ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 εμενα μ' αρεσει...εκτος ισως απο το εμπρος φαναρι και να σας πω και κατι? θ' αρεσει σε πολλους αλλα δεν το ξερουν ακομη 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ξέχασαν τις δαγκάνες στην συγκεκριμένη φωτογραφία ή νομίζω; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Γιατι και που τις εχουν τα υπολοιπα Gixxer φρεναρουν;; Παντως εχουν σχεδιασει εμπορικες επιτυχιες τα τελευταια χρονια οι πιστηδες οι Σουζουκαιοι!Πρωτα το ανανεομενο V-strom 650. Μετα ο κορμορανος το 1000. Μετα το Moomin το GSXS 1000, και τωρα αυτο!! Οι τυποι πανε για Οσκαρ σχεδιασμου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 γιατί μήπως θυμήθηκαν και το "κάτω" μέρος του κινητήρα (crankcase να το πούμε?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Γιατι και που τις εχουν τα υπολοιπα Gixxer φρεναρουν;; Παντως εχουν σχεδιασει εμπορικες επιτυχιες τα τελευταια χρονια οι πιστηδες οι Σουζουκαιοι!Πρωτα το ανανεομενο V-strom 650. Μετα ο κορμορανος το 1000. Μετα το Moomin το GSXS 1000, και τωρα αυτο!! Οι τυποι πανε για Οσκαρ σχεδιασμου!Γιατί δεν φρενάρουν;Λείπουν και τα κάρτερ σωστά. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) απο τη φωτο λειπουν πολλα πραγματα εκτος απο τις δαγκανες...δοχεια, παγουρι, ντιζες, λεβιεδες φρενουκαι ταχυτητων, κλιπονς, πισω φτερο, φλας, φιλτρο, υποπλαισιο και αλλα που δεν εχω προλαβει να δω... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2015 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ε πες το υποπλαίσιο είναι μαζί με τη σέλα του συνεπιβάτη και το υπόλοιπο κρύβεται πίσω από τη ρόδα. Αλλά όλα αυτά είναι κλάιν. Οι δαγκάνες είναι κάτι το κύριο και ως προς την "βιτρίνα" καθώς είναι brembo. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 όλα αυτά είναι κλάιν. Οι δαγκάνες είναι κάτι το κύριουποτιμας πολυ την αξια των φλας σ' ενα τετοιο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Πλεξούδα-canbus οεο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Εδώ έχουν παραπάνω από ότι πρέπει... Βλέπω κάτω κάτω μια δισκόπλακα μόνη της ενώ πάνω στην μπροστινή ρόδα, όπως φαίνεται είναι και οι 2 οι δισκόπλακες. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Λοιπον εγώ θα το πώ. Είναι το ομορφότερο τζίξερ, μετά το κ4. Και το εννοώ. Φούλ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Λοιπον εγώ θα το πώ. Είναι το ομορφότερο τζίξερ, μετά το κ4. Και το εννοώ. Φούλ. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Μάλιστα... Αφού πέρασα το πρώτο σοκ με το mt-10, ήρθε αυτό και με ξεκανε... Μάλλον κάτι έχω πάθει και με τραβάνε οι "άσχημες" μηχανές... Γιααα να δούμε το comeback... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Γιατι και που τις εχουν τα υπολοιπα Gixxer φρεναρουν;; οσοι ειναι τιμονια δεν χρειαζονται φρενα. τα φρενα ειναι γιαυτους που φοβουνται... το ωραιοτερο μετα το κ3-4? θα μου πεις γουστα ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stray 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 οσοι ειναι τιμονια δεν χρειαζονται φρενα. τα φρενα ειναι γιαυτους που φοβουνται... Δεν το λέω για το GSX-R. Γενικά το λέω. Έστω κι αν αστειεύεσαι. Μηχανάκια που τρακοσαρίζουν για πλάκα και πάσχουν στα φρένα είναι μεγάλη μλκια. Και γι αυτούς που δε φοβούνται και γι αυτους που πέφτουν και κοιμούνται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 Ξέχασαν τις δαγκάνες στην συγκεκριμένη φωτογραφία ή νομίζω; :PΤυχαιο?Δε νομιζω :)Εμενα μ αρεσε,αλλα αυτα τα φλας στο πλαι.....Ελπιζω να βγαλουν κι ενα 750 με τα ηλεκτρονικα του μπλιμπλικια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2015 ο κώλος είναι κ@βλα, τώρα το μούτρο και εγώ με το που το είδα, ήθελα να έρθω εδώ και να κάνω post κλάψας... αλλά με προλάβατε :Pεπιτέλους gixxer με ηλεκτρονικά... ΚΩΛΑΡΑ , και νέο κινητήρα... τώρα το μούτρο.... it will grow on us! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΖΑΝΤΕΣ! ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Εμενα παλι μου θυμιζει ενα σχεδιαστικο παντρεμα της προηγουμενης δεκαετιας με την τωρινη.Τιποτα το φοβερο οπτικα,τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 εμενα μ' αρεσει...εκτος ισως απο το εμπρος φαναρι και να σας πω και κατι? θ' αρεσει σε πολλους αλλα δεν το ξερουν ακομη Ρε τι λειπει,ρε τι λειπει...ααα το βρηκα.Η ενισχυτικη γεφυρα του πλαισιου λειπει χε,χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Όσο για τα φλασάκια παιδιά, βλέπω άλλες φωτογραφίες με led και άλλες με εκείνες τις πορτοκαλί γκουμούτσες σαν αυτές που έχω κι εγώ στο Tiger. Τα LED είναι ωραία.Εκτός αν λέτε για την τοποθεσία, που τα έβγαλαν από τους καθρέπτες. Εκεί συμφωνώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Τα πορτοκαλί φλας ίσως να είναι για αμερική που τα έχουν μόνιμα αναμμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 μπροστα φαναρι, ουρα και πισω φαναρι ειναι γτπ! gsxr 1000 2016 και μαλακιες... τι να φτουρησει μπροστα σε αυτο Δεν το λέω για το GSX-R. Γενικά το λέω. Έστω κι αν αστειεύεσαι. Μηχανάκια που τρακοσαρίζουν για πλάκα και πάσχουν στα φρένα είναι μεγάλη μλκια. Και γι αυτούς που δε φοβούνται και γι αυτους που πέφτουν και κοιμούνται.πλακα κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakis19 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/921030/stin-ellada-suzuki-gsx-r-1000-concept 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 με το σταγονόμετρο τα νέα για το L7... ΑΜΑΝ ΠΙΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες