Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Εκανα ενα θεμα πριν λιγες μερες οτι μου κλεψανε το pcx 125 που ειχα, και τωρα ψαχνω ενα εξισου μικρο να κανω τη δουλεια μου. Μετακινηση εντος πολεως με το μικρο και περιπου 10000 το χρονο. Ειδα αυτο το μικρο απο την honda το οποιο φαινεται να εχει πολυ πλακα, και θα το σκισω στην μοντα αμα το παρω. Ομως ρε παιδια καινουργιο ζητανε 3000!! Αμα σκεφτεις οτι το pcx 150 εχει 2950 κουτα, και ειναι υδροψυχτο ψεκαστο και 150 κυβικα, με χωρους κατω απο τη σελα, led φαναρι μπρος πισω κτλ. ειναι δυνατον να ζητανε αεροψυχτο μοτερ 125 με συμπλεκτη 3000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 φίλε μου στο ερώτημα που έθεσες στον τίτλο, έχεις απαντήσει μόνος σου. Το μηχανάκι είναι φραγκομηχανή και παιχνίδι. Αυτή είναι η αποψή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Αυτό το msx όλο το ακούω και πουθενά δεν το βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Αυτό το msx όλο το ακούω και πουθενά δεν το βλέπω το χω δει πολλές φορές Μήτσο. Μια σκ@τούλα είναι. Απίστευτα μικρό. Μεγαλύτερο μόνο από τους παλιούς μπόμπους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Θα παρεις αυτο για να κανεις 10000χλμ το χρονο? θα σου βγουν τα νεφρα.πιο ανετος θα εισαι με κανα ss 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χαχα τωρα το εψαξα λιγο και γαμαει! Πλακα θα ειχε ενα τετοιο για να κυκλοφορας! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2014 από τον AnotherFace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 Κάτι που μου έκανε εντύπωση: Ψύκτρες κάθετες στη ροή αέρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2014 και το μοτέρ του ιννόβα έτσι τις έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Αυτό το msx όλο το ακούω και πουθενά δεν το βλέπω Κοιτας πολυ ψηλα γι'αυτο :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Πλάκα έχει. http://www.honda-motorcycles.gr/images/models/msx125/brochure/MSX%20125%20GR%202013.pdf 12'' τροχοί..... :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δεν παίρνεις κανά 125άρι motard; Θα ναι πιο διασκεδαστικό και εύχρηστο ταυτόχρονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Χαχα δεν το ξερα το συγκεκριμένο! Πάντως φαίνεται πολύ άνετο μηχανάκι! Ίσως βοηθάει το μικρό βάρος του! Κάτι που μου έκανε εντύπωση: Ψύκτρες κάθετες στη ροή αέρα; Πληροφοριακά ας πούμε και το Modenas Dinamik που είναι αερόψυκτο στην κεφαλή τις ψύκτρες τις έχει κάθετες και γύρω από τον κύλινδρο γίνονται οριζόντιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Αν έχει μοτέρ από innova παίρνει τρελή μόντα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Τσιμπα και γαμω τα παιχνιδια θα ειναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 το εχω δει απο κοντα και εχω κατσει πανω του! ειναι πολυ μικρο, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ χωρις χωρους, ειναι βασικα μια πολυ μικρη σε μεγεθος μοτοσυκλετα για κανεις χαβαλε! αν θελεις δηλαδη οικονομια, ανεση, 2ο ατομο, χωρους και start/stop παρε ενα pcx και εισαι αρχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 το συγκεκριμένο έχει κάνει πωλήσεις σε Αμερική και Ασία καθώς επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων και κατά 90% έχει μοτέρ innova . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Πληροφοριακά ας πούμε και το Modenas Dinamik που είναι αερόψυκτο στην κεφαλή τις ψύκτρες τις έχει κάθετες και γύρω από τον κύλινδρο γίνονται οριζόντιες! Αυτο είναι λογικό. Η κεφαλή είναι από μόνης της κάθετη στη ροή του αέρα οπότε όπως και να τις βάλεις είναι το ίδιο. Ο κύλινδρος όμως είναι οριζόντιος και οι κάθετες ψύκτρες δεν μπορώ να καταλάβω πως βοηθάνε τη ροή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 το συγκεκριμένο έχει κάνει πωλήσεις σε Αμερική και Ασία καθώς επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων και κατά 90% έχει μοτέρ innova . Tι λεφτά ξοδεύει ο κόσμος για την ανωμαλία του ρε γαμώτο Με το μικρό δαχτυλάκι πρέπει να φρενάρεις για να μην φιλήσεις την άσφαλτο. +1 για 125 motard που προτάθηκε πιο πάνω, πιο άνετο, πιο ασφαλές, ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια για πλάκα, χωρίς να είναι πολύ βαρύτερο από το msx (grom στο US). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
explorer 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Τσέκαρε και το cobra skyteam που μπορεί να σου αρέσει και έχει τα μισά λεφτά http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Skyteam-Cobra-125-sthn-ELLHNMOTO_102569.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Για μοταρντ 125 τι μοντελα υπαρχουν? Ειναι οικονομικα σε βενζινη κτλ? Εχετε καποιο να μου προτείνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
explorer 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 suzuki dr125 derby senda 125 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Εχει τις ψυκτρες καθετα γιατι ειναι παραλληλα οταν κανεις σουζα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 το συγκεκριμένο έχει κάνει πωλήσεις σε Αμερική και Ασία καθώς επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων και κατά 90% έχει μοτέρ innova . Έπαθα πλάκα, τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι..!!!! Εγώ που το είδα από κοντά μου άρεσε πάντως. :-) Μου θύμισε λίγο μπόμπους, λίγο Honda Chaly, παιχνίδι γενικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) suzuki dr125 derby senda 125 Κοιτα κατι απο αυτα καλυτερα και ασε τους μπομπους και τα λοιπα περιεργα γι' αυτους που τη βρισκουν. Πολυ περισσοτερο θα ευχαριστηθεις τα motard. Τιποτα δεν καινε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωσταντής 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Πιστεύω ότι έπρεπε να το είχες ήδη αγοράσει.Εκτος από την μοναδική του εμφάνιση και την σπανιότητα του είναι και ότι πρέπει για ελιγμούς μέσα στην κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες