pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι ένα ουάου ταξιδιωτικό..δεν έχει πολλά χιλιόμετρα σε ονειρεμένα μέρη του εξωτερικού, περιπέτειες, γκάζια ή ότι άλλο..έχει όμως όπως λέει και ο τίτλος πολλούς ανθρώπους...Ξεκίνησα με προοπτική να ταξιδέψω μόνος, όμως δεν "κατάφερα" στιγμή να μείνω-νιώσω μόνος!Η εβδομάδα πρίν το ταξίδι με βρήκε να περνάω πολλές ώρες στο γκαράζ για να βάλω τα προβολάκια και γενικά όλα όσα άφησα για την τελευταία στιγμή που δεν θα έπρεπε κανονικα..! ευτυχώς με καλη παρέα (νικπιτσί +κπαπαγέο thanks boys!).Κυριακή βράδυ κατα τη 1+ έχω επιτέλους φορτώσει και είμαι έτοιμος να πάω για ύπνο αφού στις 5:30 το ξυπνητήρι θα χτυπούσε καθώς πρωινός τύπος και χρειάζομαι μια ωρίτσα ιεροτελεστίας πρίν βγώ στον δρόμο!Με το ζόρι κοιμήθηκα 4 ώρες ήθελα τόσο πολύ να φύγω, καφεδάκι, μασαμπούκα, ντύσιμο και το κλακ του κλειδιού σηματοδοτεί την αρχή! πρώτη κανονισμένη στάση το φουρναροχωριό (Καταχάς), είχα πολύ καιρό να δώ τον Πέτρο και την Θάλια και ένα παγωμένο εσπρεσσάκι στους 35 βαθμούς εντός του παρασκευαστήριου ήταν ότι έπρεπε!2-3-4 τσιγάρα αργότερα και ήταν ώρα να φύγω (κανονικά όλο τον χρονο δεν καπνίζω αλλα σε αυτό το ταξίδι ήταν τόσες οι αφορμές και έλα μωρε ένα τσιγάρο ακόμα και φεύγω σε λίγο, έλα μια στάση εδώ που είναι τέλεια για ένα τσιγάρο που 2 εβδομάδες αργότερα κατάλαβα πώς έχω κάνει πάνω απο 200 όταν τέλειωσε και το δεύτερο πακέτο χαρτάκια γκιζέ των 100!)Φορτωμένος με μπόλικα καλούδια δια χειρός Πέτρου(ευχαριστώ μαν!) βούρ για πλαταμώνα όπου με περιμένει ο Νικόλας (Ταξιδευτής) που του έχω βάλει ρήτρα να μήν φάνε χωρίς εμένα! Η ώρα κοντεύει σχεδόν δέκα έχω ξυπνήσει για τα καλά χώνω τα μπιτίδια τσίτσα στην ενδοεπικοινωνία και πλώρη για το κάμπινγκ!φώτο by fournaromobilephone...Με τα πολλά μπαίνω στο σωστό κάμπινγκ και δώστου αγκαλιές φιλιά με τον Νικόλα! Μια αντάμωση που είχα βάλει στόχο μήνες τώρα! Γνωρίζω και τον Κώστα φίλο του Νίκου και αράζουμε για πρωινό και τα σχετικά! σειρά παίρνει μια ενδελεχής έρευνα αγοράς εντός του κάμπινγκ με τον νίκο να μου αναλύει τα υπέρ και τα κατά κάθε υποψήφιου οικοπέδου (εδώ έχει νερό κοντά, αυτό έχει σκιά στο άλλο δεν πατάνε τα κουνούπια, σε εκείνο θα μας πάρουν τα αυτιά τα πιτσιρίκια με τις φωνές τους..)αφού λοιπόν καταλήξαμε με μαθηματική ακρίβεια στην βέλτιστη λύση στήνουμε σκηνές και είμαστε έτοιμη για χαλάρωμα! έτοιμο το τσαρδί μου! και Νικόλας επι του έργου!Οι ώρες περνάνε και το στομάχι μου έχει αρχίσει να μου ρίχνει μπινελίκια που το έχω παραμελήσει! μια βόλτα στον εξωτικό πλαταμώνα για προμήθειες και λίγο αργότερα....έλα ρε μην είσαι λακαμάς κάτσε να φάμε τα λουκάνικα που ψήσαμε να πιούμε κάνα τσίπουρο που να τρέχεις να μαγειρεύεις τώρα...εγώ ανένδοτος επιστρέφω σε λίγο και τους παίρνουν τα σκάγια απο το κάρι και το αποξηραμένο σκορδάκι! και ξαφνικά άχ τι είναι αυτό που έφτιαξες ωραία μυρίζει να δοκιμάσουμε λίγο... Δεν έχει γεννηθεί ακόμα το φαγητό που θα φάει το φαγητό μου μάγκες!Για τις εγκαταστάσεις του κάμπιγκ δεν θα σχολιάσω κάτι δεν αξίζει μόνο ότι ήταν απο τα πιο πεταμένα 15 ευρώ που έχω δώσει ever! η παρέα όμως ήταν καταπληκτική!το απόγευμα με βρίσκει με μια κούπα εσπρέσο να κάθομαι πάνω στην μηχανή να διαβάζω ένα βιβλίο και να μελετάω τον χάρτη των Τζουμέρκων για την επόμενη (πράγμα που έδωσε και την λύση την επόμενη μέρα!).Το άραγμα με τον Νικόλα και την Άννικα μπροστά στην σκηνή το βράδυ αλλά και το επόμενο πρωί με έκανε να μην θέλω να φύγω όμως κόντευε 12 η ώρα και είχα μπροστά μου αρκετό δρόμο + ζέστη μέχρι το Συρράκο (που τελικά δεν έφτασα πότε!).Έτοιμος για φευγιό μερικές φώτος και δρόμο!φτού φτού ομορφόπαιδα είμαστε πανάθεμα μας!θα με αφήσεις βρε να ντυθώ να ξεκινήσω και έχω βγάλει την μπέμπελη! χαχαχα!Νικόλα έμπλεξες μπορεί να φεύγω αλλά δεν γλυτώνεις! πρέπει να ξαναβρεθούμε + να συνταξιδέψουμε που έχει μείνει απωθημένο! Ενθουσιασμός στην αρχή στα Τέμπη, απογοήτευση ζέστη και βαρεμάρα με 120 στο κοντέρ και την ατελείωτη εθνική μέχρι την στάση μου στα Τρίκαλα!Απο το χέρι το κοριτσι με το κόκκινο μαλλί, βόλτες στο φεγγάρι με την μηχανή..μόνος μου, μόνος μου στον λώκο τους οι πιστωτικές....μόνος μου, μόνος μου μπορείς να ρθεις και συ μαζί αν θές..Φτάνω στα Τρίκαλα μεσημεράκι πλέον και το gps με βγάζει μπροστά στον φούρνο μιας παλιάς μου φίλης..9 χρόνια μετά! μπαίνω μέσα παραγγέλνω στα πολύ γρήγορα ένα σάντουιτς, ένα ψωμί για το βουνό και φυσικά ένα παγωμένο φρέντο για να αναστηλωθώ! γυρίζει να μου δώσει τον καφέ και όταν λέω το όνομα της μένει παγωτό! Χαρές, αγκαλιές, φιλιά και μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ βρίσκουν τον δρόμο τους..ποτέ δεν είναι αργά και η πραγματική αγάπη είναι αυτή που μένει! περνάνε τα χρόνια ωριμάζουμε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά..Τα νέα τόσο ευχάριστα, μαθαίνω πώς είναι παντρεμένη με ένα καταπληκτικό παλικάρι, και πώς μια σοβαρότατη διάγνωση πρίν 10 χρόνια ήταν τελικά λάθος! το καλύτερο νέο που έμαθα εδώ και πάαααρα πολύ καιρό! πόσο χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να είναι καλά στην ζωή τους! χαρούμενος που ξανακέρδισα έναν άνθρωπο στην ζωή μου σε εντελώς διαφορετική βάση.. ήταν όμως πλέον ώρα για το βουνό, αυτό που τόσο καιρό φανταζόμουν!στρίβω τσιγάρο και επανέρχομαι..... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 από τον pit_hal 38 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Strifto κι έλα γλήγορα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 ^^ το αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο την πύλη τρικάλων και μετά το τοπίο αλλάζει! επιτέλους βουνό! Οι θερμοκρασίες πλέον νορμαλ και στροφές πολλές στροφές τις επόμενες μέρες! Ο kpapageo μου είχε στείλει ένα μήνυμα που έλεγε "ετοιμάσου να φάς πολλή βροχή!" ήταν στο καρπενήσι και είχε φάει ήδη βρόχα! έλα όμως εγώ σαν καλός λακαμάς που είμαι το αγνόησα γιατί στον πλαταμώνα ήταν χαρά θεού! μια στάση στην ελάτη για νερό, φρούτο, τσιγάρο και συνεχίζω προς περτούλι..και πλέον έχουν ανοίξει οι ουρανοί και μου χαρίζουν απίστευτες εικόνες!σέλφι στην Ελάτη..περιμένω λίγο μπάς και κόψει αλλά βλέπω πως το σύννεφο είναι προς τον προορισμό μου οπότε τα μαζεύω και συνεχίζω προς Συρράκο! Στην αρχή του ταξιδιού μου είχε πάρει η αδερφή μου μια μπαρίτσα με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα και της λέω αφού έχει ζάχαρη και ξέρεις ότι δεν τα τρώω..το έριξα όμως στην τσάντα να υπάρχει..μια καλή κυρία στον φούρνο που είχα περάσει πιο πρίν μου έβαλε μέσα στην σακούλα και ένα κουλούρι (ενώ της είπα ότι κάνω διατροφή και δεν θα το φάω..) τι είπαμε πρίν?πόσο λακαμάς είμαι!είχα 32 χιλιόμετρα να κάνω πρίν χρειαστεί να αλλάξω δρόμο, παίζει να είχε πάει ήδη 3 η ώρα και άρχισε να μου βγαίνει κούραση σε σημείο που ένιωθα πώς θέλω να κοιμηθώ ενώ οδηγούσα!σταματάω βγάζω μπουφάν και ο δυνατός αέρας με δρόσισε, θυμάμαι την μπαρίτσα την τσακίζω με συνοπτικές διαδικασίες και αμέσως νιώθω και πάλι άνθρωπος! θυμάμαι και το κουλούρι και το βλέπω να με φλερτάρει! λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ξυπνητός πλέον ευχαριστώ απο μέσα μου τις 2 γυναίκες που με φόρτωσαν με τόσο πολύτιμους υδατάνθρακες που δεν τους ήθελα κιόλας! δροσερό νερό, ένα τσιγάρο και δρόμο...το passo de Καλαρρύτες ήταν πλέον όλο για πάρτη μου!Τι ομορφιές έχει αυτό ο τόπος! και με τον καιρό να κάνει τα κόλπα του πόσο όμορφα τοπία! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 από τον pit_hal 30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 O Μπάρος ειναι άλλο πραγμα φιλε!Μπραβο ομορφες εικονες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Ελα ελα δωσε πονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Τι εγεινε δεν εχει συνεχεια!!! Αντε ακομα μια ωρα μενει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Κατα τις 5+ έχω φτάσει στους Καλαρρύτες 20 μόλις χιλιόμετρα απο το Συρράκο όπου και ήταν ο τελικός προορισμός της ημέρας με σκοπό να βρω κάποιο ωραίο μέρος να στήσω την σκηνή και να μαγειρέψω επιτέλους!Στο χωριό έμπαινες μόνο με τα ποδια, ρωτάω σε ένα σπίτι και μου λένε ότι το μπακάλικό δεν έχει και πολλά πράγματα + αρκετά ακριβό οπότε αράζω στην πάνω είσοδο που είχε βρύση γεμίζω το παγούρι, στρίβω τσιγάρο και παίζω λίγο με το κινητό! αν κάτι ευχαριστήθηκα άπειρα στα τζουμέρκα ήταν το δροσερό νερό που το βρίσκεις παντού!με το κινητό στο χέρι λοιπόν συνειδητοποιώ ρίχνοντας μια ματιά στο one weather πώς ΟΛΗ την εβδομάδα δίνει βροχές στα τζουμέρκα! Τον ήπιαμε σκέφτομαι! και αν ξυπνησω το πρωί και βρέχει?θα μείνω μέσα στην σκηνή σαν βλάκας?η θα μαζεύω σκηνή μέσα στην βροχή? η συννεφιά σε αυτό το υψόμετρο σημαίνει καλή ψύχρα και χωρίς ήλιο το να κάνω μπάνιο σε τρεχούμενο νερό γκρρρρ!οκ λέω απο μέσα μου είσαι σούπερ φλώρος μπές τώρα στο booking να δείς τι παίζει απο δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή..κάτω απο 30 ευρωπαικά την βραδιά πουθενά και το budjet μου αρκετά περιορισμένο! και εκει μου σκάει φλασιά ότι χτές που έβλεπα τον χάρτη των τζουμέρκων είχα κυκλώσει 2 καταφύγια! hell yeaaaahhh! αλλαγή προορισμό λοιπόν και αντί για 20 χιλιόμετρα προς τα πάνω στο Συρράκο, 20 χιλιόμετρα προς τα κάτω στα Πράμαντα!φτάνω στο χωριό και ψωνίζω απο μια ευγενική γιαγιάκα, 3 αυγά,μισό λιτρο γάλα, ντοματα,2-3 ροδάκινα αν θυμάμαι καλά και μια μπανάνα και όταν μου λέει 3,20 λέω λάθος θα κάνει!τα 3,6 χιλιόμετρα ανηφορικού χωματόδρομου μου φάνηκαν βουνό μέχρι να φτάσω στο καταφύγιο λόγω κούρασης και σκεφτόμουν την επόμενη μέρα πώς θα το κατέβω?τελικά το επόμενο πρωί ήταν απλά παιχνιδάκι και μάλιστα ευχάριστο!13 ευρώ η βραδιά το καταφύγιο ή στήνω έξω σκηνή, το ζεστό μπάνιο όμως με κέρδισε και έμεινα μόνος τελικά σε ένα δωμάτιο για 8 άτομα! παραγγελνω ένα καταπληκτικό πιάτο ρεβύθια στον φούρνο με κολοκυθάκια και μελιτζάνες απο τον κήπο τους, ρίχνω πάνω και μια κονσέρβα τόνο που είχα μαζί, και μπόλικο ψωμάκι ευτυχία! κάνω το μπανάκι μου φοράω ζεστά ρούχα και κάθομαι στο κιόσκι έξω να γνωρίσω κάτι παληκάρια! παραγγέλνω έναν διπλό ελληνικό κατα τις 9 το βράδυ και κανονίζουμε πιο αργά να αράξουμε όλοι μαζί..ναι οκ! 9:30 η ώρα με έχει πάρει ο ύπνος! ξυπνάω το επόμενο πρωί κατα τις 8:30 και απολαμβάνω ένα τέλειο πρωινό με την δροσιά και την υπέροχη κόρη του Μπάμπη και της Πόλας να μου κάνει νάζια!εμείς να φοράμε χειμωνιάτικα και η μικρή να περπατάει ξυπόλυτη μόνο με τις μπιτζαμούλες της!Η θέα αριστερά απο το καταφύγιο όπου έχει και κάτι μικρούς καταρράκτες...και δεξιά κάτω!Το καταφύγιο το έχει ένα καταπληκτικό ζευγάρι ο Μπάμπης και η Πόλα με τα 2 παιδάκια τους, όπου έφυγαν απο την Αθήνα πρίν 9 χρόνια για να ζήσουν όπως θέλουν οι ίδιοι. με τα καλά και τα πολύ δύσκολα αλλά μέσα στην φύση! Ταιριάξαν πολύ τα χνώτα μας και κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις με τον πρωινό ζεστό καφέ..μου άρεσε πολύ που λειτουργούν όσο μπορούν χωρίς τα χρήματα! για παράδειγμα ο βοσκός τους δίνει το γάλα που χρειάζονται και πίνει εκει τους καφέδες τους, ο χτίστης τους επισκευάζει το τζάκι και τρώει εκει το μεσημεριανό του, ένας ορειβάτης τους μετέφρασε το φυλλάδιο στα ιταλικά και έμεινε 3 βράδια δωρεάν..μάλιστα κάτι παιδιά που έμειναν το περασμένο βράδυ και ήταν να πάνε για πεζοπορία τους λένε οκ στην γυρισμό μας πληρώνετε (ενώ είχαν μαζέψει τα πράγματα τους και θα μπορούσαν εύκολα να μήν επιστρέψουν...).με τα πολλά καταλήξαμε ότι θα ήθελαν να τους ανανεώσω το site και να μπορώ να μείνω όποτε πηγαίνω! έχω αφήσει εκκρεμότητες με το βουνό αυτό και σίγουρα θέλω να ξαναπάω!πάνω στην κουβέντα ευτυχώς τους αναφέρω ότι έχω πρόγραμμα για σήμερα να κατέβω απο δυτικά προς νότια τζουμέρκα και να καταλήξω το βράδυ στο καταφύγιο τζουμέρκων! ο Μπάμπης όμως με ενημερώνει πώς είναι κλειστό και ο χωματόδρομος πολύ δύσκολος για να φτάσω ώς εκεί! μου κανονίζει όμως σε κάτι φίλους του που έχουν ένα πάρκο χιονιού και ένα μικρό καλυβάκι να μείνω εκεί το βράδυ! αφού πέφτουν τα απαραίτητα τηλέφωνα τους ευχαριστώ και φεύγω... Τι εγεινε δεν εχει συνεχεια!!! Αντε ακομα μια ωρα μενει...τα υπόλοιπα αφού φάω! 2+ πήγε ρε το στομάχι μου έχει φτάσει στηνπλάτη! 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το λοιπόν έφαγα πάμε παρακάτω!Μπροστά μου είχα όλη την μέρα..αποφάσισα να πάω μεχρι τον καταρράκτη γιατί ένα παιδί στο καταφύγιο μου είπε ότι μέχρι πρίν 2 εβδομάδες είχε νερό..όπως έμαθα απο τον ταβερνιάρη όταν έφτασα είχε μέχρι 25 ιουλίου...άξιζε όμως το ανεβασμα!κατα τις 2-3 το μεσημέρι με ντάλα ήλιο φτάνω στο γεφύρι της πλάκας και έχει καμιά 200 μέτρα περπάτημα που δεν πάει η μηχανή το σκέφτομαι απο δώ το σκέφτομαι απο εκεί και λέω οκ θα πάω να βγάλω φώτο απο την κανονική μεγάλη γέφυρα...και εκει που αράζω σε μια σκιά πρίν συνεχίσω ακούω μέσα απο ένα αμάξι "Ωχ ο Πέτρος" και βλέπω ένα ζευγάρι φίλων μου απο την Θεσσαλονίκη!η πρώτη μεγάλη έκπληξη της ημέρας! τα παιδιά το προηγούμενο βράδυ είχαν μείνει στο καταφύγιο των μελισουργών κάνα 10λεπτο απο εκεί που έμεινα εγώ αλλά δεν το έδειχνε ο χάρτης μου γιατί ήταν του 2012 έκδοση!αφου τα είπαμε λιγάκι τους χαιρέτησα και συνέχισα προς Βουργαρέλι! βρίσκω μια διασταύρωση με πινακίδα 15χλμ για Βουργαρέλι, σταμάτάω και φοράω πάλι τις αδιάβροχες κουκούλες στα βαλιντζάκια γιατι ο δυνατός αέρας είχε κάνει την εμφάνιση του και το κατάμαυρο σύννεφο ήταν για μια ακόμα φορά προς την κατεύθυνση που πήγαινα!είχα σκόπο να βρώ κάποιο μέρος στο βουργαρέλι να αράξω να μαγειρέψω αλλά έφτασα με βροχή, μεσημέρι όλα κλειστά βάζω την μηχανή κάτω απο ένα υπόστεγο μπροστά απο ένα σουπερ μάρκετ! χτυπάω μια μπανάνα να πάρω δυνάμεις και βλέπω 2 πιτσιρικάδες να ανεβαίνουν κάτι σκαλιά! και μπροστά στην σκάλα ταμπελα housebrand! ώπα λέω θα πιούμε καφεδάκι έδω!παραδόξος τους 2 καλύτερους μου εσπρεσσο τους έχω πιεί σε χωριά! έναν στην αλεξάνδρεια και έναν στο Βουργαρέλι! χτυπάω ένα εσπρεσσάκι με 1,50 ευρώ ακριβώς έτσι όπως το γουστάρω και αράζω στο μπαλκόνι του μαγαζιού με ένα τσιγάρο χωρίς να βγάλω τις κορντούρες! είχε τρελή ψύχρα!σε κάποια φάση βλέπω ένα versys να σταματάει με αλάρμ και να ρωτάει κάτι! κουνάω χέρια πόδια για να με δεί, σκέφτομαι πως όποιος και αν είναι ίσως ήταν καλή ιδέα να σταματήσει για έναν καφέ να κοπάσει λίγο και η βροχή και να πούμε καμιά ιστορία!Με βλέπει σταματάει και ποιος είναι? ο kpapageo! καλά ρε λακαμά τι κάνεις εδω απάνου? με τον κώστα είμαστε γείτονες στην άνω πόλη, γνωριστήκαμε πρόσφατα και βγάζουμε καλή συνεννόηση! πέρα απο την πλάκα έχω προσέξει ότι γενικότερα τα παιδιά με καφασάκι τους συμπαθώ συνήθως περισσότερο, είναι πιο ήπιων τόνων και πιο κατασταλαγμένοι. γενίκευση μεν αλλά αυτή την αίσθηση έχω!πάμε παρακάτω!έρχεται πάνω ο κώστας παίρνει ένα τσαγάκι (ε συνηθισμένος απο το καφασάκι του χαχαχα!) να ζεσταθεί και τα λέμε! ήξερα ότι πάει απο Λευκάδα για Αρτα αλλά δεν μου είχε πεί ότι οι γονείς του ξεκαλοκαιριάζουν σε ένα χωριό παραδίπλα!χτυπάω και εγώ και δεύτερο εσπρεσσάκι γιατί πολύ μου άρεσε!μου λέει απόψε έρχεσαι σπίτι μου δεν το συζητώ! παίρνω τηλέφωνο στα παιδιά απο το καταφύγιο να ενημερώσουν τους δικούς τους ότι δεν θα πάω και βούρ μέσα στην βροχή για το σπίτι του κώστα! έλα που η σύγχρονη γέφυρα έχει πέσει και πρέπει να κάνουμε 10 χιλιόμετρα χωματόδρομο υπο βροχή για να φτάσουμε! το τοπίο μαγικό!βάζουμε μπρός να φύγουμε και μου μυρίζει βενζίνη! την εβδομάδα πρίν το ταξίδι είχα θέμα με το σωλήνα που φεύγει απο το τεπόζιτο γιαι είχε κλοτσήσει ένας σφιγκτήρας , αγορασα 2 και έβαλα αλλά χαλάρωσαν! σταματάω, ο μπάρμπας με το σούπερ μάρκετ να γκρινιάζει πανε πιο εκεί θα πάρουμε φωτιά! εγώ να μιλάω τρυφερά στην μηχανή, βρε καλό μου, βρε χρυσό μου δεν είσαι caponord! μην μπερδεύεσαι, σου λείπουν 340 κυβικά, ένας κύλινδρος και 2 ντουζίνες ενέσεις αναβολικών για να μοιάσεις το μεγάλο σου αδερφάκι! τίποτα αυτό ποτάμι να τρέχει! εκεί τσατίζομαι και με άλλο ύφος πλέον της λέω κανόνισε ιταλικό τριμπούρδελο κατασκεύασμα τερατογένεσης να πάρουμε φωτιά σαν τα caponord απο ταχυσύνδεσμο βενζίνης και θα σε αποτεφρώσω και θα σε πετάξω στην θάλασσα! δεν θα με κάνεις εμένα ρεζίλι που σε φροντίζω, άλλος να έχει το όνομα και άλλος να έχει την χάρη!εκεί τα χρειάστηκε λίγο και μαζί με ένα κατσαβίδι σταμάτησε να έχει περίοδο οπότε και μπορέσαμε να ξεκινήσουμε!Το πρόβλημα όπως μου εξήγησε ο bill στο τηλέφωνο εντοπίζεται στην αντεπίστροφη (κάπως έτσι) βαλβίδα που έχει βάλει, γιατί φοράει τρόμπα απο αυτοκίνητο και αυτές είναι φτιαγμένες αν κατάλαβα καλά να δουλεύουν διαφορετικά, οπότε αυτή η βαλβίδα κρατάει σταθερή την πίεση ώστε να σταματάει η τρόμπα και να μπορώ να βάλω μπρός ακόμα και μετά απο 5 ή 10 δευτερόλεπτα αφού γυρίσω το κλειδί! αλλιώς θα έπρεπε να βάλω αμέσως με το που ανεβάσει πίεση η τρόμπα!είναι ο δεξής όπως φαινεται στην φώτο σφιγκτήρας έβαλα 2 απο μαγαζί με υδραυλικά αλλά κάθε τόσο πάλι στάζει και θέλουν σφύξιμο! αν έχετε ιδέα απο πού μπορώ να πάρω αλλού τύπου πείτε μου!σε κάποια φάση μέσα στον χωματόδρομο έχω το playlist στο random και σκάει το la vie en rose σε ακόμα πιο gay alert έκδοση..με πόσες προσωπικές στιγμές το έχω συνδέσει αυτό το τραγούδι..σε συνδυασμό με το τοπίο μια γαλήνη... η θέα απο το σπίτι του κώστα...το επόμενο πρωί με τον ήλιο ήταν όνειρο!φτάνουμε κατα τις 7:30 κουρασμένοι και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ! εκείνη την ώρα ακριβώς περνάει και ο μανάβης μπροστά απο το σπίτι που έρχεται μια φορά την εβδομάδα! η μαμά του κώστα φούλ μάχιμη παίρνει τα πάντα απο φρούτα και απο τις 8 μέχρι τις 12 που κοιμηθήκαμε μας τάιζε!παίζει να είχα να φάω πάνω απο 1 χρόνο πατάτες τηγανιτές! το πως τις κατέβαζα δεν περιγράφεται..Το επόμενο πρωί μετά απο έναν υπέροχο ύπνο ξυπνάμε και παίρνουμε το πρωινό μας με θέα...το κανατάκι του εσπρέσσο που είχα μαζί με έσωσε και έδινε στα πρωινά μου μια μαγική νότα!με τα άντε ένα τσιγάρο ακόμα έφτασε σχεδόν 12 πάλι η ώρα και εγώ έπρεπε να φεύγω πρός πήλιο μεριά...Υ.Γ Οι γονείς του κώστα είναι υπέρχη παρέα! ελπίζω πως θα τα ξαναπούμε σύντομα! το ευχαριστώ είναι λίγο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 από τον pit_hal 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Πω πω !! Με έκανες να θυμηθώ τα νιάτα μου !! Πόσο τα γουστάρω αυτά τα μέρη !!! Περιμένουμε την συνέχεια....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Άντε ντεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Σ'ωραίος νέος, αλήτης, μαλλιάς, μηχανόβιος! Προχώρα, μας έφτιαξες για τα καλά!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχω ξεκινήσει δευτέρα πρωί και έχει φτάσει πλέον Πέμπτη μεσημεράκι καθώς φεύγω απο το σπίτι του Κώστα για Πήλιο! Η διαδρομή αναγκαστικά με βγάζει απο τρίκαλα οπότε ευκαιρία πάλι για στάση στο φούρνο της φίλης καφεδάκι, μπινελίκια για τον δρόμο και νερό!Απο την Πύλη και κάτω έχω αρχίσει να ξενερώνω! το βουνό τελειώνει η ζέστη πλέον αισθητή και μέσα μου να απορώ που πάς ρε λακαμά?αφήνεις τα τζουμέρκα τρελός είσαι?μια στάση στην Πύλη για νερό, συνεννοήσεις στο κινητό και τα ρέστα!βλέπω το πίσω λάστιχο και το παίρνω πλέον απόφαση ότι είμαι τρίκουλος! τόσες στροφές και δεν κατάφερα να το πατήσω έχει πολύ μέλλον ακόμα... Κατα τις 3:30 το μεσημέρι έχω φτάσει βόλο και αράζω να φάω κάτι σαντουιτσάκια που είχα ετοιμάσει στο σπίτι του κώστα με κεφτεδάκια της μαμάς του! μιλάμε τρελή προμήθεια αυτά τα σαντουιτσάκια! μαζί με κάτι μπισοτοκουλουράκια με στέβια που πήρα απο την φίλη μου κα μερικά τσιγάρα έστρωσα! παίρνω τηλέφωνο τον Στράτος650 αλλά δεν απάντησε οπότε και εγώ θύμωσα και δεν τον ξαναπήρα!αφου τακτοποιώ κάτι δουλίτσες που είχα στον βόλο φεύγω προς Βυζίτσα και όσο ανεβαίνω η θέα αρχίζει και με ανταμείβει!Βυζίτσα!Παγασητικός κόλπος! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 από τον pit_hal 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Ωραίος Μαύρε Πήτ, προχώρα μη λουφάρεις τσιγαράκι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 αμα το τσιγαράκι είναι "καλό" χαλάλι του!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Αναμενουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Θα μας βγάλει την ψύχη αυτός ο μαλλιάς μέχρι να το τελειώσει όλο για τσιγάρα μιλάει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Κάτσε αύριο Δευτέρα είναι, από το ερχόμενο Σάββατο τα υπόλοιπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Θα μας βγάλει την ψύχη αυτός ο μαλλιάς μέχρι να το τελειώσει όλο για τσιγάρα μιλάει!!! κ εγω σαν καλαματιανος τι να καταλαβω τωρα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Πάνω στο καλυτερο... δώσε πράγμα λέμε!!! Τι όμορφο που δείχνει το Pegaso φορτωμένο... (τι μάγια μου χουν κάνει μ αυτή τη φίρμα και δε ξεκολλάω απ τα μηχανάκια της;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 αμα το τσιγαράκι είναι "καλό" χαλάλι του!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Έχω αράξει στο Πήλιο και περνάω απο Τσαγκαράδα προς Αη Γιάννη για μπάνιο όπου βλέπω στην πλατεία παρκαρισμένο ένα Caponord που τα χρώματα του είμαι σίγουρος ότι την ξέρω αυτή την μηχανή! σταματάω κοιτάω στην πλατεία να δώ ποιος είναι αλλα τίποτα! έτσι αποφασίζω να αφήσω σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνο μου πάνω στην μηχανή!μετά απο κανένα μισάωρο χτυπάει το κινητό και βλέπω κλήση απο "Βαγγέλης Καπονορντ" ααααα λέω πουλάκι μου εσύ ήσουν! άλλη μία απο τις ευχάριστες εκπλήξεις των ημερών! είναι ταξίδι με την γυναίκα του (που έχει και αυτή έναν πήγασο τρέιλ!) και κανονίζουμε το βράδυ της παρασκευής να πάμε για φαγητό! καιρό είχα να σκάσω τόσο πολύ απο φαγητό μάλλον έχω ξεσυνηθίσει!παρασκευή απόγευμα όμως μου σκάει ακόμα ένα ευχάριστο μήνυμα απο την φίλη μου στα τρίκαλα! έρχονται Αη Γιάννη για 15άυγουστο! οπότε κατέληξα μετά απο 9 χρόνια να την δώ 3 φορές την ίδια εβδομάδα! το Σάββατο το πέρασα όλη μέρα στην παραλία μαζί με την παρέα της! αφού δεν μιας διώξανε πάλι καλα! πιο πολύ φασαρία κάναμε εμείς παρά τα μικρά παιδάκια! καιρό είχα να παίξω έτσι στην θάλασσα! ειδικά με το στρώμα να παίρνεις φόρα απο την παραλία να πηδάς στο στρώμα να κάνει λίγα μέτρα σέρφινγκ και μετά να σκάς στο νερό όλα τα λεφτά!Δυστυχώς απο τις τελευταίες μέρες δεν παίζει πολύ φωτορομάντζο (ή όσες παίζουν είναι μή δημοσιεύσιμες )τα υπέροχα νερά του Αη Γιάννη!Με αυτά και με αυτά έχει φτάσει Κυριακή πρωί και πρέπει να πάρω τον δρόμο της επιστροφής! πρώτη φορά γυρίζω απο διακοπές και λέω απο μέσα μου δεν με πειράζει που γυρίζω, νιώθω τόσο γεμάτος και ξεκούραστος που δεν με πειράζει!Στον γυρισμό αποφασίζω να περάσω απο Βελίκα Λάρισσας να δώ μια φίλη που σπουδάζει Σουηδία και είχα κανα χρόνο να την δώ! μια ευχάριστη στάση σε ένα μπιτσόμπαρο για φρέντο που απο ότι έμαθα ήταν γεμάτο με λαρισαϊκές υπάρξεις! παιδιά το τι οπίσθιο έπαιζε άλλο πράγμα! χαρούμενος για ακόμα μια ευχάριστη συνάντηση και τα καλά νέα που έμαθα επιστρέφω πλεον σε χαλαρούς ρυθμούς θεσσαλονίκη! όταν έφτασα σπίτι, και σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού διαπίστωσα ότι τα καινούργια γάντια alpinestars που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά μου είναι δυστυχώς μικρά. ενώ δεν νιώθω να με σφίγγουν όταν τα βγάζω οι φλέβες μου είναι τουμπανιασμένες και τα ακροδάχτυλα σχεδόν μωβ! άρα θα τα βάλω αγγελία και θα συμπληρώσω την διαφορά να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερα! γιατί κατα τα άλλα τα γούσταρα πολύ! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Άντε και του χρόνου με λιγότερες βροχές και σε μέρη που δεν μιλάνε Ελληνικά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 μπραβο!!! ευχομαι του χρονου να κανεις μεγαλυτερο ταξιδι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Σε βρισκω εξαιρετικα μαχιμο, μαλλια φιλε Πετρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες