Jump to content
Thruxton

Honda msx 125, αξίζει να το πάρω για χρήση παπιού?

Recommended Posts

Πιστεύω ότι έπρεπε να το είχες ήδη αγοράσει.Εκτος από την μοναδική του εμφάνιση και την σπανιότητα του είναι και ότι πρέπει για ελιγμούς μέσα στην κίνηση.

Δεν θα βρίσκει με το κεφάλι στους καθρέφτες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το κοιταζα και εγω αλλα τελικα κατεληξα στον κινεζικο μπομπο καθαρα για οικονομικους λογους! Δεν ειναι λιγα τα 3000, καθως η χονδα καλως η κακως εχει καβαλησει το καλαμι με τους γνησιους μπομπους! Ειναι ενα μηχανακι που θεωρω πως ειναι καλυτερο απο παπι, δισκοφρενα μπρος πισω, στησιμο μηχανης. Ιδιο μεγεθος με ενα παπι. Πανεμορφο! Οικονομικοτατο! Αλλα πολλα τα λεφτα του! Αν ειχε κανα 1500αρι πιστευω πως θα χε γεμισει η πολη με τετοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμη από το mototriti..

msx_125.jpg

msx_1252.jpg

msx_1253.jpg

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dokimazoyme-Honda-MSX125_97114.asp

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HONDA MSX 125, 2016: Ανανεώνεται και έρχεται σύντομα(ακομα δεν εχω δει κατι...)..

http://www.superpapi.gr/νέα/νέα-μοντέλα/honda-msx-125-2016-ανανεώνεται-και-έρχεται-σύντομα/

Honda_msx125-2016-6.jpg

Honda_msx125-2016-5.jpg

Honda_msx125-2016-1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο άσχημη μπορεί να είναι η μούρη του καινούργιου; Σα κακομούτσουνο transformer είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτυστο ο Τσάπη ειναι...

headlight-unit-led-honda-msx-grom-125sf-

vudf4ujoqyvmsjpljer3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν κακο, το ειδα στον τοπικο αντιπροσωπο.

πολυ μικρο ομως ρε σεις ακομα και για μενα που ειμαι 1.63. δε νομιζω να την παλευα για καθημερινη χρηση.

σε ποιο κοινο στοχευει η honda με τετοιο μεγεθος και τετοια τιμη, μονο αυτοι γνωριζουν:huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε:

Το φυγοκεντρικό του να ταιριάζει σε ινοβα???

Το ...ποιο του?? Γιατί να έχει φυγοκεντρικό?? Και να είχε, γιατί να το βάλεις σε ινόβα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καμπάνα από το msx. Αν έχει το ίδιο βήμα θα λειτουργεί σαν αφαιρετής φυγοκεντρικού του innova και έτσι μπορείς να βάλεις συμπλέκτη χωρίς να κολλήσεις την καμπάνα φυγοκεντρικού του innova.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααα θέλεις να κάνεις συμπλέκτη στο ινοβα. Ειμαι 99% σίγουρος οτι όταν ακούσεις πόσο κάνουν ολα αυτά ως ανταλλακτικά θα σου κοπεί κάθε όρεξη. Αν περιμένεις λίγα χρόνια μέχρι να εμφανιστεί κανένα τρακαρισμένο και πάρεις το μοτερ ολόκληρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Ααααα θέλεις να κάνεις συμπλέκτη στο ινοβα. Ειμαι 99% σίγουρος οτι όταν ακούσεις πόσο κάνουν ολα αυτά ως ανταλλακτικά θα σου κοπεί κάθε όρεξη. Αν περιμένεις λίγα χρόνια μέχρι να εμφανιστεί κανένα τρακαρισμένο και πάρεις το μοτερ ολόκληρο;

Όχι ακριβώς! Καθώς έχω την ίδια άποψη για το κόστος, δε θα ήταν κακό να ταιριάζει.. όλο και κάποιος θα το έκανε και γενικά θα ήταν ενδιαφέρον. Θα ήταν μια σωστή μετατροπή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο χειροκινητος συμπλεκτης στο παπι δεν εξυπηρετει σε τιποτα, ειναι ακριβως οπως να οδηγας Varadero στο κεντρο μιας πολης, το παπι εχει ενα ατου, ειναι ημιαυτοματο, οταν το αφαιρεις κατευθειαν το μεταρεπεις σε μοτοσικλετακι και σε ενα οχι και τοσο πρακτικο, οπως σχεδιαστηκε να ειναι, μεσο μεταφορας.

Το εχω κανει και γω στο παρελθον και επελεξα να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη, ο μονος λογος που δικαιολογω αυτη τη μετατροπη ειναι η καυλαντα, το κανεις για να το κανεις, το θεμα ειναι να μπορεις να το επαναφερεις, ακομα και να κολησει καποιος το φυγοκεντρικο θα πρεπει να εχει ενα δευτερο καβατζα, εγω ειχα συμπλεκτη σχτο χερι και στο Townmate αλλα και στο Crypton οταν δεν υπηρχε καν κιτ μετατροπης.

Πιστέψτε με αλλα ολες οι μετατροπες που γινονται σε ενα μηχανακι αφαιρουν μεταπωλητικη αξια, στους περισσοτερους αρεσουν οι μετατροπες αλλα δεν θα αγοραζαν ποτε ενα τετοιο μηχανακι, προτιμουν να το παρουν μαμα και ναντο κανουν οι ιδιοι τους.

Το εχουμε συζητησει και στο παρελθον το θεμα παπι και συμπλεκτης, οφειλω να ομολογισω δε, οτι σαν σκεψη ειναι σωστη το να βαλεις το γραναζι στροφαλου αν ταιριαζει στο INNOVA παρα να κολλησεις το φυγοκεντρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ς, ενταξει, ςνα αναλωσιμο παπακι ειναι, τι.καλυτερο οχημα να μαθεις πατεντες, δεν βαζεις τουρμπο στη Μπουσα.

Για να γυρισουμε στο θεμα , το Max ,φαινεται.πολυ πιο καταλληλο.για να μαθεις σουζες και παιχνιδια απο παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα