Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Πιστεύω ότι έπρεπε να το είχες ήδη αγοράσει.Εκτος από την μοναδική του εμφάνιση και την σπανιότητα του είναι και ότι πρέπει για ελιγμούς μέσα στην κίνηση. Δεν θα βρίσκει με το κεφάλι στους καθρέφτες??? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Το κοιταζα και εγω αλλα τελικα κατεληξα στον κινεζικο μπομπο καθαρα για οικονομικους λογους! Δεν ειναι λιγα τα 3000, καθως η χονδα καλως η κακως εχει καβαλησει το καλαμι με τους γνησιους μπομπους! Ειναι ενα μηχανακι που θεωρω πως ειναι καλυτερο απο παπι, δισκοφρενα μπρος πισω, στησιμο μηχανης. Ιδιο μεγεθος με ενα παπι. Πανεμορφο! Οικονομικοτατο! Αλλα πολλα τα λεφτα του! Αν ειχε κανα 1500αρι πιστευω πως θα χε γεμισει η πολη με τετοια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δοκιμη από το mototriti..http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dokimazoyme-Honda-MSX125_97114.asp------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------HONDA MSX 125, 2016: Ανανεώνεται και έρχεται σύντομα(ακομα δεν εχω δει κατι...)..http://www.superpapi.gr/νέα/νέα-μοντέλα/honda-msx-125-2016-ανανεώνεται-και-έρχεται-σύντομα/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2017 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 Πόσο άσχημη μπορεί να είναι η μούρη του καινούργιου; Σα κακομούτσουνο transformer είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 φτυστο ο Τσάπη ειναι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 δεν κακο, το ειδα στον τοπικο αντιπροσωπο.πολυ μικρο ομως ρε σεις ακομα και για μενα που ειμαι 1.63. δε νομιζω να την παλευα για καθημερινη χρηση. σε ποιο κοινο στοχευει η honda με τετοιο μεγεθος και τετοια τιμη, μονο αυτοι γνωριζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 Το φυγοκεντρικό του να ταιριάζει σε ινοβα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος achilleasv έγραψε: Το φυγοκεντρικό του να ταιριάζει σε ινοβα??? Το ...ποιο του?? Γιατί να έχει φυγοκεντρικό?? Και να είχε, γιατί να το βάλεις σε ινόβα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 Η καμπάνα από το msx. Αν έχει το ίδιο βήμα θα λειτουργεί σαν αφαιρετής φυγοκεντρικού του innova και έτσι μπορείς να βάλεις συμπλέκτη χωρίς να κολλήσεις την καμπάνα φυγοκεντρικού του innova. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 Ααααα θέλεις να κάνεις συμπλέκτη στο ινοβα. Ειμαι 99% σίγουρος οτι όταν ακούσεις πόσο κάνουν ολα αυτά ως ανταλλακτικά θα σου κοπεί κάθε όρεξη. Αν περιμένεις λίγα χρόνια μέχρι να εμφανιστεί κανένα τρακαρισμένο και πάρεις το μοτερ ολόκληρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Ααααα θέλεις να κάνεις συμπλέκτη στο ινοβα. Ειμαι 99% σίγουρος οτι όταν ακούσεις πόσο κάνουν ολα αυτά ως ανταλλακτικά θα σου κοπεί κάθε όρεξη. Αν περιμένεις λίγα χρόνια μέχρι να εμφανιστεί κανένα τρακαρισμένο και πάρεις το μοτερ ολόκληρο; Όχι ακριβώς! Καθώς έχω την ίδια άποψη για το κόστος, δε θα ήταν κακό να ταιριάζει.. όλο και κάποιος θα το έκανε και γενικά θα ήταν ενδιαφέρον. Θα ήταν μια σωστή μετατροπή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2019 Ο χειροκινητος συμπλεκτης στο παπι δεν εξυπηρετει σε τιποτα, ειναι ακριβως οπως να οδηγας Varadero στο κεντρο μιας πολης, το παπι εχει ενα ατου, ειναι ημιαυτοματο, οταν το αφαιρεις κατευθειαν το μεταρεπεις σε μοτοσικλετακι και σε ενα οχι και τοσο πρακτικο, οπως σχεδιαστηκε να ειναι, μεσο μεταφορας. Το εχω κανει και γω στο παρελθον και επελεξα να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη, ο μονος λογος που δικαιολογω αυτη τη μετατροπη ειναι η καυλαντα, το κανεις για να το κανεις, το θεμα ειναι να μπορεις να το επαναφερεις, ακομα και να κολησει καποιος το φυγοκεντρικο θα πρεπει να εχει ενα δευτερο καβατζα, εγω ειχα συμπλεκτη σχτο χερι και στο Townmate αλλα και στο Crypton οταν δεν υπηρχε καν κιτ μετατροπης. Πιστέψτε με αλλα ολες οι μετατροπες που γινονται σε ενα μηχανακι αφαιρουν μεταπωλητικη αξια, στους περισσοτερους αρεσουν οι μετατροπες αλλα δεν θα αγοραζαν ποτε ενα τετοιο μηχανακι, προτιμουν να το παρουν μαμα και ναντο κανουν οι ιδιοι τους. Το εχουμε συζητησει και στο παρελθον το θεμα παπι και συμπλεκτης, οφειλω να ομολογισω δε, οτι σαν σκεψη ειναι σωστη το να βαλεις το γραναζι στροφαλου αν ταιριαζει στο INNOVA παρα να κολλησεις το φυγοκεντρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2019 ς, ενταξει, ςνα αναλωσιμο παπακι ειναι, τι.καλυτερο οχημα να μαθεις πατεντες, δεν βαζεις τουρμπο στη Μπουσα. Για να γυρισουμε στο θεμα , το Max ,φαινεται.πολυ πιο καταλληλο.για να μαθεις σουζες και παιχνιδια απο παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες