hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 <Δεν βρισκω πως να προσθεσω στο παραπανω μηνυμα το εξης>Μπορει να μου πει καποιος 'μετανιωμενος' κατοχος αν δεν αγοραζε το TRACER τι θα αγοραζε σε αυτα τα λεφτα εκτος απο το ασχημο κατ εμε VERSYS? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 <Δεν βρισκω πως να προσθεσω στο παραπανω μηνυμα το εξης>Μπορει να μου πει καποιος 'μετανιωμενος' κατοχος αν δεν αγοραζε το TRACER τι θα αγοραζε σε αυτα τα λεφτα εκτος απο το ασχημο κατ εμε VERSYS?Εμμμ... μτχ Tiger? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 <Δεν βρισκω πως να προσθεσω στο παραπανω μηνυμα το εξης>Μπορει να μου πει καποιος 'μετανιωμενος' κατοχος αν δεν αγοραζε το TRACER τι θα αγοραζε σε αυτα τα λεφτα εκτος απο το ασχημο κατ εμε VERSYS?εξαρτάται σε ποια κατηγορία κατατασεις το tracer.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 εξαρτάται σε ποια κατηγορία κατατασεις το tracer..Είναι μια κατηγορία μόνο του. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://youtu.be/lWP0cWbZ4mYΤι εννοεις δεν ειναι λυση; Δεν το καταλαβαινω αυτο... Εχουν πει οτι παιζει να ρυθμισεις την αναρτηση και το φαινομενο να εξακολουθει. Η λυση ειναι το stabilizer! A steering damper, or steering stabiliser is a damping device designed to inhibit an undesirable, uncontrolled movement or oscillation of a vehicle steering mechanism, a phenomenon known in motorcycling as wobble. Μια χαρα λυση ειναι αλλα για μενα... πλεον δεν χρειαζεται. Κανε αυτα τα τρια πραγματακια που λεμε και βλεπεις. να εδω ο τυπος φοραει GPR https://youtu.be/lWP0cWbZ4mY Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον babaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 δεν ξερω αν εχει ξαναμπει, αλλα ο τυπος το εχει πολυ με την σουζα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Καλα πως ανεβαζει ετσι το εργαλειο!!!!! Εκτη ταχυτητα δεν εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Τη βρηκε τη φθηνη λυση που ψαχνετε ο ανθρωπος. Ουτε steering dumper ουτε μλκιες, απλα κρατηστε το στη μια ροδα και δεν θα 'χετε προβλημα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλα αυτοι χρεωνουν 115 λιρες για τη standard υπηρεσια να σου ρυθμισουν την αναρτηση στα μετρα σου, και μετα λενε και τα settings που κανανε? Γιατι να πας μετα εκει και να μη το κανεις μονοσ σου, μηπως κατι δεν καταλαβα? εμενα παντως μου το καναν τζαμπα δεν θελανε να μου παρουν λεφτα!Αυτο το δευτερο με τις 288 λιρες που αλλαζουν ελατηρια ψηνεται να το κανει κανενας σε καποιον στην Ελλαδα να μας πει εντυπωσεις? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον babaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Οι ρυθμίσεις που δίνουν είναι για συγκεκριμένη μάζα αναβάτη (πλήρως εξοπλισμένου) και συνήθειες οδήγησης.Και βεβαίως, προορίζονται για χρήση στο Αγγλικό οδικό δίκτυο και όχι τους λακουβόδρομους της Ελλάδας.Και αναφορά στη μάζα του αναβάτη δε κάνουν. Ούτε στο είδος χρήσης...... Η βασική ρύθμιση, που οφείλετε να κάνετε, είναι τη ρύθμιση του sag.Και στη συνέχεια ρυθμίσεις αποσβέσεων με βάση τις δικές απαιτήσεις.Προσωπικά θα άλλαζα τα ελατήρια (από προοδευτικά που έχει και πιστεύω πως ήταν λάθος της Yamaha που τα έβαλε) με γραμμικά, με ένα κατάλληλου ιξώδους συνθετικό λάδι εμπρός.Μου έχει δημιουργήσει πολύ αρνητική εντύπωση η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Όχι γιατί κουνάει. Αλλά γιατί κουνάει όταν φορτίζεται ο μπροστινός σε επιβράδυνση.Και σε ταχύτητες που παίζουν περίπου στο 80% της τελικής του (δηλαδή ιδιαιτέρως μακρυά από το άνω όριό της) Η Yamaha την πάτησε σαν πρωτάρης. Και ειλικρινά δε το περίμενα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτο για τη μαζα του αναβατη το καταλαβαινω, πρεπει να ειναι στο βαρος σου. Οποτε λογικα εκει θα υπαρχουν διαφοροποιησεις. Η χρηση απο οτι καταλαβα ειναι αυτη η μεση χρηση που κανουμε οι πιο πολλοι. Ενας μηχανικος της Yamaha απο οτι διαβασα μεσα στις σελιδες ειπε οτι δεν μπορει να ρυθμιστει το μπροστινο γιατι ειναι προοδευτικο. Εδω ο επιστημονας (στη φτηνη και καλα λυση)το εχει ρυθμισει ή οχι? Το preload λεει increased to maximum (!) και το rebound 8 κλικ απο το τερμα. Επισης η απολυτη αναβαθμιση λεει αυτος ειναι τα γραμμικα ελατηρια( η ακριβη λυση), τα εχει και το MT 09 το προτεινεις και εσυ. Ποια ειναι τα μειον μιας τετοιας αναβαθμισης? Λιγο που διαβασα συνηθως λενε οτι τα προοδευτικα ειναι καλυτερα αμα θελεις να βαλεις δευτερο ατομο, βαλιτσες πιο πολυ για καθε συνθηκη οδηγησης κτλ ενω τα γραμμικα ειναι καλυτερα για πιο σπορ οδηγηση να δινουν σωστο feedback σε καθε στιγμη στον αναβατη κτλ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2015 από τον babaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Αυτο για τη μαζα του αναβατη το καταλαβαινω, πρεπει να ειναι στο βαρος σου. Οποτε λογικα εκει θα υπαρχουν διαφοροποιησεις. Η χρηση απο οτι καταλαβα ειναι αυτη η μεση χρηση που κανουμε οι πιο πολλοι. Ενας μηχανικος της Yamaha απο οτι διαβασα μεσα στις σελιδες ειπε οτι δεν μπορει να ρυθμιστει το μπροστινο γιατι ειναι προοδευτικο. Εδω ο επιστημονας (στη φτηνη και καλα λυση)το εχει ρυθμισει ή οχι? Το preload λεει increased to maximum (!) και το rebound 8 κλικ απο το τερμα. Επισης η απολυτη αναβαθμιση λεει αυτος ειναι τα γραμμικα ελατηρια( η ακριβη λυση), τα εχει και το MT 09 το προτεινεις και εσυ. Ποια ειναι τα μειον μιας τετοιας αναβαθμισης? Λιγο που διαβασα συνηθως λενε οτι τα προοδευτικα ειναι καλυτερα αμα θελεις να βαλεις δευτερο ατομο, βαλιτσες πιο πολυ για καθε συνθηκη οδηγησης κτλ ενω τα γραμμικα ειναι για πιο σπορ οδηγηση να δινουν σωστο feedback σε καθε στιγμη στον αναβατη κτλ.στο GSR που εβαλα γραμμικα απο προοδευτικα που ειχε μαμα αρνητικο δεν ειδα.βελτιωθηκε το βυθισμα στο φρεναρισμα, ειχε καλυτερη πληροφορηση και γρηγοροτερο turn in 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Προοδευτικά μόνο σε on off με αρκετή off χρήση.Γιατί μόνο σε off θέλουμε μαλακό ελατήριο στην αρχή της διαδρομής (βόλτα σε κακό οδόστρωμα)Επιπλέον, το γραμμικό δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις της ανάρτησης.Το tracer ΈΠΡΕΠΕ να έχει γραμμικά λόγω χρήσης κ χαρακτήρα.-Όποιος δοκιμάσει να μας ενημερώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Προοδευτικά μόνο σε on off με αρκετή off χρήση.Γιατί μόνο σε off θέλουμε μαλακό ελατήριο στην αρχή της διαδρομής (βόλτα σε κακό οδόστρωμα)Επιπλέον, το γραμμικό δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις της ανάρτησης.Το tracer ΈΠΡΕΠΕ να έχει γραμμικά λόγω χρήσης κ χαρακτήρα.-Όποιος δοκιμάσει να μας ενημερώσει. Εγω το μονο που σκεφτομαι και δεν το κανω ειναι οτι αυτος οδηγαει στην Αγγλια... εμεις οδηγαμε στο βασιλειο της λακουβας και του κακου οδοστρωματος της Ευρωπης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Sag..καλά.... Το ζητούμενο είναι να χωρίζουμε την διαδρομή της ανάρτησης σε τρία ισα τμήματα. Σε 3/3.Θέλουμε με τον αναβάτη επάνω να βρίσκετε στο δεύτερο( μεσαίο) 1/3 της διαδρομής της ούτως ώστε να μπορεί να αποσυμπιέζεται κατά 1/3 και να συμπιέζεται κατά 1/3. Ίσα και όμοια. Τότε και μόνο τότε είναι σωστά ρυθμισμένη (χρήση δρόμου). Μετά έρχεται η απόσβεση επαναφοράς.Στα προοδευτικά ελατήρια ανάλογα με το βάρος του αναβάτη είναι πολύ δύσκολο να το επιτύχουμε αυτό ιδιαίτερά ρυθμίζοντας την επαναφορά. Που θα την ρυθμίσουμε, στο τελικό κομμάτι 1/3 που θα είναι σκληρό το ελατήριο, στο μεσαίο, η στο μαλακό? Δύσκολα έως ακατόρθωτα πράγματα.Ελπίζω να έγινα κατανοητός. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Αρα το προοδευτικο ελατηριο, εκτος απο περιπτωσεις on off που εχει λογικη, σε πραγματικες συνθηκες δρομου και ειδικα σε μια μηχανη σαν το tracer ειναι ατοπο. Μια μεση και σχετικα φτηνη λυση για να προσπαθησουν να πετυχουν ενα στησιμο σχετικα καλο για ανετο ολους που δεν μπορει να αντικαταστησει ομως την ακριβεια του γραμμικου οταν θες να το φερεις στα μετρα σου. Μια πιο on off λογικη σε ενα μηχανακι που ειναι στημενο για δρομο και επιθετικη οδηγηση. Με ποια λογικη να πιασουν και αυτους που θελουν να το βγαλουν και σε καμια χαλαρη εκτος δρομου διαδρομη? Τι θελαν να τα κανει ολα? Μαλλον πρεπει να μπει πρωτο στη λιστα των αναβαθμισεων αυτο ετσι οπως ακουγεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Προοδευτικα εχει μπρος πισω η μονο μπροστα ειναι το θεμα.Και αν κανουμε την αναβαθμηση παμε σε after market ? η παμε σε αυτα απο το γυμνο [ δεν ξερω αν γινεται φυσικα ]? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Εγώ ρυθμισα οπως ο αγγλος και βγηκα βόλτα σήμερα εθνικη. Το τελικιασα απειρες φορες και μπορω να πω πως ηταν πολύ σταθερό αλλα το βρηκα αρκετά ανομοιογενες μπρος πισω. Κοσκινισμα δεν μου εκανε ως τα 225 με χαμηλη ερμαξ. Σε ψηλή θεση εκανε. Νομιζω ότι η συζητηση είναι αρκετά ενδιαφερουσα σε ότι αφορα τα γραμμικα ελατηρια κλπ κ νομιζω πως είναι καλή λύση και αρκετά οικονομική. Βγάζει η ohlins, η hyperpro κλπ... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ ρυθμισα οπως ο αγγλος και βγηκα βόλτα σήμερα εθνικη. Το τελικιασα απειρες φορες και μπορω να πω πως ηταν πολύ σταθερό αλλα το βρηκα αρκετά ανομοιογενες μπρος πισω. Κοσκινισμα δεν μου εκανε ως τα 225 με χαμηλη ερμαξ. Σε ψηλή θεση εκανε. Νομιζω ότι η συζητηση είναι αρκετά ενδιαφερουσα σε ότι αφορα τα γραμμικα ελατηρια κλπ κ νομιζω πως είναι καλή λύση και αρκετά οικονομική. Βγάζει η ohlins, η hyperpro κλπ...Παλι καλα γιατι σε λιγο θα αρχισα να πιστευω οτι ειμαστε τρελοι εμεις που ρυθμιζουμε μπροστινο και βλεπουμε διαφορα. Και εγω ειμαι μεσα για τα ελατηρια, ο αγγλος φαινεται ενθουσιωδης με την αλλαγη και ειναι και μια αλλαγη με χαμηλο κοστος. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2015 από τον babaman 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Κλεμμενο απο γειτονικο φορουμ! http://postimg.org/image/44c5u5xej/ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Mε AKAPOVIC πρεπει να ρυθμισεις AFR? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 κατα την εταιρια οχι... για αυτο δεν δινει χαρτη οπως πχ η triumph στα μοντελα της για την arrow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 έκανε η yamaha ανάκληση σε συγκεκριμένους σειριακούς tracer σχετικά με κάποιο εξάρτημα στο σασμάν ταχυτήτων ή μαλακίες μου έλεγαν σήμερα...?> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 έκανε η yamaha ανάκληση σε συγκεκριμένους σειριακούς tracer σχετικά με κάποιο εξάρτημα στο σασμάν ταχυτήτων ή μαλακίες μου έλεγαν σήμερα...?>ανάκληση είχε κάνει σε αμερικάνικα μοντέλα σχετικά με την κλειδαριά στις βαλίτσες αλλά για σασμάν δεν έχω διαβάσει κάτι ανάκληση είχε κάνει σε αμερικάνικα μοντέλα σχετικά με την κλειδαριά στις βαλίτσες αλλά για σασμάν δεν έχω διαβάσει κάτιδιορθώνω .. δες εδώ http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/recall-yamaha-mt-09-r6-and-super-tenere/26517.htmlειναι για tenere, r6 και mt-09 αλλά όχι για tracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2015 Εάν δεν κάνω λαθος κάτι τέτοιο μου έλεγαν και εμένα σήμερα αλλα για tracer, σίγουρα για tracer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες