KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 :worshippy: Το θέμα εξελίσσεται super και λαμβάνουμε πληροφορίες για πολλές ταξιδιάρες μηχανες. Κάποιος που να μπορεί να δώσει κάτι για ταξίδι και fjr - Tiger 800/1050? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Διαβασα τον τιτλο και ενα μηχανακι μου ηρθε στο μυαλο κατευθειαν.... vstrom650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris86 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 VFR VTEC. Φέτος το καλοκαίρι με τη γυναίκα (Χωρίς πίσω βαλίτσα γτ δε τη γουστάρω). Χλμ ανά διαδρομή. 1η μέρα 600 2η μέρα 600 3η μέρα 200 4η μέρα 100 -Διάλειμμα 1 ημέρα- 5η μέρα 500 6η μέρα 500 -3 μέρες παύση στην Κων/πολη- 7η μέρα 600χλμ Σύνολο χλμ 3100. Είμαστε και 37 χρονών.. Νομίζω θα σε καλύψει για ταξίδι.. Ταχύτητα από 140 έως 170. Ζελατίνα μαμά. Μέση κατανάλωση σε ταξίδι 6,5 λτ/100χλμ. Αν χρειαστείς κι άλλες πληροφορίες για το μοντέλο ευχαρίστως να σε βοηθήσω να τις λύσεις. Καλοτάξιδο όπου και να καταλήξεις. απο συντηρηση τι σου ζηταει ??? εσυ τι μοντελο εχεις ? το μονο ασχημο απο οτι βλεπω ειναι οτι δεν εχει καποιο πατρα να κανω ενα test ride... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 και απο μένα vfr http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5410639/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) απο συντηρηση τι σου ζηταει ??? εσυ τι μοντελο εχεις ? το μονο ασχημο απο οτι βλεπω ειναι οτι δεν εχει καποιο πατρα να κανω ενα test ride... Λάδια ανά 6000 χλμ. Βαλβίδες στις 54000χλμ δεν ήθελαν ακόμα κι άσε ότι και να λένε. Πολλοί δε το κάνουν και ποτέ. Αλυσίδα στις 36000 χλμ. Μπουζιά ανα 24000 φίλτρο αέρος ανά 20000. Λάδια στα καλάμια ανά 30000χλμ. Τεντωτήρες στις 60000χλμ. Γενικά ότι κάνεις σε όλα τα μηχανάκια. Μοντέλο 2008 ABS (το ABS είναι δεομένο ότι και να πάρεις σώζει ζωές) Στην πόλη σου είναι ο Γιώργος που έχει το 2τροχο Πάτρας και έχει VFR. Βρες τον είμαι σίγουρος ότι θα χαρεί να σε κατατοπίσει αν ενδιαφέρεσαι για το μοντέλο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 από τον Semiaz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Suzuki GSF 1250 s Bandit (2008) BMW R 1200 GS (2005-06) Suzuki V-Strom 650 (2010-11) Honda Transalp 700 (2009-10) Suzuki GSF 650 S Bandit (2011) BMW F 800 ST (2008) Για gs 1200 bmw φιλε μου θα πας σε μοντελο 2007 κ μετα χωρις το ηλεκτρικο σερβο,θα τσεκαρεις αν εχει κανει ολες τις ανακλησεις κ προπαντων κιβωτιο(pressdirect)- διαφορικο-αντλιες βενζινης,οι τιμες εχουν πεσει πολυ μετα την ελευση του καινουριου.Καλη επιλογη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis 1200101 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Fjr δαγκωτό απο μένα. Να βρεις μια μοτσυκλετα, αρχικά να γουστάρεις να την καβαλάς. Αυτό ειναι βασικό. Δευτερευόντως γνώμη μου ειναι να βρεις μια μοτοσυκλέτα, με φουλ φαιρινγκ και σοβαρή ανεμοκαλυψη, τετρακύλινδρη, για προφανείς λόγους, να εχει σέλα πολυθρόνα για την συναναβατισσα σου. Να μπορεί να κρατά "σβηστή" υψηλές ταχύτητες με 6η. Κατανάλωση δεν εχει νοημα να κοιτάξεις... Στα ταξίδια οι καταναλώσεις πέφτουν πολυ αν ξερεις να ρολλαρεις. Στην θεση σου αν δεν ειχα την Αλικη, θα έψαχνα τα εξής με αυτη την σειρά: 1. Fjr 2. K1200gt 3. 1100xx blackbird 4. 1400gtr Αυτα, αυστηρά πληρούν άριστα αυτές τις προδιαγραφές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Deauville. Κάνει τα πάντα. Με πάει μέσα στην πόλη χωρίς κανένα παράπονο και με έχει πάει σε χώρες τις ευρώπης επίσης χωρίς παράπονο. Μεσαίος κυβισμός, οικονομία, συντηρείται πανεύκολα (αρκεί να μην θελήσεις να αλλάξεις πίσω λάστιχο... όλα τα άλλα είναι απλούστατα), είναι άνετο, έχει απίστευτη αυτονομία (19,5 λίτρα τεπόζιτο) κι όσο κι αν δεν του φαίνεται είναι πολύ "ρυθμίσιμο", κάνει δηλαδή και για μικρές διαδρομές και για μεγάλες (φυσικά με συμβιβασμούς, πανάκεια δεν είναι καμία μοτοσικλέτα). Μην το βάλεις σε χώμα! Είναι εντελώς ακατάλληλο! Με λίγα (πολύ λίγα) χλμ/ώρα κανέναν βατό (πολύ βατό) χωματόδρομο θα τον πάει, αλλά θα σε κουράσει και θα σε αγχώσει. Με το budget αυτό βρίσκεις Deauville σε άριστη κατάσταση αρκεί να έχεις υπομονή γιατί δεν υπάρχουν πολλά. και σκεφτόμουν να το πω να μην το πω... λέω θα με πάρουν με τις πέτρες! Συμφωνώ και επαυξάνω ομως! τώρα για το πίσω λάστιχο.... δεν ξερω.... (πρεπει να μιλήσουμε για λάστιχα εμεις... θέλω γνώμη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν δεν το πούμε εμείς που την έχουμε αυτή τη μοτοσικλέτα, τότε ποιός; Ποιος την ξέρει για να γράψει γι' αυτήν;.... Το πίσω λάστιχο, λόγω άξονα, βγαίνει μόνο από την πλευρά της εξάτμισης... οπότε για να βγει πρέπει να βγει η εξάτμιση, η οποία για να βγει πρέπει να βγουν τα μαρσπιέ... Είναι το μόνο τραγικά χρονοβόρο σε αυτή τη μηχανή, ειδικά αν σκεφτείς ότι σε ένα ταξίδι μπορεί να χρειαστείς αλλαγή ελαστικού... Επίσης το να αλλάξεις λάμπα στο φωτάκι της πινακίδας (εκτός αν έχεις δάχτυλα γιαπωνέζου!), αλλά μικρό το κακό. Βάζεις ένα led όταν βολέψει και τελείωσες... Όλα τα άλλα γίνονται σχετικά εύκολα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 από τον zoo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrhstos1993 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Προτείνω κάτι που ετοιμάζομαι να πάρω κι εγώ. Τρομερή εμφάνιση και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σου. KTM SMT990 http://www.car.gr/cl...s/view/5873924/ Για δες κι αυτό..... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5178694/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 από τον Xrhstos1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Παιδιά "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ζήτησε το παλικάρι... Το να του προτείνετε μηχανές που μπορει να είναι σούπερ ντούπερ αλλά πάσχουν στο θέμα αξιοπιστίας δεν βοηθάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrhstos1993 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Ξέχασα τα ducati και τα KTM σπανε και χαλάνε(εεε ρε νοοτροπίες..) γι'αυτο εχουμε πήξει στο tdm και στο v strom 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Ε ναι φιλε στο ελλάντα αυτά αυτοκαταστρέφονται στην πενταετία. δε το ηξερες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrhstos1993 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2015 Και γιατί συγκεκριμένα στο Ελλάδισταν λόγω συνεργείων¿ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τραμπάκουλας... 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 strom 650 κ απο μένα. Γιατί να πας στα 1000cc; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Παιδιά "ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ζήτησε το παλικάρι... Το να του προτείνετε μηχανές που μπορει να είναι σούπερ ντούπερ αλλά πάσχουν στο θέμα αξιοπιστίας δεν βοηθάει... Πάλι τα ίδια έχουμε... Ρε φίλε όλα τα μηχανάκια εαν τα προσέχεις θα σου κρατήσουν! Εαν δεν είναι pushαρισμένα στα άκρα με βελτιώσεις και λειτουργούν ως αγοράστηκαν, και ο ιδιοκτήτης δεν τα κανιβαλίζει στον δρόμο ΔΕΝ πρόκειται να χαλάσουν! Αντί για θέμα αξιοπιστίας θα ήταν φρόνιμο να συζητάμε για θέμα φθηνού (& γρήγορου?) service... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6046771/ ετοιμο.το ξερω το μηχανακι,αψογο και μενει κανα χιλιαρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τραμπάκουλας... 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 http://www.car.gr/cl...s/view/6046771/ ετοιμο.το ξερω το μηχανακι,αψογο και μενει κανα χιλιαρικο εδώ είσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος1050 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2015 Σαν Πρώην αναβάτης versys και νυν tiger 1050 σου προτείνω το tiger 1050. Ειναι μεσα στο μπατζετ σου, φοβερο value for money, μηχανη υψηλων προδιαγραφών, δυνατό, ταξιδιάρικο,ανετο και για τα κυβικα της δεν εχει πανάκριβη συντήρηση. Σαν δεύτερη επιλογή θα ελεγα ενα gs 1200. καλη επιλογή ενα vstrom, τίμιο! !!! ποιος ο λογος ομως οταν μπορείς να παρεις κατι πολυ καλύτερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
izzyy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 GS F 800. ΆΝΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2015 Φίλε, σεντόνια έχουν γραφτεί για παρόμοια θέματα, εκατοντάδες λίτρα φραπέ και κουβεντοώρες έχουν καταναλωθεί, το γενικό συμπέρασμα είναι ένα: Δεν υπάρχει το τέλειο μηχανάκι. Για εμένα δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες, ο πρώτος είναι ο σωματότυπος και του αναβάτη και του συναναβάτη, ο δεύτερο είναι το είδος των δρόμων που θες να κινείσαι στα ταξίδια σου. Για παράδειγμα, καλός - χρυσός το Τίγρης 1050, αλλά, ενώ η θέση οδήγησης βολεύει τους περισσότερους αναβάτες, η πίσω θέση, λόγω διαφοράς ύψους και πολύ ψηλά τοποθετημένων μαρσπιέ, είναι κουραστική για ταξίδι σε άτομα άνω του 1,60 και των 45 κιλών. Άλλο παράδειγμα, το FJR ή το Paneuropean. Χιλιομετροφάγοι, πολυθρονάτες σέλες, αλλά εκτός αυτοκινητοδρόμων, σε κάνα passo, και ειδικά για ελληνικό επαρχιακό δίκτυο, υστερούν σημαντικά σε σχέση με ένα μεγάλο On-Off. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων από κεντρικούς δρόμους, αυτές οι δύο, και μερικές ακόμη, είναι άπαιχτες. Δες λοιπόν και τον καθρέφτη και τις ταξιδιωτικές σου προτεραιότητες έτσι ώστε, αποκλείοντας μερικές κατηγορίες μηχανών, να έχεις πιο εύκολη επιλογή. Βέβαια, η ιστορία έχει αποδείξει πως τα πάντα πάνε σχεδόν παντού (πάντα όμως με τις ανάλογες υποχωρήσεις και περιορισμούς). Καλή επιλογή............. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Πανγιουροπίαν οε οε οε! Θα το πάρω όταν μεγαλώσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris86 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Φίλε, σεντόνια έχουν γραφτεί για παρόμοια θέματα, εκατοντάδες λίτρα φραπέ και κουβεντοώρες έχουν καταναλωθεί, το γενικό συμπέρασμα είναι ένα: Δεν υπάρχει το τέλειο μηχανάκι. Για εμένα δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες, ο πρώτος είναι ο σωματότυπος και του αναβάτη και του συναναβάτη, ο δεύτερο είναι το είδος των δρόμων που θες να κινείσαι στα ταξίδια σου. Για παράδειγμα, καλός - χρυσός το Τίγρης 1050, αλλά, ενώ η θέση οδήγησης βολεύει τους περισσότερους αναβάτες, η πίσω θέση, λόγω διαφοράς ύψους και πολύ ψηλά τοποθετημένων μαρσπιέ, είναι κουραστική για ταξίδι σε άτομα άνω του 1,60 και των 45 κιλών. Άλλο παράδειγμα, το FJR ή το Paneuropean. Χιλιομετροφάγοι, πολυθρονάτες σέλες, αλλά εκτός αυτοκινητοδρόμων, σε κάνα passo, και ειδικά για ελληνικό επαρχιακό δίκτυο, υστερούν σημαντικά σε σχέση με ένα μεγάλο On-Off. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει η κάλυψη μεγάλων αποστάσεων από κεντρικούς δρόμους, αυτές οι δύο, και μερικές ακόμη, είναι άπαιχτες. Δες λοιπόν και τον καθρέφτη και τις ταξιδιωτικές σου προτεραιότητες έτσι ώστε, αποκλείοντας μερικές κατηγορίες μηχανών, να έχεις πιο εύκολη επιλογή. Βέβαια, η ιστορία έχει αποδείξει πως τα πάντα πάνε σχεδόν παντού (πάντα όμως με τις ανάλογες υποχωρήσεις και περιορισμούς). Καλή επιλογή............. καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω πλεον,δεν μπορεις να τα εχεις ολα...το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο να κανεις υποχωρησεις στον τομεα του ταξιδιου ή της χρησης πολης ??? ο καθενας θα το βλεπει διαφορετικα πιστευω και ειναι καθαρα θεμα του πως βολευεται κανεις.... τι να πω.ειδωμεν.... η αληθεια ειναι οτι γλυκοκοιταω ενα fjr...με κολαει λιγο ο ογκος ομως..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sifisk 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω πλεον,δεν μπορεις να τα εχεις ολα...το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο να κανεις υποχωρησεις στον τομεα του ταξιδιου ή της χρησης πολης ??? ο καθενας θα το βλεπει διαφορετικα πιστευω και ειναι καθαρα θεμα του πως βολευεται κανεις.... τι να πω.ειδωμεν.... η αληθεια ειναι οτι γλυκοκοιταω ενα fjr...με κολαει λιγο ο ογκος ομως..... Μην τον σκεφτεσαι καθολου τον ογκο. Το fjr το ειχε κολητος μου οταν ειχα το busa εχουμε κανει μαζι απειρα χλμ και το εχω οδηγησει παντου. Για το ταξιδι δεν χρειαζεται να πω πολλα, ο φιλος μου για επαγγελματικους λογους, ειχε κανει το Αθηνα - Πολωνια, ομονοια - συνταγμα. Απο αξιοπιστια; του επινε το αιμα, ειχε γραψει απειρα χλκ και μονο κανα λαδακι αλλαζε οποτε το θυμοταν και δεν εκανε κιχ, και οταν το εδωσε, το τσεκαρε γιατι το πηρε γνωστος, ηταν σαν καινουργιο, ενα τεντωτηρα καδενας ηθελε μονο και αυτο οχι αμεσα, απλα για να μην ακουγεται. Ποιοτητα κατασκευης; ειχε φαει ολα τα χιονια και τις βροχες της βορειας Ευρωπης και με ενα καλο πλυσιμο γυαλιζε σαν καινουργιο. Οδηγικα, εχει μοτρουκλα θα χρειαζοταν ισως μια εκτη γιατι η πεμπτη ειναι λιγο κοντη (εχει 260 στον κοφτη αλλα εγω τοτε ειχα το busa και μου φαινοταν λιγα..) και οσο για τα στριψιματα; στριβει τοσο καλα και τοσο ευκολα που το μονο προβλημα οτι θα χρειαζεται να αλλαζεις συχνα τους μαρπιεδες που θα ξυνεις! Ειλικρινα το εβαλε και Σερρες μια φορα αλλα βγηκε στον πρωτο γυρο γιτατι τα εξυνε ολα κατω. Σε κλειστο στοφιλικι το βοηθαει πολυ η θεση οδηγησης και το ψηλο τιμονι και στρειβει σαν μεγαλο on-of. Μου αρεσει και το μεγαλο bantit δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι ειναι κοντα σε φιλοσοφια αλλα εν κλιμ πιο κατω σε ολα τα επιπιδα, επιδοσεις, συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησις κλπ. καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω πλεον,δεν μπορεις να τα εχεις ολα...το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο να κανεις υποχωρησεις στον τομεα του ταξιδιου ή της χρησης πολης ??? ο καθενας θα το βλεπει διαφορετικα πιστευω και ειναι καθαρα θεμα του πως βολευεται κανεις.... τι να πω.ειδωμεν.... η αληθεια ειναι οτι γλυκοκοιταω ενα fjr...με κολαει λιγο ο ογκος ομως..... Μην τον σκεφτεσαι καθολου τον ογκο. Το fjr το ειχε κολητος μου οταν ειχα το busa εχουμε κανει μαζι απειρα χλμ και το εχω οδηγησει παντου. Για το ταξιδι δεν χρειαζεται να πω πολλα, ο φιλος μου για επαγγελματικους λογους, ειχε κανει το Αθηνα - Πολωνια, ομονοια - συνταγμα. Απο αξιοπιστια; του επινε το αιμα, ειχε γραψει απειρα χλκ και μονο κανα λαδακι αλλαζε οποτε το θυμοταν και δεν εκανε κιχ, και οταν το εδωσε, το τσεκαρε γιατι το πηρε γνωστος, ηταν σαν καινουργιο, ενα τεντωτηρα καδενας ηθελε μονο και αυτο οχι αμεσα, απλα για να μην ακουγεται. Ποιοτητα κατασκευης; ειχε φαει ολα τα χιονια και τις βροχες της βορειας Ευρωπης και με ενα καλο πλυσιμο γυαλιζε σαν καινουργιο. Οδηγικα, εχει μοτρουκλα θα χρειαζοταν ισως μια εκτη γιατι η πεμπτη ειναι λιγο κοντη (εχει 260 στον κοφτη αλλα εγω τοτε ειχα το busa και μου φαινοταν λιγα..) και οσο για τα στριψιματα; στριβει τοσο καλα και τοσο ευκολα που το μονο προβλημα οτι θα χρειαζεται να αλλαζεις συχνα τους μαρπιεδες που θα ξυνεις! Ειλικρινα το εβαλε και Σερρες μια φορα αλλα βγηκε στον πρωτο γυρο γιτατι τα εξυνε ολα κατω. Σε κλειστο στοφιλικι το βοηθαει πολυ η θεση οδηγησης και το ψηλο τιμονι και στρειβει σαν μεγαλο on-of. Μου αρεσει και το μεγαλο bantit δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι ειναι κοντα σε φιλοσοφια αλλα εν κλιμ πιο κατω σε ολα τα επιπιδα, επιδοσεις, συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησις κλπ.Συγνωμη για το σεντονι! Δεν καταλαβα πως το εκανα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris86 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Μην τον σκεφτεσαι καθολου τον ογκο. Το fjr το ειχε κολητος μου οταν ειχα το busa εχουμε κανει μαζι απειρα χλμ και το εχω οδηγησει παντου. Για το ταξιδι δεν χρειαζεται να πω πολλα, ο φιλος μου για επαγγελματικους λογους, ειχε κανει το Αθηνα - Πολωνια, ομονοια - συνταγμα. Απο αξιοπιστια; του επινε το αιμα, ειχε γραψει απειρα χλκ και μονο κανα λαδακι αλλαζε οποτε το θυμοταν και δεν εκανε κιχ, και οταν το εδωσε, το τσεκαρε γιατι το πηρε γνωστος, ηταν σαν καινουργιο, ενα τεντωτηρα καδενας ηθελε μονο και αυτο οχι αμεσα, απλα για να μην ακουγεται. Ποιοτητα κατασκευης; ειχε φαει ολα τα χιονια και τις βροχες της βορειας Ευρωπης και με ενα καλο πλυσιμο γυαλιζε σαν καινουργιο. Οδηγικα, εχει μοτρουκλα θα χρειαζοταν ισως μια εκτη γιατι η πεμπτη ειναι λιγο κοντη (εχει 260 στον κοφτη αλλα εγω τοτε ειχα το busa και μου φαινοταν λιγα..) και οσο για τα στριψιματα; στριβει τοσο καλα και τοσο ευκολα που το μονο προβλημα οτι θα χρειαζεται να αλλαζεις συχνα τους μαρπιεδες που θα ξυνεις! Ειλικρινα το εβαλε και Σερρες μια φορα αλλα βγηκε στον πρωτο γυρο γιτατι τα εξυνε ολα κατω. Σε κλειστο στοφιλικι το βοηθαει πολυ η θεση οδηγησης και το ψηλο τιμονι και στρειβει σαν μεγαλο on-of. Μου αρεσει και το μεγαλο bantit δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι ειναι κοντα σε φιλοσοφια αλλα εν κλιμ πιο κατω σε ολα τα επιπιδα, επιδοσεις, συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησις κλπ. Μην τον σκεφτεσαι καθολου τον ογκο. Το fjr το ειχε κολητος μου οταν ειχα το busa εχουμε κανει μαζι απειρα χλμ και το εχω οδηγησει παντου. Για το ταξιδι δεν χρειαζεται να πω πολλα, ο φιλος μου για επαγγελματικους λογους, ειχε κανει το Αθηνα - Πολωνια, ομονοια - συνταγμα. Απο αξιοπιστια; του επινε το αιμα, ειχε γραψει απειρα χλκ και μονο κανα λαδακι αλλαζε οποτε το θυμοταν και δεν εκανε κιχ, και οταν το εδωσε, το τσεκαρε γιατι το πηρε γνωστος, ηταν σαν καινουργιο, ενα τεντωτηρα καδενας ηθελε μονο και αυτο οχι αμεσα, απλα για να μην ακουγεται. Ποιοτητα κατασκευης; ειχε φαει ολα τα χιονια και τις βροχες της βορειας Ευρωπης και με ενα καλο πλυσιμο γυαλιζε σαν καινουργιο. Οδηγικα, εχει μοτρουκλα θα χρειαζοταν ισως μια εκτη γιατι η πεμπτη ειναι λιγο κοντη (εχει 260 στον κοφτη αλλα εγω τοτε ειχα το busa και μου φαινοταν λιγα..) και οσο για τα στριψιματα; στριβει τοσο καλα και τοσο ευκολα που το μονο προβλημα οτι θα χρειαζεται να αλλαζεις συχνα τους μαρπιεδες που θα ξυνεις! Ειλικρινα το εβαλε και Σερρες μια φορα αλλα βγηκε στον πρωτο γυρο γιτατι τα εξυνε ολα κατω. Σε κλειστο στοφιλικι το βοηθαει πολυ η θεση οδηγησης και το ψηλο τιμονι και στρειβει σαν μεγαλο on-of. Μου αρεσει και το μεγαλο bantit δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι ειναι κοντα σε φιλοσοφια αλλα εν κλιμ πιο κατω σε ολα τα επιπιδα, επιδοσεις, συμπεριφορα, ποιοτητα κυλησις κλπ. Συγνωμη για το σεντονι! Δεν καταλαβα πως το εκανα μεσα στην πολη βολευόταν ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες