ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κράνος ?Πω βρε φίλε.......!Καλά τι κράνος ήταν αυτό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να σε άφησαν να φύγεις από το νοσοκομείο το αποκλείω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 ελα ρε φιλε να μην μπορεις να κανεις πουσαπς δεν το λες και αμελητεο. σκοπευεις να το αφησεις ετσι τι σκεφτεσαι; πολυ ασχημο :/Σε όποιον γιατρό το έδειξα, δεν το θεωρεί σημαντικό ούτε καν να ασχοληθεί. Έχω μάθει πλέον να ζω με αυτό και δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα στην καθημερινότητά μου, καθόλου θα έλεγα. Το μόνο που με φοβίζει είναι στα γεράματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Φίλε πάντα κόβω. Το θέμα είναι ότι δεν κόψαν αυτές! Το θεμα ειναι να κοψεις τοσο ωστε να μπορεις να σταματησεις αν δε σταματησουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Χθεσινη παρομοια επεμβαση : https://www.youtube.com/watch?v=wQg4Qk4JXBAΑν αντεχετε να τα δειτε, υπαρχουν πολλα παρομοια βιντεακια στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα, καποια απο τα οποια τα εχω βιωσει. Για παλαια και νεα "κουσουρια" θα γραψω αλλη φορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Χθεσινη παρομοια επεμβαση : https://www.youtube.com/watch?v=wQg4Qk4JXBAΑν αντεχετε να τα δειτε, υπαρχουν πολλα παρομοια βιντεακια στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα, καποια απο τα οποια τα εχω βιωσει. Για παλαια και νεα "κουσουρια" θα γραψω αλλη φορα.Ανατρίχιασα... Είχα και εγώ 3 τέτοια στον καρπό στην ωλένη, πιο χοντρά όμως από αυτά. Όταν πήγα στο νοσοκομείο να τα βγάλω ο γιατρός έπιασε μια απλή πένσα και τα τράβηξε μια κ έξω, όχι σιγά σιγά όπως στο βίντεο. Δεν έχει πόνο αλλά είναι πάρα πολύ περίεργη η αίσθηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να σε άφησαν να φύγεις από το νοσοκομείο το αποκλείω. ε αφου το αποκλείεις εσύ, εγώ τώρα τι να πω??? Κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κράνος ?Πω βρε φίλε.......!Καλά τι κράνος ήταν αυτό ?νολαν κι αυτό με έσωσε, η μαλακία μου οτι δεν το ειχα δεμένο κι απεκτησα την κακωση πάνω απο τα φρυδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Δε το λέω έτσι γιατί μου ήρθε προφανώς.Στο νοσοκομείο υπάρχει πιθανότητα να σε κρατήσουν και με διάσειση.Τώρα πως εσένα σε άφησαν με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να φύγεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Δε το λέω έτσι γιατί μου ήρθε προφανώς.Στο νοσοκομείο υπάρχει πιθανότητα να σε κρατήσουν και με διάσειση.Τώρα πως εσένα σε άφησαν με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να φύγεις....ετσι έγινε όμως!!! επίσης κ ο αστυνομικός δεν έπρεπε να με αφησει...τεσπα το σοκ είναι το οτι δεν θυμάμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Καταρχήν περαστικά σε όλους και πάντα όρθιοιΠριν 2,5 χρόνια νεαρός σκουτερίστας παραβιάζει κόκκινο φανάτι επί της Λαγκαδά με τέρμα ταχύτητα, 100+ με ένα piaggio hexagon αν θυμάμαι καλά. Με βρίσκει στη πίσω ρόδα και τινάζομαι εντελώς κάθετα στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσα κράνος την ξέρετε την συνέχεια καθώς όλη η αριστερή πλευρά του κεφαλιού έσκασε στο δρόμο. Η αριστερή κλείδα έσπασε εντελώς κάθετα με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να τρυπήσει σάρκα, νεύρα και ως συνέχεια..παράλυση. Ευτυχώς βρέθηκα σε έναν πολύ καλό ορθοπεδικό και με 2 μήνες μόνιμα στο κρεββάτι και δεμένος με ιμάντες, άλλος πόνος από εκεί, ήρθε στη θέση της. Μέχρι πρότινος είχα έναν ελαφρύ πόνο σε κάποιες κινήσεις αλλά με άθληση ξεπεράστηκαν.Για να κάνουμε και λίγο πλάκα γιατί είναι ένα, αν μη τι άλλο, βαρύ και στενάχωρω θέμα. Δείτε τι εικόνα παρουσίασε το κράνος μετά το ατύχημα..Τυχαίο δεν νομίζω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Ισως ο δημιουργός του θέματος θα έπρεπε να σκεφτεί να αλλάξει την επικεφαλίδα και να βάλει μέσα την λέξη πόνος η κάτι με πόνο γιατί από αυτά που έχω διαβάσει εως τώρα τα περισσότερα είναι με πολύ από αυτόν. Στο θέμα μας και εγώ σαν παιδί εχω σπάσιμο στην κλείδα από λόου. Αλλα θα ήθελα να πώ σε αυτούς που διαβάζουν και τους φαίνονται πολύ τραγικά τα ατυχήματα με μοτό ότι υπάρχουν ανθρωποι που εχουν πάθει πολύ χειρότερα με αυτοκίνητα η ακόμα και με τα πόδια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φετος το καλοκαιρι κατεβαινα με τον ξαδερφο για μπανιο και οι 2 με διαφορετικα μηχανακια. Κατεβαιναμε σβητοι (προσεχουμε για να εχουμε) και πανω σε μια στροφη (δεν ειχε βρεξει αυτο τον καιρο και η ασφαλτος ηταν σαν λαδωμενη) ΝΟΜΙΖΩ πως εβαλα ταχυτητα (σηκωθηκα και ειδα 1η στο κοντερ) και μπλοκαρε ο τροχος με 35 χαω και μπαμ συρθηκα για 5-6 μετρα..(το ΝΟΜΙΖΩ επειδη αν και ειχα τον διακοπτη ανοιχτο για να μετραει τα χλμ δεν εσκασε το μηχανακι να παρει μπρος)...παμε στην ακρη με γδαρμενο αγκωνα αριστερο γονατο παλαμη, γδαρσιμο στο μπουτι το οποιο πονουσε πολυ και λιγο πιο κατω απο την κοιλια ενα γδαρσιματακι. Ημουν τελειως βλακας που ημουν με το μαγιο, το ξερω..Απο τα 8 αυτοκινητα που περασαν μεσα σε αυτα και λεωφορειο μονο ο πατερας μιας φιλης μου σταματησε αλλα του ειπαμε οτι τελικα δεν χρειαζομαστε βοηθεια..Δεν γυρισαμε σπιτι αλλα πηγαμε για μπανιο που ειχε και μπιτς σοκερ ευτυχως γιατι μου καθαρισαν τις πληγες!Φορουσα εννοειται κρανος και απο τοτε παντα τζιν! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Ηταν ενα καλοκαιρινο μεσιμερι του 1996 σε ηλικια 12,5 ετων, πρωτη φορα καβαλαω μοτοποδηλατο και κοβω βολτες μπροστα απο το σπιτι μου, κολλαει το γκαζι και φευγω πανω σε ενα φραχτυ απο κοτετσοσυρμα, εξωτερικα δεν ειχα παθει τιποτα.. το μυαλο μου ομως απο εκεινη τη μερα εχει κολλησει... και εχει κολλησει με τους 2 τροχους, αυτο ειναι το κουσουρι που μου αφησε και νομιζω οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Πόρτα από ταξί / δεξί γόνατο, κοκάλομα BMW Κορυδαλλός / αριστερό πόδι (τροχαντίρας σύνδεσμος), ράγες μετρό Αμφιθέας/ νεφρό. Call me robocop baby! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Πλάκα κάνεις.Εννοείς τραύλισμα? Όχι,απλά ώρες ώρες τα κάνω σαρδαμ αμα ειμαι αγχωμένος και πάω να μιλήσω γρήγορα...αμα δεν ηταν το κρασπεδο θα με ειχαν φαει οι αλεπουδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 2004 πλαγιομετωπικη με φορτηγακι, τα παντα κατω απο τον αστραγαλο κομματια..., κοκκαλο εξω απο το κρεας...κλπ...ψευδαρθρωσεις ...δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμυτα , αν το ποδι δεν βγαινει απο το κρεββατι γιατι τραβαει... 200 δυο πλευρα και κλειδα...και πλεον στο τελος του μηνα του τρεχωντος μηνα , εξαιτιας συσσωρευτικης ταλαιπωριας , χειρουργειο στη μεση χειρουργειο στην μεση.... εκανα το 2008... ολα καλα ευτυχως για μενα και ευχομαι τα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 χειρουργειο στην μεση.... εκανα το 2008... ολα καλα ευτυχως για μενα και ευχομαι τα καλυτεραυποθετω καβαλας ,σωστα?περιορισμους? το μετα δεν στο λενε ξεκαθαρα... ο νευροχειρουργος μου ειπε οτι το συνηθες προβλημα , ειναι η ελλειψη σωστης μυικης υποδομης και η λαθος αποθεραπεια...απο το πρωτο ειμαι τουμπανο και απο το δευτερο ειναι στο χερι μαου...κατα τα αλλα σκοταδι ,ειδικα οταν ρψτας για εντουρα και μοτοκροσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 καβαλάω μια χοντρη... την ζημεια την επαθα πριν αρχισω να καβαλάω και φυσικα να ξέρεις οτι παντα θελει προσοχη.ειδικα τον χειμώνα ένα καλο κομματι εξοπλισμού ειναι η ζώνη μέσηςτωρα για το πότε θα ξανακαβαλήσεις χωρις να θέλω να σε πάρω απο τα μούτρα ανοιξη-καλοκαιρι του 16 και βάλε αλλα ο γιατρος θα σου πει. Που θα χειρουργηθείς και απο ποιον? και για τί βλάβη μιλάμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 απο το κουζελη ,στο θριασειο , 2 κηλες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Ανξεκινήσω να γράφω θα πέσει ο σέρβερ.Με λίγα λόγια 75 ράμματα, 5 σπασίματα, ένας ώμος που μετά από 15 φορές που τον έβγαλα τελικά έχει βίδες για να μένει στην θέση του, ενας κομμένος τένωντας και πολλά πολλά γδαρσίματα (άλλα μικρά και άλλα πολύ μεγάλα).Όχι με 2 και 3 πτώσεις βέβαια όλα αυτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Ανξεκινήσω να γράφω θα πέσει ο σέρβερ.Με λίγα λόγια 75 ράμματα, 5 σπασίματα, ένας ώμος που μετά από 15 φορές που τον έβγαλα τελικά έχει βίδες για να μένει στην θέση του, ενας κομμένος τένωντας και πολλά πολλά γδαρσίματα (άλλα μικρά και άλλα πολύ μεγάλα).Όχι με 2 και 3 πτώσεις βέβαια όλα αυτά.εσύ το τερμάτισες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 πλάκα-πλάκα από τότε που είχα το ατύχημα με τον παπούλη (παραβίασε στοπ, βρέθηκε μπροστά μου ενώ είχα ταχύτητα 60χλμ, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα (ούτε φρένα δεν πάτησα), απογειώθηκα πάνω από το καπό του, έσκασα με το πίσω μέρος του κεφαλιού (φορούσα κράνος) στο πεζοδρόμιο, το ασθενοφόρο με περισύλεξε σε αναίσθητη κατάσταση, νοσηλεύτηκα μια εβδομάδα στην νευροχειρουργική κλινική του ΣΝ, εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι, μετά από φαρμακευτική αγωγή το αιμάτωμα απορροφήθηκε) πριν από 8 χρόνια περίπου, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ αν γενικά είχα πρόβλημα στο να θυμάμαι πράγματα... η γυναίκα μου για παράδειγμα συνέχεια μου υπενθυμίζει πράγματα που θεωρητικά μου έχει ξαναπεί. Ή εγώ δεν της δίνω σημασία όταν παίζω με το κινητό και βλέπω sites ή το ατύχημα μου έχει αφήσει κουσούρι.επίσης τα ονόματα σε μια νέα παρέα... σπαζοκεφαλιά σκέτη. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ κανένα (άντε να θυμηθώ εκείνης με τα ωραία μάτια)!!!!υπάρχει κάποιος γιατρός ή κάποια εξέταση που να μπορεί να μου δώσει απάντηση στο ερώτημα αν έχω πρόβλημα με την μνήμη μου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Μετα το ατυχημα με το μπουσα (εξαρθρημα δεξιου ωμου και καταγμα μειζονος βραχιονιου ογκωματος) υπαρχει μια μικρη δυσκολια στην αναταση του χεριου και μια μικρη απωλεια στην κινηση. Αν το αριστερο χερι παει (θετοντας μηδεν τη θεση προσοχης) στις 210°, το δεξι παει ξερω γω 190°. Ψιλα γραμματα............ Ρε συ Γαβριηλ διπλη αρθροπλαστικη ισχιου ρε θηριο????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 για μενα το καλυτερο θεμα της σελιδας. συμβαλει αρκετα στο να μην εχω μηχανη για καθημερινο μεσο πια. παρα μονο βολτα -διασκεδαση. μπορει να αλλαξω μπορει οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Χαλίκια, συρσιμο 5-7 μέτρα και με την πλατη στο κρασπεδο, σε μια λαμπα με το κεφαλι και τελος σταμάτησα σε ένα τοιχο :).... Απολογισμός 2 αποσπασμένοι σπονδυλοι του θωρακα(θ2,θ3) και 47 μέρες πλήρη ακινησια στο κρεβάτι... Μου πήρε μια εβδομάδα να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου ξανά με την βοηθεια της ζώνης την οποία και φορουσα στην συνέχεια για ενα μήνα...μετά από ενάμιση χρόνο δεν μπόρων νσ σηκώσω ούτε τις τσάντες από το σουπερ μαρκετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες