ΚωσταςΤ

Ιουνιος 2012-Οκτωβριος 2015: Κι ομως 100.000χλμ

Recommended Posts

Άμα είναι όποιος πάει περίπτερο για τσιγάρα να ανεβάζει και θέμα,

δεν κάνουμε δουλειά παιδιά...!!!

Τράβα ρε μέχρι Πορτογαλία να δείς αν κουνιούνται οι βάρκες στον ωκεανό...

ή πάνε μέχρι Σιβηρία, να φας παγωτό φρέσκο...

ή έλα Αιγάλεω να σε κεράσω λουκουμάδες...!!! :2funny:

Και αν δεν μπορεις ολα αυτα, τραβα μια Ωρωπο για μακαροναδα ογκρατεν!!

:_devil::mB_kalo_e::peep::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι;δλδ ο κινητήρας δεν έσπασε μετα τα 30κ χλμ;επειδή κατι τέτοια εχω ακούσει να λενε οι μαστοροι που ξέρουν απο μοτοσακα!

παντα όρθιος φίλε μου,να το χαίρεσαι παντα σαν να ειναι η πρώτη μερα!παντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα στρωθηκε το μοτερακι.

Αντα και στα επομενα 100κ ,παλι αγρατζουνιστοι και οι δυο.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, πα, πα, πα, πα, τί είναι αυτά τα πράματα, αλλαγή λαδιών κάθε 10.000 χλμ και δεν έσπασες μοτέρ στις 40 - 45 χιλιάδες. Πού βαδίζομεν, σε τί κόσμο ζούμε, πώς θα επιβιώσουν τώρα οι μαστόροι.

Φίλε, πήρες ένα από τα πιο τίμια και χιλιομετροφάγα μηχανάκια, μπορεί να μην εντυπωσιάζει στην καφετέρια, αλλά εντυπωσιάζει ο τρόπος που καταπίνει τα χιλιόμετρα.

Άντε σε δυο - τρία χρονάκια και στην επόμενη κατοστάρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα 200ρισης και αμα γουσταρεις ακομα να τα 300ρισης!!

παρε και μια απο το δικο μου το 2009 οταν πηγαινε στα 100.000χλμ.

Image188_zpsmpawe6kc.jpg

πλεον εχει αλλα τοσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20Κ / έτος, είναι πολυ καλός αριθμός διανυομένων χιλιομέτρων.

Σαφως, τον ξεπέρασες....

6ψήφιος χιλιομετρητης, 6σφαιρο μοτέρ.

Καλή συνέχεια, Κωστή !  :yes:  Δωστης πράμα, στη μάπα ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες στο club των παντρεμενων φιλαρακι...οπως καταλαβαινεις τις εχουμε παντρευτει

ολοι μας μετα τα 100000km, κατι που πλεον δεν μ' ενοχλει καθολου μιας και τωρα εχουμε πια

περασει απο τον λυσασμενο και φλογερο ερωτα στην παντοτινη και βαθια αγαπη... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worshippy: Με το καλό να τα 10πλασιάσεις φίλε.

Και τότε να μην ξεχάσει να γράψει ΕΔΩ:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το συγκεκριμενο μοτερ τα 100.000km ειναι λιγα ειδικα ετσι σωστα και στρωτα οπως το δουλευεις.Τα πηνια στα εβγαλε περιπου στα 80-90.000?

Ολοι με Χοντα θα καταληξετε αλλόθρησκοι!:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά βρε Κωστή...θέμα για εργαλείο που τώρα στρώθηκε και άνοιξε ο κινητήρας του ?

Εγώ περίμενα να δω 999.999 !:tooth:

Πέρα από το καλαμπούρι,εύχομαι ολόψυχα με το Χοντάκι και τα υπόλοιπα 900.000 χλμ απροβλημάτιστα και πάντα όρθιος και πούσαι...δεν ξεχνάμε το σώβρακο ε ?:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σου φίλε Κώστα με την ασπρούλα σου,περιμένουμε τα επόμενα 200.000 χλμ να μας ποστάρεις,καλή συνέχεια φίλε. 

Σ'ευχαριστω πολυ.

Δεν ξαναποσταρω τετοιο πραγμα.Φωναζει ο Pappous :winking:

EΕΕΕΕΦΥΓΑΑΑΑΑ........

Τι;δλδ ο κινητήρας δεν έσπασε μετα τα 30κ χλμ;επειδή κατι τέτοια εχω ακούσει να λενε οι μαστοροι που ξέρουν απο μοτοσακα! Κι ομως συντροχε και φιλε δεν εσπασε...ΘΑΥΜΑΑΑΑ

παντα όρθιος φίλε μου,να το χαίρεσαι παντα σαν να ειναι η πρώτη μερα!παντα όρθιος! Σ'ευχαριστω πολυ. Ομολογω οτι ακομα δεν την εχω βαρεθει και ας ακουγεται μπουρδα!

Τωρα στρωθηκε το μοτερακι.

Αντα και στα επομενα 100κ ,παλι αγρατζουνιστοι και οι δυο.

:)

Σ'ευχαριστω πολυ Ηλια. Αμην φιλε για ολους αγρατζουνιστοι μηχανες και καβαλαρηδες :thumbsup1:

Α, πα, πα, πα, πα, τί είναι αυτά τα πράματα, αλλαγή λαδιών κάθε 10.000 χλμ και δεν έσπασες μοτέρ στις 40 - 45 χιλιάδες. Πού βαδίζομεν, σε τί κόσμο ζούμε, πώς θα επιβιώσουν τώρα οι μαστόροι.Μωρε κι αν σου πω οτι τα λαδια και τα φιλτρα λαδιου τα αλλαζω μονος μου μετα απο διδιασκαλια του Σαββα θα μου πεις οτι δεν τρωνε μαρουλι απο μενα οι μαστοροι.Μονο οι βενζιναδες! :crazy:

Φίλε, πήρες ένα από τα πιο τίμια και χιλιομετροφάγα μηχανάκια, μπορεί να μην εντυπωσιάζει στην καφετέρια, αλλά εντυπωσιάζει ο τρόπος που καταπίνει τα χιλιόμετρα.Δεν με ενδιαφερει να εντυπωσιαζει στην καφετερια.Για αλλους λογους την αγορασα Παναγιωτη τους οποιους τους ανεφερες

Άντε σε δυο - τρία χρονάκια και στην επόμενη κατοστάρα.Ενταξει...μην υπερβαλλουμε κιολα :grin: 

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε να χαιρεσαι κι εσυ τις HONDAρες σου!

Να τα 200ρισης και αμα γουσταρεις ακομα να τα 300ρισης!!

παρε και μια απο το δικο μου το 2009 οταν πηγαινε στα 100.000χλμ.

Image188_zpsmpawe6kc.jpg

πλεον εχει αλλα τοσα.

ΕΕΕΡΧΟΜΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ

20Κ / έτος, είναι πολυ καλός αριθμός διανυομένων χιλιομέτρων.

Σαφως, τον ξεπέρασες....

6ψήφιος χιλιομετρητης, 6σφαιρο μοτέρ.

Καλή συνέχεια, Κωστή !  :yes:  Δωστης πράμα, στη μάπα ! Σ'ευχαριστω Θαναση.Κανω και τιποτε3 αλλο ωρε συντροχε;;;;Της αλλαζω τα πετρελαια...εεεε τα λαδια ηθελα να πω :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες στο club των παντρεμενων φιλαρακι...οπως καταλαβαινεις τις εχουμε παντρευτει Αυτο το ηξερα με το που πηρα την αδεια στα χερια μου και δεν με ενοχλει καθολου. 

ολοι μας μετα τα 100000km, κατι που πλεον δεν μ' ενοχλει καθολου μιας και τωρα εχουμε πια

περασει απο τον λυσασμενο και φλογερο ερωτα στην παντοτινη και βαθια αγαπη... :wub: Σε νοιωθω συντροχε!

:worshippy: Με το καλό να τα 10πλασιάσεις φίλε.

Σ'ευχαριστω πολυ Ριχαρδε. :_thumbsup:

Για το συγκεκριμενο μοτερ τα 100.000km ειναι λιγα ειδικα ετσι σωστα και στρωτα οπως το δουλευεις.Τι δηλαδη?Εκανα μια τρυπα στο νερο;;; :plaf:Τα πηνια στα εβγαλε περιπου στα 80-90.000? Περιπου στα 50-60000χλμ και οπως ειπα ηταν κατι το αναμενομενο για μενα.Το περιμενα!

Ολοι με Χοντα θα καταληξετε αλλόθρησκοι!:grin: Αστους αστους Βασιλη...θα ερθει η φωτιση σε ολους.Που θα παει;:winking:

Καλά βρε Κωστή...θέμα για εργαλείο που τώρα στρώθηκε και άνοιξε ο κινητήρας του ?

Εγώ περίμενα να δω 999.999 !:tooth:

Πέρα από το καλαμπούρι,εύχομαι ολόψυχα με το Χοντάκι και τα υπόλοιπα 900.000 χλμ απροβλημάτιστα και πάντα όρθιος και πούσαι...δεν ξεχνάμε το σώβρακο ε ?:biggrin:

Ναι Σαββα.Δεν ξεχναμε ΚΑΘΟΛΟΥ το σωβρακο δασκαλε. :worshippy:

Σειρα εχει το SH τωρα στο οποιο οταν φτιαχτει με το καλο του υπολοιπονται 23000χλμ μεχρι να 100σταρισει κι αυτο! ΘΑ ενημερωσω σχετικως και με φωτοαποδειξεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε και  στα  200.300  400  500  οσο  εχεις  κεφι και καρδια  γιατι το μοτορι μολις αρχισε να στρωνη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρομαι να ακουω τοοοοσα χιλιομετρα ευχαριστησης! Ζηλευω με την καλη εννοια. Μπραβο σας. Περιμενουμε φωτο με τα 999999 σε 2 -3 χρονια τωρα που πηρες το κολαι.  ;)

Παντως εκτος απο την αξιοπιστια της μοτο που ειναι πλεον δεδομενη, πρεπει να ειναι και πολυ ανετη για τον αναβατη για να κανεις τοσα χλμ ε; Δλδ χωροι, προστασια αερα, κυλιση. Οταν το χα οδηγησει για μια βολτα μου χε κανει εντυπωση ο χωρος της σελας, που επετρεπε να κινηθεις μπρος πισω. 

Παντα τετοια φιλε!  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα