Jump to content
kostastsiou

Gsxr 750 srad vs yzf 750r vs zx7r

Recommended Posts

Για πείτε, οι μεγαλύτεροι μάλλον, ποιό θα προτιμούσατε σήμερα για budget old ss. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το καθένα... Περισσότερο κλίνω προς το srad... Για το yzf εκτός του ότι είναι σπάνιο διαβαζω ότι τα περισσότερα μετατρέπονται σε φριτέζες με τα χρονια...για το kawasaki κορυφαίο μπροστινό, αλλα βαρύ..Οποιαδήποτε παρεμφερής πρόταση δεκτή..Αν τελικά απορριφθουν όλα πάμε για 400. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το GSXR θα προτιμούσα εγώ, και ελαφρύ και δυνατό και δεν είναι ακριβό.

SRAD.jpg

Το ZX7R έχει ένα θρύλο το ονομά του, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο ''θρύλος'' πληρώνεται σε ευρώ χωρίς άλλο αντίκρυσμα στην πράξη. Και είναι και βαρύ.

ZX7R.jpg

Για αυτό το ZX7R λέμε ε; Όχι για καμιά παλιατζούρα ZXR750. Βαρύ λέει, αλλά είναι απίστευτο καυλί εμφανισιακά, έχει κάτι από την ωμή αγριάδα του WSBK τότε...

Το YZF είναι μια δεκαετία πίσω τεχνολογικά από τα άλλα... Με το R7 είναι πιο σύχρονα, αλλά τα R7 πουλάς σπίτι να τα πάρεις οπότε δεν νομίζω να εννοείς αυτό...

1996_Yamaha_YZF750R.jpg

Καμία σχέση και οπτικά ακόμα με τα άλλα δύο...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Srad ουσιαστικα ξεκινησε την οικογενια των σημερινων GXSR οπως την ξερουμε!!!

Απο την αλλη το ΖΧ750 ο τελευταιος πρωταθλητης των πρασινων (πριν το ΖΧ10 τα τελευταια χρονια)

οτι σου κανει κλικ!!! (κι οτι βρεις σε καλη κατασταση και καλη τιμη) !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω έναν επίκτητο έρωτα στα ZX7, αλλά νομίζω ο juve είπε μεγάλη κουβέντα, οποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για το τι ψάχνεις και αν σε καλύπτει, αλλά και το ZX9 βρίσκεται σε χαμηλές τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω κατι σχετικο με τις μηχανες αυτες αλλα αυτο που κανει κλικ σε εμενα ειναι το gixxer, υποκειμενικα μιλαω παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου βάλω και μια τέταρτη, λίγο πιο ακριβή φυτιλιά;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5462029/

5462029_3_b.jpg

Mille πρώτης γεννιάς. Αν το βρεις καλό, παίζει να είναι εξαιρετικό. (αν θέλεις βέβαια μόνο 4Κ εν σειρά, άκυρον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα βρεις ΖΧ9 98-99 η ακομα αν εισαι τυχερος 00-03 σε καλη τιμη το παιρνεις και δε κοιτας πισω

ειδικα το 00-03 το τελευταιο ''μεγαλο'' ςς .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου πω Μιχάλη ότι mille κοιτούσα κυρίως απλά παίζουν λίγο παραπάνω σε χρήματα και είναι και παραπάνω κυβικά..έναν έρωτα για τα v2 τον έχω τελευταία..όσο για το yamaha, της φωτογραφίας που έβαλες εννοώ, εννοείται πως όχι r7..η μουριτσα πάντως του yzf έχει συμπαθή φανάρια.

Α και ναι παρομοίως για το zx αυτό εννοώ, όχι zxr

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κοιτάς για zx7r κοιτά λίγο παραδίπλα και παρε zx9 όπως είπε και ο Στεφανος.Αλλη κλάση μηχανη,θα το ευχαριστηθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To zx-7 εβγαινε μέχρι και το 2000+, οποτε είναι πιθανότερο να βρεις σε καλη κατασταση.

Το srad άξιο, αλλά κακασχημο...

Το YZF είναι παιδικό μου όνειρο, (στα χρωματα Yamaha motor France) αλλά θέλει ψάξιμο. Το R με ohlins και κάτι καρμπυρατέρ ΝΑ με το συμπαθειο ραβει κουστουμακια ακομη, αλλά χαμηλά και στην πόλη απλα...δεν.

Αν θες την άποψη μου (γιατί είμαι σε παρομοιο δίλημμα) κοιτά για ενα TRX με termignioni & mikuni, η' ενα απο τα τελευταια R6 του 06-07.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βασικό είναι να βρείς κάτι σε καλή κατάσταση.Στο ιδανικό σενάριο που βρίσκεις όλα τα παραπάνω σε σωστή κατάσταση,και στα χρήματα που θές,το GSX-R είναι καλύτερη μηχανή. Αν βρείς και κάποιο 919,ρίξε μια ματιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε ενα zx9.

εχουμε ενα 99αρι εδω κατω αστερι και κατω μπαλα.

απο αυτα που εβαλες σουτζουκι,αλλιως πρασιναδα που εχει και ενα πρωταθλημα στην πλατη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

zx 9 οπλο το ειχα το 1999 καμια σχεση με αυτα που θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα και εγώ zx9 του '99,πολύ δυνατό και με αρκετα καλη συμπεριφορά.Βράχος στις μεγάλες ταχύτητες αλλά λιγότερο ευκίνητο σε σχέση με R1 της ίδιας χρονολογίας.Με τα σημερινά δεδομένα της supersport κατηγορίας θα έλεγα ότι πια είναι ενα ταχύτατο sport touring.Είναι πολύ άνετο για σχετικά ψηλούς αναβάτες(είμαι 1,86) αλλά και φιλόξενο στην πίσω σέλα.

Στις επόμενες γενιές τα κλιπον μετακόμισαν κάτω απο την τιμονόπλακα αλλάζοντας την θέση οδήγησης.

Αν θυμάμαι καλά το zx7r εκτός απο λιγότερη δύναμη έχει και περισσοτερο βάρος,υπήρχε και 'ειδικη' έκδοση(zx7rr) για να ομολογκαριστεί σε αγώνες αλλά είναι σπανιότερο και φυσικά ακριβότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα και εγώ zx9 του '99,πολύ δυνατό και με αρκετα καλη συμπεριφορά.Βράχος στις μεγάλες ταχύτητες αλλά λιγότερο ευκίνητο σε σχέση με R1 της ίδιας χρονολογίας.Με τα σημερινά δεδομένα της supersport κατηγορίας θα έλεγα ότι πια είναι ενα ταχύτατο sport touring.Είναι πολύ άνετο για σχετικά ψηλούς αναβάτες(είμαι 1,86) αλλά και φιλόξενο στην πίσω σέλα.

Στις επόμενες γενιές τα κλιπον μετακόμισαν κάτω απο την τιμονόπλακα αλλάζοντας την θέση οδήγησης.

Αν θυμάμαι καλά το zx7r εκτός απο λιγότερη δύναμη έχει και περισσοτερο βάρος,υπήρχε και 'ειδικη' έκδοση(zx7rr) για να ομολογκαριστεί σε αγώνες αλλά είναι σπανιότερο και φυσικά ακριβότερο.

Αυτό ακριβώς. Αν εμένα μου φάνηκε κυριλέ το ZX9, είναι ST. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθαρα προσωπικο γουστο ομορφιας

SUZUKI :wub:

Δυνατο, ομορφο,ελαφρυ, αξιοπιστο ... θες και αλλα ?? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τόσο παλιά μηχανάκια τον κύριο λόγο παίζει η κατάσταση που θα βρεις το καθένα.Πρεπει να πάρεις αυτό που θα βρεις πιο καλό σαν μονάδα οποίο απο τα 3 και να ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πάρεις το καλύτερο που μπορεις να βρεις με το μπατζετ που εχεις.

Να πάρεις μηχανάκι που κινείται και οχι που κάθεται ακομα και αν εχει μερικές ατέλειες. Εννοείται μιλαω για νορμαλ μηχανάκια και οχι καρνάβαλους.

Να πάρεις αυτο που σου αρεσει οπτικά. Άλλωςτε, εσύ θα εισαι αυτός που θα το καβαλάει!

Να υπολογίσεις τουλάχιστον 500 ευρω αερα ετσι με το καλημερα σε καποια αναλώσιμα.

Απο εκει και πέρα μηχανάκια, υπάρχουν πολυ ωραια στην αγορά αυτόν τον καιρο! Καλη τύχη!

Γνώμη:

1. Αν και δεν ειναι ss εγω αυτο θα επαιρνα!!! Ατελείωτο γκάζι!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6057958/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα