kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Για πείτε, οι μεγαλύτεροι μάλλον, ποιό θα προτιμούσατε σήμερα για budget old ss. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με το καθένα... Περισσότερο κλίνω προς το srad... Για το yzf εκτός του ότι είναι σπάνιο διαβαζω ότι τα περισσότερα μετατρέπονται σε φριτέζες με τα χρονια...για το kawasaki κορυφαίο μπροστινό, αλλα βαρύ..Οποιαδήποτε παρεμφερής πρόταση δεκτή..Αν τελικά απορριφθουν όλα πάμε για 400. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το GSXR θα προτιμούσα εγώ, και ελαφρύ και δυνατό και δεν είναι ακριβό. Το ZX7R έχει ένα θρύλο το ονομά του, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο ''θρύλος'' πληρώνεται σε ευρώ χωρίς άλλο αντίκρυσμα στην πράξη. Και είναι και βαρύ. Για αυτό το ZX7R λέμε ε; Όχι για καμιά παλιατζούρα ZXR750. Βαρύ λέει, αλλά είναι απίστευτο καυλί εμφανισιακά, έχει κάτι από την ωμή αγριάδα του WSBK τότε... Το YZF είναι μια δεκαετία πίσω τεχνολογικά από τα άλλα... Με το R7 είναι πιο σύχρονα, αλλά τα R7 πουλάς σπίτι να τα πάρεις οπότε δεν νομίζω να εννοείς αυτό... Καμία σχέση και οπτικά ακόμα με τα άλλα δύο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2015 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Το Srad ουσιαστικα ξεκινησε την οικογενια των σημερινων GXSR οπως την ξερουμε!!! Απο την αλλη το ΖΧ750 ο τελευταιος πρωταθλητης των πρασινων (πριν το ΖΧ10 τα τελευταια χρονια) οτι σου κανει κλικ!!! (κι οτι βρεις σε καλη κατασταση και καλη τιμη) !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Έχω έναν επίκτητο έρωτα στα ZX7, αλλά νομίζω ο juve είπε μεγάλη κουβέντα, οποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για το τι ψάχνεις και αν σε καλύπτει, αλλά και το ZX9 βρίσκεται σε χαμηλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Δεν ξερω κατι σχετικο με τις μηχανες αυτες αλλα αυτο που κανει κλικ σε εμενα ειναι το gixxer, υποκειμενικα μιλαω παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Να σου βάλω και μια τέταρτη, λίγο πιο ακριβή φυτιλιά; http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5462029/ Mille πρώτης γεννιάς. Αν το βρεις καλό, παίζει να είναι εξαιρετικό. (αν θέλεις βέβαια μόνο 4Κ εν σειρά, άκυρον) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Αμα βρεις ΖΧ9 98-99 η ακομα αν εισαι τυχερος 00-03 σε καλη τιμη το παιρνεις και δε κοιτας πισω ειδικα το 00-03 το τελευταιο ''μεγαλο'' ςς ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν σου πω Μιχάλη ότι mille κοιτούσα κυρίως απλά παίζουν λίγο παραπάνω σε χρήματα και είναι και παραπάνω κυβικά..έναν έρωτα για τα v2 τον έχω τελευταία..όσο για το yamaha, της φωτογραφίας που έβαλες εννοώ, εννοείται πως όχι r7..η μουριτσα πάντως του yzf έχει συμπαθή φανάρια. Α και ναι παρομοίως για το zx αυτό εννοώ, όχι zxr Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2015 από τον kostastsiou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Αν κοιτάς για zx7r κοιτά λίγο παραδίπλα και παρε zx9 όπως είπε και ο Στεφανος.Αλλη κλάση μηχανη,θα το ευχαριστηθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 To zx-7 εβγαινε μέχρι και το 2000+, οποτε είναι πιθανότερο να βρεις σε καλη κατασταση. Το srad άξιο, αλλά κακασχημο... Το YZF είναι παιδικό μου όνειρο, (στα χρωματα Yamaha motor France) αλλά θέλει ψάξιμο. Το R με ohlins και κάτι καρμπυρατέρ ΝΑ με το συμπαθειο ραβει κουστουμακια ακομη, αλλά χαμηλά και στην πόλη απλα...δεν. Αν θες την άποψη μου (γιατί είμαι σε παρομοιο δίλημμα) κοιτά για ενα TRX με termignioni & mikuni, η' ενα απο τα τελευταια R6 του 06-07. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Το βασικό είναι να βρείς κάτι σε καλή κατάσταση.Στο ιδανικό σενάριο που βρίσκεις όλα τα παραπάνω σε σωστή κατάσταση,και στα χρήματα που θές,το GSX-R είναι καλύτερη μηχανή. Αν βρείς και κάποιο 919,ρίξε μια ματιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Απο οτι θυμαμαι:το zxr πιο σκληροπυρηνικο,το yzf τα κανω ολα,το gsxr πιο "τσαχπινικο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 παρε ενα zx9. εχουμε ενα 99αρι εδω κατω αστερι και κατω μπαλα. απο αυτα που εβαλες σουτζουκι,αλλιως πρασιναδα που εχει και ενα πρωταθλημα στην πλατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 zx 9 οπλο το ειχα το 1999 καμια σχεση με αυτα που θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Είχα και εγώ zx9 του '99,πολύ δυνατό και με αρκετα καλη συμπεριφορά.Βράχος στις μεγάλες ταχύτητες αλλά λιγότερο ευκίνητο σε σχέση με R1 της ίδιας χρονολογίας.Με τα σημερινά δεδομένα της supersport κατηγορίας θα έλεγα ότι πια είναι ενα ταχύτατο sport touring.Είναι πολύ άνετο για σχετικά ψηλούς αναβάτες(είμαι 1,86) αλλά και φιλόξενο στην πίσω σέλα. Στις επόμενες γενιές τα κλιπον μετακόμισαν κάτω απο την τιμονόπλακα αλλάζοντας την θέση οδήγησης. Αν θυμάμαι καλά το zx7r εκτός απο λιγότερη δύναμη έχει και περισσοτερο βάρος,υπήρχε και 'ειδικη' έκδοση(zx7rr) για να ομολογκαριστεί σε αγώνες αλλά είναι σπανιότερο και φυσικά ακριβότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Είχα και εγώ zx9 του '99,πολύ δυνατό και με αρκετα καλη συμπεριφορά.Βράχος στις μεγάλες ταχύτητες αλλά λιγότερο ευκίνητο σε σχέση με R1 της ίδιας χρονολογίας.Με τα σημερινά δεδομένα της supersport κατηγορίας θα έλεγα ότι πια είναι ενα ταχύτατο sport touring.Είναι πολύ άνετο για σχετικά ψηλούς αναβάτες(είμαι 1,86) αλλά και φιλόξενο στην πίσω σέλα. Στις επόμενες γενιές τα κλιπον μετακόμισαν κάτω απο την τιμονόπλακα αλλάζοντας την θέση οδήγησης. Αν θυμάμαι καλά το zx7r εκτός απο λιγότερη δύναμη έχει και περισσοτερο βάρος,υπήρχε και 'ειδικη' έκδοση(zx7rr) για να ομολογκαριστεί σε αγώνες αλλά είναι σπανιότερο και φυσικά ακριβότερο. Αυτό ακριβώς. Αν εμένα μου φάνηκε κυριλέ το ZX9, είναι ST. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 καθαρα προσωπικο γουστο ομορφιας SUZUKI Δυνατο, ομορφο,ελαφρυ, αξιοπιστο ... θες και αλλα ?? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Srad για μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Με τόσο παλιά μηχανάκια τον κύριο λόγο παίζει η κατάσταση που θα βρεις το καθένα.Πρεπει να πάρεις αυτό που θα βρεις πιο καλό σαν μονάδα οποίο απο τα 3 και να ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Να πάρεις το καλύτερο που μπορεις να βρεις με το μπατζετ που εχεις. Να πάρεις μηχανάκι που κινείται και οχι που κάθεται ακομα και αν εχει μερικές ατέλειες. Εννοείται μιλαω για νορμαλ μηχανάκια και οχι καρνάβαλους. Να πάρεις αυτο που σου αρεσει οπτικά. Άλλωςτε, εσύ θα εισαι αυτός που θα το καβαλάει! Να υπολογίσεις τουλάχιστον 500 ευρω αερα ετσι με το καλημερα σε καποια αναλώσιμα. Απο εκει και πέρα μηχανάκια, υπάρχουν πολυ ωραια στην αγορά αυτόν τον καιρο! Καλη τύχη! Γνώμη: 1. Αν και δεν ειναι ss εγω αυτο θα επαιρνα!!! Ατελείωτο γκάζι! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6057958/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες