Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχ

Αυτό δεν είναι το βίντεο. Είναι οι βιντεοκασσέτες βρε ψευταρά!!! :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχ

Αυτό δεν είναι το βίντεο. Είναι οι βιντεοκασσέτες βρε ψευταρά!!! :P :P

Για πες για την βόλτα με το Tracer.

Θυμάμαι που είχες γράψει τις εντυπώσεις σου με το γυμνό και με είχαν βρει απόλυτα σύμφωνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαριέμαι. :P

Αν και πάνω κάτω είναι οι ίδιες εντυπώσεις με όσων έχουν γράψει μέχρι στιγμής.

Δεν μου άρεσε η σέλα, η ανεμοκάλυψη, η ποιότητα των πλαστικών και το μοτέρ στα μεσαιοψηλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυξανεστε και πληθυνεστε τα tracer δυο ειδα χθες,ενα κοκκινο στον πειραια και ενα μαυρο στην ομονοια.

σας χαιρετησα και τους 2 αν ειστε απο εδω,ημουν δικαβαλος με ενα μαυρο tdm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και το ότι, όπως και στο γυμνό, έτσι και σε αυτό ελαφρώνει πολύ εύκολα το τιμόνι.

Σε μικρές ταχύτητες, όταν ξεκινάς με παραπάνω από το κανονικό γκάζι (ψιλοταλιμπάν δηλαδή :P ).

Σε μεγάλες ταχύτητες, μπορεί να γίνει και επικίνδυνο.

Στα 200+ άρχισε να κάνει ένα ελαφρύ tankslapping το συγκεκριμένο που οδήγησα. Άλλος οδηγός θα μπορούσε να πανικοβληθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, για πείτε , είναι καλά αυτά τα μηχανάκια ? Καίνε μπενζίνα ? Πολλά βλεπω στους δρόμους τον τελευταίο καιρό...

Oυτε ενα MV agusta καινουργιο, ουτε κανα Ντούκο καινούργιο, ουτε BMW, oyte ena Τραϊαμφ ρε παιδί μου...Yamaha πολλά όμως !11!!

Να το πουλήσω το δικό μου και να πάρω και 'γω ένα τέτοιο ? Οχι τίποτα άλλο, να ανέβουν και οι μετοχές του Γιαμαχάκια να τον βοηθήσω λίγο :D

Λεφτά υπάρχουν παραδόξως - παρόλη την κρίση ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμός γίνετε, μπαίνω στα ξένα forum και έχει τρελαθεί να πουλάει.

Πατάς new posts και έχει μόνο για tracer, όλο ίδια θέματα ξανά μανά από την αρχή.

Λες και κανένας από αυτούς δεν είχε διαβάσει ποτέ για το γυμνό. Τι να πω, διαφορετική κατηγορία αγοραστών αλλα πάνω κάτω ίδια μηχανή...

Να δεις που στο τέλος ο βασιλιάς των πωλήσεων GS1200 θα εκθρονιστεί :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα με την τιμη που εχει κ το γνκ συνολο πως να μην πουλησει !!!!

παντως αν ισχυουν κατι φημες απο το νησι, για ενα αιλουροηδες στα χναρια του 1050 των 800 κυβικων με εξτρα υποδυναμη, τοτε θα κλαιμε για το τι θα παρουμε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμός γίνετε, μπαίνω στα ξένα forum και έχει τρελαθεί να πουλάει.

Πατάς new posts και έχει μόνο για tracer, όλο ίδια θέματα ξανά μανά από την αρχή.

Λες και κανένας από αυτούς δεν είχε διαβάσει ποτέ για το γυμνό. Τι να πω, διαφορετική κατηγορία αγοραστών αλλα πάνω κάτω ίδια μηχανή...

Να δεις που στο τέλος ο βασιλιάς των πωλήσεων GS1200 θα εκθρονιστεί :shock:

Λογικό είναι, το tracer, παρ'ότι στα βασικά το ίδιο με το γυμνό, πιάνει και την κατηγορία αυτών που ονειρεύονται μουλτιμίξερ και τους πιο "ταξιδιάρηδες", δικάβαλους κτλ. Κίνηση ματ η γιαμαχάρα πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το tracer πουλαει γιατι ειναι φτηνο .Δεν ειναι ανταγωνιστικο στις μεγαλυτερες κατηγοριες καθως σπανια ,εως καθολου ,ο αγοραστης gs η multistrada ,θα καταληξει στο γιαμαχα σαν πρωτη επιλογη.Ειναι μια καλη λυση που κανει λιγο απο ολα,και εαν υπαρχουν καποιες υποχωρησεις,αυτες ξεχνιωνται μολις βλεπεις τον τιμοκαταλογο.Οποσδηποτε ειναι μια συμφερουσα αγορα ,αλλα δεν θα το πεις και αντικειμενο ποθου ,επειδη εχει 10000

Τροποποιήθηκε από τον COMRAD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το tracer πουλαει γιατι ειναι φτηνο .Δεν ειναι ανταγωνιστικο στις μεγαλυτερες κατηγοριες καθως σπανια ,εως καθολου ,ο αγοραστης gs η multistrada ,θα καταληξει στο γιαμαχα σαν πρωτη επιλογη.Ειναι μια καλη λυση που κανει λιγο απο ολα,και οι καποιες υποχωρησεις ξεχνιωνται μολις βλεπεις τον τιμοκαταλογο.Οποσδηποτε ειναι μια συμφερουσα αγορα ,αλλα δεν θα το πεις και αντικειμενο ποθου ,επειδη εχει 10000

Ελπιζω να είσαι έτοιμος Comrad...γξέρειζ, έτσι ? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνω στην Ελλαντα αυτοι που αγοραζουν τα adventure μαστοδοντα των 20 χιλιαδων,το κανουν λογω ποθου και οχι λογω μαρκετινγκ ή τάσης.

Κατα τα αλλα συμφωνω. Ποντακι στην γιαμαχα οπως και να εχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας που έχει σήμερα να δώσει 10000 για καινούργιο νομίζετε ζορίζεται να δώσει 12-13, όχι, αλλά αν είναι να τα δώσεις μια τόσο καλή μηχανή σαν αυτή σε κάνει να το σκεφτείς δυο φορές. Αυτά για τον άμεσο ανταγωνισμό.

Τώρα οι ναυαρχίδες είναι φυσικά άλλες και όπως είπε σωστά ο Comrad και ο Konangera στην λίστα αυτών που θα τις αγοράσουν φυσικά και δεν ανήκει το Tracer. Δεν αναφέρθηκα στο ότι θα πάρει μερίδιο από αυτές αλλα στα απόλυτα νούμερα πωλήσεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας που έχει σήμερα να δώσει 10000 για καινούργιο νομίζετε ζορίζεται να δώσει 12-13, όχι, αλλά αν είναι να τα δώσεις μια τόσο καλή μηχανή σαν αυτή σε κάνει να το σκεφτείς δυο φορές. Αυτά για τον άμεσο ανταγωνισμό.

Τώρα οι ναυαρχίδες είναι φυσικά άλλες και όπως είπε σωστά ο Comrad και ο Konangera στην λίστα αυτών που θα τις αγοράσουν φυσικά και δεν ανήκει το Tracer. Δεν αναφέρθηκα στο ότι θα πάρει μερίδιο από αυτές αλλα στα απόλυτα νούμερα πωλήσεων.

Πραγματικά ρε Δήμητρη, μακάρι να γράφανε και να ηταν ολοι αντικειμενικοί σαν και εσένα...Απλά και όμορφα χωρίς μα-μου και κοσμοθεωρίες...

Σου βγάζω το καπέλο ρε φίλε, άπειρο σέβας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά τα λέτε σε γενικές γραμμές αλλά δώστε κάτι παραπάνω, αυτό το "Ειναι μια καλη λυση που κανει λιγο απο ολα,και οι καποιες υποχωρησεις ξεχνιωνται μολις βλεπεις τον τιμοκαταλογο" είναι σαν να περιγράφει το vstrom ρε παιδιά, το μηχανάκι αν έχω καταλάβει καλά δεν κάνει λίγο απ όλα αλλά προσφέρει συγκινήσεις σε υψηλό επίπεδο, καλύτερα να πούμε ότι κινείται στο υψηλότερο επίπεδο της κατηγορίας του ως προς αυτά που δίνει και στο χαμηλότερο ως προς αυτά που ζητάει....έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως.

Με μια μικρη βελτιωση σε αναρτησεις πιστευω οτι στα σωστα χερια κανει γλεντια ευκολα σε μηχανες διπλασιας αξιας.

Αν καποιος θελει να δωσει κατι παραπανω και για αλλες μικροβελτιωσεις,γινεται οπλο για ολες τις χρησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι σε σωστα χερια γλενταει ευκολα μηχανες διπλασιας αξιας ειναι ακυρο , δεν πρεπει να το βλεπουμε ετσι. Με μια μηχανη των 3.500 ευρω (kawa-zx10 r πχ) γλενταω απο τις 100 μηχανες των 20.000 ευρω που θα συναντησω στον δρομο τις 95. Με ενα scooter 300 αρι γλενταω σε κλειστο στροφιλικι με κατηφορα οποιον πετυχω μπροστα μου (με ελλαχιστες εξαιρεσεις)

Παραδειγμα φυσικα εφερα (τροπος του λεγειν το ''εγω'') . Απλα δεν χρειαζεται να μπουμε σε συγκριση τυπου τι κανει η ταδε μηχανη στα ταδε χερια στον δρομο .

Το tracer για τα χρηματα του κ@μαει .Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Οπως και δεν ειναι ολες οι μοτοσυκλετες για ολους.Εγω πχ αντι να δωσω 10 για το tracer θα εδινα 12 για μεταχειρισμενο Moultistrada ΦΥΣΙΚΑ χωρις καν να το σκεφτω δευτερη φορα . Το tracer δεν θα χτυπισει πελατες Ducati-BMW κτλπ . Νομιζω . Αυτοι παλι αυτα των 20.000 θα αγορασουν .

Θα χτυπισει ομως ανετα πελατες τυπου Versys-V strom κτλπ που με λιιιγα ευρουλακια παραπανω,περνουν καλυτερη μηχανη,στο συνολο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρωσω και μια λογικη που λεει οτι ολοι πρεπει να χαιρονται απο τις επιτυχημενες πωλησεις του tracer οι οποιες μπορει να οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στην τιμη του

Ενδεχομενως να αναγκασει και τους αλλους να κανουν καποια κινηση-ειτε να ριξουν τιμες ειτε να βγαλουν καποιο φθηνο και καλο μοντελο....Ελα μωρη YAMAHARA!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου είναι οτι πρέπει να ... κάνουμε αυτό που κάνει η γιαμάχα: Να συνειδητοποιήσουμε οτι πλέον η εποχή άλλαξε, και να εκσυγχρονιστούμε (στις απόψεις). H καινούρια εποχή επιβάλει Traction control, ABS και γενικά ανέσεις (και ενέσεις) ασφαλείας. Το tracer είναι σήμερα, ότι ήταν το TDM 850 το 1997 (?) που κυκλοφόρησε, μια τίμια μηχανή που κάνει πολλά πράματα μέτρια όμως τίποτα καλά εκτός απο το value for money.

Ας μην υπερβάλλουμε λοιπόν, κι ας βλέπουμε το δάσος εκτός απο το δέντρο. Αν δεν έκανε η γιαμάχα μια τέτοια κίνηση, θα την έκανε κάποιος άλλος. Οπως και την έκανε άλλωστε η καβασακι πχ ομως με μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω στα προϊοντα της.

Ομως η γιαμαχα, έφερε στον... ΄΄απλό λαο΄΄ τα ηλεκτρονικά καλούδια σε προσιτη τιμη και θα απολάβει και τις ΄΄δάφνες΄΄ προσωρινά μέχρι να μιλήσει ο ανταγωνισμός. Τρέχουν τα σάλια μου να δώ ένα tiger 800 με στήσιμο 1050!!!

Συμφωνώ μέγιστα οτι σε σύγκριση με τα ακριβά μηχανάκια, δεν στέκεται ούτε ...σε φανάρι δίπλα τους (κατά την γνώμη μου ούτε καν δίπλα στο 1050 της ΚΤΜ) και ο αγοραστής που έχει 20000€ εννοείται οτι ουτε καν θα κοιτάξει το μοντέλο της γιαμαχα (το tracer εννοώ μιας και το super tenere 1200 ναι παίζει στα ίσα).

Προσωπικά, το έχω ξαναπεί οτι το tracer θα είναι η επόμενη μου μηχανή μόλις λυθούν οι παιδικές ασθένειες που λογικά θα βγάλει και κυκλοφορήσει σε μεταχειρισμένο 5ετιας πχ και με μερικά εξτραδάκια. εξού και το παρακολουθώ στενά το μηχανάκι σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή (μέχρι και προσπέκτους πήγα και πήρα!). Άλλωστε... όπως και με την τωρινή μου μοτα, ΘΕΛΩ η μηχανή μου να μην ξεχωρίζει σε κανέναν τομέα παρά να τα κάνει όλα έστω μετρια ώστε να την φέρνω στα μέτρα μου και να κελαηδάει εκεί που θέλω εγώ χωρίς να πλΕρώνω μαρκετίστικες παπαριές και πράγματα που δεν χρειάζομαι.

Να συμπληρωσω και μια λογικη που λεει οτι ολοι πρεπει να χαιρονται απο τις επιτυχημενες πωλησεις του tracer οι οποιες μπορει να οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στην τιμη του

Ενδεχομενως να αναγκασει και τους αλλους να κανουν καποια κινηση-ειτε να ριξουν τιμες ειτε να βγαλουν καποιο φθηνο και καλο μοντελο....Ελα μωρη YAMAHARA!

Αυτό που γράφεις έχει αποδειχθή δυστυχώς περίτρανα οτι δεν ισχύει απο τις τακτικές τις ΚΤΜ με το RC8 (απο 17500€ το ρίξανε στα... 13000€ εν μια νυκτή!) και της SUZUKI με τα bandit, gsxr 1000 SV 1000 και VSTROM 1000. Μακάρι να ήταν έτσι

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι τα κανει μετρια? Εχεις δει πολλα 900αρια μοτερ να τραβανε καλυτερα? Μια χαρα ΤΣΑΓΑΡΑ κερναει το tiger!

Στησιμο tiger? ανεκδοτο? Σιγα ρε παιδια! Εκλ@σε το στησιμο και ξεπεταχτηκε το 1050. Ειπαμε,οχι το τελειο το 09,αλλα οχι και χειροτερο του Τ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι σε σωστα χερια γλενταει ευκολα μηχανες διπλασιας αξιας ειναι ακυρο , δεν πρεπει να το βλεπουμε ετσι. Με μια μηχανη των 3.500 ευρω (kawa-zx10 r πχ) γλενταω απο τις 100 μηχανες των 20.000 ευρω που θα συναντησω στον δρομο τις 95. Με ενα scooter 300 αρι γλενταω σε κλειστο στροφιλικι με κατηφορα οποιον πετυχω μπροστα μου (με ελλαχιστες εξαιρεσεις)

Παραδειγμα φυσικα εφερα (τροπος του λεγειν το ''εγω'') . Απλα δεν χρειαζεται να μπουμε σε συγκριση τυπου τι κανει η ταδε μηχανη στα ταδε χερια στον δρομο .

Το tracer για τα χρηματα του κ@μαει .Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Οπως και δεν ειναι ολες οι μοτοσυκλετες για ολους.Εγω πχ αντι να δωσω 10 για το tracer θα εδινα 12 για μεταχειρισμενο Moultistrada ΦΥΣΙΚΑ χωρις καν να το σκεφτω δευτερη φορα . Το tracer δεν θα χτυπισει πελατες Ducati-BMW κτλπ . Νομιζω . Αυτοι παλι αυτα των 20.000 θα αγορασουν .

Θα χτυπισει ομως ανετα πελατες τυπου Versys-V strom κτλπ που με λιιιγα ευρουλακια παραπανω,περνουν καλυτερη μηχανη,στο συνολο .

Ενταξει ,απαντηση λες και ειμαστε σε καφετερια.

Προφανως μιλαμε για ιδιο αναβατη.

Πιστευω οτι θα κρατιεται κοντα και σε ακριβοτερες μοτο και κυριως λογω του πολυ καλου μοτερ.

Περα απο αυτο μιλαμε για καινουργια,μου πετας μεταχειρισμενα μεσα και αλλη κατηγοριας κιολας.δηλαδη εκ των προτερων ατοπες συγκρισεις.

Και με ελικοπτερο πας γρηγοροτερα απο ολα αλλα δεν πουλανε.

Περα απο αυτο,ενταξει εισαι γληγολος,το πετας με τη καθε αφορμη αλλα μετα απο ενα σημειο δε συμβαλλει σε συζητηση.

Το Tiger και εγω πιστευω οτι δε πιανει μια στο ΜΤ.Ειναι αλλο ενα παραδειγμα του ,πουλησε χωρις κατι το ιδιαιτερο.δεν με ειχε ενθουσιασει καθολου.με το γυμνο ΜΤ ειχα μεινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα