ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Ανακοινώθηκε το προγράμμα μαθημάτων του California Superbike School για το 2015. http://superbikescho...a_css.php?id=10 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα είναι κανείς από 'δω τον Ιούνιο Σέρρες; Εγώ δήλωσα για το Σάββατο 6! Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Θα είναι κανείς από 'δω τον Ιούνιο Σέρρες; Εγώ δήλωσα για το Σάββατο 6! το 1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ναι, δεν έχω ξαναπάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ride day στις σερρες δε βλεπω,μονο μεγαρα σωστα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Μου άρεσε τόσο πολύ το Σάββατο που τελικά έμεινα και για level 2 Κυριακή. Από τις πιο ωραίες διοργανώσεις που έχω ζήσει στις Σέρρες. Όλα πήγαν ρολόι, δεν υπήρξε ούτε ένα απρόοπτο ή πτώση. Ο καιρός ήταν εξαίσιος, φύσαγε συνεχώς αεράκι και είχε συχνά πυκνά συννεφιά αλλά χωρίς βροχή. Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση πως οι μαθητές ήταν κυρίως ξένοι (Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Σέρβοι). Οι Έλληνες είμαστε μειοψηφία κατά πολύ! Την πρώτη μέρα ήταν κι ένα H2, αλλά σε διαφορετικό group από εμένα, οπότε δεν το «έζησα» μέσα στην πίστα... Κρίμα. Δεν είχα ξαναπάει σε CSS και πλέον μπορώ να πω πως δεν βλέπω γιατί κάποιος να μην θέλει να το παρακολουθήσει, ακόμη και το πρώτο level. Κι εγώ πριν γύριζα στο 30 και θα μπορούσα να γίνω ποζεράς πως έξυνα μπότες και μαρσπιέδες, αλλά συνειδητοποίησα λάθη που έκανα, που δεν είχα φανταστεί πως μπορούν να βελτιωθούν. Βασικά είναι απερίγραπτο με λίγες λέξεις, απλά πηγαίντε όσοι δεν έχετε πάει. Α, και μην νομίζετε πως είναι για τους «γρήγορους με τα ss». Είδα από GS1200 και Multistrada μέχρι τσόπερ και YZF-R125. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Σορυ,για να καταλαβω,γυρνουσες πριν στο 1.30 στις Σερρες και σου αρεσε το lvl1?Eννοω ειχε κατι να σου δωσει?Κατι που δε γνωριζες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σχεδόν όπως το είπες. Αυτά που είπανε στο level 1 τα έκανα υποσυνείδητα ή αυτόματα. Όταν όμως ο δάσκαλος τα ονοματίζει και τους προσδιορίζει ξεχωριστή ιδιότητα, σε βοηθά να τα κατανοήσεις καλύτερα, να τα κάνεις πιο συνειδητά, να τα ελέγξεις, να τα εξελίξεις και τελικά να πας γρηγορότερα (ή ασφαλέστερα). Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ετοιμαστειτε βορεια γατακια (χαμπε,γκρουβ κ λοιπα καρντασια) Στελνουμε δημητρη μαξ αρ πι εμ και σας σπαει τα χρονομετρα. :vv: Μητσακο τωρα βλεπω να σε χανουμε στις βολτες στα βουνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Ετοιμαστειτε βορεια γατακια (χαμπε,γκρουβ κ λοιπα καρντασια) Στελνουμε δημητρη μαξ αρ πι εμ και σας σπαει τα χρονομετρα. :vv: Μητσακο τωρα βλεπω να σε χανουμε στις βολτες στα βουνα. αλλάζω το nick από gkourv σε groove, μΕ αρέσει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 αλλάζω το nick από gkourv σε groove, μΕ αρέσει αμα σε πω οτι παντα γκΡουβ το διαβαζα και οχι γκουΡβ?? σοβαρα ομως!! ωραιο το groove... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 κοστος ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Έχει link στο αρχικό post με το site για διάφορες λεπτομέρειες. http://www.superbikeschool.co.gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Σχεδόν όπως το είπες. Αυτά που είπανε στο level 1 τα έκανα υποσυνείδητα ή αυτόματα. Όταν όμως ο δάσκαλος τα ονοματίζει και τους προσδιορίζει ξεχωριστή ιδιότητα, σε βοηθά να τα κατανοήσεις καλύτερα, να τα κάνεις πιο συνειδητά, να τα ελέγξεις, να τα εξελίξεις και τελικά να πας γρηγορότερα (ή ασφαλέστερα). Αν ξαναμπηκες,ή οταν ξαναμπεις θα ηθελα να μας πεις αν οντως ο χρονος σου επεσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Παιδια σε αυτα τα σχολεια δεν ειναι το νοημα μονο να πεφτει ο χρονος, ειναι και να κανεις σωστοτερες κινησεις με σκοπο να μειωνεις τις πιθανοτητες πτωσης. Φυσικα βοηθανε και στον χρονο, απλα δεν ειναι μονο αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Παιδια σε αυτα τα σχολεια δεν ειναι το νοημα μονο να πεφτει ο χρονος, ειναι και να κανεις σωστοτερες κινησεις με σκοπο να μειωνεις τις πιθανοτητες πτωσης. Φυσικα βοηθανε και στον χρονο, απλα δεν ειναι μονο αυτο... Ναι μεν αλλα... Να γερνεις αναποδα πανω στο μηχανακι,να ανοιγοκλεινεις πολυ κ εντονα το γκαζι σε σημειο να χαλας τις γραμμες σου, να μην εχεις σχετικα καλες γραμμες να μη κοιτας τις εξοδους σου,να μην εχεις ουτε καλη εισοδο ουτε καλη εξοδο στις στροφες κ να γυρνας 1.30 στις σερρες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αρα προσπαθω να μαθω σε τι βελτιωθηκε ο φιλος μας με το lvl1 k 2.... Kαι προσπαθω να μαθω,οχι κακοπροαιρετα αλλα γιατι οντως εχω την απορια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Καταλαβαινω πως το εννοεις και συμφωνω Και μια αλλη εκδοχη που ειδα εγω οταν πρωτο εκανα ενα σχολειο, ειναι οτι μετα πηγαινα πιο αργα απ' ότι πριν το κανω, γιατι μου πηρε πολλα χιλιομετρα μεχρι να συνηθισω καποια πραγματα, να τα εχω συνεχεια στο μυαλο μου και να τα δουλευω, απο κει και περα σιγα σιγα, ανοιγεσαι, λειτουργεις πιο ανετα και πας και πιο γρηγορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ναι οντως ισχυει αυτο.Θελει χρονο να γινουν κομματι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Παιδιά για πείτε εσείς που έχετε πάει, πως λειτουργεί το όλο πράγμα? Σου λένε 5 πράγματα, μπαίνεις στην πίστα και όταν βγαίνεις σου λένε τι κάνεις λάθος κλπ? Θα με ενδιέφερε το lvl1 για τον Σεπτέμβρη σαν κουλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Να κανω κι εγω μια ερωτηση... Με μοταρντ αξιζει να πας να κανεις css? Απο την αποψη οτι η τεχνικη οδηγησης ειναι διαφορετικη και απο οσο ξερω δεν υπαρχει αντιστοιχο css για αυτην την τεχνικη στην Ελλαδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να κανω κι εγω μια ερωτηση... Με μοταρντ αξιζει να πας να κανεις css? Απο την αποψη οτι η τεχνικη οδηγησης ειναι διαφορετικη και απο οσο ξερω δεν υπαρχει αντιστοιχο css για αυτην την τεχνικη στην Ελλαδα... Θεωρώ πως αξίζει να πας ακόμη και με scooter. Οσο για το αν υπάρχει κατι πιο εξειδικευμένο για SM, δες αυτο. Σε έμενα που το έκανα λίγους μήνες αφού ξεκίνησα να οδηγό μηχανή, έχοντας ουσιαστικά μηδενική εμπειρία και μη διαμορφωμένο τρόπο οδήγησης με βελτίωσε πάρα πολύ. Κυρίως στο οτι ήξερα τι πρέπει να κάνω και πως, ώστε να είμαι πιο ασφαλής, πέραν του πιο σβέλτος . Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον kafao1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αρα προσπαθω να μαθω σε τι βελτιωθηκε ο φιλος μας με το lvl1 k 2.... Υπάρχουν διαφορετικοί ρυθμοί π.χ. στο 1.30. Με τον αγωνιζόμενο του 1.20 μπορούμε να γυρίσουμε και οι δύο στο 1.30 και εγώ θα τα δίνω όλα ενώ αυτός χαλαρός. Λέω δηλαδή πως με βάση τα όσα γνώριζα πριν το CSS, ήταν ο καλύτερος χρόνος που μπόρεσα. Είχα την ευκαιρία ας πούμε στην πράξη να γυρίσω την πίστα μερικές φορές με 40km και να κατανοήσω το πόσο πλατιά είναι και σε ποια σημεία βοηθά περισσότερο. Οπότε τώρα στην 1 > 2, 8 > 9, 11 > 12 κλπ φτάνω στο κερμπ με το ίδιο γκάζι, αλλά χωρίς να αγχώνομαι. Οπότε στο μέλλον αυτό θα γίνει περισσότερο γκάζι. Στην 10 φρενάρω πιο οριακά υπό κλίση και κοντά στο κερμπ. Άλλο παράδειγμα μια άσκηση που λέγεται quick turn. Όλοι το κάνουμε το γυροσκοπικό, αλλά μαθαίνοντάς το να το κάνω στιγμιαία και απότομα μου κερδίζει μέτρα στην ευθεία πριν την στροφή και αυτοπεποίθηση πως δεν παίζει να φύγει ευθεία το μηχανάκι π.χ. στην 1 που έχεις δυνατά φρένα από την ευθεία. Target fixation που παρουσιάζεται με διάφορες μορφές, είτε κοιτάς αυτό που φοβάσαι, είτε κάποιον προπορευόμενο (άλλη περίπτωση αν είναι πιο αργός, άλλη αν είναι πιο γρήγορος) το οποίο μαθαίνεις γιατί συμβαίνει και πώς το ελέγχεις σε κάθε περίπτωση. Και άλλες τέτοιες ασκήσεις που σε κάνουν να ενεργείς συνειδητά σε όλα όσα κάνεις και να μην αφήνεις τίποτα να γίνεται μηχανικά. Γι' αυτό και όλοι ξεκινούν από το level 1 ασχέτως εμπειρίας οδήγησης και γυρολογίου. Είναι δε έτσι δομημένα τα μαθήματα που κάθε άσκηση είναι συνέχεια της προηγούμενης και με κάθε βήμα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς προχωράει το πράμα. Όπως είπε κι ο Gee, αυτά μου είναι καινούρια και προσπαθώντας να τα κάνω ταυτόχρονα όλα μαζί στο τέλος του level 2, πήγαινα αρκετά πιο αργά (και πιο χαλαρά) από τους συνήθεις ρυθμούς μου. Με την εξάσκηση θα μου γίνουν βίωμα και θα βγαίνουν πιο φυσικά, οπότε θα μπορέσω να πιέσω κι άλλο. Τώρα πότε θα ξαναγίνει εξάσκηση δεν ξέρω, όσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα :P Τυχεροί Σερρέοι... Παιδιά για πείτε εσείς που έχετε πάει, πως λειτουργεί το όλο πράγμα? Σου λένε 5 πράγματα, μπαίνεις στην πίστα και όταν βγαίνεις σου λένε τι κάνεις λάθος κλπ? Θα με ενδιέφερε το lvl1 για τον Σεπτέμβρη σαν κουλός. Κάθε μέρα είναι ένα level το οποίο αποτελείται από 5 sessions. Το κάθε session έχει 20 λεπτά θεωρία στην τάξη που ακολουθείται από 20 λεπτά πρακτική. Στην θεωρία παραδίδει ο δάσκαλος την νέα τεχνική που συνήθως καταπολεμά κάποιο κοινό λάθος ή βοηθά σε κάποιον τομέα και μπαίνοντας στην πίστα, έχεις τον εκπαιδευτή σου που μπαίνει μπροστά σου για 1-2 γύρους και σου υποδεικνύει με κάποιες κινήσεις του με ποιον τρόπο πρέπει να κάνεις την άσκηση αυτή για το υπόλοιπο 20λεπτο. Από την θεωρία, σου έχουν ήδη δείξει τι σημάδια να περιμένεις στην πίστα από τον εκπαιδευτή, αναλόγως την άσκηση. Αμέσως μετά την πρακτική πηγαίνεις στα pits και βρίσκεις τον εκπαιδευτή που ήταν μαζί σου στην πίστα, τον ρωτάς κάτι αν θέλεις, σου λέει πώς σε είδε και μιλάτε γενικώς. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη για την αναλυτικη σου απαντηση! Με καλυψες.Ξερεις εχει κανα χρονο που το παζαρευω μεσα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Πολύ ωραίο και σίγουρα χρήσιμο ακούγεται! Μας βλέπω τον Σεπτέμβρη να σκάμε Σέρρες ομαδικώς από εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Με αυτά που διάβασα στο site και τις περιγραφές του Δημήτρη πραγματικά έχω φτάσει να πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχει αναβάτης που να μην πάει έστω ένα Σαββατοκύριακο. Εγώ πάντως σίγουρα θα το δοκιμάσω μόλις πάρω ένα πιο δυνατό μηχανάκι. Στάλθηκε με ταχυδρομικό περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες