Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Πολύ ωραία, το μηχανάκι φωνάζει για καρίνα, του δίνει όγκο σε σημείο που χρειάζεται, ποιάς εταιρείας είναι αυτή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση απο αμερικα που αφορά τους γληγορους... Σε λίγο καιρο θα παίζει και εδώ. Διαβάστε όσοι ενδιαφερεστε

Hello FJ-09 owners! While many of us have been more than a little disappointed that the FJ-09 came with a Top speed limiter, I'm happy to announce that we now have a solution!

2WheelDynoworks in Seattle has new FJ-09 Tunes for almost every exhaust combo and can eliminate the top speed limiter.

They and Flashtune designed this flash together., it is the only one of its kind! This tune will add more power to your FJ-09, smooth out the initial throttle jerkiness and remove the top speed limiter, among many other benefits!

The first three FJ-09 Forums members from the Seattle area to get this flash will also get free dyno pulls!!! Wow!

Not in the Seattle area? No prob. Send them your ECU and they will send it back two day shipping!! Wow! Send it on Monday, be riding again Friday or Saturday !

Price is $349.00 and includes lifetime updates in case you make changes to your bike!

Also includes return two day shipping to Conus.

To order or ask questions, go to http://2wheeldynoworks.com/contact-information

Τροποποιήθηκε από τον kosTracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία, το μηχανάκι φωνάζει για καρίνα, του δίνει όγκο σε σημείο που χρειάζεται, ποιάς εταιρείας είναι αυτή?

http://powerbronze.co.uk/searchedproducts.aspx?maketext=YAMAHA&modeltext=MT-09%20TRACER&yeartext=15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση απο αμερικα που αφορά τους γληγορους... Σε λίγο καιρο θα παίζει και εδώ. Διαβάστε όσοι ενδιαφερεστε

...

Price is $349.00 and includes lifetime updates in case you make changes to your bike!

Πριν στείλετε το συννάλαγμα έξω, δεν ρωτάτε και εδώ ανθρώπους που το πιάνουνε σωστά το θέμα?

FlashTune και τα τοιαύτα συναργαζόμενος δεν είναι ένας μόνο και μάλιστα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Και σε κάθε περίπτωση, χάρτες από απόσταση πάντα στο περίπου θεωρώ ότι θα είναι - κάθε ξεχωριστό κομμάτι θέλει την δική του αντιμετώπιση για να κουρδιστεί ολόσωστα και όχι στο περίπου, ειδικά όσο γερνάει και αλλάζει η τρέχουσα κατάσταση του ψεκασμού-χρονισμού του.

Δεν είναι λίγα τα λεφτά απλά και μόνο για ένα σκέτο χάρτη (άντε και με αφαίρεση του κόφτη...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα τελικα γιατι μου φαινεται οτι αυτα τα 10χιλιαρικα (σχεδον) του tracer, δεν ειναι και τοσο.... 10χλιαρικα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα τελικα γιατι μου φαινεται οτι αυτα τα 10χιλιαρικα (σχεδον) του tracer, δεν ειναι και τοσο.... 10χλιαρικα? :P

Μωρε μια χαρα 10 χιλιαρικα ειναι αλλα επειδη αρκετοι το παιρνουν γιατι νομιζουν οτι ειναι μουλτι,ριχνουν αλλα ποσα για να το κανουν.

Η μηχανη για αυτο που ειναι και δινεται ειναι αριστη και τα αξιζει τα 10 χιλιαρικα.

ΥΓ.Η αληθεια ειναι οτι ο κοφτης σε 5η και 6η ειναι απαραδεκτος και δε βλεπω λογο που το κανουν...

Αλλο πραγμα απο το κοφτη στα 299.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλάνε τα ρούχα τους γιατί οι τέστερ θα είδανε νευρικότητα ψηλά υποθέτω. 2-3 άπειροι να σκοτωθούν στις αούτομπαν προσπερνώντας νταλίκες τελικιασμένοι και το μηχανάκι βαφτίζεται σκοτώστρα και τρέχουν και δε φτάνουν στα δικαστήρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μου θύμισες τώρα !

Πιτσιρικάς όλοι θέλαμε το TDR σαν τρελλοί γιατί είχε βγει σκοτώστρα :shoot:

Άλλα μυαλά βέβαια τότε ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-----> :winking: <-----

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε καλά, στις περισσότερες μηχανές είναι έτσι, θα πάρεις προστατευτικά, κάνα led φλας, κάνα καλύτερο fairing άμα σκοπεύεις να πας ταξιδάκια. Τουλάχιστον πλέον στα πουλάνε με ABS και δεν το πληρώνεις και αυτό extra με το αρχικό κόστος της μηχανής ένα χιλιάρικο κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μου θύμισες τώρα !

Πιτσιρικάς όλοι θέλαμε το TDR σαν τρελλοί γιατί είχε βγει σκοτώστρα :shoot:

Άλλα μυαλά βέβαια τότε ....

Εγω ακομα θελω ενα TDR επειδη ακουγεται οτι ειναι σκοτωστρα! Βαζικα εγω ακομα ειμαι πιτσιρικας :P

Ε καλά, στις περισσότερες μηχανές είναι έτσι, θα πάρεις προστατευτικά, κάνα led φλας, κάνα καλύτερο fairing άμα σκοπεύεις να πας ταξιδάκια. Τουλάχιστον πλέον στα πουλάνε με ABS και δεν το πληρώνεις και αυτό extra με το αρχικό κόστος της μηχανής ένα χιλιάρικο κάτω.

Ναι συμφωνοι, αλλο αυτο που λες ομως, κι αλλο η ζελατινα να "μην κανει" απο την αρχη, κι αλλο να πρεπει να δωσεις και ενα 400αρικο για να βγαλεις μερικους γελοιους κοφτες που κατα τη γνωμη μου δεν εχουν λογο υπαρξης εξ'αρχης, οι χουφτες του να θελουν αλλαγη γιατι σε μεγαλες ταχυτητες δημιουργουν στροβιλισμους του αερα, και και και...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι συμφωνοι, αλλο αυτο που λες ομως, κι αλλο η ζελατινα να "μην κανει" απο την αρχη, κι αλλο να πρεπει να δωσεις και ενα 400αρικο για να βγαλεις μερικους γελοιους κοφτες που κατα τη γνωμη μου δεν εχουν λογο υπαρξης εξ'αρχης, οι χουφτες του να θελουν αλλαγη γιατι σε μεγαλες ταχυτητες δημιουργουν στροβιλισμους του αερα, και και και... το πίσω φτερό ξεχνάς συνέχεια Νικολήηηηη.... :tooth: :tooth:

Συμφωνώ με τον ψηλόφτερο.

Άλλο οι όχι αναγκαίες και αποκλειστικά αισθητικές παρεμβάσεις και άλλο οι αναγκαστικές βελτιώσεις τομέων που "έχουν θέμα".

Όπως και νά 'χει, κουβέντα κάνουμε και ουδέν επιλήψιμο. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω γιατί αλλά αρχίζω να γουστάρω πολύ αυτό το μηχανάκι!!!! Ίσως παίξει στην λίστα για την επόμενη....!!! Τώρα για το σκατό που παίζει για το συγκεκριμένο οκ...Σύνηθες φαινόμενο στην Ελλαδάρα μας!!! Π.Χ. το V-strom δεν έχει φρένα...η μαμά Suzuki το κατασκεύασε για ΟΝ-OFF χρήση, δηλαδή καθημερινή μετακίνηση,ΤΟΥΡΙΣΜΟ, λιιιιιίγο χώμα και του έβαλε τα άκρος απαραίτητα για να κάνει αυτά για τα οποία κατασκευάστηκε! Οποιος πήρε το v-strom και πήγε να ξύσει γόνατα και να φρενάρει λες και φοράει 4πίστονες απλα απογοητεύτηκε! Οποιος όμως το γούσταρε και το βόλεψε το βελτίωσε εκεί που κατά την γνώμη του πονάει. Κάθε γνώμη δεκτή και σεβαστή αλλα μην χαντακώνουμε μηχανές απλά επειδή ακουσαμε,πιστεύουμε και μας είπε κάποιος κάτι! Μηχανές είναι τις αγαπάμε και μας κ@λώνουν...άλλες λιγότερο αλλες περισσότερο....Ειρήνη ημυν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φεστιβάλ το περιεργαστηκα από πολύ πολύ κοντά. Η ποιότητα των πλαστικών κ δέσιμο τους βρίσκεται στην μέση κ κατω. Παίζουν αρκετά κ είναι κ αρκετά λεπτα. Αν πας κ συγκρίνεις το 800-1050 triumph ή το νέο crossrunner 800 σε αυτό και μόνο τον τομέα χάνει κατά κράτος. Βεβαια πως θα εβγαινει στα 9990 ευρώ. Το έκανα και μια καλή βόλτα από ένα φιλαράκι μου που είχε την καλοσύνη να το δωσει. Πολύ καλό κ ελαφρύ σαν αίσθηση. Φρένα άριστα. Τα μασπιε με το πλαινο σταντ έχουν κακή εργονομία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω γιατί αλλά αρχίζω να γουστάρω πολύ αυτό το μηχανάκι!!!! Ίσως παίξει στην λίστα για την επόμενη....!!! Τώρα για το σκατό που παίζει για το συγκεκριμένο οκ...Σύνηθες φαινόμενο στην Ελλαδάρα μας!!! Π.Χ. το V-strom δεν έχει φρένα...

ποιός κακοήθης τα λέει αυτά? Φέρτον μου να τον ραπίσω. Άκου εκεί "δεν έχει φρένα". Έχει φρένα, απλά δεν σταματάνε το μηχανάκι...... :tooth::rotfl:

η μαμά Suzuki το κατασκεύασε για ΟΝ-OFF χρήση, δηλαδή καθημερινή μετακίνηση,ΤΟΥΡΙΣΜΟ, λιιιιιίγο χώμα και του έβαλε τα άκρος απαραίτητα για να κάνει αυτά για τα οποία κατασκευάστηκε! Οποιος πήρε το v-strom και πήγε να ξύσει γόνατα και να φρενάρει λες και φοράει 4πίστονες απλα απογοητεύτηκε! Οποιος όμως το γούσταρε και το βόλεψε το βελτίωσε εκεί που κατά την γνώμη του πονάει. Κάθε γνώμη δεκτή και σεβαστή αλλα μην χαντακώνουμε μηχανές απλά επειδή ακουσαμε,πιστεύουμε και μας είπε κάποιος κάτι! Μηχανές είναι τις αγαπάμε και μας κ@λώνουν...άλλες λιγότερο αλλες περισσότερο....Ειρήνη ημυν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλες οι εταιρίες θα αφήσουν εσκεμμένες ατέλειες..αλλιώς γιατί κάποιος να προτιμήσει τις αισθητικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις από δεύτερες εταιρίες οι οποίες ουσιαστικά πουλάνε για λογαριασμό των ΜΑΜΑ εταιριών? Και δεν έχει να κάνει μόνο με την τελική τιμή της μηχανής ούτε με ιστορίες συνωμοσίας.

Π.χ.: εγώ είμαι υπέρευχαριστημένος από τη μηχανή μου. Η ανάρτηση όμως είναι για τον π... καβάλα! Τα ίδια έχω ακούσει και για το αδερφάκι του το CBF (γιατί είναι...αδερφάκι εννοώ)! Και είναι κάτι που πάσχουν όλες οι Ιαπωνικές εταιρίες, ενώ έχουν βγάλει εδώ και δεκαετίες τα καλύτερα αμορτισέρ της αγοράς!

Τα πάντα είναι μάρκετινγκ και δυστυχώς ή ευτυχώς ή κάνει κάποιος τις παρεμβάσεις ή όχι!

Και φυσικά το αντίστοιχο ισχύει και στις ευρωπαϊκές, όπου υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία πάσχουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν θα ελεγα οτι γενικα η καθε μηχανη εχει ατελειες εστω και εσκεμμενα. Απλα εξαρταται απο τον καθε αναβατη και τις οδηγικες προτιμησεις του. Γιατι αν καποιος θεωρει ελαττωμα-μειονεκτημα οτι το tracer εχει κοφτη στα 225, υπαρχει και ο απεναντι που θελει να ταξιδευει με μεση ταχυτητα 150 χλμ αρα δεν τον ενδιαφερει αν υπαρχει κοφτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πίσω φτερό ξεχνάς συνέχεια Νικολήηηηη.... :tooth: :tooth:

Εισαι σοβαρος? Ξεχνιουνται αυτα μωρε? Αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου, ειναι κατι εμφανισιακο, που δεν εχει να κανει με τα υπολοιπα που ανεφερα νομιζω...

Δεν ξέρω γιατί αλλά αρχίζω να γουστάρω πολύ αυτό το μηχανάκι!!!! Ίσως παίξει στην λίστα για την επόμενη....!!! Τώρα για το σκατό που παίζει για το συγκεκριμένο οκ...Σύνηθες φαινόμενο στην Ελλαδάρα μας!!! Π.Χ. το V-strom δεν έχει φρένα...η μαμά Suzuki το κατασκεύασε για ΟΝ-OFF χρήση, δηλαδή καθημερινή μετακίνηση,ΤΟΥΡΙΣΜΟ, λιιιιιίγο χώμα και του έβαλε τα άκρος απαραίτητα για να κάνει αυτά για τα οποία κατασκευάστηκε! Οποιος πήρε το v-strom και πήγε να ξύσει γόνατα και να φρενάρει λες και φοράει 4πίστονες απλα απογοητεύτηκε! Οποιος όμως το γούσταρε και το βόλεψε το βελτίωσε εκεί που κατά την γνώμη του πονάει. Κάθε γνώμη δεκτή και σεβαστή αλλα μην χαντακώνουμε μηχανές απλά επειδή ακουσαμε,πιστεύουμε και μας είπε κάποιος κάτι! Μηχανές είναι τις αγαπάμε και μας κ@λώνουν...άλλες λιγότερο αλλες περισσότερο....Ειρήνη ημυν....

Αν, (λεω, αν, ...μη βαρατε :P ), το εγραψες για αυτα που εγραψα παραπανω, να σου πω οτι δεν χαντακωνω το μηχανακι! Το εχω γραψει πιο πριν σε αυτο το τοπικ οτι το μηχανακι γ@μαει και το γουσταρω πολυ! Το οτι κανουμε καποιες παρατηρησεις που δινουν βαση στην αμφισβητηση της (τελικα οχι τοσο, κατα τη γνωμη μου παντα) χαμηλης τιμης δεν εχει να κανει με την αποψη που εχω για το μηχανακι! Το μηχανακι θα τα εσπαγε και θα μου αρεσε κι ας εκανε 1 χιλιαρικο πανω!

Εγω δεν θα ελεγα οτι γενικα η καθε μηχανη εχει ατελειες εστω και εσκεμμενα. Απλα εξαρταται απο τον καθε αναβατη και τις οδηγικες προτιμησεις του. Γιατι αν καποιος θεωρει ελαττωμα-μειονεκτημα οτι το tracer εχει κοφτη στα 225, υπαρχει και ο απεναντι που θελει να ταξιδευει με μεση ταχυτητα 150 χλμ αρα δεν τον ενδιαφερει αν υπαρχει κοφτης.

Διαφωνω καθετως, οριζοντιως, πλαγιως, κυκλικα, ισια και στραβα! :crazy: Αυτος ο κοφτης δεν εχει λογο (σοβαρο τουλαχιστον) να βρισκεται εκει, μπορει εσενα μην σε νοιαζει, με νοιαζει ομως εμενα που ειμαι στο ιδιο target group με σενα. Και γιατι να υπαρχει εκει αυτος ο κοφτης δηλαδη, τι τους πειραξε? Θα το ξαναπω, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

Και το οτι απλα κυκλοφορησαν το tracer πριν λιγο καιρο, πουλησε σαν ζεστο ψωμακι, και μετα δημοσιευτηκε οτι μπορεις με κοστος 300+ ευρα να βγαλεις αυτον τον κοφτη εμενα μου τη σπαει παντως, γιατι εγω που αν παρω αυτο το μηχανακι (ΛΕΩ, ...ΕΓΩ) οταν το παρω το κοστος για αυτο το πραγμα θα χρειαστει να το προσθεσω στα standar εξοδα μου!

καιαυτο που γραψε απο πανω ο tzitziloni, ισχυει οι ιαπωνες βγαζαν παντα καλα χρυσα μηχανακια, αλλα για να τα βγαλουν σε σωστες τιμες πετσοκοβαν απο διαφορα...

Ξαναλεω, δεν χαντακωνω το μηχανακι, το γουσταρω. Συζητηση κανουμε :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν, (λεω, αν, ...μη βαρατε :P ), το εγραψες για αυτα που εγραψα παραπανω, να σου πω οτι δεν χαντακωνω το μηχανακι! Το εχω γραψει πιο πριν σε αυτο το τοπικ οτι το μηχανακι γ@μαει και το γουσταρω πολυ! Το οτι κανουμε καποιες παρατηρησεις που δινουν βαση στην αμφισβητηση της (τελικα οχι τοσο, κατα τη γνωμη μου παντα) χαμηλης τιμης δεν εχει να κανει με την αποψη που εχω για το μηχανακι! Το μηχανακι θα τα εσπαγε και θα μου αρεσε κι ας εκανε 1 χιλιαρικο πανω!

Διαφωνω καθετως, οριζοντιως, πλαγιως, κυκλικα, ισια και στραβα! :crazy: Αυτος ο κοφτης δεν εχει λογο (σοβαρο τουλαχιστον) να βρισκεται εκει, μπορει εσενα μην σε νοιαζει, με νοιαζει ομως εμενα που ειμαι στο ιδιο target group με σενα. Και γιατι να υπαρχει εκει αυτος ο κοφτης δηλαδη, τι τους πειραξε? Θα το ξαναπω, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

Και το οτι απλα κυκλοφορησαν το tracer πριν λιγο καιρο, πουλησε σαν ζεστο ψωμακι, και μετα δημοσιευτηκε οτι μπορεις με κοστος 300+ ευρα να βγαλεις αυτον τον κοφτη εμενα μου τη σπαει παντως, γιατι εγω που αν παρω αυτο το μηχανακι (ΛΕΩ, ...ΕΓΩ) οταν το παρω το κοστος για αυτο το πραγμα θα χρειαστει να το προσθεσω στα standar εξοδα μου!

καιαυτο που γραψε απο πανω ο tzitziloni, ισχυει οι ιαπωνες βγαζαν παντα καλα χρυσα μηχανακια, αλλα για να τα βγαλουν σε σωστες τιμες πετσοκοβαν απο διαφορα...

Ξαναλεω, δεν χαντακωνω το μηχανακι, το γουσταρω. Συζητηση κανουμε :cheers:

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα φιλέ :) Γενικά μιλάω...απλά πάντα ψάχνουμε τα αρνητικά στα νέα μηχανάκια και ποτέ τα θετικά. 225 με κόφτη δεν τα λες και λίγα όμως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα θετικα τα ειδαμε πολυ νωρις αδερφε, δεν χρειαζεται να γραψουμε κατι αλλο. Ειπαμε για το φοβερο μοτερακι του, το βαρος του, τα φρενα και το στησιμο του, ειπαμε για την ομορφια του, τις δυνατοτητες και τη χαμηλη τιμη του, τι αλλο να πουμε? Δεν ψαχνω αρνητικα στο μηχανακι, συζητηση κανουμε με αφορμη το θεμα με τον κοφτη.

Ειναι δεν ειναι λιγα τα 225 με κοφτη, ειναι εκει, και πολλους τους ενοχλει και μην πει κανεις οτι η yamaha δεν ειχε προβλεψει οτι ενα σωρο αναβατες του tracer θα πληρωσουν αργοτερα για να τον βγαλουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την μαμα yamaha περιμενουν πολλες εταιριες να ζησουν ;) δεν διαφωνω μαζι σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα