AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Αφου μαζευα λεφτα για καλο εργαλειο και λογω δουλειας που εκατσε λεω να μαζεψω κιαλλα και να κανω υπομονη, τσιμπησα τελικα το ΚΤΜακι ενος πολυ καλου μου φιλου που το ειχε στην ακρη να κανω τη "δουλεια" μου μεχρι τοτε. Η τιμη πραγματικα ξεφτιλα... Ειδου λοιπον. EXC 125 του 02 ΑΨΟΓΟ (το μηχανακι το ξερω 5 χρονια που το ειχε 2ο χερι) που θα μου βγαλει αυτη τη σεζον σιγουρα η και αν με βολεψει σαν μηχανακι θα μεινει...! Θα ξεκινησω με αλλαγη πιστονιου φλατζων υγρων αναλωσιμων κλπ σιγα σιγα! Και εδω μια φωτο μου με το ΚΤΜ πριν 5 χρονια οταν το ειχε πρωτοπαρει ο φιλος μου! (http://www.mybike.gr...ost__p__1658250) 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Kαλορίζικο το περτικαλί...καλά μαζέματα και καλές βόλτες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 ωραιοοοοος καλορίζικο και άπεφτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλορίζικο και καλές τούμπες στις εντουράδες Να το χαρείς όσο πάει, σγουρομάλλη φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝικόλαςXL 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλοτάξιδο, εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλορίζικο!! επιτέλους ένα θέμα χωρίς να μας γίνουν καμπάνες!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) σε άφησα στο wrf250, γράψε καμια συνέχεια να μάθουμε πως είδες την μετάβαση ttr250-wr250f-exc125 (συν - πλην) εάν και πιστεύω οτι θα σε βολέψει πιο πολύ το μικρό διχρονάκι ενω overall θα χώσεις τα λιγότερα για το χόμπι σου καλορίζικο το νέο χωματερό! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Με γειες! Καλορίζικο, να το ευχαριστηθείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλορίζικο και καλολάσπωτο ρε καγκούρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 καλες γκαζιες με το πριονι...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) σε άφησα στο wrf250, γράψε καμια συνέχεια να μάθουμε πως είδες την μετάβαση ttr250-wr250f-exc125 (συν - πλην) εάν και πιστεύω οτι θα σε βολέψει πιο πολύ το μικρό διχρονάκι ενω overall θα χώσεις τα λιγότερα για το χόμπι σου καλορίζικο το νέο χωματερό! Ευχαριστω ολους για τις ευχες!!!!! Το wr το πηρα πολυ φθηνα επειδη ηθελε μαζεματα με σκοπο καααποια στιγμη να ασχοληθω να το φτιαξω. Οποτε και μενει στην ακρη ακομα.. Η θα το φτιαξω οοοταν μου περισεψουν (μιας και χαλασα για το κτμ τωρα) η θα το δωσω ετσι φθηνα να το παρει καποιος να το φτιαξει μιας και πηρα το ΚΤΜακι. Μαζι αραζουν προς το παρον! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 από τον AnotherFace 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 μετέφερε τα λάστιχα απο το ένα στο άλλο και έφυγες..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλοριζικο και απεφτο ρε φατσα.... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 μετέφερε τα λάστιχα απο το ένα στο άλλο και έφυγες..!! Εχω καβατζα και αλλα λαστιχα! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Μεγεια Πετραν !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Αντε καλοριζικο. Καλα "σκαψιματα" να εχεις οπου και να το πας! Θελω να δω φωτο και στο φυσικο του περιβαλλον καποια στιγμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Καλορίζικο Πετράν! Περιμένουμε να το δούμε "λερωμένο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 καλοριζικο και καλολασποτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2014 Έχεις να φας πολύ λάσπη...Σιδερένιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω και παλι! Να κανω και μια ερωτηση για να μην ανοιγω θεμα. Εκει που κανει γωνια η σελα με το φιλτροκουτι φαινεται πως εχει ξεκολλησει το αυτοκολλητο. Μπορω καπως να το ξανακολλησω? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2014 από τον AnotherFace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2014 Ωπ....τι εχουμε εδω? Καλολασπωτο και παντα ορθιοι με μια η δυο ροδες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ποσταρω εδω την πορεια του κυριως γιατι βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω.. χαχα Καθαρισα αλυσιδα. Αλλαξα τιμονακι με το WRF που ειχε fatbar και εβαλα το μπαρακι που ειχα στο lc4. Βρηκα θεσεις σε τρομπες κλπ και αλλαξα τις βιδες με ολοκαινουριες. Eβαλα το number plate που ειχα καβατζα απτο lc4. Aλλα δυστυχως δεν κουμπωνε γιατι το lc4 ηταν του 2006 και εχουνε διαφορετικες τρυπες και διαστασεις. Οποτε ξαναεβαλα το φαναρι και ετοιμο. Τωρα θα ριξει εναν υπνακο και αυριο παω συνεργειο για μπουζακι, φιλτρο αερα, αλλαγη υγρων φρενων/συμπλεκτη/ψυγειων και ισως καθαρισμα καρμπ. Αν προλαβω θα παω να βαλω και τα χωματινα λαστιχα που εχω καβατζα και απο σαβκο θα το βολταρω βουνο η πιστα. Στα αμεσα σχεδια αλλαγη πιστονιου-λαδια σασμαν κλπ κλπ! Περισσοτερες φωτο απο σαβκο να το δειτε και λασπωμενο! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2014 από τον AnotherFace 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Πολύ ωραίο το Exc σου, καλολάσπωτο! Νομίζω η αλυσίδα σου θέλει ένα τσικ τέντωμα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Υeap! Aλλα το αφηνω για μολις βαλω λαστιχα! Δεν το κυκλοφορω ουτως η αλλως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες