Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

γιατι μιλατε με γριφους γεροντες??? :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

"δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει...

Υπάρχει και μια ενδιάμεση φράση που είναι σημαντική για το νόημα. Ότι συγκεντρώνει υψηλό μέσο όρο, δηλαδή ότι είναι αρκετά καλό σε επιμέρους τομείς, και αυτός ο παράγοντας, σε συνδυασμό με την τιμη, ειναι που θα το κάνουν best seller. Δεν είναι μονάχα η τιμή λοιπόν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μην ειναι το TRACER (και το ΜΤ-09) οτι καλύτερο εχει βγεί στην ιστορία της μοτοσυκλέτας?????????????με 10.000 κιόλας?????????

ΧΑχααχχαααχαχαχ

όχι αλλο διαπασόν στα μάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει...

Δεν είπε ακριβως αυτό, είπε ότι δεν αριστεύει αλλά έχει υψηλό μέσο όρο και οι ψηλοί μέσοι όροι δημιουργούν τα μπεστ σέλλερ, για την τιμή είπε ότι είναι καλή γι αυτά που προσφέρει αλλά όχι ευκαταφρόνητη, γιατί φυσικά προσφέρει πολλά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πάντως για τα λάστιχα ξέρω 2 φίλους που δεν είναι ευχαριστημενοι καθόλου. Κ ο κός φελουκας ανάφερε κάποιο προβληματάκι με το ελαστικό (κατασκευαστικο ελάττωμα αν θυμάμαι καλά? ). Α ρε γιαμαχα να χες και μεκανακια να παραδώσεις. ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μηχανακια δεν υπαρχουν πια τελος. παιρνεις νουμερακι και σειρα προτεραιοτητας. 10 το μηνα θα μπαινουν για ολη την ελλαδα ως και τον οκτωβριο που θα υπαρχει φουλ στοκ. δεν προλαβαινει το εργοστασιο να παραδιδει.

Μια από τα ίδια.Πήγα και πήρα την προκαταβολή πίσω από Καλλιθέα.Αν μη τι άλλο, με κάποιον που είχε συμφωνήσει ήδη στην τιμή και είχε δώσει προκαταβολή θα έπρεπε να τηρήσουν τη συμφωνία και να μη βάζουν μπροστά ψευτοοδηγιες από γιαμαχα.Ξενερωμενος και γω φουλ.Μου φάνηκε τρομερός αντιεπαγγελματισμος.Θα πάω και σε άλλες γιαμαχα εδώ και μετά θα ξεκινήσω αναζήτηση ανά την Ελλάδα.500-600 εευρώ παραπάνω από όσα είχα συμφωνήσει δεν τα λες και λίγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ισχύει μόνο στα μοτοδικτυο. Στις άλλες παίζουν εκπτώσεις αλλά πολύ μικρότερες από ότι στο παρελθόν. 9700-9800 συν σήμα πινακίδα κλπ. Άλλες στο 10χιλιαρο. Τι χρώμα το θες φίλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν είπε ακριβως αυτό, είπε ότι δεν αριστεύει αλλά έχει υψηλό μέσο όρο και οι ψηλοί μέσοι όροι δημιουργούν τα μπεστ σέλλερ

Βασικά το μπεστ σέλλετ το κάνει

αα. η ποθητότητα

που το Tracer το έχει με βάση ένα ωραιότατο μοτέρ συν ικανοποιητικά λοιπά και κυρίως, ωραίο παρουσιαστικό

βου. η προσιτότητα απόκτησης

με τιμή που την αγγίζει ο κοινός θνητός και έτσι μπορεί να βάλει γραμμάτια να την πάρει από "αστο για όταν θα βγαααλουμε φράγκα"

Το όλο πράμα είναι το μπράου του μοτέρ συν λουκ γουαόυ σε τιμή που μπορείς να το ψωνίσεις.

Αν η Τ είχε πιο έξυπνο τμήμα μάρκετιγκ σε επαφή με τον κόσμο παγκοσμίως θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτή το Μπαμ και ας μην είναι Γιαπωνέζοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά το μπεστ σέλλετ το κάνει

αα. η ποθητότητα

που το Tracer το έχει με βάση ένα ωραιότατο μοτέρ συν ικανοποιητικά λοιπά και κυρίως, ωραίο παρουσιαστικό

βου. η προσιτότητα απόκτησης

με τιμή που την αγγίζει ο κοινός θνητός και έτσι μπορεί να βάλει γραμμάτια να την πάρει από "αστο για όταν θα βγαααλουμε φράγκα"

Το όλο πράμα είναι το μπράου του μοτέρ συν λουκ γουαόυ σε τιμή που μπορείς να το ψωνίσεις.

Αν η Τ είχε πιο έξυπνο τμήμα μάρκετιγκ σε επαφή με τον κόσμο παγκοσμίως θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτή το Μπαμ και ας μην είναι Γιαπωνέζοι.

Βεβαίως όλα αυτά αλλά πρόσθεσε και τον ολ αράουντ χαρακτήρα και την αξιοπιστία. Με λίγα λόγια αν αποδειχθεί και αξιόπιστο θα γίνει το βεστρόμ των συγκινήσεων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ισχύει μόνο στα μοτοδικτυο. Στις άλλες παίζουν εκπτώσεις αλλά πολύ μικρότερες από ότι στο παρελθόν. 9700-9800 συν σήμα πινακίδα κλπ. Άλλες στο 10χιλιαρο. Τι χρώμα το θες φίλε?

Από άλλη γιαμαχα είχα πάρει προσφορά 9650 συν πινακίδες και συναγερμό δώρο.Αν θα μου το αλλάξουν τώρα θα το δούμε.Γκρι ματ το οποίο έχει και τη μεγαλύτερη ζήτηση.Στα άλλα κάνουν καλύτερες τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας γ@μησες βραδιάτικα Αντόνιο ...

Και το πρωινιατικα δεν είναι πολύ καλύτερο..

Και σκέψου από χθες σκεφτόμουν ότι μήπως πάρω κάτι άλλο τελικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το πρωινιατικα δεν είναι πολύ καλύτερο..

Και σκέψου από χθες σκεφτόμουν ότι μήπως πάρω κάτι άλλο τελικά..

Σου έχω στείλει πμ φίλε. .. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η υπεραναλυση μονο κακο κανει παιδες!

Μεγεια το τρεισερι babaman, καλα χιλιομετρα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας γ@μησες βραδιάτικα Αντόνιο ...

Καλα δεν φανταζομαι να ειχα παρει multi μεταχειρο που σκεφτεσαι και να παραπονιομουνα σημερα. :). Ωραιο ειναι μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν ειναι και το μονο μηχανακι μην τρελαθουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα δεν φανταζομαι να ειχα παρει multi μεταχειρο που σκεφτεσαι και να παραπονιομουνα σημερα. :). Ωραιο ειναι μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν ειναι και το μονο μηχανακι μην τρελαθουμε.

ρε φιλε, να σου πω την αμαρτια μου πηρα ενα τηλεφωνο σε ενα μουλτακια... αλλα το ειχε πουλησει. αν ειναι οι γιαμαχεοι να θελουν 10.000 ακατεβατα, βαλε 300 ευρω συναγερμο καμια ζελατινα κανα καγκελο ή μανιταρι, βαση βαλιτσας (την βαλιτσα την εχουμε χχαχαχαχα), κανα λεντοφλας (γιατι αυτα δεν βλεπονται), κανα πατακι με πλαστικο μην τρεμει το ποδαρι μας εχεις παει χαλαρουιτα στο +1000. και δεν βαζω φιλτρο εξατμιση γιατι λεω να κατσω ησυχος σε αυτο. ε με 11.000 παιρνεις οτι θες. κανα μουλτι s δεν βρισκεις του 2010 ??? βεβαια αλλη η καινουργιλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο το παιδι που την πηρε πρεπει να ηταν το Σάββατο εκει που βαζω συναγερμό και ρώταγε τιμές. Νομιζω μου λεγε το πηρε δεκα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα