KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολύ το χάρηκα αλλά το θεωρώ και μ@@@κια να το τραβήξω παραπάνω.... Τα χρήματα πολλά για τον Versaro τον 1.000...δεν τα έφτανα Για το Tracer οι περισσότεροι ξέρετε τις απόψεις μου, αλλα ττελικά θα έπρεπε να χρεωθώ και αρκετά... oneother time maybe... Το μικρό Versakιον σε καινούριο θα ταν η πρώτη επιλογή, ΑΝ δεν αποφάσιζα να κρατήσω και το scooter...Οπότε είπα για κάτι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και άνεση... Κατέληξα σε Τίγρη 800 για την άνεση, τις απομακρυσμένες ελληνικές παραλίες και τα ταξίδια που μπορεί να με πάει παντού...+ οτι μου άρεσε εμφανισιακά και δεν ηταν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ STROM στο φανάρι (no offence στον συνονόματο με τον Tweetaro, γαμάτο γενικά μηχανάκι!) Περίπου 9 μήνες καθημερινό refresh στο car, και παρουσιάστηκε ευκαιρία λίγο εκτός προγράμματος, καρατσεκαρίστηκε, και πλέον ένας άσπρος Τίγρης 800 XC, μοντέλο τέλη του 12 και ABS, με λιγότερα απο 6.000 χλμ χωρίς ούτε...λεκέ πάνω του , φέρει στην άδεια το όνομα μου. Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις που ανταλάσσουμε καθημερινά...το Forum σαν σύνολο συνέβαλε...κοτρώνες (οχι λιθαρακι) στο να γίνουν τα πρώτα βήματα για εκπλήρωση ονείρων ζωής... Ιδιαίτερα τον συμφορουμίτη Γιάννη @Doufeγια την προθυμία και την βοήθεια του. - Γιάννη ο καφές δικός μου! Ο Mr Slow στην πρώτη βόλτα που θα βρεθούμε, έχει καφε ή σουβλάκια, σαν πρώτος..."ευρών"! Γλυκά στην πρώτη βόλτα για τα καλορίζικα...!!! Φωτο το απόγευματάκι!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον KOSTASAG 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο!! Καλές διαδρομές και πάντα όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 εμενα να μην με βαζεις μεσα σ αυτα κ μου βγει το ονομα, εγω το υπερμηχανημα της χοντα σου ειπα να παρεις με το νεο mode που το κανει υποβρυχιο για το καλοκαιρι. πολλα πολλα χλμ να το χαρεις κ παντα ορθιος !!!! περι καφε τωρα αν δεν εχει χαλασει στο επομενο ποστ το μηχανακι το κανονιζουμε !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 βασικα μονο κ μονο που δεν πηρες v-strom (η tdm) ειναι απο μονο του ειδηση :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κώστα παλίκαρέ μου για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή, εύγε! Να το χαρείς όσο δεν πάει! Και πέρνα Χαλκίδα για γκαιφέ και κοψίδια να το εγκαινιάσεις γιατί το δικό μου παραείναι γρήγορο στις βόλτες και θα με χάσετε! :grin: Και πάλι καλοτάξιδο φίλε, αναμένουμε φωτογραφίες τώρα! εμενα να μην με βαζεις μεσα σ αυτα κ μου βγει το ονομα, εγω το υπερμηχανημα της χοντα σου ειπα να παρεις με το νεο mode που το κανει υποβρυχιο για το καλοκαιρι. πολλα πολλα χλμ να το χαρεις κ παντα ορθιος !!!! περι καφε τωρα αν δεν εχει χαλασει στο επομενο ποστ το μηχανακι το κανονιζουμε !!! Άντε μπράβο ντε κι άρχισα ν'ανησυχώ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Υπέροχη μηχανή, να την χαίρεσαι την κουκλάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοριζικη! Να τη χαιρεσαι! Καλα χιλιομετρα! Βαλτην και λιγο χωματακι να γουσταρεις! Ειναι για πολλα αυτο το μηχανακι!! Περιμενουμε φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Πολύ ωραία επιλογή και η 800 που πήρες και η 1200! Καλοτάξιδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο!! Καλές διαδρομές και πάντα όρθιοι! Ευχαριστώ αδερφέ! περι καφε τωρα αν δεν εχει χαλασει στο επομενο ποστ το μηχανακι το κανονιζουμε !!! Δεν σου χα πει οτι το πήρα άσπρο,? Θα μου βγάλει τουλάχιστον την μέρα! βασικα μονο κ μονο που δεν πηρες v-strom (η tdm) ειναι απο μονο του ειδηση :) Κώστα παλίκαρέ μου για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή, εύγε! Να το χαρείς όσο δεν πάει! Και πέρνα Χαλκίδα για γκαιφέ και κοψίδια να το εγκαινιάσεις γιατί το δικό μου παραείναι γρήγορο στις βόλτες και θα με χάσετε! :grin: Και πάλι καλοτάξιδο φίλε, αναμένουμε φωτογραφίες τώρα! Δεν μου έφταναν τα φράγκα για το πορτοκαλί.... Η Χαλκίδα να ξέρεις μόλις ήρθε πιο κοντά! Υπέροχη μηχανή, να την χαίρεσαι την κουκλάρα! Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Το Tracerονι next time! Καλοριζικη! Να τη χαιρεσαι! Καλα χιλιομετρα! Βαλτην και λιγο χωματακι να γουσταρεις! Ειναι για πολλα αυτο το μηχανακι!! Περιμενουμε φωτο! Ευχαριστώ Φιλαράκι! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοταξιδη, καλοστριφτη, καλολασπωτη και ολα τα καλο....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Πολυ καλη επιλογη εξαιρετικη μοτοτσυκλετα που παει παντου. Καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοτάξιδη!!!! Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοταξιδο, καλολασπωτο, και παντα ορθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Σαν πολλα βρακια δεν μαζευτηκαμε? Καλοταξιδο, να το χαρεις οπως θες και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Εντάξει, η χαρά σου περνάει μέσα από την οθόνη... χαίρομαι μαζί σου κι ας μην σε ξέρω... Πήρες πολύ τουμπανάκι μηχάνημα, το έχει φίλος κι έχω σκάσει από την ζήλια... (καλοπροαίρετα βέβαια...) Δεν φαντάζεσαι τι χαλβάδιασμα το ρίχνω... Σου εύχομαι πάντα όρθιος και να το ξεζουμίσεις, να του πιεις το αίμα... Είναι ωραίο αυτό το γαμημένο συναίσθημα όταν μια κάβλα χρόνων γίνεται πραγματικότητα... Ειδικά όταν το παίρνεις με κόπο είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοταξιδο καλολασποτο και αγρατζουνιστοι! να το χαιρεσαι μεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) το πρωτο δωρο.....το χρειαζεσαι........................δεν μπαινει η ρημαδα η φωτο......................αργοτερα................. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον thunder ace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Κατέληξα σε Τίγρη 800 για την άνεση, τις απομακρυσμένες ελληνικές παραλίες και τα ταξίδια που μπορεί να με πάει παντού...+ οτι μου άρεσε εμφανισιακά και δεν ηταν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ STROM στο φανάρι (no offence στον συνονόματο με τον Tweetaro, γαμάτο γενικά μηχανάκι!) Συγχαρητήρια για την ορθότστη επιλογή σου !!!! Το γεγονός οτι έχω και γω το ίδιο (απλο όχι XC) δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο ... :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοταξιδο να ειναι .ανοιξη με καινουριο μαχανακι....τι καλυτερο!!!!! φοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Μπες και στο forum των τριμπούρδελων...ε τρικύλινδρων να πεις ενα γεια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sifisk 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοριζικο! Καλοταξιδο! Και αγρατζουνιστο! Ωραιο μηχανακι, με χαρακτηρα και πολλες δυνατοτητες και σε πολλα τερεν. Σου ευχομαι να το χαρεις σε ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοταξιδη η κ@υλα... Αγαπημενο μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Σορρυ για τις φωτο...είναι απο κινητό...Οι πρώτες.... Το αδικούν.... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Δεν αναιβενουν, αλλα απο οτι ειδα απο τον κυριο Αργο, ειναι μια απο τις 3 αγαπημένες μου.... σλουρπ μιαμ, πανεμορφη.. Καλοτάξιδη και ολα τα καλα!! Κα#@#λα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοταξιδη κουκλα ειναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες