GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 άλλος ένας εδώ που το σκέφτεται για τον Σεπτέμβρη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να μαζεύω λεφτά για 2ήμερο τον Σεπτέμβρη :P Θα πάω οπωσδήποτε. Να με χαιρετήσετε όταν με δείτε εσείς που θα ανέβετε Με αυτά που διάβασα στο site και τις περιγραφές του Δημήτρη πραγματικά έχω φτάσει να πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχει αναβάτης που να μην πάει έστω ένα Σαββατοκύριακο. Εγώ πάντως σίγουρα θα το δοκιμάσω μόλις πάρω ένα πιο δυνατό μηχανάκι. Τώρα το ΣΚ που έκανα αυτά τα 2 level ήταν πάνω κι ένα R125 που οδηγούσε ένας 14 χρονών Βούλγαρος. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα μέσα στην πίστα, βασικά καλύτερα που είχε μικρό μηχανάκι για τα μαθήματα, διότι έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρωθείς σε όλα τα άλλα εκτός από το γκάζι, κάτι που στο ξεκίνημα είναι επιθυμητό. Αν διστάζεις μόνο λόγω κυβικών, εγγυημένα σου λέω να μην το σκέφτεσαι καν. Α, ήταν κι ένα scooter Gilera Runner 250cc Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimik 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Έχω εμπειρία μόλις 16-17000χλμ σε μοτοσυκλέτα αλλά τα 4 CSS που έχω κάνει είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει, ο τρόπος οδήγησης μου βελτιώθηκε δραματικά. Έχω κάνει μέσα σε 2 χρόνια level 1-2 και 2 φορές το 3 και έχω σκοπό να κάνω φέτος το 4 και μετά κάθε χρόνο θα κάνω ξανά το 4 σαν επανάληψη μέχρι να μου γίνουν όλα έμφυτα. Φίλοι μου με εμπειρία πολλών ετών σε μοτοσυκλέτες μου λένε ότι έπρεπε να έχουμε βίντεο πως οδηγούσες στις πρώτες βόλτες και πως οδηγάς τώρα, μεγάλη διαφορά στην ομαλότητα των κινήσεων αλλά και στην ταχύτητα. Δεν υπάρχουν καλύτερα ξοδεμένα λεφτά για την μοτοσυκλέτα απο το CSS, μηχανάκια μπορεί να αλλάξουμε 10 μέχρι το τέλος της ζωής μας, οι γνώσεις απο εκεί όμως θα μας συνοδεύουν και θα μας "προστατεύουν" για πάντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 αν αποφασισω να κανω το 3ο, θα παμε παρεα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εγω να πω και κατι διαφορετικο , ωραιο το CSS ,καλο ,χρυσο αλλα η 300 αρα που κοστιζει ειναι πολλα λεφτα . Εχω κανει το Level 1 πριν 2-3 χρονια και θυμαμαι ελαχιστα πραγματα απο δαυτο και θα το σκεφτω πολυ πολυ πολυ να κανω αλλο λεβελ . Ισως κανω καποια στιγμη κανενα σχολειο του Λαουταρη 888 η κατι παρομοιο που εχουν λογικοτατο κοστος (100-120). Θελω να πω οτι σε οδηγους που πραγματικα τους λειπει η εμπειρια ,η πειρα και εχουν ''φοβο'' στην οδηγηση τους θα κανει αρκετη δουλεια !! Σε οδηγους ομως σαν τον Πετρο (κροσφαλα) που βλεπεις πως το παλλικαρι την εχει εμφυτη την οδηγηση ,το οδηγαει το μηχανακι ανετα ,δεν χρειαζεται και τοσο ! Ισως με λιγο διαβασμα και εξασκηση στην πιστα η στον δρομο μαθεις εννοιες η και μια πιο σωστη τεχνικη που ισως την κανεις λανθασμενα . Δεν ξερω μαγκες, ισως ειμαι και λιγο φαουλ και εχω αδικο αλλα μετα το CSS που εκανα καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα .Δεν λεω πως δεν εμαθα τιποτα ,ισα ισα ,το σχολειο ειναι πολυ οργανωμενο και πολυ καλο και εμαθα πραγματα που στην ουσια τα εκανα ηδη αλλα δεν ειχα ιδεα γιατι τα κανω η αν τα κανω εντελως σωστα . Θα το σκεφτω 500 φορες να κοψω χρηματα απο την Βενζινη μου και το ταξιδι-βολτα που θα παω για να μου περισεψουν 300 ευρω αυτους τους πολυ δυσκολους καιρους για να κανω το CSS . Για καποιον που εχει λυμενο το οικονομικο του προβλημα ειναι αλλιως φυσικα ! Και φυσικα καλο ειναι να τα κανει ολα !! Επαναλαμβανω για να μην εχουμε παρεξηγησεις (παλι ) πως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη για οδηγους με εμπειρια και ταλεντο οπως εφερα για παραδειγμα τον Πετρο ,οπως ειναι ο Δημητρης απο την Λαρισα με το σουπερ ντουκ και αρκετοι ακομα που εχω δει . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εγω να πω και κατι διαφορετικο , ωραιο το CSS ,καλο ,χρυσο αλλα η 300 αρα που κοστιζει ειναι πολλα λεφτα . Εχω κανει το Level 1 πριν 2-3 χρονια και θυμαμαι ελαχιστα πραγματα απο δαυτο και θα το σκεφτω πολυ πολυ πολυ να κανω αλλο λεβελ . Ισως κανω καποια στιγμη κανενα σχολειο του Λαουταρη 888 η κατι παρομοιο που εχουν λογικοτατο κοστος (100-120). Μια μικρή διόρθωσή, επέτρεψέ μου Μπάμπη! CSS στην πραγματικότητα είναι 252€. (early booking) Κομπλέ, με ΦΠΑ, απόδειξη κοκ. Τα 120€ στην 888, είναι «πλέον ΦΠΑ», δηλαδή 148€. Η ψαλίδα δεν είναι τόσο μεγάλη, αν σκεφτείς τις παραπάνω παραμέτρους και πιστοποιήσεις Στο θέμα μας, προσωπικά θεωρώ πως το CSS, όπως και τα σχολεία του Χούντρα, είναι η καλύτερη επένδυση στη μοτοσυκλετιστική μας ζωή. Μια επένδυση που κάνει τον αναβάτη καλύτερο, ασφαλέστερο και ταυτόχρονα ταχύτερο. Και η επένδυση αυτή τον ακολουθεί σε κάθε μηχανάκι, για πάντα. 3 lvl μαζί με καύσιμα πλησιάζουν το κόστος μιας επώνυμης εξάτμισης. Αλλά με τα 3 lvl θα πας δραματικά ταχύτερα, όταν η εξάτμιση αφενός θα σου δώσει κυρίως παραπάνω ήχο (αλλά μηδενικού επιπέδου αύξηση ρυθμού), αφετέρου θα την «χάσεις» όταν πουλήσεις το μηχανάκι..... Τα 2 πρώτα lvl θεωρώ είναι απαραίτητα για όλους. Ανεξάρτητα το είδος μηχανής, εμπειρίας κοκ Το 3ο (και 4ο) είναι πιο εξειδικευμένα και βολεύουν περισσότερο μηχανάκια street (και ακόμα καλύτερα clip onάτα ανεξάρτητα της θέσης τους) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimik 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εγω να πω και κατι διαφορετικο , ωραιο το CSS ,καλο ,χρυσο αλλα η 300 αρα που κοστιζει ειναι πολλα λεφτα . Εχω κανει το Level 1 πριν 2-3 χρονια και θυμαμαι ελαχιστα πραγματα απο δαυτο και θα το σκεφτω πολυ πολυ πολυ να κανω αλλο λεβελ . Ισως κανω καποια στιγμη κανενα σχολειο του Λαουταρη 888 η κατι παρομοιο που εχουν λογικοτατο κοστος (100-120). Θελω να πω οτι σε οδηγους που πραγματικα τους λειπει η εμπειρια ,η πειρα και εχουν ''φοβο'' στην οδηγηση τους θα κανει αρκετη δουλεια !! Σε οδηγους ομως σαν τον Πετρο (κροσφαλα) που βλεπεις πως το παλλικαρι την εχει εμφυτη την οδηγηση ,το οδηγαει το μηχανακι ανετα ,δεν χρειαζεται και τοσο ! Ισως με λιγο διαβασμα και εξασκηση στην πιστα η στον δρομο μαθεις εννοιες η και μια πιο σωστη τεχνικη που ισως την κανεις λανθασμενα . Δεν ξερω μαγκες, ισως ειμαι και λιγο φαουλ και εχω αδικο αλλα μετα το CSS που εκανα καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα .Δεν λεω πως δεν εμαθα τιποτα ,ισα ισα ,το σχολειο ειναι πολυ οργανωμενο και πολυ καλο και εμαθα πραγματα που στην ουσια τα εκανα ηδη αλλα δεν ειχα ιδεα γιατι τα κανω η αν τα κανω εντελως σωστα . Θα το σκεφτω 500 φορες να κοψω χρηματα απο την Βενζινη μου και το ταξιδι-βολτα που θα παω για να μου περισεψουν 300 ευρω αυτους τους πολυ δυσκολους καιρους για να κανω το CSS . Για καποιον που εχει λυμενο το οικονομικο του προβλημα ειναι αλλιως φυσικα ! Και φυσικα καλο ειναι να τα κανει ολα !! Επαναλαμβανω για να μην εχουμε παρεξηγησεις (παλι ) πως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη για οδηγους με εμπειρια και ταλεντο οπως εφερα για παραδειγμα τον Πετρο ,οπως ειναι ο Δημητρης απο την Λαρισα με το σουπερ ντουκ και αρκετοι ακομα που εχω δει . Δεν διαφωνώ ότι είναι αρκετά τα χρήματα αλλά αν σκεφτείς το επίπεδο της οργάνωσης, το προσωπικό και τον εξοπλισμό που χρειάζεται και φυσικά την ενοικίαση της πίστας τότε είναι ένα λογικό ποσό για ένα ολοήμερο σχολείο. Το CSS όπως και κάθε σχολείο μιας και έχω κάνει και το Riding School του Χούντρα σου δείχνει 5 πράγματα θεωρητικά και πρακτικά εντός της πίστας, για να σου μείνουν χρειάζεται αυτά που άκουσες να προσπαθείς να τα εφαρμόζεις καθημερινά γιατί πολλές φορές είναι αντίθετα από αυτά που η λογική ή ο εγκέφαλος σου προστάζει, αν την επόμενη μέρα επιστρέψεις στον τρόπο που οδηγούσες και πριν τότε έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Οι οδηγοί που είναι ταλέντα ή καλύτερα έχουν καλύτερη αίσθηση της μοτοσυκλέτας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν και το οδηγάει κάποιος άνετα δεν σημαίνει ότι οδηγάει σωστά ή ότι δεν έχει την δυνατότητα να βελτιώσει πράγματα που θα κάνουν τα όρια του μεγαλύτερα και τον ίδιο πιο ασφαλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το σκεπτικο μου ειναι πολυ κοντα στου Χαμπου,αλλα οχι μακρυα κι απ του Δημητρη. Να πω ομως κ κατι που θεωρω οτι αδικει το CSS πληρωνεις 280?αλλα εχουνε νοικιασει τη πιστα αποκλειστικα για το σχολειο. Ο αλλος σε λεει 120?αλλα πληρωσε και εισοδο στη πιστα +50 και δε πληρωνει και τπτ για να τη νοικιασει + οτι μπορει να σκασουν μυτη αλλα 200 ατομα για τρακ ντεη. Το CSS δινει και 2.500ε στη πιστα και σου εξασφαλιζει οτι δε θα πλακωσει αλλος κοσμος.. Μπορει να βγαινει παραπανω αλλα τα +100 κι αμα δικαιολογουνται μεσα στις παροχες που σου προσφερει. Αρα σε τελικη αναλυση δεν ειμαι σιγουρος για το ποιος ειναι πιο ακριβος Οχι οτι τραβαω κανα ζορι απλα να τα λεμε ολα... Και στο θεμα μας,χωρις να εχω κανει καποιο σχολειο νομιζω πως διαβαζωντας ψαχνωντας και συζητωντας ισως πλησιαζεις στα θετικα ενος σχολειου,αλλα σιγουρα παιρνει παραπανω χρονο κ κοπο. Προσωπικα εχω παρα πολλα να μαθω κ δεν εχω αποφασισει ακομη τον τροπο.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον Krosfala 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να μαζεύω λεφτά για 2ήμερο τον Σεπτέμβρη :P Θα πάω οπωσδήποτε. Να με χαιρετήσετε όταν με δείτε εσείς που θα ανέβετε Τώρα το ΣΚ που έκανα αυτά τα 2 level ήταν πάνω κι ένα R125 που οδηγούσε ένας 14 χρονών Βούλγαρος. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα μέσα στην πίστα, βασικά καλύτερα που είχε μικρό μηχανάκι για τα μαθήματα, διότι έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρωθείς σε όλα τα άλλα εκτός από το γκάζι, κάτι που στο ξεκίνημα είναι επιθυμητό. Αν διστάζεις μόνο λόγω κυβικών, εγγυημένα σου λέω να μην το σκέφτεσαι καν. Α, ήταν κι ένα scooter Gilera Runner 250cc Άλλο 14χρονος και άλλο 27χρονος. Άσε που το R125 είναι (εμφανισιακά) διπλάσιο από το CBR που έχω εγώ. Σίγουρα όσον αφορά το γκάζι που δεν έχει το 125 είναι βολικό, αλλά δύσκολα θα αποφάσιζα να σκάσω μύτη εκεί σαν τον γίγαντα πάνω σε πόνυ. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Προσωπικα εχω παρα πολλα να μαθω κ δεν εχω αποφασισει ακομη τον τροπο.. θα μπω μια μερα μπροστα να ΣΕ δειξω :rotfl: :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 θα μπω μια μερα μπροστα να ΣΕ δειξω :rotfl: :tooth: Άμα χάσω το φρενάρισμα, θα σας δείξω και στους δυο σας :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω να πω και κατι διαφορετικο , ωραιο το CSS ,καλο ,χρυσο αλλα η 300 αρα που κοστιζει ειναι πολλα λεφτα . Εχω κανει το Level 1 πριν 2-3 χρονια και θυμαμαι ελαχιστα πραγματα απο δαυτο και θα το σκεφτω πολυ πολυ πολυ να κανω αλλο λεβελ . Ισως κανω καποια στιγμη κανενα σχολειο του Λαουταρη 888 η κατι παρομοιο που εχουν λογικοτατο κοστος (100-120). Θελω να πω οτι σε οδηγους που πραγματικα τους λειπει η εμπειρια ,η πειρα και εχουν ''φοβο'' στην οδηγηση τους θα κανει αρκετη δουλεια !! Σε οδηγους ομως σαν τον Πετρο (κροσφαλα) που βλεπεις πως το παλλικαρι την εχει εμφυτη την οδηγηση ,το οδηγαει το μηχανακι ανετα ,δεν χρειαζεται και τοσο ! Ισως με λιγο διαβασμα και εξασκηση στην πιστα η στον δρομο μαθεις εννοιες η και μια πιο σωστη τεχνικη που ισως την κανεις λανθασμενα . Δεν ξερω μαγκες, ισως ειμαι και λιγο φαουλ και εχω αδικο αλλα μετα το CSS που εκανα καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα .Δεν λεω πως δεν εμαθα τιποτα ,ισα ισα ,το σχολειο ειναι πολυ οργανωμενο και πολυ καλο και εμαθα πραγματα που στην ουσια τα εκανα ηδη αλλα δεν ειχα ιδεα γιατι τα κανω η αν τα κανω εντελως σωστα . Θυμάμαι μέχρι το 2009 περίπου, γινόντουσαν κάτι ωραία σχολεία στις Σέρρες που διοργάνωνε ο Διατσίδης ή η ομάδα του μαζί με αυτόν (τον Γιάννη ήξερα, όχι τον Δημήτρη). €120 συμμετοχή ολοήμερη, με θεωρία και πρακτική με εκπαιδευτές αγωνιζόμενους, όπως ο Συνιώρης, πολύ κοντά στο στυλ του CSS, νομίζω με κλειστή πίστα. Fast & Safe Riding experience λέγονταν και άξιζε πολύ, ιδιαίτερα για κάποιον που ξεκινούσε τότε ως αναβάτης. Δεν διοργανώνεται πλέον, οπότε το CSS είναι βασικά μονόδρομος όσον αφορά την πίστα των Σερρών. Για τους νότιους μάλλον υπάρχουν περισσότερες επιλογές στα Μέγαρα όπως διαβάζω και προφανώς κάποιος εκεί δεν χρειάζεται να πάει απαραίτητα στο ακριβό CSS. Είναι και αναλόγως τον άνθρωπο βέβαια, ας πούμε εμένα με βοηθά πάρα πολύ να ακούω διατυπωμένες κάποιες τεχνικές και να ξεμπερδεύω με την θεωρία γρήγορα ώστε να περνώ στην πράξη. Κάτι το οποίο είναι αντίθετο με αυτό: ...νομιζω πως διαβαζωντας ψαχνωντας και συζητωντας ισως πλησιαζεις στα θετικα ενος σχολειου,αλλα σιγουρα παιρνει παραπανω χρονο κ κοπο. και προσωπικά δεν μου ταιριάζει και τόσο ως μέθοδος. Φυσικά για άλλους μπορεί να μην παίζει και τόσο ρόλο το αν θα ανακαλύψουν πιο αργά μια τεχνική, σε σχέση με το να την διδαχθούν σε μισή ώρα. Με την ίδια ευκολία θα μπορούν να περάσουν στην πράξη. Είναι αναλόγως τον άνθρωπο το πόσο πολύ έχει ανάγκη ένα σχολείο αν αποφασισω να κανω το 3ο, θα παμε παρεα ;) Μακάρι! Κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβρη για level 3 θα είμαστε εγώ + 2 άτομα. Με εσένα θα μεγαλώσει η παρέα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) διοργανωνω εκπαιδευτικο σχολειο στη μελουνα, 50 ευρω το ατομο :P :P :P χωρις πλακα τωρα, σκεφτομαι και εγω να κανω το level 1. συμφωνω πως ειναι λιγακι τσιμπημενη η τιμη, αλλα αν πραγματικα σου μαθαινουν, τοτε χαλαλι τους. εχω φιλο αυτοδιδακτο που πηγαινει με την ταυτοτητα στο στομα. δεν του κανει αισθηση ουτε το track day. οπως το βλεπει ο καθενας παιδια. καποιον θα τον βοηθησει, πολυ καποιον λιγο κτλ... φαση θα εχει αν παμε μαζι παντως. ειδωμεν... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Μιας που λέμε για τιμές, να συμπληρώσω κάτι εμμέσως σχετικό με το CSS. Η πίστα δεν τρώει λάστιχο. :P Έβαλα ένα ζευγάρι S20 EVO και έχω κάνει μέχρι στιγμής σε διάστημα 2 μηνών:1 trackday2 ημέρες CSS και2 φορές πήγαινε - έλα Σέρρες Δηλαδή ~500χλμ μέσα στην πίστα + 880χλμ σε Εθνική με 120 πορεία. Στο κέντρο δεν άκουσαν και πολλά λόγω της χαμηλής ταχύτητας, και στα πλάγια, κρίνοντας από το πόσο φαγώθηκαν (καθόλου), εκτιμώ πως βγάζουν τουλάχιστον 3 ακόμη ημέρες, μην πω και περισσότερες. Είναι πραγματικά κάτι σημαντικό αυτό όταν υπολογίζεις το κόστος μιας ημέρας. Ενώ παλιά ήθελες ένα ζευγάρι για 1 ή 2 ημέρες, τώρα σου φτάνει για 6. Κόστος ελαστικών δια 3 το λιγότερο. Υποθέτω πως πιο μαλακά λάστιχα όπως τα D212 ή τα RS10 θα φτάνουν για 5-6 ημέρες μέγιστο, αλλά πάλι η αναλογία είναι η ίδια. (Θα γράψω όταν ξανανέβω με τέτοια). Οπότε μπορεί να πει κανείς πως το κόστος ημέρας στις Σέρρες έχει μειωθεί αρκετά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 διοργανωνω εκπαιδευτικο σχολειο στη μελουνα, 50 ευρω το ατομο :P :P :P χωρις πλακα τωρα, σκεφτομαι και εγω να κανω το level 1. συμφωνω πως ειναι λιγακι τσιμπημενη η τιμη, αλλα αν πραγματικα σου μαθαινουν, τοτε χαλαλι τους. εχω φιλο αυτοδιδακτο που πηγαινει με την ταυτοτητα στο στομα. δεν του κανει αισθηση ουτε το track day. οπως το βλεπει ο καθενας παιδια. καποιον θα τον βοηθησει, πολυ καποιον λιγο κτλ... φαση θα εχει αν παμε μαζι παντως. ειδωμεν... Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων που πάνε τάπα: Αυτοί πουδεν ξέρουν και έχουν άγνοια κινδύνουδεν ξέρουν αλλά ούτε οι «κριτές» τους ξέρουνξέρουν επειδή κάπου έμαθαν (διάβασαν, σχολείο, TD με φίλους και συνδυασμό όλων)ξέρουν επειδή είναι φυσικά ταλέντα Όσο κατεβαίνεις στη λίστα, τα ποσοστά μικραίνουν ραγδαία!!! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 @dimitrismaxrpm αντε ρε που πηγαινες με 120 πορεια :rtfm: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 @dimitrismaxrpm αντε ρε που πηγαινες με 120 πορεια :rtfm: Να, κοίτα, στον σταυρό μου Μπροστά το να μην χαλάσω τα λάστιχα για να τα χαρώ στην πίστα, κάνω για Σέρρες 2,5 ώρες :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Όταν πήρα την πρώτη μου μηχανή σχεδόν χωρίς εμπειρία κάποιος με συμβούλεψε να κάνω το css. Η τιμή τότε ήταν 300ε (δεν ξέρω πόσα είναι τώρα ),ήταν τα μόνα λεφτά που ποτέ δεν τα "έκλαψα " και κάθε μέρα τα "έβρισκα "μπροστά μου. Όταν με το καλό πάρω το επόμενο εργαλείο θα πάω για το level 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μερικές σκόρπιες σκέψεις. 1. Είναι ακριβά για μας τους έλληνες και φτηνά για Βούλγαρους και ρουμάνους που ήταν γεμάτο; Το Σάββατο μου ήρθε κάτι σαν κατάθλιψη. Συνολικά σε όλα τα επίπεδα να ήμασταν 5 έλληνες και 50 βούλγαροι και ρουμάνοι 2. Το πως αφομοιώνει κάποιος αυτά που λέγονται και γίνονται δεν μπορεί να μπορεί σε ένα καλούπι. Εγώ το Σάββατο τελειώνοντας το level 2 δεν είχα αισθανθεί καμία πρόοδο, για διάφορους λόγους. Εφαρμόζοντας όμως αυτά στο δρόμο εγκεφαλικά, είδα σημαντική βελτίωση και απλά πρέπει να τα περάσω στο υποσυνείδητο μου Θα ήθελα να πάω και στο επόμενο επίπεδο, αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αργός για να κάτσω να εκμεταλλευτώ την θέση σώματος κατά την οδήγηση , και πρέπει να χάσω και κανένα κιλό :) Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποιος έμπειρος βλέπει και παρακολουθεί τα λάθη σου. Πράγματα που δεν βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2015 από τον buffos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποιος έμπειρος βλέπει και παρακολουθεί τα λάθη σου. Πράγματα που δεν βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις αυτο παιζει πολυ ρολο! οταν ειχα ξεκινησει να οδηγαω και εκανα τραγικα λαθη νομιζα πως μου φταινει τα λαστιχα, εχει λαθος ρυθμιση σε αναρτησεις το μηχανακι και αλλα τετοια. πηγα σε βολτες με εμπειρους οπου με ειχανε μπροστα για να με βλεπουν και στο τελος μου ειπανε τι λαθη κανω. μονο εγω εφταιγα για τα "χαζα" που εκανε το μηχανακι στις στροφες, ουτε τα λαστιχα ουτε τιποτα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2015 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Μερικές σκόρπιες σκέψεις. 1. Είναι ακριβά για μας τους έλληνες και φτηνά για Βούλγαρους και ρουμάνους που ήταν γεμάτο; Το Σάββατο μου ήρθε κάτι σαν κατάθλιψη. Συνολικά σε όλα τα επίπεδα να ήμασταν 5 έλληνες και 50 βούλγαροι και ρουμάνοικα Αυτο το βλεπω καθε φορα στη πιστα των σερρων.Φορτηγακια,μηχανακια τουμπανα κι ενα τρειλερ λαστιχα απο Βουλγαρια-Ρουμανια.Αρκετοι ειναι αγωνιζομενοι και αρκετοι χομπιστες που εχουν την οικονομικη ανεση. Δεν ειναι απ τον απλο λαο :D 2. Το πως αφομοιώνει κάποιος αυτά που λέγονται και γίνονται δεν μπορεί να μπορεί σε ένα καλούπι. Εγώ το Σάββατο τελειώνοντας το level 2 δεν είχα αισθανθεί καμία πρόοδο, για διάφορους λόγους. Εφαρμόζοντας όμως αυτά στο δρόμο εγκεφαλικά, είδα σημαντική βελτίωση και απλά πρέπει να τα περάσω στο υποσυνείδητο μου Πολυ σωστα Θα ήθελα να πάω και στο επόμενο επίπεδο, αλλά αυτή την στιγμή είμαι αρκετά αργός για να κάτσω να εκμεταλλευτώ την θέση σώματος κατά την οδήγηση , και πρέπει να χάσω και κανένα κιλό :) Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποιος έμπειρος βλέπει και παρακολουθεί τα λάθη σου. Πράγματα που δεν βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις Μεγαλη αληθεια κι αυτη.Εγω καμια φορα κουμπωνω τη καμερα πισω να με τραβαει για να βλεπω τα λαθη μου,αλλα δεν ειναι το ιδιο σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες