st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Αν μηχανή και 2 αμάξια φέρουν πινακίδες, άρα πληρώνουν τέλη, τότε δεν προκαλεί! Μη χάνεται τον στόχο, η αιτία δεν είναι το παρκάρισμα, είναι ο αριθμός των αυτοκινήτων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 τεσπα..μεγαλη κουβεντα...σβηνω γραφω,σβηνω γραφω.. με λιγα λογια,κατανοηση χρειαζαται και απο τις δυο πλευρες για αρμονικη συμβιωση στις συγχρονες ελληνικες,χωρις υποδομες και σχεδιασμο,μεγαλουπολεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχεις κολλήσει στο νομικό θέμα. Εγώ σου λέω τι βλέπω σωστό σαν χρήστης και των 2 οχημάτων. Εννοείς οτι θα πρέπει να το αγνοήσω? για ποιο λόγο? Γιατί δεν με αφορά? Ή μήπως γιατί όπως γράφεις εσύ "Ούτε κλήση είχα ποτέ" ? "Α δεν έχει συμβεί ποτέ στον telephoner οπότε δεν συμβαίνει σε κανέναν"... Αν επιλέξω να το αφήσω στο πεζοδρόμιο θα είναι εις γνώσην μου ότι παρανομώ και γιαυτό δεν θα το κάνω για να διευκολύνω κάποιον άλλο να παρκάρει αλλά για άλλους λόγους. Άλλωστε, οι θέσεις που είναι για μηχανάκια, έχουν φτιαχτεί για να παρκάρουν τα μηχανάκια κάθετα. Και στις θέσεις αυτές απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων...duh... Έτσι όπως το γράφεις μου δίνει την εντύπωση πως το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για τον σωστό τρόπο σταθμευσης μοτοσυκλετών ενώ δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ένα με το άλλο. Σε όλα τα parking αυτοκινήτων οι θέσεις σταθμευσης ειναι επίσης κάθετα. Τι αποδυκνείει αυτό? Για να το κλείσω απο μεριάς μου, το όχημα μου θα το παρκάρω με τρόπο που θα επιλέξω εγώ και όχι κάποιος άλλος πχ εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4, καθώς εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4 ήρθε μετά απο εμένα και θα πρέπει να κάνει καμιά βόλτα να βρει αλλού να παρκάρει όπως ακριβώς θα έκανα και εγώ στην θέση σου/του, αν εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4 είχε παρκάρει πρώτος. Εκτός αν θα έπρεπε να περιμένω απο εσένα/τον μπάρμπα με το 4χ4 να πάρει την μαούνα του αλλού γιατί ειναι common sense το να μην δημιουργεί πρόβλημα. Αν θες να βάλουμε αυτό το επιχείρημα θα σου απαντήσω απλά πως μάλλον το 99% των οδηγών δεν χρειάζονται αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους και άρα δρουν απο πολυτέλεια με αποτέλεσμα να δημιουργούν συμφόρηση στην πόλη. Την ίδια πολυτέλεια που ισχυρίζεσαι οτι θα έπρεπε να κόψουν οι οδηγοί μηχανών που ισχυρίζονται οτι θέλουν να παρκάρουν παράλληλα. Γιατί να την κόψουμε απο τους μεν και όχι απο τους δε? Αν ο μοτοσυκλετιστής ειναι βλαξ και παρτάκιας γιατί δεν σκέφτεται οτι δεν διευκολύνει τους αλλους οδηγούς με το να μην παρκάρει κάθετα, τότε ο οδηγός αυτοκινήτου ειναι βλαξ γιατί δεν σκέφτεται οτι με την επιλογή οχήματος του/την επιλογή του να πάει με αυτό στη δουλειά του/την επιλογή του να θέλει να παρκάρει στο κέντρο της πόλης/κλπκλπκλπ, δεν σκέφτεται οτι δεν διευκολύνει τους άλλους οδηγούς και να αφήσει την μαούνα σπίτι του και να πάρει ένα άλλο όχημα που δεν δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Όταν εσύ θα μου πεις "μα καλά δεν βλεπεις ότι με τη μηχανή σου καταλαμβάνεις 2 μέτρα στο οδόστρωμα όταν προφανώς μπορείς να καταλάβεις 1/2?" θα σου απαντήσω "μα καλά εσύ δεν βλέπεις οτι με το αυτοκίνητο σου καταλαμβάνεις 4 μέτρα στο οδόστρωμα όταν προφανώς μπορείς να καταλάβεις 2 ή 1/2 η καθόλου?" Όλα καταλήγουν στο ότι όλοι έχουμε το ίδιο ακριβώς δικαίωμα... στην πολυτέλεια, στην άνεση μας, στην όρεξη μας. Ποιος όμως θα παρκάρει τελικά? όχι αυτός που είναι στην δύσμοιρη θέση να έχει αυτοκίνητο, όπως περιγράφεις ....μπουυυχουυυ.... αλλά αυτός που απλά βρέθηκε πρώτος εκεί. αυτος ας πουμε προκαλει..2 θεσεις για να βαλει μετα το αμαξι του..καθε μερα.. κεντρο,που βελαζεις μεχρι να βρεις να παρκαρεις καθημερινα.. Αυτό προφανώς δημιουργεί εκνευρισμό αλλά, δεν ειναι πρόβλημα των μοτοσυκλετών και μόνο. Και με σταθμευση αυτοκινήτου μπορεί να συμβεί αυτό. Άσε που και κάθετα να είχε παρκάρει ο συγκεκριμένος, αν ήθελε μπορούσε επίσης να πιάσει δύο θέσεις, καθώς αν την άφηνε κάθετα ακριβώς στη μέση ούτε πάλι χωράει άλλο αυτοκίνητο εκεί. Και btw επειδή είδα να αναφέρεται και αλλού το σενάριο "πιάνω δύο θέσεις"... και εμένα θα με εκνεύριζε αν το έβλεπα, αλλά η λογική μου λέει πως δεν μπορώ πραγματικά να γνωρίζω τι συμβαίνει. Μπορεί ο ενοχλητικός της ιστορίας να μην ειναι αυτός που φαινομενικά έπιασε δύο θέσεις αλλά πολύ απλά μπορεί το αμέσως μπροστά ή πίσω όχημα να έφυγε και μετά να ήρθε κάποιος άλλος που εκείνος πάρκαρε ηλίθια. Άλλο σενάριο βέβαια αυτό... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2015 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Εννοείς οτι θα πρέπει να το αγνοήσω? για ποιο λόγο? Γιατί δεν με αφορά? Ή μήπως γιατί όπως γράφεις εσύ "Ούτε κλήση είχα ποτέ" ? "Α δεν έχει συμβεί ποτέ στον telephoner οπότε δεν συμβαίνει σε κανέναν"... Αν επιλέξω να το αφήσω στο πεζοδρόμιο θα είναι εις γνώσην μου ότι παρανομώ και γιαυτό δεν θα το κάνω για να διευκολύνω κάποιον άλλο να παρκάρει αλλά για άλλους λόγους. Και στις θέσεις αυτές απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων...duh... Έτσι όπως το γράφεις μου δίνει την εντύπωση πως το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για τον σωστό τρόπο σταθμευσης μοτοσυκλετών ενώ δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ένα με το άλλο. Σε όλα τα parking αυτοκινήτων οι θέσεις σταθμευσης ειναι επίσης κάθετα. Τι αποδυκνείει αυτό? Για να το κλείσω απο μεριάς μου, το όχημα μου θα το παρκάρω με τρόπο που θα επιλέξω εγώ και όχι κάποιος άλλος πχ εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4, καθώς εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4 ήρθε μετά απο εμένα και θα πρέπει να κάνει καμιά βόλτα να βρει αλλού να παρκάρει όπως ακριβώς θα έκανα και εγώ στην θέση σου/του, αν εσύ/ο μπάρμπας με το 4χ4 είχε παρκάρει πρώτος. Εκτός αν θα έπρεπε να περιμένω απο εσένα/τον μπάρμπα με το 4χ4 να πάρει την μαούνα του αλλού γιατί ειναι common sense το να μην δημιουργεί πρόβλημα. Αν θες να βάλουμε αυτό το επιχείρημα θα σου απαντήσω απλά πως μάλλον το 99% των οδηγών δεν χρειάζονται αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους και άρα δρουν απο πολυτέλεια με αποτέλεσμα να δημιουργούν συμφόρηση στην πόλη. Την ίδια πολυτέλεια που ισχυρίζεσαι οτι θα έπρεπε να κόψουν οι οδηγοί μηχανών που ισχυρίζονται οτι θέλουν να παρκάρουν παράλληλα. Γιατί να την κόψουμε απο τους μεν και όχι απο τους δε? Αν ο μοτοσυκλετιστής ειναι βλαξ και παρτάκιας γιατί δεν σκέφτεται οτι δεν διευκολύνει τους αλλους οδηγούς με το να μην παρκάρει κάθετα, τότε ο οδηγός αυτοκινήτου ειναι βλαξ γιατί δεν σκέφτεται οτι με την επιλογή οχήματος του/την επιλογή του να πάει με αυτό στη δουλειά του/την επιλογή του να θέλει να παρκάρει στο κέντρο της πόλης/κλπκλπκλπ, δεν σκέφτεται οτι δεν διευκολύνει τους άλλους οδηγούς και να αφήσει την μαούνα σπίτι του και να πάρει ένα άλλο όχημα που δεν δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Όταν εσύ θα μου πεις "μα καλά δεν βλεπεις ότι με τη μηχανή σου καταλαμβάνεις 2 μέτρα στο οδόστρωμα όταν προφανώς μπορείς να καταλάβεις 1/2?" θα σου απαντήσω "μα καλά εσύ δεν βλέπεις οτι με το αυτοκίνητο σου καταλαμβάνεις 4 μέτρα στο οδόστρωμα όταν προφανώς μπορείς να καταλάβεις 2 ή 1/2 η καθόλου?" Όλα καταλήγουν στο ότι όλοι έχουμε το ίδιο ακριβώς δικαίωμα... στην πολυτέλεια, στην άνεση μας, στην όρεξη μας. Ποιος όμως θα παρκάρει τελικά? όχι αυτός που είναι στην δύσμοιρη θέση να έχει αυτοκίνητο, όπως περιγράφεις ....μπουυυχουυυ.... αλλά αυτός που απλά βρέθηκε πρώτος εκεί. Αυτό προφανώς δημιουργεί εκνευρισμό αλλά, δεν ειναι πρόβλημα των μοτοσυκλετών και μόνο. Και με σταθμευση αυτοκινήτου μπορεί να συμβεί αυτό. Άσε που και κάθετα να είχε παρκάρει ο συγκεκριμένος, αν ήθελε μπορούσε επίσης να πιάσει δύο θέσεις, καθώς αν την άφηνε κάθετα ακριβώς στη μέση ούτε πάλι χωράει άλλο αυτοκίνητο εκεί. Και btw επειδή είδα να αναφέρεται και αλλού το σενάριο "πιάνω δύο θέσεις"... και εμένα θα με εκνεύριζε αν το έβλεπα, αλλά η λογική μου λέει πως δεν μπορώ πραγματικά να γνωρίζω τι συμβαίνει. Μπορεί ο ενοχλητικός της ιστορίας να μην ειναι αυτός που φαινομενικά έπιασε δύο θέσεις αλλά πολύ απλά μπορεί το αμέσως μπροστά ή πίσω όχημα να έφυγε και μετά να ήρθε κάποιος άλλος που εκείνος πάρκαρε ηλίθια. Άλλο σενάριο βέβαια αυτό... Δεν θα κάτσω να απαντήσω ούτε σε μια γραμή από το άσκοπο σεντόνι γιατί απλά διαβάζεις αυτά που θες για να συνεχίσεις την ανούσια κόντρα. Πάρκαρε όπως θες να τελειώνουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Έγινε, μάγκακο... με έβαλες στη θέση μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blooddead 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλα και το να βριζουμε δεν απαγορευεται αλλα δεν ειναι ωραιο να το κανουμε στους αλλους χωρις λογο. Το ιδιο και με αυτο το παρκαρισμα της μηχανης. Δεν ειναι παρανομο αλλα ειναι ασκοπο εντελως και δημιουργει προβλημα στους υπολοιπους. Ποσο μαλλον αν πιανει 2 θεσεις για να βαζει το αμαξι του...Ελεος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον blooddead Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως μπορεί μια μηχανή στα σίγουρα να κρατήσει θέση για αυτοκίνητο μετά; Αν δηλαδή αφού παρκάρω εγώ τη μηχανή παράλληλα έρθουν και μου παρκάρουν 2 αυτοκίνητα στο μισό μέτρο μπρος και πίσω θα μπορώ εγώ μετά να βάλω το αμάξι μου? Αυτό έχει νόημα μόνο βάζοντας τη μηχανή σε σχετική απόσταση (2-3 μέτρα ας πούμε) από σταθερά σημεία (γωνία, θέση πάρκινγκ κλπ) ώστε να εξασφαλίσει κανείς τα 4,5 μέτρα περίπου που χρειάζεται για παρκάρισμα αυτοκινήτου. Αυτοί είναι που το κάνουν επίτηδες, οι άλλοι όπως το σκούτερ της φωτο το κάνουν για δικούς τους λόγους νομίζω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται πως μπορεί μια μηχανή στα σίγουρα να κρατήσει θέση για αυτοκίνητο μετά; Αν δηλαδή αφού παρκάρω εγώ τη μηχανή παράλληλα έρθουν και μου παρκάρουν 2 αυτοκίνητα στο μισό μέτρο μπρος και πίσω θα μπορώ εγώ μετά να βάλω το αμάξι μου? Αυτό έχει νόημα μόνο βάζοντας τη μηχανή σε σχετική απόσταση (2-3 μέτρα ας πούμε) από σταθερά σημεία (γωνία, θέση πάρκινγκ κλπ) ώστε να εξασφαλίσει κανείς τα 4,5 μέτρα περίπου που χρειάζεται για παρκάρισμα αυτοκινήτου. Αυτοί είναι που το κάνουν επίτηδες, οι άλλοι όπως το σκούτερ της φωτο το κάνουν για δικούς τους λόγους νομίζω..... Υπάρχει τρόπος να παρκάρεις τη μηχανή έτσι που να κρατήσεις θέση, και αυτοί που το κάνουν φαίνονται από μακριά ότι το κάνουν για αυτό. Εκεί η μόνη λύση για να δώσεις ένα μάθημα στους εξυπνάκηδες είναι να βρεις ένα φίλο και να παρκάρεις δυο μηχανές εμπρός και πίσω από τον πονηρό. Δικαίωμα του και δικαίωμα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Εσείς που λέτε συνέχεια για το πόσο παράνομο είναι να παρκάρεις τη μηχανή κάθετα, είσαι απόλυτα νόμιμος σε όλα τα άλλα; Δεν κάνεις σφήνες μες στην κίνηασ; φοράς πάντα κράνος και στολή, ακολουθείς πιστά τα όρια ταχύτητας; Για κανέναν λόγο. Απλά σαν κλασσικοί Ελληνάρες τηρούμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλα και το να βριζουμε δεν απαγορευεται αλλα δεν ειναι ωραιο να το κανουμε στους αλλους χωρις λογο. Το "απαγορεύεται" μάλλον χρησιμοποιείται κάπως ελεύθερα εδώ εφόσον υπάρχει ολόκληρη κατηγορία στο ποινικό δίκαιο που λέγεται "εγκλήματα κατά τις τιμής" και περιλαμβάνει εξύβριση, δυσφήμιση, συκοφαντία κλπ. Υπάρχει κάτι που λέγεται common sense και το οποίο δυστυχώς έχει πολύ τζόγο στα άκρα του... Το θέμα ειναι πως όσοι χρησιμοποιούν το οδόστρωμα έχουν ακριβώς ΙΣΑ δικαιώματα και ελευθερίες. Αυτός που οδηγεί μηχανή έχει ΙΣΑ δικαιώματα στο παρκάρισμα ακριβώς όπως και αυτός που οδηγάει ενα sedan. Και αυτός που οδηγάει ένα smart έχει επίσης ΙΣΑ δικαιώματα με αυτόν που οδηγά ενα jeep. Το να θέλει αυτός που έχει το jeep, να στριμώξει ο άλλος το smart του κάθετα/πανω στο πεζοδρόμιο/στο σβέρκο του/στο μπαλκόνι του κλπ επειδή έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να χρησιμοποιεί ένα μεγαλύτερο όχημα για τις μετακινήσεις του σε μια πόλη με έντονο πρόβλημα κυκλοφορίας, είναι παράλογο. Εκνευρίζεται κάποιος με το να βλέπει μηχανή παράλληλα? too bad... έτσι ειναι η ζωή όμως... και εγώ εκνευρίζομαι με τους hipsters, τους καγκουρες, τα ψώνια, κλπκλπκλπ... θα πρέπει δηλαδή να ισχυριστώ να σηκωθούν να φύγουν γιατί εκνευρίζουν εμένα? Δεν δουλεύει έτσι η ελευθερία. Εσείς που λέτε συνέχεια για το πόσο παράνομο είναι να παρκάρεις τη μηχανή κάθετα, είσαι απόλυτα νόμιμος σε όλα τα άλλα; Δεν κάνεις σφήνες μες στην κίνηασ; φοράς πάντα κράνος και στολή, ακολουθείς πιστά τα όρια ταχύτητας; Για κανέναν λόγο. Απλά σαν κλασσικοί Ελληνάρες τηρούμε μόνο αυτά που μας συμφέρουν. Είπε κανένας οτι δεν πρέπει να παρκάρουμε κάθετα γιατί είναι παράνομο? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Το "απαγορεύεται" μάλλον χρησιμοποιείται κάπως ελεύθερα εδώ εφόσον υπάρχει ολόκληρη κατηγορία στο ποινικό δίκαιο που λέγεται "εγκλήματα κατά τις τιμής" και περιλαμβάνει εξύβριση, δυσφήμιση, συκοφαντία κλπ. Είπε κανένας οτι δεν πρέπει να παρκάρουμε κάθετα γιατί είναι παράνομο? Αν δεν είναι παράνομο τότε για πιο λόγο να μην την παρκάρεις κάθετα (διαγώνια για την ακρίβεια ), αλλά οριζόντια; Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν δεν είναι παράνομο τότε για πιο λόγο να μην την παρκάρεις κάθετα (διαγώνια για την ακρίβεια ), αλλά οριζόντια; Γιατί το να την αφήσω κάθετα σε σημείο που επιτρέπεται η σταθμευση αυτοκινήτων σημαίνει πως εγώ όταν θα πάω να την αφήσω θα κρίνω πως υπάρχει αρκετός χώρος για να ξεπαρκάρει άνετα αυτός που είναι δίπλα μου και όταν αυτός με την σειρά του φύγει μπορεί να έρθει ένα μεγαλύτερο όχημα που πάνω στην φούρια του να παρκάρει γιατί δεν μπορεί να βρεί ένα σημείο που θα χωράει πιο άνετα, θα προσπαθήσει να το σφινώσει εκεί που πριν ήταν ένα λίγο μικρότερο όχημα και θα μου την φορέσει. Επίσης είναι αρκετά σύνηθες οι οδηγοί σκουτερ και παπιών να τα σφινώνουν όπου βρουν γιατί δε βαριέσαι βρε αδερφέ θα το τραβήξω με τα χέρια ενώ θα στέκομαι με το ένα πόδι ανάμεσα απο δυο άλλες μοτο γιατί και παλι... ε... if it fits i sits... με αποτέλεσμα εγώ μετά να κάθομαι να κοιτάω το πως ακριβώς θα ξεσφινώσω την 180 κιλών μηχανή μου, ενώ δεν χωράω καν να περάσω απο δίπλα της, απο εκεί που την άφησα πριν όπου έκρινα οτι υπήρχε χώρος ανάμεσα απο δυο αυτοκίνητα για μια μηχανή αλλά τελικά κάποιος άλλος έκρινε πως υπάρχει χώρος για μιαμιση μηχανή. Επίσης, δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι παρκάρω πάντα παράλληλα. Όταν όμως θα κρίνω οτι ενδεχομένως θα κινδυνέψω με έναν απο τους παραπάνω τρόπους, τότε θα πρέπει και εγώ να κάνω κάτι για να προστατευτώ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον seatcowl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Πάντως πιστεύω πως είναι πολύ πιο εύκολο να χτυπήσει αυτοκίνητο την μηχανή όταν είναι παράλληλα παρκαρισμένη παρά διαγώνια καθότι έχει πολύ μικρότερη ορατότητα. Και πάλι δεν απευθυνόμουν σε κάποιους που παρκάρουν οριζόντια μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά σε αυτούς που το κάνουν εσκεμένα. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) η μοτοσυκλετα παντα πεζοδρομιο,ομορφα να περνανε οι πεζοι καροτσακια κλπ,και μετα απο 20-30 χρονια το ξανασυζηταμε... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον John247 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Να παρετε ολοι μπομπους! Να τα βαζετε σε αυλες, μπαλκονια, πεζοδρομια, παραλληλα οριζοντια καθετα διαγωνια κατακορυφα, και δεν θα ενοχλειτε και δεν θα σας ενοχλουν! :Ρ Μονο χωρο δεν πιανουν! :-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Την Αλίκη πάντως την βάζω διαγώνια προς το παράλληλα, παρά προς το κάθετα... Αλλά είναι 250 κιλά ποταμόπλοιο και εγώ 63... Η μεγάλη πλάκα έγινε στην γειτονιά μια φορά που παρκάρω παράλληλα κάτω απ το σπίτι ενός τύπου, που με ξέρει και τον ξέρω χρόνια, και βγαίνει και μου λέει, καβατζώνεις την θέση για να φέρεις το αμάξι ε? Και του κάνω, πλάκα κάνεις ρε μαν? Η κορόλλα δεν είναι στο συνεργείο με σπασμένο μοτέρ? Άβυσσος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Ζηλευει την Αλικη σ και ηθελε να σε στεναχωρησει υπενθυμιζοντας σου πως δεν εχεις αμαξι και πως θα πληρωσεις για το μοτερ!! :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ιστορία... Κορολλα 01/2004 μοντέλο, αγορασμένο ολοκαινουριο, έκανε κατα μέσο όρο 33.000 χλμ / έτος στα χερια μου... Ειχε θεμα με τα λάδια ημουν και εγω κάφρος ολκης, άντεξε 330.000 χιλιόμετρα! Νοτ μπάντ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Νταξει και 330.000 χλμ δεν ειναι και λιγα. Εκαιγε το λαδι του? Το χες σωστα στρωμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Πω το τερματισες το κορολακι ρε φίλε εγώ έχω ένα κορολα του 98 με 210.000 χλμ και ακόμα γουργουρίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 η μοτοσυκλετα παντα πεζοδρομιο,ομορφα να περνανε οι πεζοι καροτσακια κλπ,και μετα απο 20-30 χρονια το ξανασυζηταμε... Μπριζωθηκα τωρα. Θα σας στειλω φωτος απο σημειωματακια που πηρα, στο πεζοδρομιο και στο δρομο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Μπριζωθηκα τωρα. Θα σας στειλω φωτος απο σημειωματακια που πηρα, στο πεζοδρομιο και στο δρομο... Σημειωματάκι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Σημειωματάκι.... Εμ ναι αναμενόμενο, αλλά να πω την αλήθεια προτιμώ να παρκάρω σε πεζοδρόμιο (εννοείται σε σημείο που δεν ενοχλώ κανέναν) και ενίοτε να λαμβάνω κλήσεις, παρά να ρισκάρω κάθε φορά να βρω τη μοτοσυκλέτα μου πεσμένη κάτω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 πολυ πιο φτηνα απο να σου ερθει ο τυπος πισω με φορα κοιτωντας μπροστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 παντως στην περιπτωση του γειτονα με το vstrom που ειπε καποιος παραπανω πουθ κατεβηκε ενα πρωι κ ηταν σπασμενο και βαμενο , δε μπορω να καταλαβω το προβλημα.. εχει ενα οχημα οριζοντια , καταλαμβανει μια θεση.. μετα φερνει το αμαξι του και το βαζει καθετα το μηχανακι.. Καταλαμβανει παλι μια θεση + 1 μετρο ας πουμε... που ειναι το κακο? Και οσον αφορα την μετακινηση μηχανης ειναι το ποιο σπαστικο πραγμα μιλαμε. Δηλαδη οκ .. αν ιεναι να ερθω με ενα τεραστιο ρομποτ να μετακινησω και μερικα αμαξια ποιο μπροστα για να παρκαρω τη νταλικα μου αν το κανουμε λιγο scale up το θεμα...σκατοκεφαλοι μιλαμε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες