Jump to content
FOURNARIS

Γαλλια: Διπλωμα για "μικρα" αυτοκινητα απο 14 ετων;

Recommended Posts

Στέλιο το ξέρω ότι σου φαίνεται τρελό αυτό που λέω, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν το λέω καθόλου ελαφριά.

Φυσικά μιλάμε για το νόμο έτσι; όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί πλήρως στην πράξη, αυτοί που οδηγούν χωρίς δίπλωμα θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Διάβασε πιο πάνω τι λέω για την δυνατότητα και εκπαίδευση των παιδιών!

Εσύ αυτά που έχεις δει είναι το αποτέλεσμα λανθασμένων πρακτικών!

Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρει γιατί δεν σου προσφέρει νοοτροπία και ούτε θα πρέπει να είναι ικανό να ωθήσει τον νομοθέτη να ορίσει την ηλικία των 16 ή 18 ετών για έκδοση διπλώματος!

Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι αυτό που είπα πιο πάνω:

Η ωριμότητα και η υπευθυνότητα είναι έννοιες που χτίζονται από νωρίς! Διαμόρφωσε ένα πιτσιρίκι 4-5-6 ετών να οδηγεί και χτίσε το σωστά και δες τα αποτελέσμα όταν θα γίνει 15 ετών και πως θα φέρεται οδηγικά!Τότε θα δεις αν η προσπάθεια που έκανες ως μονάδα-γονιός θα έχεις δώσει καρπούς ή θα είναι για τον κάλαθο των αχρήστων!

Η οδήγηση γενικά ως κεφάλαιο και ως εκπαίδευση μπορεί να εισαχθεί από μικρή ηλικία στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού ακόμα και στο επίπεδο του περπατήματος του! Όταν περπατάς οδηγείς!Θέλω να πω ότι το μυαλό του παιδιού ως δυνατότητα μπορεί να επεξεργαστεί τα καλούπια στα οποία μέσα θα κινηθεί!Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να φτάσει στην ηλικία των 16 ετών(για την χώρα μας) ώστε να καταστεί ικανός να οδηγήσει ένα όχημα!

Δυστυχώς δεν έχουμε δει τέτοιες πρακτικές ακόμα στην Ελλάδα γι'αυτό και δεν έχουμε σωστή νοοτροπία. Γιατί σωστή νοοτροπία σημαίνει ακριβώς το παραπάνω πράγμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω δεν καταλαβαινω την υπαρξη του 50αριου θα μπορουσαν να το καθιερωσουν στα 16 125 στα 18 250 στα 20 οπως ειναι τωρα και στα 22 αεπριοριστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου αυτό που γράφεις θα ήταν το ιδανικό.

Στην πράξη όμως δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Αν δώσεις σε έναν 15χρονο οτιδήποτε έχει ρόδες και μοτέρ να είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσει προτίστως για φιγούρα! Με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Είναι η φύση τέτοια. Εκτός βέβαια κι αν υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.

Το " όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά" πολλές φορές δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ειδικά όταν μιλάμε για οχήματα.

Κατα τη γνώμη μου, πριν βγει κάποιος στους δρόμους θα πρέπει να έχει κάποια ωριμότητα και υπευθυνότητα ώστε να μπορεί να δείξει τον δέοντα σεβασμό. Γιατί εκεί τα λάθη κοστίζουν ζωές.

Στην εφηβεία που ορμόνες βράζουν, είναι λιγάκι δύσκολο να γίνει αυτό.

Αυτο που λες οτι ενα 15χρονο θα χρησιμοποιησει το οχημα του για φιγουρα διαφωνω διοτι ας το παρουμε αλλιως το πραγμα αν ειχαν ολοι οι 15 χρονοι ενα οχημα σκεψου πως θα το βλεπαν για φυσιολογικο ενω τωρα επειδη κανεις δεν εχει εκτος απο μερικους που περνουν πχ το παπακι απο τον πατερα τους και οι αλλοι 15χρονοι το βρεισκουν φοβερο διοτι δεν μπορουν να κανουν κατι ιδιο.. ετσι περνει αερα και ο 15χρονος οδηγος και πουλαει μουρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΜ, στα 14 σε Ισπανια και Ιταλία.

Α1, στα 16 σε ολη την Ευρωπη.

Α στα 20.

Ο πονηριδης + εκδικητικος ελληνας νομοθετης, καταδικασε κι αλλες γενιες να ειναι 2 χρόνια πισω.

Η ΕΕ, δεν εφερε αντιρρηση....

Στην Εσπερία λοιπον, εχουν δρομους, εχουν απορροη βροχινου νερου τάχιστα απο το οδόστρωμα, δε σφαζουν κοκκινα, φορανε ζωνες, κλπ.

Βγαζει η Ρενω ενα EV, και το στηριζει το κρατος της Γαλλίας, αφου εχει προυπολογισει αρκετες παραμετρους.

Ετσι κι αλλιως, οι Γαλλοι πάντα ηταν ενα βημα εμπρός ειδικα σε θεματα ατόμου, ελευθερίας, και λοιπων χαρακτηριστικων που απουσιαζουν εδω.

(''Παιζει'' και να μην τους βγει, και να καρφωνονται σε κολωνες)

Αν λαβουμε και υποψην οτι τα 14χρονα, πλέον το σπάνε το καρύδι, ε δε θελει και πολυ, να εγκλιματιστουν, σε μια χωρα όπου υφισταται εκπαιδευση.

Αποκλειεται, να επιτραπει εδω.

Ουτε καν, να το σκεφτουν δεν θα θελουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας μην τα περιμένουμε όλα από 20 ώρες στην σχολή οδηγών...

σιγουρα δεν μπορεις μεσα σε 20 ωρες να μαθεις και να αποκτησεις την σωστη οδηγικη συμπεριφορα αλλα δυστυχως φιλε μου ουτε αυτες γινονται ολες κ ολες παραδειγμα το ειδα απο το γιο μου με τον δασκαλο του. μονο τα λεφτα τους ενδιαφερουν, πεφτει κ το λαδι κ τελος μετα. ξεχωριζεις γκαζι- φρενο βαζεις κ καμια ταχυτητα κ μετα θα τα μαθεις μονος σου εξω στο δρομο. η γνωμη μου?? δεν ειναι αυτη η σωστη αντιμετωπιση των πραγματων! δεν αποκτας παιδεια ετσι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α καλα.

+Καλα κρασα...

Εγω λεω να αρχιζουν απο τα 70-75 που εχουν ωριμασει εντελως και δεν εχουν και πολλες ορμες και στα 80 να τους το παιρνουμε πισω.

Δεν πιστευω να εχει δει κανεις στο δρομο 30αρη+ να κανει ολες τις μλκς του κοσμου.

Ολα οι <25 τα κανουν ειναι γνωστο αυτο :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασε πιο πάνω τι λέω για την δυνατότητα και εκπαίδευση των παιδιών!

Εσύ αυτά που έχεις δει είναι το αποτέλεσμα λανθασμένων πρακτικών!

Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρει γιατί δεν σου προσφέρει νοοτροπία και ούτε θα πρέπει να είναι ικανό να ωθήσει τον νομοθέτη να ορίσει την ηλικία των 16 ή 18 ετών για έκδοση διπλώματος!

Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι αυτό που είπα πιο πάνω:

Δυστυχώς δεν έχουμε δει τέτοιες πρακτικές ακόμα στην Ελλάδα γι'αυτό και δεν έχουμε σωστή νοοτροπία. Γιατί σωστή νοοτροπία σημαίνει ακριβώς το παραπάνω πράγμα!

ΟΚ, είσαι υπεύθυνος γονέας και ενδιαφέρεσαι όντως για την εκπαίδευση του παιδιού σου; πάρτο απο τα 10-12 αν θες και οργώστε τα cart, κάντο πρωταθλητή εκτός δημόσιου δρόμου.

Για ποιο λόγο δηλαδή χρειάζεται ένας 14χρονος δίπλωμα μηχανοκίνητου οχήματος, για να πηγαίνει να διοικεί τις επιχειρήσεις του ή να παίρνει το φορτηγό να ξεφορτώνει για να ταΐσει την οικογένεια του;

στο ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας θα έχεις την ευκαιρία να τον βάλεις στο κλίμα σωστότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ, είσαι υπεύθυνος γονέας και ενδιαφέρεσαι όντως για την εκπαίδευση του παιδιού σου; πάρτο απο τα 10-12 αν θες και οργώστε τα cart, κάντο πρωταθλητή εκτός δημόσιου δρόμου.

Για ποιο λόγο δηλαδή χρειάζεται ένας 14χρονος δίπλωμα μηχανοκίνητου οχήματος, για να πηγαίνει να διοικεί τις επιχειρήσεις του ή να παίρνει το φορτηγό να ξεφορτώνει για να ταΐσει την οικογένεια του;

στο ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας θα έχεις την ευκαιρία να τον βάλεις στο κλίμα σωστότερα.

Για να "ψηθεί" σε αυτό που λέγεται σωστή οδήγηση και να μπορέσει να σταθεί σωστά δίπλα στους συν-οδηγούς του στο οδόστρωμα!

Και προπαντώς να αποκτήσει την εμπειρία εκείνη η οποία δεν θα του επιτρέψει να σκοτωθεί και να σκοτώσει!

Το ότι έχει ένα όχημα από τόσο μικρή ηλικία ή το ότι είναι ικανός από μικρή ηλικία να το διαχειριστεί δεν το κάνει επειδή είναι ανώτερο στέλεχος εταιρίας ή διοικεί επιχειρήσεις!

Η οδήγηση είναι μέσα στην ζωή μας και εφόσον την χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας καλό είναι να μπαίνει από νωρίς στην ζωή ενός παιδιού! Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω ότι γίνεται πολύς λόγος για οδηγική παιδεία.....

Δεν νομιζω ότι έχει και τόσο σημασία αυτό. Το πιο βασικό είναι η γενικότερη παιδεία που θα λάβεις από το σπίτι σου.

Γιατί και ο τρόπος που οδηγάμε είναι καθρεπτης της προσωπικότητας μας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από την οικογένεια και το στενό περιβάλλον μας!

Επομένως ό,τι συμπεριφορές συναντάς εδώ, τις ίδιες ή χειρότερες μπορείς να συναντήσεις και στο εξωτερικό.

Κι ας έχουν " ψηθεί" στο οδόστρωμα από μικρές ηλικίες.

Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει στους " έτη φωτός μπροστά" , κόντεψαν τουλάχιστον μια φορά να με περάσουν από πάνω!

Και μιλάμε για ενήλικους. Πόσο μάλλον για ανωριμους έφηβους που το χειρογλύκανο πάει σύννεφο και οι ορμόνες χορεύουν σαν τρελές!

Σε τελική ανάλυση τι το χρειάζεται το όχημα ένας έφηβος? Αφού οι αποστάσεις που έχει να διανύσει είναι όλες σε ακτινά το πολύ 2 χλμ από το σπίτι του!

Επίσης για φανταστείτε τι μποτιλιάρισμα θα γινόταν αν ο κάθε 15χρονος είχε από ένα τέτοιο κουτάκι και έβγαινε στους δρόμους!

Μεμονωμένη περίπτωση η περίπτωση σου που πήγαν να σε περάσουν από πάνω!

Το δικαίωμα στην έκδοση διπλώματος δεν συνεπάγεται ότι θα αποκτήσεις και όχημα! Απλά ξέρεις να οδηγείς έχοντας αντίληψη των πραγμάτων πάνω στην οδήγηση!

Δεν εξετάζουμε γιατί θέλει ένας 14χρονος δίπλωμα! Εξετάζουμε την ικανότητα αυτού να διαχειριστεί με το μυαλό του το κεφάλαιο "οδήγηση"! Με ή χωρίς απόκτηση οχήματος!

Εδώ κάνουμε ακόμα ένα λάθος, στο ότι η ελληνική νοοτροπία μας θέλει να αποκτάμε δίπλωμα μόνο αν θα ακολουθήσει απόκτηση οχήματος!

Δηλαδή χωρίς οδηγική παιδεία πάμε στα 16 χρονών και αποκτάμε ένα όχημα! Μπάμ έτσι απλά και χαιρόμαστε που πηγαίνουμε σα τα ντουγάνια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50 κυβικα αυτοκινητο?

3κυκλο απο τους πακιστανους θα οδηγανε?

https://www.facebook.com/video.php?v=796551317086216&pnref=story

Εδω σε εχω!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το αυτοκίνητο που οδηγείται από 14 ετών;

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει πως για να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου. Στην πραγματικότητα όμως κάτι τέτοιο δεν... ισχύει καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κανείς να οδηγήσει ακόμα και από τα 16. Ο λόγος για τα μοντέλα της μάρκας Aixam η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, αν τα 16 χρόνια που διαβάσατε ότι μπορεί κάποιος ανήλικος να οδηγήσει σας φαίνονται λίγα, να ξέρετε πως τα δεδομένα αλλάζουν καθώς μπορούν πλέον και παιδιά από την ηλικία των 14 να οδηγούν συγκεκριμένα οχήματα! Σύμφωνα μάλιστα με οδηγία που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση και θα εφαρμοστεί πολύ σύντομα σε όλες τις χώρες άρα και στην Ελλάδα, όλα τα παιδιά που έχουν κλείσει το 14ο έτος, μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδήγησης για τα ελαφρά μηχανοκίνητα τετράτροχα.

Δεν θα εισαχθεί εντός του 2015

Όπως κάναμε γνωστό με σχετικό άρθρο, αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για το Renault Twizy που έχουμε δει στην Ελλάδα σε έκθεση αυτοκινήτων πριν από δύο χρόνια. Το συγκεκριμένο δεν πωλείται ακόμα στη χώρα μας και όπως φαίνεται θα αργήσει να έρθει.

Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr με την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Renault, μας έγινε γνωστό ότι στα σχέδια δεν είναι να εισαχθεί άμεσα το ηλεκτρικό μοντέλο με την ονομασία Twizy.

Αιτία η έλλειψη υποδομών που έχει η χώρα μας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα πολλά νέα μοντέλα από διάφορές εταιρείες να μην εισάγονται. Στην περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα και υπάρξει ανάπτυξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ενδέχεται να δούμε να έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Twizy, το 2016...

Να σημειώσουμε πως η τιμή του Renault Twizy στην Γαλλία ξεκινά από τα 7.240 ευρώ.

http://www.zougla.gr...ite-apo-14-eton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα επειδη μερικοι ειστε μακρια απο την πραγματικοτητα (ναι ειναι κακή το ξερω) πατε σε ενα σχολειο στα παιδια 2ας γυμνασιου και ελατε μετα να μου πειτε οτι θα θελατε να τα εχετε στον δρομο,

καλα ειναι να λεμε θεωρητικά πραγματα και οτι υπο συνθηκες ειναι σωστο αλλα lets be realistic ,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ήδη στο μυαλό μου το σκηνικό

14χρονο καίει φανάρι, πας να πέσεις πάνω του. Πλακώνεσαι στα φρένα, κορνάρεις και γυρνάει και σου λέει "άντε ρε μαλάακααα"

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ήδη στο μυαλό μου το σκηνικό

14χρονο καίει φανάρι, πας να πέσεις πάνω του. Πλακώνεσαι στα φρένα, κορνάρεις και γυρνάει και σου λέει "άντε ρε μαλάακααα"

θα κοιταει σαν βοδι λες και δεν εκανε τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα σοβαρα υπαρχει καποιος εδώ μεσα που θα αφηνε το παιδι του να οδηγει από τα 14?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα επειδη μερικοι ειστε μακρια απο την πραγματικοτητα (ναι ειναι κακή το ξερω) πατε σε ενα σχολειο στα παιδια 2ας γυμνασιου και ελατε μετα να μου πειτε οτι θα θελατε να τα εχετε στον δρομο,

καλα ειναι να λεμε θεωρητικά πραγματα και οτι υπο συνθηκες ειναι σωστο αλλα lets be realistic ,

φυλακη θελουν αυτα!

1_wa.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eτσι ακριβώς είναι!

Αυτό προσπαθω να πω κι εγώ αλλά μερικοί επιμένουν στην θεωρία! Για οδηγικές παιδείες, σχολεία οδηγησης κ.τ.λ.

Αμ δεν είναι έτσι η πραγματική ζωή....

Το να θες να κάνεις τη θεωρία πράξη, δεν είναι κακό όμως. Αυτό εξηγεί ο Στέλιος. Αν όλοι αρχίζαμε από σήμερα να εκπαιδεύαμε τα παιδιά μας γενικότερα και ειδικότερα, σε 5-10 χρόνια από τώρα θα είμαστε αρκετά κοντά στη σημερινή θεωρία. Το θέμα είναι ποιός θα το ακούσει και ποιός απ'αυτούς θα το κάνει πράξη τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να θες να κάνεις τη θεωρία πράξη, δεν είναι κακό όμως. Αυτό εξηγεί ο Στέλιος. Αν όλοι αρχίζαμε από σήμερα να εκπαιδεύαμε τα παιδιά μας γενικότερα και ειδικότερα, σε 5-10 χρόνια από τώρα θα είμαστε αρκετά κοντά στη σημερινή θεωρία. Το θέμα είναι ποιός θα το ακούσει και ποιός απ'αυτούς θα το κάνει πράξη τελικά.

+660

Μια προσεκτικοτερη αναγνωση των γραφομενων του Στελιου θα εκανε το απο πανω πιο κατανοητο σε καποιους απο τους συν-γραφωντες αλλα καμια φορα πεφτουμε στην παγιδα να διαβαζουμε κατι χωρις να το διαβαζουμε και να μενουμε μονο στην επικεφαλιδα. Δεν ειναι κακο. Το παθαινω και εγω πολλες φορες.

Αλλα διαβαζω και αλλα εννοω ειδικα οταν εχω σφόδρα αντιθετη αποψη απο αυτη που διαβαζω (ειδικα σε θεματα που απτονται της θρησκειας).

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι μαθαίνουν στα παιδιά τους να μην σέβονται κανένα και τίποτα και σε λίγα χρόνια θα οδηγάνε και αυτοκίνητο στα 14 ; Ας μάθουν στα παιδιά τους πρώτα πιο βασικά πράγματα , αυτοκίνητο στα 14 δεν χρειάζεται .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για Γαλλία ε ? (σε περίπτωση που σας διέφυγε...)

Επίσης σε κατι Αγγλίες, δεν υπάρχει η παραδοσιακη ελληνικη οικογενεια.

Εκει, άπαξ και το παιδι ενηλικιωθεί, ''τρώει κλωτσια'' απο το σπίτι, να σπουδασει και στη συνεχεια να παλέψει μόνο του.

Να ενας λόγος, που η νομοθεσία εκει, δέχεται στα 16 να βγαλεις Α1.

Ο έφηβος ΗΔΗ εχει μπεί στο κλίμα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι μαθαίνουν στα παιδιά τους να μην σέβονται κανένα και τίποτα και σε λίγα χρόνια θα οδηγάνε και αυτοκίνητο στα 14 ; Ας μάθουν στα παιδιά τους πρώτα πιο βασικά πράγματα , αυτοκίνητο στα 14 δεν χρειάζεται .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για Γαλλία ε ? (σε περίπτωση που σας διέφυγε...) & σχολιάζουμε για το αν μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και εδώ

Επίσης σε κατι Αγγλίες, δεν υπάρχει η παραδοσιακη ελληνικη οικογενεια.

Εκει, άπαξ και το παιδι ενηλικιωθεί, ''τρώει κλωτσια'' απο το σπίτι, να σπουδασει και στη συνεχεια να παλέψει μόνο του.

Να ενας λόγος, που η νομοθεσία εκει, δέχεται στα 16 να βγαλεις Α1.

Ο έφηβος ΗΔΗ εχει μπεί στο κλίμα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H θεωρία από την πράξη πολλές φορές (αν οχι τις περισσότερες) απέχει πάρα πολυ!

Για μενα το μονο που αρκεί είναι να μαθαινουν τα παιδιά μέσα στην οικογένεια, να σέβονται τον διπλανό τους αλλά και τους κανόνες της κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν! Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους...

Μια πιο αναλυτική άποψη....

http://antikleidi.com/2014/03/22/greek-family-syndrome/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ Γάλλοι οδηγοί και δη ανήλικοι. :crazy:

Κάντε ένα googlάρισμα French drivers και δείτε τι στην ευχή θα βγάλει στα πρώτα αποτελέσματα.

Μπορείτε να δείτε και αυτό το χιουμοριστικό βίντεο

Η πραγματικότητα είναι χειρότερη από το βίντεο.

ΥΓ η μάνα μου μένει στο Παρίσι και οδηγεί βεβαίως, το 2009 ορκίστηκα ότι δεν ξαναμπαίνω στο αμάξι της..........αφού με έφερε οδικώς από Παρίσι-Πάτρα. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο εγω πιστευω ότι είναι άλλο ένα κολπακι των εταιριών για περισσοτερες πωλήσεις? θεωρω ότι κανενας από αυτους που βγαλανε την συγκεκριμενη οδηγια δεν πιστευει ότι ενας 14 χρονος είναι σε θεση να παρει ένα αυτοκινητο και να βγει στους δρομους.

Όμως εάν γινει αυτό θα δουλεψει ενας πολύ μεγαλος αριθμος επιχειρήσεων από σχολες οδηγων και συνεργειων εως τις εταιριες που φτιαχνουν αυτοκίνητα, και φυσικα εκει είναι και το ζουμι γιατι σου λενε γιατι να ζαλιζει ο πιτσιρικάς τον μπαμπα να του παρει παπι η σκουτερ και να μην τον ζαλίζει να του παρει αυτοκινητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα