Jump to content
pit_hal

6 ημέρες γεμάτες Ανθρώπους...

Recommended Posts

Τι εγεινε δεν εχει συνεχεια!!! Αντε ακομα μια ωρα μενει...:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πω πω !! Με έκανες να θυμηθώ τα νιάτα μου !! Πόσο τα γουστάρω αυτά τα μέρη !!! Περιμένουμε την συνέχεια.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ωραίος νέος, αλήτης, μαλλιάς, μηχανόβιος! Προχώρα, μας έφτιαξες για τα καλά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ξεκινήσει δευτέρα πρωί και έχει φτάσει πλέον Πέμπτη μεσημεράκι καθώς φεύγω απο το σπίτι του Κώστα για Πήλιο! Η διαδρομή αναγκαστικά με βγάζει απο τρίκαλα οπότε ευκαιρία πάλι για στάση στο φούρνο της φίλης καφεδάκι, μπινελίκια για τον δρόμο και νερό!

Απο την Πύλη και κάτω έχω αρχίσει να ξενερώνω! το βουνό τελειώνει η ζέστη πλέον αισθητή και μέσα μου να απορώ που πάς ρε λακαμά?αφήνεις τα τζουμέρκα τρελός είσαι?

μια στάση στην Πύλη για νερό, συνεννοήσεις στο κινητό και τα ρέστα!βλέπω το πίσω λάστιχο και το παίρνω πλέον απόφαση ότι είμαι τρίκουλος! τόσες στροφές και δεν κατάφερα να το πατήσω έχει πολύ μέλλον ακόμα...

IMG_20150813_131402062_zpssfnbocbd.jpg

Κατα τις 3:30 το μεσημέρι έχω φτάσει βόλο και αράζω να φάω κάτι σαντουιτσάκια που είχα ετοιμάσει στο σπίτι του κώστα με κεφτεδάκια της μαμάς του! μιλάμε τρελή προμήθεια αυτά τα σαντουιτσάκια! μαζί με κάτι μπισοτοκουλουράκια με στέβια που πήρα απο την φίλη μου κα μερικά τσιγάρα έστρωσα! παίρνω τηλέφωνο τον Στράτος650 αλλά δεν απάντησε οπότε και εγώ θύμωσα και δεν τον ξαναπήρα!

αφου τακτοποιώ κάτι δουλίτσες που είχα στον βόλο φεύγω προς Βυζίτσα και όσο ανεβαίνω η θέα αρχίζει και με ανταμείβει!

Βυζίτσα!

IMG_20150814_095125129_zpsqyeahgxj.jpg

Παγασητικός κόλπος!

IMG_20150813_184238340_HDR_zpsgjvdjtxv.j

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος Μαύρε Πήτ, προχώρα μη λουφάρεις τσιγαράκι ! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας βγάλει την ψύχη αυτός ο μαλλιάς μέχρι να το τελειώσει όλο για τσιγάρα μιλάει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας βγάλει την ψύχη αυτός ο μαλλιάς μέχρι να το τελειώσει όλο για τσιγάρα μιλάει!!!

κ εγω σαν καλαματιανος τι να καταλαβω τωρα...:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνω στο καλυτερο... δώσε πράγμα λέμε!!! :yahoo:
Τι όμορφο που δείχνει το Pegaso φορτωμένο... (τι μάγια μου χουν κάνει μ αυτή τη φίρμα και δε ξεκολλάω απ τα μηχανάκια της;:wub:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω αράξει στο Πήλιο και περνάω απο Τσαγκαράδα προς Αη Γιάννη για μπάνιο όπου βλέπω στην πλατεία παρκαρισμένο ένα Caponord που τα χρώματα του είμαι σίγουρος ότι την ξέρω αυτή την μηχανή! σταματάω κοιτάω στην πλατεία να δώ ποιος είναι αλλα τίποτα! έτσι αποφασίζω να αφήσω σε ένα χαρτάκι το τηλέφωνο μου πάνω στην μηχανή!

μετά απο κανένα μισάωρο χτυπάει το κινητό και βλέπω κλήση απο "Βαγγέλης Καπονορντ" ααααα λέω πουλάκι μου εσύ ήσουν! άλλη μία απο τις ευχάριστες εκπλήξεις των ημερών! είναι ταξίδι με την γυναίκα του (που έχει και αυτή έναν πήγασο τρέιλ!) και κανονίζουμε το βράδυ της παρασκευής να πάμε για φαγητό! καιρό είχα να σκάσω τόσο πολύ απο φαγητό μάλλον έχω ξεσυνηθίσει!

παρασκευή απόγευμα όμως μου σκάει ακόμα ένα ευχάριστο μήνυμα απο την φίλη μου στα τρίκαλα! έρχονται Αη Γιάννη για 15άυγουστο! οπότε κατέληξα μετά απο 9 χρόνια να την δώ 3 φορές την ίδια εβδομάδα! το Σάββατο το πέρασα όλη μέρα στην παραλία μαζί με την παρέα της! αφού δεν μιας διώξανε πάλι καλα! πιο πολύ φασαρία κάναμε εμείς παρά τα μικρά παιδάκια! καιρό είχα να παίξω έτσι στην θάλασσα! ειδικά με το στρώμα να παίρνεις φόρα απο την παραλία να πηδάς στο στρώμα να κάνει λίγα μέτρα σέρφινγκ και μετά να σκάς στο νερό όλα τα λεφτά!

Δυστυχώς απο τις τελευταίες μέρες δεν παίζει πολύ φωτορομάντζο (ή όσες παίζουν είναι μή δημοσιεύσιμες :winking: )

τα υπέροχα νερά του Αη Γιάννη!

IMG_20150814_134546243_zpsrjxzxvoa.jpg

Με αυτά και με αυτά έχει φτάσει Κυριακή πρωί και πρέπει να πάρω τον δρόμο της επιστροφής! πρώτη φορά γυρίζω απο διακοπές και λέω απο μέσα μου δεν με πειράζει που γυρίζω, νιώθω τόσο γεμάτος και ξεκούραστος που δεν με πειράζει!

Στον γυρισμό αποφασίζω να περάσω απο Βελίκα Λάρισσας να δώ μια φίλη που σπουδάζει Σουηδία και είχα κανα χρόνο να την δώ! μια ευχάριστη στάση σε ένα μπιτσόμπαρο για φρέντο που απο ότι έμαθα ήταν γεμάτο με λαρισαϊκές υπάρξεις! παιδιά το τι οπίσθιο έπαιζε άλλο πράγμα! χαρούμενος για ακόμα μια ευχάριστη συνάντηση και τα καλά νέα που έμαθα επιστρέφω πλεον σε χαλαρούς ρυθμούς θεσσαλονίκη! 

IMG_20150816_132519017_zpsdgdyjyme.jpg

όταν έφτασα σπίτι, και σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού διαπίστωσα ότι τα καινούργια γάντια alpinestars που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά μου είναι δυστυχώς μικρά. ενώ δεν νιώθω να με σφίγγουν όταν τα βγάζω οι φλέβες μου είναι τουμπανιασμένες και τα ακροδάχτυλα σχεδόν μωβ! άρα θα τα βάλω αγγελία και θα συμπληρώσω την διαφορά να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερα! γιατί κατα τα άλλα τα γούσταρα πολύ!

IMG_20150816_150709341_zpscnvsksxn.jpg

IMG_20150816_150729309_zpsdre8g8gj.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε και του χρόνου με λιγότερες βροχές και σε μέρη που δεν μιλάνε Ελληνικά! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα