Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Φιλε μου το πιο πιθανο ειναι οτι εδωσες γκαζια κ το μηχανακι δεν εβρισκε προσφρηση, οταν βρηκε.....ΓΕΑΑΑΑΑΑΑΑ σουζα τ αλογακι :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Κοντο μεταξονιο εννοεις φανταζομαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Κοντο μεταξονιο εννοεις φανταζομαι... Ναι αυτό thanks! :) και σε συνδιασμό με το πολύ ελαφρύ μπροστινό εχουμε τα κοσκινισματα και τα φοβερα σουζερα "προνομια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) ενταξει ρε παιδια εγω το εχω στο στανταρ και μια χαρα γκαζακι εχει και την κεφαλα μου ησυχη εχω με το τρακσιον ον πλιζζζ.... δυνατο μηχανακι αναλογως speaking παντα... εδω ο αλλος το εδωσε εχοντας αλλαξει μτ-07, μτ-09, ιντεγκρα 750, τρεισερ και αφου ειδε οτι το μηχανακι ειναι αρκουντως δυνατο πηρε τιμαξ 2015, ολα αυτα μεσα σε 2 χρονια..... ασχετο, οι πλαινες γιαμαχα βασεις συνεργαζονται με την πισω βαση βαλιτσας τζιβι? ή δεν παιζει ρολο που πιανουν? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον kemmotar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 καλα κανω εγω κι εχω το TC παντα ον :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 καλα κανω εγω κι εχω το TC παντα ον :crazy: για βγάλτο να γελάσουμε να δεις πως πάει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 ενταξει ρε παιδια εγω το εχω στο στανταρ και μια χαρα γκαζακι εχει και την κεφαλα μου ησυχη εχω με το τρακσιον ον πλιζζζ.... δυνατο μηχανακι αναλογως speaking παντα... εδω ο αλλος το εδωσε εχοντας αλλαξει μτ-07, μτ-09, ιντεγκρα 750, τρεισερ και αφου ειδε οτι το μηχανακι ειναι αρκουντως δυνατο πηρε τιμαξ 2015, ολα αυτα μεσα σε 2 χρονια..... ασχετο, οι πλαινες γιαμαχα βασεις συνεργαζονται με την πισω βαση βαλιτσας τζιβι? ή δεν παιζει ρολο που πιανουν? Γιώργο εγω ειμαι Greedy αγορακι και το εχω στο Α... :P Ειναι αρκούντως δυνατό ναι αλλα σε σχέση πάντα με την οδηγηγικη συμπεριφορά του οπως το κόβω δε βγάζει σωστά την δύναμη στον δρόμο... παρόλλα αυτά εγω το λατρεύω και το αγαπάω με τα όποια κουσουράκια του... με κάνει να θέλω να το δαμάσω!!!! :grin: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 ..... ασχετο, οι πλαινες γιαμαχα βασεις συνεργαζονται με την πισω βαση βαλιτσας τζιβι? ή δεν παιζει ρολο που πιανουν? Ναι συνεργάζονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Ξέρει κανείς οι πλαινές βαλίτσες τις SHAD SH36 SIDE CASES πάνω κάτω πόσο κάνουν? Την βάση τους SHAD SIDE MASTER 3P SYSTEM την βρήκα γύρω στα 100-110ευρώ οι βαλίτσες όμως? Υπάρχει μεγάλο εύρως τιμών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Ρε παιδιά ήρθε το πιάτο Givi M7 σήμερα αλλα δεν κάθεται στην μαμα σχάρα της Yamaha... τι στο καλό θέλει κάποιο άλλο ανταλακτικό? τι φαση? δεν λέει κατι και στο site της GIVI.... αν μπορεί να βοηθήσει κανεις? βάζω και καποιες φωτογραφίες μπας και γινει αντιληπτό το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Οπως το βλεπω μαλλον πρεπει να βγαλεις τη μεταλλικη πιατελα και να το πιασεις στις 2 ραβδους απο κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Εγω παλι θα ελεγα να πεταξεις την μαμα σχαρα και να παρεις μια givi να τελειωνεις. Για τα δικα μου γουστα ειναι κακασχημη η σχαρα της γιαμαχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Οπως το βλεπω μαλλον πρεπει να βγαλεις τη μεταλλικη πιατελα και να το πιασεις στις 2 ραβδους απο κατω το σκέφτηκα και γω Dant3 αλλα παλι το γύσο του πιατου το γύρο γύρο δηλαδή έρχεται σε επαφή με τα σίδερα που καθεται πάνω το πιάτο. Βρήκα και αυτές που έχει μαμα πιάτο της Yamaha με το Μ7 πιατο!!! πως το εκανε μου ρχεται να σπασω το κεφαλι μου Εγω παλι θα ελεγα να πεταξεις την μαμα σχαρα και να παρεις μια givi να τελειωνεις. Για τα δικα μου γουστα ειναι κακασχημη η σχαρα της γιαμαχα.... δεν αγοράστηκε της Givi διότι υπο γωνία αποκρύπτει το φώς του στοπ οταν πατάει ο μπροστινός φρένο. δε μου αρεσε και οπτικα δευτερον. και τρίτον τωρα τα έσκασα και θέλω αυτήν! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Θα εχει βαλει ροδελες για να το φερει πιο πανω και να μη βρισκει το γυρω γυρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Θα εχει βαλει ροδελες για να το φερει πιο πανω και να μη βρισκει το γυρω γυρω οχι λεει οτι θελει καποια λαμα για να ερθει στην θέση που επιθυμώ... λαμες κτλ δεν ειχε μεσα. ασε που με αποστατες (ροδελες) λογο μεγαλης αποστασεις θα έχει τεραστιο τζόγο μόνο κανα σίδερο μασιφ και αν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Μιλα με givi να σου πουν τοτε,μη ψαχνεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Τάσο εγω αυτο το πιάτο έβαλα και δεν εχω κανένα πρόβλημα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Τάσο εγω αυτο το πιάτο έβαλα και δεν εχω κανένα πρόβλημα! Sent from my iPhone using Tapatalk To E251 ε? στο καταστημα που πηγα μου βεβαιωσαν οτι μπαινει η Μ7... τωρα ξερω και γω οτι δε μπαίνει και οτι θελει το δικο σου πιατακι που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ οπτικα ομως... μαλλον θα παω να το βαλω με μεγαλους μεταλικους αποστατες σε φίλο σιδερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Σωλήνα με την διάμετρο της βίδας θέλεις και ύψος τοσο οσο να κάθεται καλα το πιάτο και εισαι έτοιμος! Τα βάφεις και μαύρα και θα φαίνεται εργοστασιακή δουλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εμενα θα ερθει το πιάτο κ τα κάγκελα Πέμπτη. .. σήμερα πήγα κ έβαλα το bf23 κ το xs308. Το οποίο είναι τέλειο για το μεκανακι κ την γωνία ντεποζιτου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Τσαντακια αγοράζετε μωρε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Τι έχει η κουτα βρε φίλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 χμμ 7 κιλά, εξάτμιση ίσως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και τι να το κάνω το κουτί εγώ αφού ήδη έχω ακραπα χοχοχο Οποτε ειμεθα στο στάδιο των χρησιμων καθημερινών αξεσουαρ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Γίναμε και εμεις touring τελείως Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες