Jump to content
ksino1100

Φωτογραφία της ημέρας vol.3

Recommended Posts

12177246_1068064013225170_690486187_o.jp            βροχουλα  σημερα .. ( sorry για τις 3 φωτο δεν ηξερα ποια να αποφασισω )12180807_1068064583225113_489648443_o.jp12176274_1068064309891807_932360729_o.jp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Που ειναι αυτο το μερος :ohmy:

Γιουχτας και ανεμοσπηλια , ακριβως πανω απο το Ηρακλειο Κρητης 

2κμ να βγεις απο το Ηρακλειο και ειναι γεματο υπεροχα δρομακια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12177246_1068064013225170_690486187_o.jp            βροχουλα  σημερα .. ( sorry για τις 3 φωτο δεν ηξερα ποια να αποφασισω )12180807_1068064583225113_489648443_o.jp12176274_1068064309891807_932360729_o.jp

Ψάξε να βρεις καθρέφτες από z750 και το δικό μου είχε στρόγγυλους και έβαλα αυτούς και από θέμα αισθητικής δείχνει πολύ καλύτερο πιστεύω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάξε να βρεις καθρέφτες από z750 και το δικό μου είχε στρόγγυλους και έβαλα αυτούς και από θέμα αισθητικής δείχνει πολύ καλύτερο πιστεύω :)

χαχαχχα το ξερω φιλε ειναι σαν τοαστ  αυτοι οι καθρεπτες χαχα 

περιμενω αρση καπιταλ κοντρολ να παρω bar end να τους βαλω κατω απο το τιμονι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβες; Και εγώ άμα το κάνω σε κανέναν με Beverly πέφτουνε να με φάνε. Ρατσισμός παντού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

spam 

κι εγώ που δεν ήξερα τι έγινε, βλέποντας μόνο το gif
κατάλαβα ότι έφταιγε ο Μάρκος, γιατί την έπεφτε στον Βαλεντίνο....

Όταν όμως είδα το βίντεο από το ελικόπτερο.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

spam 

Κρυμμένο περιεχόμενο

γράψε στο κατάλληλο θέμα αν θες.

Γιατί ειδικά το βίντεο απο το ελικόπτερο είναι που βγάζει λάδι τον Γιατρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα το σχολιάσω εκεί, για τον απλό λόγο ότι σχολιάζω τα σχετικά με την φωτό
το τι φαίνεται από ένα κομμάτι της σκηνής και το τι μπορεί να είναι στο σύνολο της σκηνής

γιατί με αφορμή τη φωτό, έψαξα και είδα το βίντεο (δεν παρακολουθώ mgp)..

από την φωτό δείχνει σαν να τον κλείνει ο Μάρκος και να πάει να τον ρίξει και την στιγμή που τον ακουμπάει -ως λογικό - ο Βαλεντίνο αντιδρά σπρώχνοντάς τον να φύγει
ενώ
από το βίντεο δείχνει να κλείνει ο Βαλεντίνο τον Μάρκο και να τον πηγαίνει για έξοδο - ως λογικό - ο Μάρκος προσπαθεί να μείνει μέσα και στην προσπάθειά του να μην βγει,
γίνεται το παραπάνω, αλλά υπαίτιος της σκηνής - καθαρά και μόνο για αυτή τη σκηνή το ξαναλέω - είναι ο Βαλεντίνος...

είδα και σχόλιο του Βαλεντίνο 

«Όπως φαίνεται από τα πλάνα του ελικοπτέρου δεν τον εξανάγκασα σε πτώση, απλά ήθελα να τον κάνω να χάσει χρόνο, πηγαίνοντας εκτός γραμμής και κόβοντας ταχύτητα. Έπαιζε πάλι το βρώμικο παιχνίδι του για να χάσω τον τίτλο. Η τιμωρία είναι άδικη. Κάποια στιγμή τον κοιτάω σαν να του λέω «τις κάνεις»; Με το κάτω μέρος του δεξιού χεριού ακούμπησε το πόδι μου και το πέλμα μου γλίστρησε από τη θέση του. Δεν ήθελα να τον κλοτσήσω. Ακόμα και αν δώσεις κλοτσιά σε μία μηχανή MotoGP, δεν θα πέσει, είναι πολύ βαριά. Ήθελα να παλέψω για το πρωτάθλημα με τον Jorge και ο καλύτερος ας κερδίσει, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να συμβεί. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά η ποινή μου κόβει τα πόδια και κάνει τον Marquez να πάρει τη νίκη», τόνισε ο Rossi...
http://www.zougla.gr/automoto/article/o-enas-rixni-tin-ef8ini-ston-alo

και σχολίασα σχετικά...
τώρα το τι παίζει μεταξύ τους στο σύνολο, δεν θα κάτσω να το αναλύσω, αλλουνού δουλειά είναι..

και το κόβω εδώ, και σόρρυ για το spam, αλλά έπαιξε η φωτό και υπήρξε συνεπώς η αφορμή.

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιουχτας και ανεμοσπηλια , ακριβως πανω απο το Ηρακλειο Κρητης 

2κμ να βγεις απο το Ηρακλειο και ειναι γεματο υπεροχα δρομακια 

Κουδουμα εχεις παει φιλε; Απιστευτη διαδρομη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουδουμα εχεις παει φιλε; Απιστευτη διαδρομη

Εμμ οχι , τωρα το εβαλα στο googlemaps 

απο οτι βλεπω απο τον χαρτι φαινεται ωραιο , το μονο θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μακρια απο το Ηρακλειο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμμ οχι , τωρα το εβαλα στο googlemaps 

απο οτι βλεπω απο τον χαρτι φαινεται ωραιο , το μονο θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μακρια απο το Ηρακλειο 

Ηρακλειο Στερνες καμια 50 χιλιομετρα δηλαδη κανα 40λεπτο και μετα αρχιζει η περιπετεια. Σιγα σιγα εκει. Σε καθε στροφη εχει ενα σταυρουλακι. Η διαδρομη παντως και το μερος εκει κατω θα σε αποζημιωσουν αμα κανεις τον κοπο και κατεβεις. Καμια ωριτσα υπολογιζε. 25 χιλιομετρα πρεπει να ειναι αλλα ειναι ο χειροτερος δρομος που υπαρχει. Στενος οσο 1 αυτοκινητο ακριβως και οχι χωμα αλλα πετρα και χαλικι. Αξιζει ομως :thumbsup: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρακλειο Στερνες καμια 50 χιλιομετρα δηλαδη κανα 40λεπτο και μετα αρχιζει η περιπετεια. Σιγα σιγα εκει. Σε καθε στροφη εχει ενα σταυρουλακι. Η διαδρομη παντως και το μερος εκει κατω θα σε αποζημιωσουν αμα κανεις τον κοπο και κατεβεις. Καμια ωριτσα υπολογιζε. 25 χιλιομετρα πρεπει να ειναι αλλα ειναι ο χειροτερος δρομος που υπαρχει. Στενος οσο 1 αυτοκινητο ακριβως και οχι χωμα αλλα πετρα και χαλικι. Αξιζει ομως :thumbsup: 

ειδα φωτο :yahoo: ισως να παω και αυτο το ΣΚ αν εχει καλο καιρο , θα ειναι η μεγαλυτερη βολτα που εχω κανει , ως τωρα η μεγαλυτερη ειναι 120 κμ περιπου ηρακλειο-αρχανες-χουδετσι---ρογδια-αγια πελαγια- ηρακλειο .. το μονο κακο ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχω 125 2t και δεν μπορεις να πας πολυ ωρα με πανω απο 70 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα φωτο :yahoo: ισως να παω και αυτο το ΣΚ αν εχει καλο καιρο , θα ειναι η μεγαλυτερη βολτα που εχω κανει , ως τωρα η μεγαλυτερη ειναι 120 κμ περιπου ηρακλειο-αρχανες-χουδετσι---ρογδια-αγια πελαγια- ηρακλειο .. το μονο κακο ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχω 125 2t και δεν μπορεις να πας πολυ ωρα με πανω απο 70 

Και εγω δεν βλεπεις τι εχω; 125. Ορεξη να εχεις και παντου πας. Εχω κανει 260κλμ διπλος. Αμα θες να ανοιξουμε κανα αλλο θεμα γιατι νομιζω οτι εχουμε παραπαει :offtopic:

:thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον LunaticOnWheels

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω δεν βλεπεις τι εχω; 125. Ορεξη να εχεις και παντου πας. Εχω κανει 260κλμ διπλος. Αμα θες να ανοιξουμε κανα αλλο θεμα γιατι νομιζω οτι εχουμε παραπαει :offtopic:

:thumbsup:

χαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα