Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Babaman η μαμά βάση αν δεν απατώμαι shad είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Κάπου το είδα γραμμένο στο εξωτερικό

Δεν το ξερω george, βγαζει η shad μια αλλη σχαρα παντως για το mt09 που παει πακετο με το topcase.

Επισης ειδα καπου που βαζουν ευκολα στη μαμα σχαρα της yamaha givi βαλιτσακι. Με καποιιες extra τρυπες που κανουν στη πλαστικη βαση της givi που ερχεται μαζι με το topcase. Το κανουν για να μην ειναι τοσο πισω η βαλιτσα οπως ειναι στη σχαρα που δινει η givi.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για δώσε φώτο

αντε ξαναβρεστο τωρα χααχαχχαχα.εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια σε δεκα διαφορετικα forums γαλλικα, ιταλικα, αγγλικα, αμερικανικα.

κατσε να δω... παντως απο οτι θυμαμαι δεν πηγαινε τοσο τελεια οσο παει της shad η πλαστικη βαση με τη σχαρα τη μαμα yamaha. Οταν ειναι πανω η βαλιτσα μια χαρα οταν βγαινει ειναι λιγο περιεργο.

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά το χει η Givi αυτό το κουσούρι, πάει και κρεμάει έξω έξω τη βάση, χαρακτηριστικό παράδειγμα το tracer αλλά και το tiger 1050, όταν η ουρά είναι λιτή και σηκωμένη είναι τελείως άχαρο αυτό το πράγμα, από την άλλη βέβαια δίνει λίγο παραπάνω χώρο για την πλάτη του συναναβάτη, μπορεί να μπει πιο εύκολα μαξιλαράκι κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω Top Case στο Tracer ποιά είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στο εμπόριο?

Γιατί έχω χάσει τη μπάλα. :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω Top Case στο Tracer ποιά είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στο εμπόριο?

Γιατί έχω χάσει τη μπάλα. :unsure:

Καλησπερα.

Με ποιο κριτηριο θα πρεπει να βγαλουμε συμπερασμα στο "ποιά είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στο εμπόριο"?

Το οικονομικο? Το σχεδιαστικο? Το χωροταξικο? Καποιο αλλο?

Για μενα οι απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις ειναι διαφορετικες απο αναβατη σε αναβατη και ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο, καθως ως γνωστον << οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπηδες..... "ολοι εχουμε απο μια" >>.

Για μενα η σχεση ποιοτητας τιμης αυτη την στιγμη ακουει στο ονομα GIVI. Ναι δεν λεω, ειναι λιγο τραβηγμενη προς τα πισω, αλλα αυτο δινει εξτρα ανεση στον συνεπιβατη.

Δεν θελω να αναφερθω στις αλλες γιατι απλα δεν θελω να θιξω εταιρειες και να επηρεασω υποψηφιους αγοραστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα.

Με ποιο κριτηριο θα πρεπει να βγαλουμε συμπερασμα στο "ποιά είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στο εμπόριο"?

Το οικονομικο? Το σχεδιαστικο? Το χωροταξικο? Καποιο αλλο?

Για μενα οι απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις ειναι διαφορετικες απο αναβατη σε αναβατη και ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο, καθως ως γνωστον << οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπηδες..... "ολοι εχουμε απο μια" >>.

Για μενα η σχεση ποιοτητας τιμης αυτη την στιγμη ακουει στο ονομα GIVI. Ναι δεν λεω, ειναι λιγο τραβηγμενη προς τα πισω, αλλα αυτο δινει εξτρα ανεση στον συνεπιβατη.

Δεν θελω να αναφερθω στις αλλες γιατι απλα δεν θελω να θιξω εταιρειες και να επηρεασω υποψηφιους αγοραστες.

συμφωνω..εγω ας πουμε θα βαλω μεταλλικες..οσονουπω θα σας πω και πως ακριβως θα το κανω..μολις ολοκληρωσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά στα extra της yamaha δεν βλέπω topcase...το μόνο που βρήκα και μου πρότειναν είναι το Givi TRK52 Trekker Monokey. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Εκεί που πήρα την μηχανή μουπαν ότι οι σχάρα που έδινε μέχρι τώρα η yamaha για topcase πίσω είναι ελατωματική και σπάει.

Είναι ok νομίζω να αναφερουμε τι επιλογές υπάρχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου top case set περιλαμβανει τα παρακατω

1 ea. Specific rear rack for MT-09 Tracer (15) cod.SR2122 39.50EUR

1 ea. Monokey case V47 Givi cod.V47NN 170.50EUR

1 ea. Monorack plate for Monokey hard cases Givi cod.M7 Model - No cover 29.50EUR

αν υπαρχουν αλλες επιλογες δοκιμασμενες ας τις ποσταρει οποιος εχει την ευχαριστηση

Τροποποιήθηκε από τον kosTracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσον αφορα το θεμα και τις ερωτησεις που εκανα σχετικα με το προβλημα που ειχα με την ζελατινα ermax touring να πω οτι ηταν λιγο πιο μπροστα το τιμονι τοποθετημενο γιαυτο και εβρισκε συνεχως οταν πηγαινα να αλαξω θεση......πλεον δεν βρισκουν οι χουφτες σε καμια θεση και δεν εχω κανενα προβλημα.ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν παντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λένε ότι μειώνει τις αναταράξεις στο κράνος του αναβάτη, μου άρεσε αισθητικά και το ποστάρω.

e6pr7r.jpg314qk5f.jpg5yyl9f.jpguv4pj.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ασχημο παντως αμα κανει δουλεια σε ταξίδι! Δεν εχει καμια φωτογραφία απο πιο μακρια να το δουμε ομως

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτός που το έβαλε δοκίμασε και την μεγάλη της ERMAX και βολεύτηκε με αυτό περισσότερο, τώρα όσο αφορά το αισθητικό κομμάτι τα γούστα φυσικά διαφέρουν.

Η ζελατίνα με αυτό σε δυνατό αέρα κόντρα έχει ταλαντώσεις. Ψάχνει λύση, αν βρεθεί θα την ποστάρω.

A, πολύ όμορφες οι αμερικανικες βαλίτσες...

20150426_092324-1_zpsqnpwpmcl.jpg20150426_092631-1_zpsflqc6ihs.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ασχημο παντως αμα κανει δουλεια σε ταξίδι! Δεν εχει καμια φωτογραφία απο πιο μακρια να το δουμε ομως

Κάτι λίγο περισσότερο...

aaaaaaaaaaaa.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτός που το έβαλε δοκίμασε και την μεγάλη της ERMAX και βολεύτηκε με αυτό περισσότερο, τώρα όσο αφορά το αισθητικό κομμάτι τα γούστα φυσικά διαφέρουν.

Η ζελατίνα με αυτό σε δυνατό αέρα κόντρα έχει ταλαντώσεις. Ψάχνει λύση, αν βρεθεί θα την ποστάρω.

A, πολύ όμορφες οι αμερικανικες βαλίτσες...

20150426_092324-1_zpsqnpwpmcl.jpg20150426_092631-1_zpsflqc6ihs.jpg

Και μενα μου αρέσουν πολυ. Και τις βαζεις βγάζεις δεν φαινεται τιποτα τα σταθεροποιητικά τους ειναι σχεδόν αόρατα.

Οι αμερικανοί παίρνουν ειδα και τις βαλίτσες του fjr που κουμπώνουν με τον ίδιο τροπο. Ειναι πιο μεγάλες και πετάγονται πιο εξω αλλα χωράνε πολυυυυ πραμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 κομμάτια είναι κατ εμε χειρότερα αισθητικά από ενα.

Και για μένα. Σαν λεωφορείο είναι και χάνει όλο τον άγριο brutal χαρακτήρα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες ημουν σε μια μοτο συγκεντρωση σε ενα χωριο της Δραμας το ειδα απο κοντα και μαλιστα στο ασημι με το μπλε πιρουνι που προσοπικα δεν με εντυποσιαζει ο συνδιασμος αλλα παρολα αυτα κ@υλωσα νομιζω πως ειναι μεσα στα 5 τοπ σε ομορφια που εχουν βγει φετος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι τσάντες του FJR κουμπώνουν στις YAMAHA βάσεις, απλώς τις αγοράζεις αν θες πιο πολυ χώρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα τυπακι εφτιαξε wind tunnel (ερασιτεχνικα) χαχααχχαχα

και ανακαλυψε τα παρακατω απο οτι λεει... το προβλημα δεν ειναι στο υψος της ζελατινας αλλα στο πλατος συμφωνα με τα λεγομενα του

I too had severe wind noise. I was intrigued by the fact that there was loads of noise but limited buffeting. I set up a sort of wind tunnel in my garage. After a few hours testing I noticed that the problem is not with the wind going over the top. It appears it does indeed go up and over a person up to 6ft 2in. I didn't have a taller model. The problem appears to be the wind coming round the side of the screen. What appears to happen is that as the speed increases, two wind eddies, like mini tornados, hit the rider in the lower stomach and move up the body and hit the helmet directly under the ears. I stuck some sheeting on the sides of the screen and went for a test ride. The noise reduction was brilliant, almost silent. I had to be careful as the German Police are out and about today and it isn't a TÜV´d screen. The conclusion to be drawn from my amateur findings is that the screen needs to be wider.

I have come from a Tiger 1050. I so wanted to buy another Trumpet, but the Tracer just fits me perfectly. Once I have sorted the wind noise, this bike will be a keeper. It really is a great bike to ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχθές πέρασε ένα μαύρο μπροστά από το μαγαζί στην Καλαμαριά. Άκουσα θόρυβο από εξάτμιση, γυρνάω να δω και ήταν tracer. Κάποιος του βάλε και εξάτμιση. Κανείς από δω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου top case set περιλαμβανει τα παρακατω

1 ea. Specific rear rack for MT-09 Tracer (15) cod.SR2122 39.50EUR

1 ea. Monokey case V47 Givi cod.V47NN 170.50EUR

1 ea. Monorack plate for Monokey hard cases Givi cod.M7 Model - No cover 29.50EUR

αν υπαρχουν αλλες επιλογες δοκιμασμενες ας τις ποσταρει οποιος εχει την ευχαριστηση

Τις πήρες από εξωτερικό μέσο internet? γιατί οι τιμές είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτά που ζητάνε εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχθές πέρασε ένα μαύρο μπροστά από το μαγαζί στην Καλαμαριά. Άκουσα θόρυβο από εξάτμιση, γυρνάω να δω και ήταν tracer. Κάποιος του βάλε και εξάτμιση. Κανείς από δω;

εγω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα