zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Μπαμπη, γαμηστερο ειναι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 xaxaxa οχι ειμουν μεσα σε ενα ματιζ στο φαναρι και σε ειδα που περασες :D !! Βάλε μια φωνή κι εσυ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 πολυ ομορφο! καλοταξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nirvana 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 καλοριζικο και καλοταχιδο και εγο μετα απο πολλλα πολλα χρονια καταφερα να παρο το δικο μου μοτορι που παντα ιθελα και πιρα ενα yamaha wr 125r to exo edo kai kana mina kai trelenoamiai...welcome to yamaha family!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά..! Μας βλέπω σε Yamaha Club σύντομα..! Πέτυχα κι ένα CB500X χθες και σκεφτόμουν πως ευτυχώς δεν το προτίμησα και υπερίσχυσε η μοτοσικλετιστικη "τρέλα"..! Πλέον Yamaha και τα μυαλά στο Iwata..! Sent from my iPad using Tapatalk 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycocossie 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 πανεμορφο το χρωμα!!μπραβο σου για την επιλογη!!! καλοταξιδο να ναι και πολλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχετε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2015 Καλα χιλιομετρα να εχεις φιλε, εκανες τη σωστη επιλογη. Υ.Γ : Σκατα στη χοντα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Καλορίζικο το εργαλείο σου! πανέμορφο πολύ γεροδεμένο μηχανάκι και σε μοναδικό χρώμα!! να το χαρείς όσο μπορείς περισσότερο! φοβερή επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 ενας ενας το καταλαβαινετε βλεπω..... :grin: :grin: :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Καλορίζικο μάγκα και καλά χιλιόμετρα να έχεις!! Πολύ ψαγμένη και πετυχημένη η επιλογή χρώματος ;) Μπας και κατεβαινες τη Κηφισίας σήμερα το πρωί κατά της 9:30?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2016 6 μήνες ακριβώς μετά την αγορά και κλείσαμε τα 7.000 χλμ. Όσο πάει και την μαθαίνω/απολαμβάνω περισσότερο.Μερικές εντυπώσεις μετά από αυτά τα χιλιόμετρα:- Γρήγορη μηχανή, γκαζιάρα, ο δικύλινδρός της έχει καλή ροπή και δύναμη και κινεί πολύ σβέλτα το ελαφρύ σασί. Δεν μου λείπει παραπάνω δύναμη, δεν την χρειάσητκα, δεν νιώθω ανάγκη για παραπάνω.- Μέσα στην πόλη είναι το πιο γρήγορο "παπί". Χωράει παντού, ανάμεσα σε αυτοκίνητα στην κίνηση (λέγε με Κηφισίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Καλλιρόης.. :P) , πετάγεται στα φανάρια πρώτη. Το σχετικά στενό τιμόνι βοηθάει σε αυτό, όπως και το συνολικό γενικό μικρό πλάτος.- Οικονομική. Μέση κατανάλωση 4.5lt/100km (314 λίτρα , 6782 χλμ η τελευταια μέτρηση στο Fuelio). Από τα 700cc της και τα γκάζια της δεν περίμενα κάτι αισθητά καλύτερο. Μιζεριές του στυλ (0.1 λιγότερο κλπ) δεν με απασχολούν. Την πήρα για να γουστάρω, όχι για να μην καίω βενζίνη. :-) Δεν έχω κάνει μακρινό ταξίδι ώστε να δω κατάναλωση για πολλά χιλιόμετρα με σταθερές ταχύτητες 130-140 χλμ/ω και φόρτωμα.- Ανάρτηση: Εδώ ίσως είναι ο τομέας που "πονάει". Έσφιξα το πίσω αμορτισέρ 2 κλικ αλλά και πάλι ψιλοπλέει υπό πίεση. Ίσως είναι η πρώτη αναβάθμιση που πρέπει να κάνει κάποιος μετά από κάποιο διάστημα που την έχει.- Οδήγηση: Καλό πλαίσιο, αλλάζει κατεύθυνση με την σκέψη, πολύ fun to drive. Πραγματικά δεν θέλω να μπαίνω στο αυτοκίνητο ούτε δευτερόλεπτο, το βλέπω εντελώς αγγαρεία. Υπό πίεση η ανάρτηση ψιλο-πλέει όπως ανέφερα και πριν.- Φρένα: Καλά, δυνατά, άμεσο πιάσιμο. Σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν, δεν πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητο ούτε ότι θα το το έκανα στο εγγύς μέλλον.- Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Michelin Pilot Power 3: Κρατάνε καλά σε στεγνό και βρεγμένο, όσο το έχω πιέσει εγώ φυσικά. Δεν θα πω ότι είναι σούπερ σε καμία περίπτωση, αλλά σίγουρα μία πολύ τίμια επιλογή. Θα δω και πόσα χιλιόμετρα θα βγάλουν και στην πρώτη αλλαγή τα PR4 θα είναι από τους βασικούς υποψήφιους.- Ποιότητα κατασκευής: Όλα είναι όπως όταν βγήκε από το εργοστάσιο, φαίνεται καλή κατασκευή. Το βάψιμο ειδικά είναι εξαιρετικό. Με κέρωμα, κάτω από τον ήλιο είναι να χαζεύεις για ώρα..- Σέλα επιβάτη/συνεπιβάτη: Θέλει αφρολέξ, άλλο δέρμα αντιολισθητικό, γενικά φτιάξιμο. Η κοπελιά παραπονιέται ότι γλιστράει και δεν πολυχωράει. Εγώ αν κι έχω πολύ χώρο (αρκετά φαρδιά σέλα) θα εκτιμούσα περισσότερο/καλύτερο αφρώδες υλικό. Είναι στα πολύ άμεσα σχέδια για διόρθωση.Έξοδα έως τώρα: Τέλη Κυκλοφορίας 2015 - 55 ευρώ, 2016 - 55 ευρώ, Ασφάλεια εξαμήνου 122 ευρώ x2, σέρβις 1000 χλμ, αλλαγη λαδιων/φίλτρο λαδιού στα 5000 χλμ. και 315 λίτρα βενζίνης. Από τα χρήματα που δεν σκέφτομαι να δώσω ούτε στο ελάχιστο πραγματικά! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2016 Ωραίος! Να την χαρείς και καλά χλμ! Όταν ανοίξει ο καιρός πήγαινε την και κάποιο ταξιδάκι να μας πείς τις εντυπώσεις σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 Μετά από δέκα μήνες, θα πω κι εγώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω!Ενώ δεν ήμουν οπαδός κάποιας συγκεκριμένης μάρκας, τόσο το YBR 125 όσο και αυτή εδώ με έκαναν φανατικό YAMAHAκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να πω όμως και τη γνώμη μου πάνω σε αυτά που γράφει παραπάνω ο Μπάμπης:α) Έχει όση δύναμη χρειάζεται ο "μέσος αναβάτης" και με το παραπάνω. Παρόλα αυτά, συνηθίζεται γρήγορα, τώρα σαν παπί μου φαίνεται! Και δεν είμαι και κανένας γκαζοφονιάς! Το πλεονέκτημά της είναι ότι αυτή τη δύναμη...την κάνεις ό,τι θέλεις, δεν έχει δηλαδή περίεργα ξεσπάσματα κλπ. Θες να πας γρήγορα; - το κάνεις. Και όταν λέμε "γρήγορα" εννοούμε ότι στο ταξίδι που έκανα στην Ξάνθη έφτασα τα 205 κοντερίσια! Θες να πας σε ρυθμό βόλτας; - πάλι το κάνεις. Το μειονέκτημα είναι ότι όποιος θέλει καγκουριές...καλύτερα να πάρει την MT-09, η MT-07 δεν κάνει για "νευρική" χρήση.β) Στην πόλη είναι πράγματι ιδανική - και παρά την κριτική που έχει γίνει για το στενό τιμόνι και τη θέση οδήγησης, εμένα μου ταίριαξαν τέλεια και τα θεωρώ υπέρ της!γ) Οικονομική δεν τη λες ούτε όμως και υπερβολική στην κατανάλωση. Για τα κυβικά της νορμάλ είναι. Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι όταν ο κινητήρας στρωθεί, ύστερα από κάμποσα χιλιόμετρα, μειώνεται λίγο η κατανάλωση. Η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωσή της φαίνεται μεγαλύτερη απ' ό,τι στην πραγματικότητα είναι λόγω του μικρού ρεζερβουάρ, που σε βάζει να πηγαίνεις σχετικά συχνά στο βενζινάδικο. Σε σχέση με το πολύ οικονομικό YBR 125, η κατανάλωση της MT-07 είναι ακριβώς η διπλή - έτσι, για να έχουμε ένα δείγμα.δ) Η πίσω ανάρτηση πράγματι πλέει, με ένα κλικ που την έσφιξα είδα μια εμφανή βελτίωση και θα τη σφίξω κι άλλο ένα. Πάντως δεν είναι τόσο κακή ώστε να σκέπτομαι να μπω στα έξοδα για να την αλλάξω, ζεις και έτσι δηλαδή.ε) Στην οδήγηση είναι πάρα πολύ ευχάριστη, αν είσαι...σχετικά ήρεμος τύπος. Αν θέλεις να οδηγήσεις σε αγωνιστικούς ρυθμούς χρειάζεται αλλαγή πίσω ανάρτησης και καλύτερα λάστιχα. Στη δική μου τα εργοστασιακά ελαστικά δεν είναι της Michelin, είναι Bridgestone Battlax και υποθέτω ότι τα Michelin εκείνης του Μπάμπη πρέπει να είναι καλύτερα. Για τους δικούς μου ρυθμούς είναι γενικά μια χαρά και όταν θα αλλάξω λάστιχα (ακόμα κρατάνε και θα τα...εξαντλήσω), πιστεύω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερη.στ) Φρένα: δεν έχεις να πεις τίποτα - ούτε σε πετάνε απ' τη μηχανή με τη δύναμή τους ούτε μπλοκάρουν εύκολα, είναι εντελώς νορμάλ.ζ) Ποιότητα κατασκευής: Έχει δεχτεί πολλές κριτικές, τελικά όμως διαπίστωσα ότι αν την προσέχεις, όλα είναι ΟΚ. Εδώ άλλωστε μια χαρά είχε βγει το YBR 125! Ασφαλώς έχουν γίνει κάποιες εκπτώσεις για να διατηρηθεί χαμηλά το κόστος, αλλά δεν επηρεάζουν άσχημα το σύνολο. Τα δυο βασικά: χρειάζεται να μην αφήνεις να στεγνώνει η αλυσίδα και επίσης να μην αφήνεις να επικάθεται για πολύ μεγάλο διάστημα υγρασία στην εξάτμιση. Κατά τα άλλα μια χαρά όλα.η) Σέλα: Δεν έχω αλλάξει τίποτα και...πήγα Ξάνθη! Τα κατάφερα μια χαρά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελε περισσότερο αφρολέξ, σίγουρα το θέλει! Στην πόλη ούτε καν σε απασχολεί αυτό βέβαια! Όσο για εκείνη του συνεπιβάτη, δεν έχει δοκιμαστεί σε μεγάλες αποστάσεις ώστε να ακούσω παράπονα, έχω καθήσει κι εγώ ως συνεπιβάτης για καμιά δεκαριά χιλιόμετρα όταν την είχα δώσει σε ένα φίλο να την οδηγήσει και διαπίστωσα ότι ήταν πιο άνετη απ' όσο την περίμενα. Κάποια στιγμή είναι στο πρόγραμμα η αλλαγή της με την σπέσιαλ σέλα της YAMAHA, δεν θέλω να μπλέξω με σελάδες τελικά.θ) Έξοδα: όπως τα λέει ο Μπάμπης. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή αγοράς είναι η ιδανική μεγάλη μηχανή που μπορείς να έχεις και να συντηρείς σε αυτές τις συνθήκες της κρίσης! Η μόνη με την οποία πιθανόν θα σκεπτόμουν να την αλλάξω είναι η...MT-07 με φαίρινγκ, αφού βγει στην παραγωγή και τη δούμε πρώτα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2016 από τον TKM 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 6 μήνες ακριβώς μετά την αγορά και κλείσαμε τα 7.000 χλμ. Όσο πάει και την μαθαίνω/απολαμβάνω περισσότερο.Μερικές εντυπώσεις μετά από αυτά τα χιλιόμετρα:- Γρήγορη μηχανή, γκαζιάρα, ο δικύλινδρός της έχει καλή ροπή και δύναμη και κινεί πολύ σβέλτα το ελαφρύ σασί. Δεν μου λείπει παραπάνω δύναμη, δεν την χρειάσητκα, δεν νιώθω ανάγκη για παραπάνω.- Μέσα στην πόλη είναι το πιο γρήγορο "παπί". Χωράει παντού, ανάμεσα σε αυτοκίνητα στην κίνηση (λέγε με Κηφισίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Καλλιρόης.. :P) , πετάγεται στα φανάρια πρώτη. Το σχετικά στενό τιμόνι βοηθάει σε αυτό, όπως και το συνολικό γενικό μικρό πλάτος.- Οικονομική. Μέση κατανάλωση 4.5lt/100km (314 λίτρα , 6782 χλμ η τελευταια μέτρηση στο Fuelio). Από τα 700cc της και τα γκάζια της δεν περίμενα κάτι αισθητά καλύτερο. Μιζεριές του στυλ (0.1 λιγότερο κλπ) δεν με απασχολούν. Την πήρα για να γουστάρω, όχι για να μην καίω βενζίνη. :-) Δεν έχω κάνει μακρινό ταξίδι ώστε να δω κατάναλωση για πολλά χιλιόμετρα με σταθερές ταχύτητες 130-140 χλμ/ω και φόρτωμα.- Ανάρτηση: Εδώ ίσως είναι ο τομέας που "πονάει". Έσφιξα το πίσω αμορτισέρ 2 κλικ αλλά και πάλι ψιλοπλέει υπό πίεση. Ίσως είναι η πρώτη αναβάθμιση που πρέπει να κάνει κάποιος μετά από κάποιο διάστημα που την έχει.- Οδήγηση: Καλό πλαίσιο, αλλάζει κατεύθυνση με την σκέψη, πολύ fun to drive. Πραγματικά δεν θέλω να μπαίνω στο αυτοκίνητο ούτε δευτερόλεπτο, το βλέπω εντελώς αγγαρεία. Υπό πίεση η ανάρτηση ψιλο-πλέει όπως ανέφερα και πριν.- Φρένα: Καλά, δυνατά, άμεσο πιάσιμο. Σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν, δεν πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητο ούτε ότι θα το το έκανα στο εγγύς μέλλον.- Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Michelin Pilot Power 3: Κρατάνε καλά σε στεγνό και βρεγμένο, όσο το έχω πιέσει εγώ φυσικά. Δεν θα πω ότι είναι σούπερ σε καμία περίπτωση, αλλά σίγουρα μία πολύ τίμια επιλογή. Θα δω και πόσα χιλιόμετρα θα βγάλουν και στην πρώτη αλλαγή τα PR4 θα είναι από τους βασικούς υποψήφιους.- Ποιότητα κατασκευής: Όλα είναι όπως όταν βγήκε από το εργοστάσιο, φαίνεται καλή κατασκευή. Το βάψιμο ειδικά είναι εξαιρετικό. Με κέρωμα, κάτω από τον ήλιο είναι να χαζεύεις για ώρα..- Σέλα επιβάτη/συνεπιβάτη: Θέλει αφρολέξ, άλλο δέρμα αντιολισθητικό, γενικά φτιάξιμο. Η κοπελιά παραπονιέται ότι γλιστράει και δεν πολυχωράει. Εγώ αν κι έχω πολύ χώρο (αρκετά φαρδιά σέλα) θα εκτιμούσα περισσότερο/καλύτερο αφρώδες υλικό. Είναι στα πολύ άμεσα σχέδια για διόρθωση.Έξοδα έως τώρα: Τέλη Κυκλοφορίας 2015 - 55 ευρώ, 2016 - 55 ευρώ, Ασφάλεια εξαμήνου 122 ευρώ x2, σέρβις 1000 χλμ, αλλαγη λαδιων/φίλτρο λαδιού στα 5000 χλμ. και 315 λίτρα βενζίνης. Από τα χρήματα που δεν σκέφτομαι να δώσω ούτε στο ελάχιστο πραγματικά! Καλησπερα και καλη χρονια φιλε!Για ποιο ακριβως λογο θα αλλαξεις τα power 3 τα οποια ειναι σπορ κατηγορια και θα πας σε sport touring κατηγορια?Στο προτεινε καποιος?Το σκεφτηκες ετσι απλα τυχαια επειδη ειδες καποιες κριτικες σε φορουμ?Εχεις υποψιν σου για τις κατηγοριες ελαστικων,και τις διαφορες που εχουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Καλησπερα και καλη χρονια φιλε!Για ποιο ακριβως λογο θα αλλαξεις τα power 3 τα οποια ειναι σπορ κατηγορια και θα πας σε sport touring κατηγορια?Στο προτεινε καποιος?Το σκεφτηκες ετσι απλα τυχαια επειδη ειδες καποιες κριτικες σε φορουμ?Εχεις υποψιν σου για τις κατηγοριες ελαστικων,και τις διαφορες που εχουν? Μου ξέφυγε ένα P.. :P Τα Pilot Road 3 φοράει εξαρχής και θα σκεφτόμουν και τα 4 για το μέλλον, ή τα Pilot Power 3 για ακόμα πιο sport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Μου ξέφυγε ένα P.. :P Τα Pilot Road 3 φοράει εξαρχής και θα σκεφτόμουν και τα 4 για το μέλλον, ή τα Pilot Power 3 για ακόμα πιο sportκατ'εμε βαλε με την πρωτη ευκαιρια σπορ λαστιχο,τα sport touring ειναι λαστιχα κατασκευασμενα με γνωμονα να βγαζουν km και δευτερευοντως να ψιλοκρατανε γενικα.Τα road 4 τα εχω δοκιμασει,οκ την κανεις τη δουλεια σου αλλα με τρομερους συμβιβασμους ειδικα οσο το οδοστρωμα χειροτερευει ,ομως δε χαιρεσαι πραγματικα τις αρετες της συγκεκριμενης μοτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 κατ'εμε βαλε με την πρωτη ευκαιρια σπορ λαστιχο,τα sport touring ειναι λαστιχα κατασκευασμενα με γνωμονα να βγαζουν km και δευτερευοντως να ψιλοκρατανε γενικα.Τα road 4 τα εχω δοκιμασει,οκ την κανεις τη δουλεια σου αλλα με τρομερους συμβιβασμους ειδικα οσο το οδοστρωμα χειροτερευει ,ομως δε χαιρεσαι πραγματικα τις αρετες της συγκεκριμενης μοτο.Κάποια πρόταση? Michelin Power 3? Pirelli Diablo Rosso II/III? Metzeller Sportec M7 RR? Κάνω αρκετά χιλιόμετρα btw, 7000 σε 6 μήνες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 M7rr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Rosso II 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Κάποια πρόταση? Michelin Power 3? Pirelli Diablo Rosso II/III? Metzeller Sportec M7 RR? Κάνω αρκετά χιλιόμετρα btw, 7000 σε 6 μήνες.Βαλε τα Μ7.Τα εβαλα στου αδελφου μου.Σε σχεση με τα S20 που ειχε πριν που ειναι κατα γενικη ομολογια ενα πολυ καλο λαστιχο,αργει να ζεσταθει λιγο παραπανω και δε κραταει τοσο καλα σε ακραιες καταστασεις αλλα θα βγαλει παραπανω χιλιομετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Κάποια πρόταση? Michelin Power 3? Pirelli Diablo Rosso II/III? Metzeller Sportec M7 RR? Κάνω αρκετά χιλιόμετρα btw, 7000 σε 6 μήνες.Αρκετα km?42.300 σε 12 μηνες πως σου ακουγονται? Dunlop Sportsmart 2,Bridgestone S20,M7 ναι ειναι στην ιδια κατηγορια,απο πιρελι αν δεν κανω λαθος παιζεις Rosso Corsa σαν σπορ.Οποιο και να βαλεις απο αυτα ειναι σιγουρα καλυτερα σε κρατημα απο τουρισταδικα κλπ.Στο ΜΤ θα σου βγαλουν αρκετα Km αν δεν εισαι ινδιανος(με την καταναλωση που αναφερεις εισαι νορμαλ οποτε δεν εχεις προβλημα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Κάποια πρόταση? Michelin Power 3? Pirelli Diablo Rosso II/III? Metzeller Sportec M7 RR? Κάνω αρκετά χιλιόμετρα btw, 7000 σε 6 μήνες.pilot power 3 απο μενα. τα εχω σε 600 ss χωρις κανενα προβλημα. το πισω εβγαλε 12κ χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Τουριστάδικα στο Ελλάντα ξεχάστε τα. Είναι ok για τους δρόμους στο εξωτερικό που παρέχουν πρόσφυση, όχι εδώ. Είμαστε για μια κατηγορία επάνω, απο Sport δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Εγώ το ΜΤ-07 το πήρα με Bridgestone BATTLAX BT-023 (sport touring γράφουνε πάνω) και βλέπω ότι αυτά τα λάστιχα δέν πρόκειτε να φαγωθούνε ποτέ.Προφανός αυτά τα λάστιχα τα αλλάζεις όταν θα γίνουνε χίλια κομμάτια απο την ξεραϊλα κατά τη γήρανση και όχι γιατί επρόκειτο ποτέ να φθαρθούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες