Jump to content
minus_gr

Mετά το στρόμα ? Tiger 800XRX ή Κtm SMT 990

Recommended Posts

(πριν με κράξετε) τα μηχανάκια δεν τα λες και ίδια κατηγορία i know αλλά σε αυτά κατέληξα.

Χρήση 70% πόλη, 30% αττικη οδο, εθνικη κτλ. Καμια διάθεση για χώμα ( γι αυτό και κοιτάω το ΧR).

Triumph ίσως και καινουργίο ΚΤΜ μεταχείρα.

Κατανάλωση από τη στιγμή που αποφασίζεις τέτοια μηχανάκια απλά δεν την κοιτάς-κατά την γνώμη μου.

Οποια βοήθεια δεκτή κυρίως από ΚΤΜετζηδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γαμάτα είναι και τα 2 αυτό που γουστάρεις εμφανισιακά πιο πολύ

έπεσε το ματι μου σε αυτό !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορείς να πάρεις τον Τίγρη καινούριο δεν υπάρχει δίλημμα (αν και μου αρέσει το SMT), απλά πάρτο και απόλαυσέ το..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

( smt ???? τι ειναι τούτο; Δε το χα πάρει χαμπάρι... καλο, καλο, ταξιδιαρικο, οχι καφρος, οχι ψηλο στα τα adventure, χμ....)

Αλλα και πάλι τον τιγρη θα παιρνα να τον ακουω να λυσσαει και να χαιρομαι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν εχεις διαθεση για γουστα και καγκουριες αστο 990 και παρε το τιγρη.

Με 70% χρηση κιολας στη πολη το 990 δεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν εχεις διαθεση για γουστα και καγκουριες αστο 990 και παρε το τιγρη.

Με 70% χρηση κιολας στη πολη το 990 δεν.

Θα συμφωνήσω απολύτως…..

Τίγρης και ξερό ψωμί!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

( smt ???? τι ειναι τούτο; Δε το χα πάρει χαμπάρι... καλο, καλο, ταξιδιαρικο, οχι καφρος, οχι ψηλο στα τα adventure, χμ....)

Αλλα και πάλι τον τιγρη θα παιρνα να τον ακουω να λυσσαει και να χαιρομαι :)

Οχι καφρος; Μουχαχαχα :_devil:

Το μηχανακι ειναι ο ορισμος του καφρου μεταμφιεσμενου σε ταξιδιαρη. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη μοτοσικλετα εκεινης της γενιας που να ηταν και καλα ταξιδιαρικο, και να ηταν παρομοια καφρος με το SMT.

Και οπως λεει και ο Dant3, επειδη στην χρηση που αναφερεις, δεν βαζεις τα καγκουριλικια, δεν βαζεις το κυνηγι σε επαρχιακο στροφιλικι κλπ κλπ, και μιλας για καθημερινη χρηση πολης/αττικης οδου/εθνικης, και προερχεσαι απο στρομα, πας δαγκωτο στο Triumph. 

Το ΚΤΜ ειναι μεταβαση αμα εχεις κανα Super Duke και βαρεθηκες να ταξιδευεις με μονο μια αλλαξια και σωβρακα μαζι σου, ή αν ειχες κανα καγκουρεμενο Motard, και αποφασισες να δεις πως ειναι και οι γυρω νομοι απο αυτον που κατοικεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε triumph να σωθεις!!!! χαχα

θεωρω πως αν ηθελα τετοια κατηγορια μοτο, δεν θα εβλεπα πχ το v-strom που εχει μεχρι και οι πετρες αλλα το tiger 800! ειναι φοβερο!

καλοταξιδο φιλε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα nc 700-750 να σε δει ο θεος μωρε παλικαρι, αυτα που θες δεν εχουν ποιοτητα, σπανε, καινε, συνεργεια κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικά για την χρήση που λες, θα κρατούσα το στρώμα και θα έπαιρνα ένα (γκουχ γκουχ μακριά από μας) σκούτερ...

Εδιτ: άκυρο για κάποιο λόγο κατάλαβα ότι έχεις στρώμα...

βασικά κανένα από τα 2 δεν κάνει για την χρήση που θες...

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα nc 700-750 να σε δει ο θεος μωρε παλικαρι, αυτα που θες δεν εχουν ποιοτητα, σπανε, καινε, συνεργεια κλπ κλπ

Γιαννη εσυ δεν έχεις τίγρη? Τόσο χάλια ή απλα προλαβαίνεις την ανατολική προπαγάνδα :P

βασικά για την χρήση που λες, θα κρατούσα το στρώμα και θα έπαιρνα ένα (γκουχ γκουχ μακριά από μας) σκούτερ...

Εδιτ: άκυρο για κάποιο λόγο κατάλαβα ότι έχεις στρώμα...

βασικά κανένα από τα 2 δεν κάνει για την χρήση που θες...

Καλά κατάλαβες Γιώργο, στρόμα έχω. Δημοσίευσα αυτό το θρεντ μόλις κατάφερα να βγάλω από το μυαλό μου το citycom (μην φανταστείς 2 μέρες μου πήρε)Θεωρητικά ούτε το στρόμα πάντως έκανε για αυτή τη χρήση αλλά τι να κάνω που θέλω ντεπόζιτο ανάμεσα στα @@@@ μου. και συμπλέχτη. και ταχυτητες (στο πόδι)

Καγκουρίες δεν θα παίξουν (και να θελα μια σούζα ξέρω ολη και ολη). Εχω πάντως την ίδια άποψη, οτι το ΚΤΜ επειδή είναι πιστόλι είναι λίγο πιο απόλυτο για εναν μέσο ή και κουλάδι σαν κι εμένα χρήστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι που σου προτεινα δεν το προτεινα για αστειο. οικονομοικο πολυ εργαλειο, (μονο στην καταναλωση καυσιμου) αγευστο, με μετρια ποιοτητα κ διαλεγεις αναμεσα σε αυτοματο η μηχανικο κιβωτιο (ενοειται αυτοματο για τη πολη. θα σε παει κ τη βολτιτσα παρα εξω ομορφα κ ωραια. 

απο εκει κ περα περι κτμ οτι ειπαν οι απο πανου, πιστολιες παντου

περι τιγρη επισης οτι ειπανε οι απο πανου +το γρηγορο στροφιλικι (εως πολυ γρηγορο) 

οοοοοοοοτι κ να παρεις να εχει πολλα κ απροβληματιστα χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Renegade: Το SMT είναι τόσο καφρος τελικά?? Ας πούμε για μένα, που ξέρεις τί χρήση κάνω, ταιριάζει??
@minus_gr: ΤΟ citycom, γιατί το απέκλεισες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Renegade: Το SMT είναι τόσο καφρος τελικά?? Ας πούμε για μένα, που ξέρεις τί χρήση κάνω, ταιριάζει??

Οχι Μητσε, τα μηχανακια με αυτο το μοτερ εχουν την ταση να σε σπρωχνουν να πιεσεις, ασε που το μοτερ δυσανασχετει τρελα μεσα στην πολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα, για να βοηθήσουμε και τον φίλο, καλυτερα το Tiger παρά το SMT, απο άποψη ....πως να το πω...ευκολίας χρήσης?? Θα είναι πιο "φιλικό στον χρήστη" το Tiger ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Manalishi  Μητσε, αν μιλας και για καθημερινο σιγουρα οχι. Αν μεινις και στην ιδεα του Scooter που ελεγες τις προαλλες, ισως ναι. Σιγουρα πιο σοφη επιλογη βεβαια θα ηταν ενα Tiger (1050 κιολας, να ειναι πιο σπορ απο το 800) παρα το SMT.

Οχι οτι δεν παει χαλαρα, απλα θα σε μπριζωνει συνεχεια για καφριλικια. Συν του οτι εσυ γραφεις και μπολικα κμ δικαβαλος αν θυμαμαι σωστα, κατι που δεν νομιζω να συμβαδιζει με την "απολυτη" μερια ενος SMT.

Το δικο μου το εχεις οδηγησει; 

Sorry για το ψιλο-οφφτοπικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γαμάτα είναι και τα 2 αυτό που γουστάρεις εμφανισιακά πιο πολύ

έπεσε το ματι μου σε αυτό !!

ααα αυτο εχει και μυναγερμό!!! Απο που να το έβαλε ο τυπος να βαλω και στο δικό μου;;; Πατρινός θα το είχε πριν... :)

ontopic...smt και χαλαρή οδήγηση στην πόλη δεν πάνε μαζί...δυσανασχετει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα