feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καταρχάς καλησπέρα, μετά από καιρό που ήμουν με το Daytona μου, είπα να πάρω κάτι μεγαλύτερο.Ήθελα σαν τρελός να πάω σε ΚΤΜ αλλά λόγω ότι δεν θα με κάλυπτε το δίπλωμα πήγα πιο χαμηλά για να είμαι ήσυχος από θέμα διπλώματος...Αφού πήρα το Α2 αναγκαστικά κατέληξα να βλέπω για ότι πιο ξύπνιο μπορώ να βρω στη κατηγορία και κατέληξα σε ένα XTακι 600.Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα..λόγω ότι είμαι δόκιμος και μπορώ να πάρω μόνο 15 μέρες άδεια συνολικά δεν μπορούσα να ψάξω ελεύθερα για μηχανή εκτός νησιού(ερχόταν και καλοκαίρι!), και ότι βρήκα εδώ το βαρούσανε στη τιμή με αποτέλεσμα να πάρω από άλλου για να μην πιαστώ θύμα.Δυστυχώς το <<θύμα>> δεν το γλίτωσα...βρήκα ένα xt του 2003 στη καβάλα και αφού μίλησα με τον ιδιοκτήτη και του είπα πως μου είναι δύσκολο να πάω από το νησί στη καβάλα διότι θα έχανα 4 μέρες επειδή τότε είχε μόνο 2 φορές τη βδομάδα πλοίο μου είπε ότι μου εγγυάται πως είναι άριστη και πως αν δεν μου αρέσει να του τη στείλω πίσω,λέω άμα είναι έτσι γιατί όχι; Υποτίθεται ότι θα φορούσε εξάτμιση racetech carbon..και εδώ κλαίμε! Αυτή εδώ ηταν η μηχανή στις φώτο.. Επειδή η μ@λ@... με βάρεσε αν και είναι και λογικό αυτό που μου ζήτησε από πλευράς του ήταν να του βάλω πρώτα τα λεφτά και μετά να μου τη στείλει..(φορούσε και το πλαστικό που λείπει) Πάω να τη πάρω το βράδυ από το πλοίο και τι βλέπω??! αυτό! Εντάξει..μόλις είδα αυτόν τον θερμοσίφωνα από πίσω και το λάστιχο γουλί έμεινα κόκκαλο,ήταν και νύχτα και δεν έβλεπα καλά, λέω δε βαριέσαι..αφού είναι μόνο τα λάστιχα και το τελικό ας πάει στο διάολο σιγά..Με πήρε τα ξημερώματα τηλέφωνο να με ρωτήσει αν είναι κομπλέ και του τα έψαλα αλλά του είπα ότι θα τη κρατήσω..Εμμ έλα μου ντε που δεν ήταν μόνο αυτά! (ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ)Αφού ξημέρωσε πήγα το πρωί με τη μηχανή να κάνω τη μεταβίβαση στο κεπ στη πόλη και μόλις γύρισα στη μηχανή είδα 1 σταγόνα λάδι κάτω από το μοτέρ, δεν έδωσα σημασία, λέω να δεις θα έσταξε το σωληνάκι...Τη πήρα και έφυγα για βόλτα,μόλις σταματάω στη θάλασσα και περνάει λίγη ώρα, ΩΠ! ΣΤΑΓΟΝΑ!! για σκύψε ευλογημένη να δεις αν ειναι απο το σωληνάκι! έσκυψες? ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ! Με το που το βλέπω έπαθα εγκεφαλικό..τον πήρα τηλέφωνο για να τη στείλω αλλά μαντέψτε...άρια..την πήγα στο μηχανικό και την καθαρίσαμε να δούμε τι παίζει και δοκιμάσαμε να δούμε αν φτιάχνει με υγρό μέταλλο της wurth αλλά μετά από κάνα μήνα έπιασε και έχανε πάλι από τη πίεση γύρω στις 10 σταγόνες τη μέρα.Από εκεί και πέρα έπιασα να τη κάνω άνθρωπο γιατί έτσι δεν πάει πουθενά.1ο θέμα το Κάρτερ! : βρήκα και έβαλα μεταχειρισμένο με 45 ευρώ και ξεμπέρδεψα,όλα τα έκανα μόνος μου και ο μηχανικός με βοήθησε μόνο στο χρόνισμα γιατί δεν το έχω.2όν Εξάτμιση : έφυγε ο stevetherm και μπήκε τελικό τιτανίου mivv3ο Ζάντες: Ήταν χάλια και πιτσιλισμένες με χρώμα! 4ο ψαλίδι: από ασημί και γραντζουνισμένο έγινε μαύρο ματ,πρέπει να βάλω και κάνα αυτοκόλλητο πάνω αλλά ακόμα δεν ξέρω τι,θέλω γνώμη!! 5ο αρθρώσεις ανάρτησης:Λύθηκαν, καθάρισα τα ρουλεμάν,τα γράσα και τα άλλαξα γιατί είχαν γίνει σαν πηλός. 6o Καλάμια και γέφυρα : Από ασημί έγιναν μαύρα μεταλλικά και η γέφυρα από μαύρη κόκκινη.7ο επισκευή πισω τρόμπας φρένου: είχα παρατηρήσει οτι πότιζε το μεταλλο και ετοιμαζοταν για διαρροή 8ο και τελευταίο, Λάστιχα : έφυγαν τα γουλιά που είχε και μπήκαν michelin pilot street radial ZR Πλέον μπορώ να πω ότι μετά από τόση κούραση πως ήμαστε πένα, και πως δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να κάνω τόσο καλά αποτελέσματα στο βάψιμο που έβαφα για πρώτη φορά και με σπρέι.Το σύνολο πάνω στη μηχανή θα το βάλω από παρασκευή που θα βάλω πάνω το μοτέρ.Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι!!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον feral95 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 η φραση γουρουνι στο σακι σου λεει κατι???ποσω την αγορασες?και ποσα της εριξες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη και μαθαίνουμε από αυτά! Κοίτα να την χαρείς τώρα που την σένιαρες! Καλοτάξιδη!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον kpapageo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Οσον αφορα στην αγορα, πιαστηκες ντιπ λακαμας (απο αυτα που σου εδειχνε σε αυτο που πηρες) αλλα τελικα την εφερες στα μετρα σου!οντως, καλο ερωτημα ποσο την πηρες και ποσα εριξες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Εεεεεμ μου ήθελες να αγοράσεις XT με βαμμένη λευκή ζάντα!Απο εκεί βρώμαγε η δουλειά κατ'εμε....Σε τόσο χώμα τιμή την έδινε που δέχτηκες να το κρατήσεις όταν το είδες απο κοντά? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Yamaha XT 600E 2003, 600cc, Βενζίνη, 34.000km, € 1.400Καλορίζικη, όλοι εχουμε κανει τετοιες πατατιές.Γενικά, μην ξαναδωσεις χρημα αν δεν δεις απο κοντά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Yamaha XT 600E 2003, 600cc, Βενζίνη, 34.000km, € 1.400Καλορίζικη, όλοι εχουμε κανει τετοιες πατατιές.Γενικά, μην ξαναδωσεις χρημα αν δεν δεις απο κοντά.Ρε κουφαλα τον δαγκωσες τον ανθρωπο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Πω ρε φιλε εμεινα με ανοιχτο το στομα μιλαμε.Ναι εκανες λαθος κινηση, αλλα ησουν και πολυ ατυχος.Οπως ειπαν και απο πανω και μονο που ειδες την ασπρη ζαντα επρεπε να κοιταξεις αλλου.Ωραιος παντως που τα εφτιαξες ολα. Θελουμε φωτογραφια με το πως θα γινει οταν τα βαλεις πανω! Καλοριζικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Kαλές βόλτες φίλε, ωραία δουλειά έκανες αλλά ΈΛΕΟΣ όχι τρίμπρατση ζάντα σε ΧΤ......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω απο την πρωτη φωτογραφια ακομα θα ετρεχα....αλλα αφου σου αρεσε παω πασο.Καλοταξιδο και να το χαρεις οπως θες.......καλα χιλιομετρα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Καλοριζικη και με το καλό να την κανείς όπως την ονειρεύεσαι.Λαχείο να πάρεις μότο χωρίς να το δεις από κοντά και να είναι καλό.Τηνπατησα και γω αλλά ήταν τόσο χαμηλή ή τιμή που το ρισκαρα.Από τις φωτό δεν βλέπεις πολλά πράγματα.Αν δεν παθεις δεν θα μάθεις.Περιμένουμε φωτό!. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αδερφέ σορυ αλλά επειδή είχα ΧΤ και μάλιστα του 2003.και τα είχα ψάξει λιγο.ΧΤ 600 με ανθρακί μοτερ και αυτό το πλαισιο είναι μοντέλο 90-95.Τα μοντέλα 96-2003 έχουν ασημί μοτέρ διαφορετικό πλαίσιο και στροφόμετρο.Για ψάξου λίγο.Σαν αυτό πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6351127/ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2015 από τον bill_daytona 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Κανονικά ήθελε τηλ σε δικηγόρο... Καλορίζικο και καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Αδερφέ σορυ αλλά επειδή είχα ΧΤ και μάλιστα του 2003.και τα είχα ψάξει λιγο.ΧΤ 600 με ανθρακί μοτερ και αυτό το πλαισιο είναι της μοντέλο 90-95.Τα μοντέλα 96-2003 έχουν ασημί μοτέρ διαφορετικό πλαίσιο και στροφόμετρο.Και έχουν συμπλέκτη από τα δεξιά, στο καπάκι της καμπάνας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Αφου ηθελες μηχανακι απο καβαλα γιατι δεν εριξες ενα συρμα να παμε να το δουμε..? Μπορει να μην ειμαστε πολλοι αλλα καποιος θα εβρισκε λιγο χρονο να παει και να κανει εστω εναν οπτικο ελεγχο.Εχω ριξει και γω λεφτα στον λυκο που αγορασα (XR) αλλα τωρα το ευχαριστιεμαι, καλες βολτες και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Κανονικά ήθελε τηλ σε δικηγόρο... Καλορίζικο και καλοτάξιδο! φίλε ψάχτηκα και εκεί αλλά μου είπε πως δεν αξίζει τον κόπο.. Αφου ηθελες μηχανακι απο καβαλα γιατι δεν εριξες ενα συρμα να παμε να το δουμε..? Μπορει να μην ειμαστε πολλοι αλλα καποιος θα εβρισκε λιγο χρονο να παει και να κανει εστω εναν οπτικο ελεγχο.Εχω ριξει και γω λεφτα στον λυκο που αγορασα (XR) αλλα τωρα το ευχαριστιεμαι, καλες βολτες και παντα ορθιοι.είχα κάνει και ερώτηση για κόρινθο που εβλεπα μια μηχανη και δεν ειχε απαντήσει κανείς και γιαυτο δεν ξαναρωτησα,ευτυχώς μικρό το κακό..ετυχε να μην μπορω να φύγω λόγω στρατου και ρίσκαρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Αδερφέ σορυ αλλά επειδή είχα ΧΤ και μάλιστα του 2003.και τα είχα ψάξει λιγο.ΧΤ 600 με ανθρακί μοτερ και αυτό το πλαισιο είναι μοντέλο 90-95.Τα μοντέλα 96-2003 έχουν ασημί μοτέρ διαφορετικό πλαίσιο και στροφόμετρο.Για ψάξου λίγο.Σαν αυτό πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6351127/Και έχουν συμπλέκτη από τα δεξιά, στο καπάκι της καμπάνας.παιδιά επειδή και εμένα μου είχα φανεί περίεργο αυτό με το μοτέρ αλλά και το κοντέρ έψαξα τους κωδικούς από το μοτέρ και βρήκα ότι είναι η αμερικάνικη έκδοση αλλά και στην άδεια πρώτης κυκλοφορίας έλεγε 2003..αφού δεν είχε τίποτα πιο σοβαρό να λέω δόξα το θεό.. Συνολικά για την επισκευή,τα ανταλλακτικά,τα λάστιχα και τα χρώματα μου έφυγε ένα 400αρι αλλά να πάει στο διάολο..την έπαθα και έμαθα. Τη μαλακία την έκανα λόγω ότι ήταν κρίμα να χαλάσω εκεί την άδεια μου, και ήθελα να πάρω κάτι σχετικά οικονομικό γιατί είχα σκοπό αν πάνε όλα καλά να τη κρατήσω μέχρι τα 22 που βγάζω απεριόριστο δίπλωμα και να πάρω κάτι μεγαλύτερο που όπου θέλει ας είναι...και κολυμπώντας θα πάω για να το τσεκάρω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 εισαι παρα πολυ τυχερος φιλε.οσοι εβαλαν χρημα σε τραπεζα στα τυφλα οχι μηχανη δεν παρελαβαν αλλα ουτε ζαντολαστιχο σκετο.δρα γνωστος απατεωνας που ζητα προκαταβολη για μηχανακια που δεν υπαρχουν καν.προσοχη μεγαλη παιδια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 φίλε ψάχτηκα και εκεί αλλά μου είπε πως δεν αξίζει τον κόπο..ΦίληΜια χαρά αξίζει τον κόπο (να του τρίξει τα δόντια) Τώρα ο,τι έγινε, έγινε. Απλώς είναι πιθανό, στο μέλλον να δαγκώσει κι άλλον... Κοίτα να χαρείς τη μηχανή! Αυτό μετράει τώρα! Καλή διασκέδαση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 καλοταξιδο φιλε! τετοιες αγορες ειναι πολυ επιφοβες. καποιες φορες το βλεπεις απο κοντα αυτο που θες να αγορασεις και παλι δεν ξερεις τι θα σου βγει αν δεν το τσεκαρεις καλα, ποσο μαλλον οταν περιμενεις να σου το στειλει. υπομονη και σιγα σιγα θα το συμμαζεψεις. τουλαχιστον θα εχεις ενα μηχανακι φτιαγμενο απο την αρχη στο οποιο ξερεις τι ακριβως εχει γινει. υγ. εκει στο καρτερ τι ειχε κανει ο τυπος? ειχε σπασει και το κολλησε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 ΦίληΜια χαρά αξίζει τον κόπο (να του τρίξει τα δόντια) Τώρα ο,τι έγινε, έγινε. Απλώς είναι πιθανό, στο μέλλον να δαγκώσει κι άλλον... Κοίτα να χαρείς τη μηχανή! Αυτό μετράει τώρα! Καλή διασκέδαση! Ωπ,συγγνώμη λάθος μου! υγ. εκει στο καρτερ τι ειχε κανει ο τυπος? ειχε σπασει και το κολλησε? Ναι αλλά με απλή κόλλα για καρτερ αντι για αλουμινοκολληση με αποτελεσμα απο τη πίεση να δακρύζει..Ήθελα να παρω αδεια να παω να τον βρω αλλά μετα ειπα ασε μην τρέχω και στο στρατοδικείο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorgino 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2015 Πες ρε μεγάλε να το ρίξει μια ματιά κάποιος απο εδώ, δεν είμαστε ένας κ δύο! Αν δεν βιαζόσουν θα την είχες γλυτώσει!Δες εγώ τι πήρα με 1500€ από καβάλα!image hosting without registrationΚαι μου βγήκε τζετ!Άλλοι στην θητεία τους προκειμένου να γλυτώσουν μια-δυο μέρες έχουν κάνει χειρότερα οπότε έχω να πω φθηνά την γλύτωσες.... Τέλος πάντων καλοτάξιδο και περιμένω να το δω έτοιμο! κανόνισε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Καλησπέρες!! Αν και αργοπορημένος γιατι είχα ξεχαστεί είπα να βάλω και μια με το αποτέλεσμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Ωραιο το yamaha! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Έτσι για την ιστορία.Εννοείται ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιες αγορές αλλά μιας και μου έχει τύχει και εμένα να πουλήσω μηχανάκι χωρίς να το δει ο άλλος ο οποίος έκανε το εξής:Αφού λοιπόν αποφάσισε ότι δεν τον συμφέρει να κατέβει Λιβαδειά να δει το μηχανάκι με "τσέκαρε" με φωτογραφίες. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε στείλε μου τώρα με email φωτογραφία από το τάδε σημείο της μηχανής με email.. Αυτό μέχρι να πραγματοποιηθεί η παραλαβή από μέρους του γινόταν κάθε μέρα...Ένα πρόχειρο τσέκ το λες πάντως! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες