panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Καλησπερίζω τα παιδιά του φορουμ Όπως Γραφω Και στον τίτλο όποιος βιάζεται σκοντάφτει το λοιπόν είχα μείνει χωρίς μηχανή για πολύ καιρό δεν αντεχα άλλο ήμουν σχεδόν σε φάση κατάθλιψης δεν είχα όχημα να κινηθω για να πάω στην δουλειά... Και ούτω καθεξής μαζεύω με ζόρι μεγάλο 800 ευρώ κοιτάω στο καρ εντοπιζω ένα cb400 και αφού μου άρεσαν πάντα τα γυμνά ανεβαίνω Αθήνα να το δω ο προηγούμενος κάτοχος έλεγε ότι είχε κάνει όλα τα σέρβις βέβαια όταν την πήρα τις άλλαξα λάδια και φίλτρο λαδιού και μπουζια την φέρνω στο πόρτο χέλι όπου μένω παρατηρώ κάτι σταγόνες λαδιού κάτω από την τάπα το πάω στον μηχανικό χαλασμένα σπιρωματα επί της ευκαιρίας του λέω δεν Καθαρίζουμε και το ρουμπινετο? Αμε μου λέει αλλά όσο έψαχνε έβρισκε και βρήκε ότι και οι τέσσερις μεμβράνες των καρμπς θέλουν άλλαγμα γιατί είναι τρύπιες μου τις έδειξε κιόλας οι τρεις είχαν κάτι πολύ μικρές τρυπούλες η μία όμως ήταν για πέταμα παραγγειλαμε μεμβράνες αφτερ μάρκετ μιας και η μαμά κάνανε 130 ευρώ ή μια και περιμένω να τις αλλάξω με αυτά και αυτά το έχω ξεπεράσει το χιλιάρικο και ένας φίλος μου μου είπε ότι μόνο για να σου ρυθμίσει και τα 4 καρμπ μετά και να στα συνχρονισει θα θέλει κάνα 200αρι και λέω εγώ μετά τι να κάνω να την πετάξω ή να της βάλω φωτιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 τιποτα μην κανεις. πηρες ενα μηχανακι αγνωστου ετους πρωτης αδειας (παραεισαγωγης) παλιο με 800 ευρω απο καποιον που δεν ξερεις. το να ξεμπερδεψεις με 1200 ευρω δεν λεει κατι. τυχερος θα εισαι. κατα τα αλλα ειναι απο τα λιγα χονδα που μου αρεσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Καλησπέρα φίλε επειδή και εγώ την έχω πατήσει με παπαριές που ανακάλυπτα στην πορεία από τον προηγούμενο ( kinder έκπληξη) η αποψή μου είναι να την φέρεις σε κατάσταση λειτουργείας και να κάνεις τη δουλειά σου και από εκεί και πέρα αν θέλεις να την κρατήσεις κάνε σιγά σιγά τα μαζέματα μέχρι να τη φέρεις στο επίπεδο που θέλεις. Γενικά αυτές οι μηχανές δεν βγάζουν εύκολα χοντρά προβλήματα. Τα καρμπς αν αλλάξεις μεμβράνες δεν ξερυθμίζονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 με 800ε τετρακυλινδρο αρχαιο . τι περιμενες δηλαδη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Α ωραία κάτι είναι και αυτό που δεν ξερυθμιζονται χαχα πάντως εμένα μου προκαλεί δέος το ότι για να πουλησεις το μηχανάκι σου θα πρέπει να πεις ψέμματα πες την αλήθεια και ας μην το πουλησεις ποτέ. με 800ε τετρακυλινδρο αρχαιο . τι περιμενες δηλαδη? ναι έλα ντε δεν περίμενα κάτι απλά την αλήθεια από τον προηγούμενο εκτός και αν ποτέ δεν είχε τσεκάρει τα καρμπ και πάω πάσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) εμένα μου προκαλεί δέος το ότι για να πουλησεις το μηχανάκι σου θα πρέπει να πεις ψέμματα πες την αλήθεια και ας μην το πουλησεις ποτέ. Ειναι ο λογος που δεν εχω πουλησει ποτε μηχανακι μου, δεν λεω ψεματα αλλα δεν μου δινει κανεις αυτα που ζηταω... Ετσι μεγαλωνω τη συλλογη μου! Επειδη εψαχνα και γω CB400sf δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει και να ανταποκρινεται και στην τιμη φυσικα, ημουν διατεθημενος να δωσω και πανω απο 2000 ευρω αλλα τελικα δεν με καλυπταν οσα ηταν κοντα και πηρα Hornet, με 800 ευρω παντως που το πηρες να ξερεις οτι θα ριξεις τουλαχιστον αλλα τοσα, το ιδιο εκανα και γω οταν πηρα το XR μου, εριξα πολυ χρημα για να το φερω στα ισια του. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2015 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Ωραία το έμαθα πάντως με τον δύσκολο τρόπο ότι θα σκάσω αλλά τόσα μπορεί και παραπάνω για να γίνει σωστή μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) δε σου κινησε το ενδιαφερων πως αυτα που ειναι σε καλη κατασταση ειναι ακριβοτερα απο το δικο σου? ειναι λογικο να θελει μαζεματα στην τιμη που το πηρες. βρες μαστορα που να τα γνωριζει καλα αυτα τα μηχανακια η να ειναι καλος γενικα. θα δωσεις αρκετα λεφτα οποτε κοιτα να εισαι οσο πιο σιγουρος γινεται για τη δουλεια που θα γινει στο μηχανακι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Όχι και πολύ αφενός γιατί δεν είχα τα πολλά παραπάνω για να δώσω και αφετέρου όπως γράφω οποίος βιάζεται.... Και η αλήθεια είναι ότι πληρώνεις παίρνεις. Πάντως εγώ άμα είχα μηχανάκι που δεν θα μπορούσα να συντηρησω πια δεν θα το κουναγα ρούπι δεν πειράζει σιγά σιγά θα το κάνω όπως θέλω εγώ και μηχανικά και εξωτερικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Δεν υπαρχει καλο και κακο μηχανακι...υπαρχει καλο για τα λεφτα του κακο για τα λεφτα του! Εσυ πηρες ενα μηχανακι 800 ευρωπαικα και θα σου φτασει 1200 και θα εχεις 4κυλινδρο για ταξιδια βολτες τα παντα...στην τελικα αγορασες ενα μηχανακι πανω απο 25 ετων που σιγουρα ολο και κατι θα θελει και θα βγαζει για να το φερεις στα ισα του! σε βαθος χρονου αν το κρατησεις θα εχεις δωσει τουλαχιστον 2000 αλλα θα εχεις ενα καλο μηχανημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Μια χαρά μηχανάκι αγόρασες. εγώ είμαι της λογικής ότι και το ακριβότερο του car να αγόραζες τα ίδια και χειρότερα θα σου έβγαζε. Μηχανή σου είναι κανε κόπο και υπομονή να την φέρεις στο επίπεδο που θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 εγω οταν ειχα παρει το xt μηχανικα ηταν κομπλε. εξωτερικα ηθελε αρκετο μαζεμα. εβαψα πλαστικα αλλαξα την ουρα (το πλαστικο) αλλαξα το πισω φαναρι που ειχε ενα σπασιματακι συν αλυσιδογραναζα και λαστιχα απο 2500 μου πηγε 3000. ε και ? πενα το εκανα και στεναχωρηθηκα παρα πολυ οταν το εδωσα.. ακομα το βλεπω βασικα και στεναχωριεμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 εγώ είμαι της λογικής ότι και το ακριβότερο του car να αγόραζες τα ίδια και χειρότερα θα σου έβγαζε. Μηχανή σου είναι κανε κόπο και υπομονή να την φέρεις στο επίπεδο που θες. Το εχεις κανει? Επειδη το εχω περασει ολο αυτο με το XR κατεληξα να πληρωσω 2200 για Hornet του 98. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Απ'τη μία, είναι αναμενόμενο να περιμένεις να βγάλει διάφορα ένα τόσο φθηνό και παλιό μηχανάκι. Απ'την άλλη είναι απολύτως κατανοητό πως είναι άκρως κουραστική και ψυχοφθόρα διαδικασία για πολλούς, σε σημείο να σε κάνει να μισήσεις το μηχανάκι κι απλά να το μαζέψεις όπως μπορείς και να το στείλεις. Όπως και να'χει πάντως, θα συμφωνήσω πως και πολλά ακριβότερα είναι πολύ πιθανό να βγάλουν τα ίδια και χειρότερα, απλά θα τα'χουν "κρύψει" καλύτερα οι προηγούμενοι. Εξάλλου, μετά την απομάκρυνση απ'το ταμείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Δεν ξέρω ρε παιδιά! Όταν βλέπω μηχανάκια 25 + συγκινούμαι πολύ μα πάνω από όλα θαυμάζω τους κατόχους τους. Στην τελική και εμείς λίγο μετά τα 30 αρχίζουμε το μάζεμα!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 χαχαχα κάπως έτσι όμως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 200 ευρώ για τοποθέτηση μεμβρανών και συνχρονισμό καρμπς, δεν υπάρχει, κι αν υπάρχει είναι ΖΩΟΝ όποιος τα δίνει. 20 ευρώ για συνχρονισμό είναι μια καλή τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Χαχα κάπως έτσι όμως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Ναι ρε,τι 200€ λέτε για τα καρμπ?Ψαξτο λίγο,δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 200 ευρώ για τοποθέτηση μεμβρανών και συνχρονισμό καρμπς, δεν υπάρχει, κι αν υπάρχει είναι ΖΩΟΝ όποιος τα δίνει. 20 ευρώ για συνχρονισμό είναι μια καλή τιμή. βασικά φίλος μου είπε ότι παίρνουν 200 ευρώ για ρυθμισμα οι μεμβράνες και οι 4 πάνε 160 ευρώ αλλά άμα θεωρείς ΖΏΟΝ κάποιο συνάνθρωπο σου ο οποίος μπορεί να μην ξέρει μηχανολογικά τίποτα ε δεν τον προσβαλεις λίγο? Ναι ρε,τι 200€ λέτε για τα καρμπ?Ψαξτο λίγο,δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο.οκ και τόσο να ζήταγε δεν υπήρχε περίπτωση να του τα δώσω για ρυθμισμα ίσως το 20 που είπατε ίσως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Σωστός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Όχι. Σίγουρα κατάλαβες τι έγραψα; 200 ευρώ για εργατικά εννοώ εγώ κσι αυτό κατάλαβα από τα γραφόμενά σου, και ΝΑΙ, είναι ζώον, γιατί κακομαθαίνει τους μάστορες-κατσικοκλέφτες και χαλάει την πιάτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Πρόσεξε λίγο κάτι 40 ευρώ Χ4 μεμβράνες ίσον 160 ευρώ συν κάνα 40 τα εργατικά του ίσον 200 ευρώ. Εμένα η απορία ήταν τα 200 ευρώ ΑΠΛΑ για ρυθμισμα καρμπς αλλά πρόσεξε σενάριο είσαι σε μια περιοχή όπου έχει 2 συνεργεία όλα και όλα το ένα έχει έναν ΆΧΡΗΣΤΟ μάστορα το άλλο έχει τον καλό που σου ζητάει έστω ένα 50 για ρυθμισμα τι κάνεις? Δεν θα το ρυθμίσεις? Η θα το αφήσεις έτσι να κάθεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Τα καλά νέα είναι ότι οι μεμβράνες μπήκαν και το μηχανάκι πετάει Τα φοβερά είναι ότι από εβδομάδα θα πάρω πολυεστέρα και θα φτιαχτεί μυτερός κώλος στο μηχανάκι για να δούμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Το ρισκο των μεταχειρισμενων. Καλο κουραγιο καλη δυναμη και ελπιζω να ειναι τα τελευταια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες