Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 γιατι μιλατε με γριφους γεροντες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος Φελούκας 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 "δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει... Υπάρχει και μια ενδιάμεση φράση που είναι σημαντική για το νόημα. Ότι συγκεντρώνει υψηλό μέσο όρο, δηλαδή ότι είναι αρκετά καλό σε επιμέρους τομείς, και αυτός ο παράγοντας, σε συνδυασμό με την τιμη, ειναι που θα το κάνουν best seller. Δεν είναι μονάχα η τιμή λοιπόν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μην ειναι το TRACER (και το ΜΤ-09) οτι καλύτερο εχει βγεί στην ιστορία της μοτοσυκλέτας?????????????με 10.000 κιόλας????????? ΧΑχααχχαααχαχαχ όχι αλλο διαπασόν στα μάτια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 "δεν αριστευει λεει πουθενα... αλλα λογω τιμης γινεται best seller"... αναφερει ο κος Φελούκας... ρε τι μου θυμιζει... Δεν είπε ακριβως αυτό, είπε ότι δεν αριστεύει αλλά έχει υψηλό μέσο όρο και οι ψηλοί μέσοι όροι δημιουργούν τα μπεστ σέλλερ, για την τιμή είπε ότι είναι καλή γι αυτά που προσφέρει αλλά όχι ευκαταφρόνητη, γιατί φυσικά προσφέρει πολλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πάντως για τα λάστιχα ξέρω 2 φίλους που δεν είναι ευχαριστημενοι καθόλου. Κ ο κός φελουκας ανάφερε κάποιο προβληματάκι με το ελαστικό (κατασκευαστικο ελάττωμα αν θυμάμαι καλά? ). Α ρε γιαμαχα να χες και μεκανακια να παραδώσεις. ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Α ρε γιαμάχα να'χα ένα δεκαχίλιαρο κι ας περίμενα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 παιδια μηχανακια δεν υπαρχουν πια τελος. παιρνεις νουμερακι και σειρα προτεραιοτητας. 10 το μηνα θα μπαινουν για ολη την ελλαδα ως και τον οκτωβριο που θα υπαρχει φουλ στοκ. δεν προλαβαινει το εργοστασιο να παραδιδει. Μια από τα ίδια.Πήγα και πήρα την προκαταβολή πίσω από Καλλιθέα.Αν μη τι άλλο, με κάποιον που είχε συμφωνήσει ήδη στην τιμή και είχε δώσει προκαταβολή θα έπρεπε να τηρήσουν τη συμφωνία και να μη βάζουν μπροστά ψευτοοδηγιες από γιαμαχα.Ξενερωμενος και γω φουλ.Μου φάνηκε τρομερός αντιεπαγγελματισμος.Θα πάω και σε άλλες γιαμαχα εδώ και μετά θα ξεκινήσω αναζήτηση ανά την Ελλάδα.500-600 εευρώ παραπάνω από όσα είχα συμφωνήσει δεν τα λες και λίγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Αυτό ισχύει μόνο στα μοτοδικτυο. Στις άλλες παίζουν εκπτώσεις αλλά πολύ μικρότερες από ότι στο παρελθόν. 9700-9800 συν σήμα πινακίδα κλπ. Άλλες στο 10χιλιαρο. Τι χρώμα το θες φίλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Δεν είπε ακριβως αυτό, είπε ότι δεν αριστεύει αλλά έχει υψηλό μέσο όρο και οι ψηλοί μέσοι όροι δημιουργούν τα μπεστ σέλλερ Βασικά το μπεστ σέλλετ το κάνει αα. η ποθητότητα που το Tracer το έχει με βάση ένα ωραιότατο μοτέρ συν ικανοποιητικά λοιπά και κυρίως, ωραίο παρουσιαστικό βου. η προσιτότητα απόκτησης με τιμή που την αγγίζει ο κοινός θνητός και έτσι μπορεί να βάλει γραμμάτια να την πάρει από "αστο για όταν θα βγαααλουμε φράγκα" Το όλο πράμα είναι το μπράου του μοτέρ συν λουκ γουαόυ σε τιμή που μπορείς να το ψωνίσεις. Αν η Τ είχε πιο έξυπνο τμήμα μάρκετιγκ σε επαφή με τον κόσμο παγκοσμίως θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτή το Μπαμ και ας μην είναι Γιαπωνέζοι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Βασικά το μπεστ σέλλετ το κάνει αα. η ποθητότητα που το Tracer το έχει με βάση ένα ωραιότατο μοτέρ συν ικανοποιητικά λοιπά και κυρίως, ωραίο παρουσιαστικό βου. η προσιτότητα απόκτησης με τιμή που την αγγίζει ο κοινός θνητός και έτσι μπορεί να βάλει γραμμάτια να την πάρει από "αστο για όταν θα βγαααλουμε φράγκα" Το όλο πράμα είναι το μπράου του μοτέρ συν λουκ γουαόυ σε τιμή που μπορείς να το ψωνίσεις. Αν η Τ είχε πιο έξυπνο τμήμα μάρκετιγκ σε επαφή με τον κόσμο παγκοσμίως θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτή το Μπαμ και ας μην είναι Γιαπωνέζοι. Βεβαίως όλα αυτά αλλά πρόσθεσε και τον ολ αράουντ χαρακτήρα και την αξιοπιστία. Με λίγα λόγια αν αποδειχθεί και αξιόπιστο θα γίνει το βεστρόμ των συγκινήσεων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Αυτό ισχύει μόνο στα μοτοδικτυο. Στις άλλες παίζουν εκπτώσεις αλλά πολύ μικρότερες από ότι στο παρελθόν. 9700-9800 συν σήμα πινακίδα κλπ. Άλλες στο 10χιλιαρο. Τι χρώμα το θες φίλε? Από άλλη γιαμαχα είχα πάρει προσφορά 9650 συν πινακίδες και συναγερμό δώρο.Αν θα μου το αλλάξουν τώρα θα το δούμε.Γκρι ματ το οποίο έχει και τη μεγαλύτερη ζήτηση.Στα άλλα κάνουν καλύτερες τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Έχει ένα κόκκινο στην ΥΑΜΑΗΑ Καλαμάτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Έχει ένα κόκκινο στην ΥΑΜΑΗΑ Καλαμάτα. Ωχ για δημοπρασια το κοβω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Δυο μερες μαζι του και 250 χλμ. Θελω αρχικα να πω οτι δεν ηταν ερωτας με την πρωτη ματια το συγκεκριμενο. Σκεφτομουν αλλες μηχανες οπως BMW F800GT, VFR 800 ή BMW F800 GS. Ειμαι υπερευχαριστημενος και προσωπικα δεν με πολυνοιαζουν οι σουζες του, ουτε τα καγκουριλικια που μπορει να κανει. Δεν με πολυενδιαφερει αν ειναι πιο γρηγορο η αν ριχνει σε πιο μεγαλα και αν ειναι triumph killer η οτι αλλο λεγεται. Το μηχανακι αυτο ειναι απολαυση να το οδηγας! Πηγαινεις με 50 και εκτη στη δεξια λωριδα δικαβαλο και δεν καταλαβαινει τιποτα με το που ανοιγεις γκαζι απλα δινει! Κλεφτρονι και τζεντλεμαν. Μπορω να πηγαινω με ταχυτητες χελωνας και νομιζω οτι οδηγαω ηλεκτρικο και μετα του δινω και μου φευγει το σαγονι! Μπορω να κανω επιτοπιες μανουβρες λες και εχω κανα XT, και να νοιωθω στοιβαροτητα μετα στο δρομο λες και εχω κανα 1200.(λεμε τωρα...) Δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο ευχαριστημενος!!! Το μονο που μετανοιωνω ειναι οτι δεν το πηρα απο τη πρωτη στιγμη που βγηκε. Οτι φαουλ εχει απο ποιοτητες κτλ που ασχοληθηκα τη πρωτη μερα απλα τα σκεφτομαι σημερα και γελαω! Μπηκα σε διαδικασιες να σκεφτομαι ζελατινες, βαλιτσες και τι θα κανω με τον αερα και τι θα βαλω πισω να μη φαινεται ασχημα και μπλα μπλα μπλα. Μπουυυυυυρδες.... ασχολιομουνα με μπουρδες!!! Το μηχανακι ειναι απλα οδηγικη απολαυση. Ελεγα δεν μου αρεσει οπτικα... το βλεπω τωρα που συνηθισε το ματι μου σε κατι καινουριο σχεδιαστικα και χαζευω! Τελος... μεσα σε δυο μερες το ερωτευτηκα! Μπορει να μην ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια αλλα νομιζω θα ειναι απο αυτους που θα μεγαλωνουν μερα με τη μερα! και αν νοιωθω ετσι τη δευτερη μερα να δω πως θα μαι οταν το στρωσω και εχω και 2-3 χλιαδες χλιομετρα πανω του! 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Μας γ@μησες βραδιάτικα Αντόνιο ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Μας γ@μησες βραδιάτικα Αντόνιο ... Και το πρωινιατικα δεν είναι πολύ καλύτερο.. Και σκέψου από χθες σκεφτόμουν ότι μήπως πάρω κάτι άλλο τελικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Και το πρωινιατικα δεν είναι πολύ καλύτερο.. Και σκέψου από χθες σκεφτόμουν ότι μήπως πάρω κάτι άλλο τελικά.. Σου έχω στείλει πμ φίλε. .. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Η υπεραναλυση μονο κακο κανει παιδες! Μεγεια το τρεισερι babaman, καλα χιλιομετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Μας γ@μησες βραδιάτικα Αντόνιο ... Καλα δεν φανταζομαι να ειχα παρει multi μεταχειρο που σκεφτεσαι και να παραπονιομουνα σημερα. :). Ωραιο ειναι μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν ειναι και το μονο μηχανακι μην τρελαθουμε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Babaman με εκφράζεις σε οτι έγραψες παραπάνω φίλε... Είμαστε της ίδιας σχολής!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Καλα δεν φανταζομαι να ειχα παρει multi μεταχειρο που σκεφτεσαι και να παραπονιομουνα σημερα. :). Ωραιο ειναι μου αρεσει πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν ειναι και το μονο μηχανακι μην τρελαθουμε. ρε φιλε, να σου πω την αμαρτια μου πηρα ενα τηλεφωνο σε ενα μουλτακια... αλλα το ειχε πουλησει. αν ειναι οι γιαμαχεοι να θελουν 10.000 ακατεβατα, βαλε 300 ευρω συναγερμο καμια ζελατινα κανα καγκελο ή μανιταρι, βαση βαλιτσας (την βαλιτσα την εχουμε χχαχαχαχα), κανα λεντοφλας (γιατι αυτα δεν βλεπονται), κανα πατακι με πλαστικο μην τρεμει το ποδαρι μας εχεις παει χαλαρουιτα στο +1000. και δεν βαζω φιλτρο εξατμιση γιατι λεω να κατσω ησυχος σε αυτο. ε με 11.000 παιρνεις οτι θες. κανα μουλτι s δεν βρισκεις του 2010 ??? βεβαια αλλη η καινουργιλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Γιώργο το παιδι που την πηρε πρεπει να ηταν το Σάββατο εκει που βαζω συναγερμό και ρώταγε τιμές. Νομιζω μου λεγε το πηρε δεκα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Αμαν αμαν. .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Έλα να γίνουμε πολλές αντέ καλο στροσημο να έχετε τωρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες