punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Είδα αυτό το σημείωμα σε ένα σκούτερ παρκαρισμένο στο κέντρο Αθήνας και δεν κρατήθηκα, το διάβασα, γιατί καταβάθος ήξερα ότι δε θα ήταν κάποιο ραβασάκι αλλά αυτό που περίμενα. Το σκούτερ ήταν παρκαρισμένο παράλληλα με το πεζοδρόμιο, όπως δλδ ορίζει ο ΚΟΚ. Το σημείωμα υποθέτω εννοεί κάθετα σε αυτό που έχει στο μυαλό του ως φυσιολογικό, δηλαδή ένα μηχανάκι παρκαρισμένο σφήνα ανάμεσα στα αμάξια ώστε να μην "ενοχλεί", ή πάνω στα πεζοδρόμια ή οπουδήποτε αλλού από εκεί που "παρκάρουν τα αμάξια". Και αν δε χωράει το κουτί μου το κουνάω άμα λάχει, όπως επίσης κουνάω και τους κάδους αν δεν υπάρχει κάποια ράμπα να κλείσω. Γενικότερα, αυτή η εντύπωση που υπάρχει για το πώς πρέπει να παρκάρουμε είναι το θέμα που με προβληματίζει. Δε λέω, υπάρχει πρόβλημα παρκινγκ, από που κι ως που πρέπει να το επιλύσουμε εμείς παρκάροντας παράνομα με κίνδυνο κλήσης? Επίσης, το ότι το νόμιμο παρκάρισμα ενος δικύκλου θεωρείται ελληνική μαγκιά και τα απειλητικά μηνύματα είναι πολιτισμός με ξεπερνά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Εκει θελει απαντηση παλι με ραβασακι σε ολα τα κοντινα οχηματα. Αν βρεθει το μηχανακι κατω'το πρωι δεν θα βρειτε τα αυτοκινητα σας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Ελα πες την αληθεια.....σε σενα το αφησαν. ααχαχα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγω μια φορα ειχα βρει σημειωμα στο αμαξι σε ακυρο χωρο που δεν ενοχλω κανεναν και ελεγε <<ποιος εισαι ρε γ@μημενε που παρκαρεις το αμαξι. να το παρεις απο δω>> οτι να ναι..... παντως την μηχανη εγω την παρκαρω κανονικα. βεβαια δεν παω να πιασω χωρο για 2 αυτοκινητα γιατι το εχω δει και εγω αυτο και νευριαζω. υπαρχουν καποιοι δηλαδη που παρκαρουν τα μηχανακια με αποσταση 1,5 μετρο απο το πισω οχημα με αποτελεσμα να πιανουν χωρο για 2 οχηματα αν υπολογισουμε και την αποσταση απο το μπροστα οχημα. σε αυτο εγω αν και εχω μηχανη δεν συμφωνω και δεν το κανω. κοιταω να παρκαρω παντα κοντα στο πισω οχημα (να χωραει να βγει) και παντα παραλληλα και λιγο λοξα με το πεζοδρομιο ετσι ωστε και να μην πιανω πολυ χωρο και να μπορει να βγει ανετα ο πισω αν παρκαρω κοντα του edit μολις τωρα κατω απο το σπιτι μου εχουν παρκαρει 2 μηχανακια και πιανουν χωρο σιγουρα 10 μετρα. εγω τι πρεπει να κανω που μολις γυρισα με το αμαξι και εκοβα βολτες για να παρκαρω? απλα υπαρχουν και καποιο οδηγοι μοτ/των που τα γ@μανε ολα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Ελα πες την αληθεια.....σε σενα το αφησαν. ααχαχα Όχι ειλικρινά, αν και δε βλέπω κάποιο λόγο να μην το έλεγα σε περίπτωση που ήταν σε δικό μου. Διαβάζοντας το ψήθηκα να το πετάξω ώστε να μην επηρεαστεί ο κάτοχος, αλλά δεν το έκανα ώστε να είναι ενήμερος στην περίπτωση που ο/η παρανοϊκός εφαρμόσει τις απειλές του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Πλακα κανω cool.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όταν λέει θα υπάρχει συνέχεια εννοεί ότι θα βγάλει κανά πιστόλι ας πούμε; Ίσα ρε μάγκα με τα σημειώματα.Άμα έχεις @@ πάνε να του το πεις όταν τον δεις πάνω στο μηχανάκι.Την είδατε όλοι μαφιόζοι και αφήνετε και απειλητικά σημειώματα.Αυτά σου κάνουν οι πολλές αμερικάνικες ταινίες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον APOLLONIOS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Εδω ο καθενας αγοραζει ενα χαρβαλο χωρις μοτερ και πινακιδες και το πεταει εξω απο το σπιτι του η οπου γουσταρει στην γειτονια για να κραταει παρκινγκ...ε λοιπον στον απεναντι απο το σπιτι μιας πρωην μου μια μερα το πεταξα κατω με ενα παλιο αυτοκινητο που εχω στο μαγαζι, με ειδε ηρθε κατω και μου λεει δεν ειδες το παπι? του λεω οχι αλλα ελα να σου κανω δηλωση γιατι φταιω και πρεπει να σε καλυψω...εμενα ενας γειτονας ειχε βαλει κατι παλετες 5 μετρα μετα το σπιτι του του λεω τι κανεις εκει και μου λεει θα ερθει ο γαμπρος μου και θελω να παρκαρει κοντα( ο γαμπρος μενει 2 στενα κατω απο εμας) η συνεχεια γνωστη....ΚΡΑΚ στις παλετες με το ιδιο παλιο αμαξι :P δεν το εκανα γιατι ειμαι μαγκας και νταης...το εκανα γιατι πρεπει να σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα και η κινηση του ηταν τοσο προκλητικη που με φρικαρε!!! ο δρομος δεν ειναι κανενος οποιος θελει ΔΙΚΟ του παρκινγκ με νομιμες διαδικασιες το αποκτα και πληρωνει το αντιστοιχο ποσο.... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 α) Νομικά ΧΑΡΗ κανει όποιος μοτοσυκλετιστής το βολεύει κάθετα. β) Εκεί είναι που παίρνεις άδεια από τη δουλειά, το παρκάρεις ΕΤΣΙ κάθε μέρα και πίνεις καφέ απέναντι. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Όταν λέει θα υπάρχει συνέχεια εννοεί ότι θα βγάλει κανά πιστόλι ας πούμε; Ίσα ρε μάγκα με τα σημειώματα.Άμα έχεις @@ πάνε να του το πεις όταν τον δεις πάνω στο μηχανάκι.Την είδατε όλοι μαφιόζοι και αφήνετε και απειλητικά σημειώματα.Αυτά σου κάνουν οι πολλές αμερικάνικες ταινίες. επειδή βλέπω πολύ σέρλοκ τελευταία πιστεύω ότι δεν έχει @@ εκ φύσεως. το σημείωμα κραυγάζει ότι είναι γυναικείο. ποιος άντρας θα έλεγε "γαϊδουριά" και όχι μαλ@κι@? ποιός θα έλεγε ξέρω ποιος είσαι θα ... σου ρίξω το μηχανάκι και όχι θα σε γ@μήσ* κλπ κλπ? ωραίο αντρίκιο μερακλήδικο ραβασάκι που στάζει τεστοστερόνη είναι αυτό που ανέφερε ο spiros!!! <<ποιος εισαι ρε γ@μημενε που παρκαρεις το αμαξι. να το παρεις απο δω>> 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 επειδή βλέπω πολύ σέρλοκ τελευταία πιστεύω ότι δεν έχει @@ εκ φύσεως. το σημείωμα κραυγάζει ότι είναι γυναικείο. ποιος άντρας θα έλεγε "γαϊδουριά" και όχι μαλ@κι@? ποιός θα έλεγε ξέρω ποιος είσαι θα ... σου ρίξω το μηχανάκι και όχι θα σε γ@μήσ* κλπ κλπ? ωραίο αντρίκιο μερακλήδικο ραβασάκι που στάζει τεστοστερόνη είναι αυτό που ανέφερε ο spiros!!! <<ποιος εισαι ρε γ@μημενε που παρκαρεις το αμαξι. να το παρεις απο δω>> ένας 60άρης που δεν ξέρει τον ΚΟΚ άνετα θα το έγραφε έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Εκει θελει απαντηση παλι με ραβασακι σε ολα τα κοντινα οχηματα. Αν βρεθει το μηχανακι κατω'το πρωι δεν θα βρειτε τα αυτοκινητα σας. Θα έκανες ζημιά σε όλα τα αυτοκίνητα για την πιθανότητα να πιάσεις τον ΈΝΑΝ που θα είχε κάνει ζημιά σε σένα;πάντως προσωπικά αν η γειτονιά μου είχε πρόβλημα από θέσεις πάρκινγκ και κάποιος έπιανε έτσι επίτηδες θέση μόνιμα για τον ίδιο θα φρόντιζα να έχει θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 προφανής έλλειψη σεξ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 ένας 60άρης που δεν ξέρει τον ΚΟΚ άνετα θα το έγραφε έτσι. Πέραν του ΚΟΚ, εκτός από το νόμιμο, υπάρχει και το ηθικό... και αυτός που παρκάρει το μηχανάκι του με τρόπο ώστε να πιάνει μέρος για να παρκάρει μετά το αυτοκίνητο του είναι ανήθικο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Εχει ξεφύγει ο κόσμος ξεκάθαρα... Τραμπουκίζω εναν άγνωστο επειδή παρκάρει το όχημα του νόμιμα... Το μυαλό ορισμένων ανθρώπων είναι πραγματικά as useful as anne frank's drumkit... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 επειδή βλέπω πολύ σέρλοκ τελευταία πιστεύω ότι δεν έχει @@ εκ φύσεως. το σημείωμα κραυγάζει ότι είναι γυναικείο. ποιος άντρας θα έλεγε "γαϊδουριά" και όχι μαλ@κι@? ποιός θα έλεγε ξέρω ποιος είσαι θα ... σου ρίξω το μηχανάκι και όχι θα σε γ@μήσ* κλπ κλπ? ωραίο αντρίκιο μερακλήδικο ραβασάκι που στάζει τεστοστερόνη είναι αυτό που ανέφερε ο spiros!!! <<ποιος εισαι ρε γ@μημενε που παρκαρεις το αμαξι. να το παρεις απο δω>> Γενικά όταν κάθεσαι και απειλείς μέσα από χαρτάκια και μηνύματα δεν έχεις τα κότσια να τα πεις στα ίσια στον άλλον πόσο μάλλον να τα κάνεις κιόλας.Μ'αρέσει που μιλάει για "ελληνική μαγκιά" ενώ αυτός αφήνει χαρτάκι με απειλές πάνω στο μηχανάκι.Ευρωπαίος λέμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Eντάξει, μπορεί να είναι εκνευριστικό καμιά φορά να βλέπεις μηχανάκι παρκαρισμένο παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Ειδικά όταν ψάχνεις πολλή ώρα. Ομως αυτός είναι ο νόμιμος τρόπος να παρκάρεις! Το ότι παρκάρουμε τα μηχανακια κάθετα , το κάνουμε για να βολευτούμε όλοι. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να βάλει χέρι σε ξένη περιουσία! Προσωπικά πιστεύω πως όποιος το κάνει αυτό, του αξίζει ένα μπερντάκι ξύλο, το λιγότερο! Άλλο το να παρκάρεις νόμιμα απλά, και άλλο να παρκάρεις ΜΟΝΙΜΑ με τρόπο που πιάνει συγκεκριμένη θέση κάτω από το σπίτι σου για να την έχεις καβατζωμένη για το αυτοκίνητο σου με το που επιστρέφεις από την δουλειά... Όποιος το κάνει αυτό αξίζει το μπερντάκι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα έκανες ζημιά σε όλα τα αυτοκίνητα για την πιθανότητα να πιάσεις τον ΈΝΑΝ που θα είχε κάνει ζημιά σε σένα; πάντως προσωπικά αν η γειτονιά μου είχε πρόβλημα από θέσεις πάρκινγκ και κάποιος έπιανε έτσι επίτηδες θέση μόνιμα για τον ίδιο θα φρόντιζα να έχει θέμα! Άνετα όμως.Γιατί ο Χ αυτός να ακουμπήσει το όχημα μου επειδή έτσι θέλει; Πέραν του ΚΟΚ, εκτός από το νόμιμο, υπάρχει και το ηθικό... και αυτός που παρκάρει το μηχανάκι του με τρόπο ώστε να πιάνει μέρος για να παρκάρει μετά το αυτοκίνητο του είναι ανήθικο... Που είναι η ηθική στο ραβασάκι; Εγώ θα τον παραφύλαγα και θα τονμ έκανα ξεφτίλα στην καλύτερη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Γενικά όταν κάθεσαι και απειλείς μέσα από χαρτάκια και μηνύματα δεν έχεις τα κότσια να τα πεις στα ίσια στον άλλον πόσο μάλλον να τα κάνεις κιόλας.Μ'αρέσει που μιλάει για "ελληνική μαγκιά" ενώ αυτός αφήνει χαρτάκι με απειλές πάνω στο μηχανάκι.Ευρωπαίος λέμεεεε και πως θα τον βρεις ρε μάστορα; και ακόμα και αν ξέρεις ποιος είναι πως θα αποφύγεις τα αντίποινα; Προσωπικά μια χαρά το βρίσκω το σημείωμα που άφησε! Ο άλλος θέλει να το παίξει έξυπνος και να καβατζώνει θέση που είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο για τον ίδιο. Άνετα όμως.Γιατί ο Χ αυτός να ακουμπήσει το όχημα μου επειδή έτσι θέλει; άρα εσύ θα ακουμπούσες άλλα 30 οχήματα αθώων με την προοπτική ότι ίσως έχεις τιμωρήσει αυτόν που ακούμπησε το δικό σου; δεν βλέπεις το σφάλμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το βλέπω ρε Ψηλέ ξεκόλλα όμως. Δεν είναι θέμα ηθικής.Θέλουμε και παρκάρουμε κάθετα και οι ανεγκέφαλοι κουτάκιδες(γιατί τέτοιος το έγραψε το χαρτί)νομίζουν ότι έτσι πρέπει. Ζημιά δεν θα έκανα αλλά για το σπάσιμο και μόνο θα έβαζα 5-6 μηχανές στην σειρά να δεις τι γέλιο θα κάναμε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Είναι δύσκολο ο συγγραφέας του μηνύματος να είναι εκεί κοντά,γιατί μάλλον έκανε πολλές βόλτες έως ότου παρκάρει μακρυά και γι αυτό έγραψε το ραβασάκι νευριασμένος. Αν είχε βρει εύκολα θέση δίπλα,θα το πέρναγε στο ντούκου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Είναι δύσκολο ο συγγραφέας του μηνύματος να είναι εκεί κοντά,γιατί μάλλον έκανε πολλές βόλτες έως ότου παρκάρει μακρυά και γι αυτό έγραψε το ραβασάκι νευριασμένος. Αν είχε βρει εύκολα θέση δίπλα,θα το πέρναγε στο ντούκου. μη το λες. Τα ίδια προβλήματα είχα με τον τύπο στον από πάνω όροφο. του χτύπαγε πολύ στο μάτι που είχα δύο μηχανάκια και πάρκαρα πάντα στο ίδιο σημείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 και πως θα τον βρεις ρε μάστορα; και ακόμα και αν ξέρεις ποιος είναι πως θα αποφύγεις τα αντίποινα; Προσωπικά μια χαρά το βρίσκω το σημείωμα που άφησε! Ο άλλος θέλει να το παίξει έξυπνος και να καβατζώνει θέση που είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο για τον ίδιο. Θες να κάνεις παρατήρηση; Κάντην αλλά κόσμια.Όχι του τύπου θα σε κάψω ζωντανό και άλλα όμορφα.Αν μένεις στη γειτονιά και ο άλλος το αφήνει εκεί συστηματικά δεν μπορεί να μην τον πετύχεις μία φορά να του κάνεις τη παρατήρηση από κοντά.Τα χαρτάκια εμένα μου κάνουν ότι φοβάμαι να στο πω στα ίσια και σου αφήνω μήνυμα.Δε νομίζω να τον πάρει κανείς σοβαρά.. Το άλλο έξυπνο που βλέπω συχνά από την άλλη πλευρά είναι που βάζουν καρέκλες για να πιάσουν θέση πάρκινγκ.Όταν πετυχαίνω κάτι τέτοιο τις βγάζω και παρκάρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 το δικό μου 50άρι όταν το βόλευα (κάθετα) σε δρόμο το κουνούσαν από λίγο παραπέρα εως και πάνω στο πεζοδρόμιο και βάζαν αμάξια. μιλάμε για παράνοια! και δεν καβάτζωνα θέση αυτοκινήτου, δεν έχω καν. Απλά ο κόσμος έχει ξεφύγει και δε σηκώνει πολλά πολλά. Αν η περιοχή ψιλοέχει θέμα πάρκινγκ ένα παρκαρισμένο μηχανάκι είναι μη αποδεκτό θέαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Το βλέπω ρε Ψηλέ ξεκόλλα όμως. Δεν είναι θέμα ηθικής.Θέλουμε και παρκάρουμε κάθετα και οι ανεγκέφαλοι κουτάκιδες(γιατί τέτοιος το έγραψε το χαρτί)νομίζουν ότι έτσι πρέπει. Ζημιά δεν θα έκανα αλλά για το σπάσιμο και μόνο θα έβαζα 5-6 μηχανές στην σειρά να δεις τι γέλιο θα κάναμε. Άλλο το να δεις απλά ένα μηχανάκι παράλληλα με τον δρόμο, και άλλο να το βλέπεις παράλληλα πάντα στο ίδιο σημείο όπου παρκάρει συγκεκριμένο αυτοκίνητο... Καταλαβαίνεις την διαφορά του τι λέω φαντάζομαι. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το μηχανάκι για να πιάνει θέση για το αμάξι του όσο λείπει είναι αληταράς και δεν πρέπει να του περάσει... Συμφωνούμε σε αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες