Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Το φτιαξαμε ηδη παιδες, μην ασχολειστε αλλο. Απλα διαπιστωνω οτι μαλλον εχει χαθει το νοημα του φορουμ (αλληλοβοηθεια).

το φορουμ πασχει αρκετα στον τομεα των τεχνικων θεματων πιστευω... 

αλλα μεγαλο θεμα πας να ανοιξεις τωρα και θα πληγωθει κοσμακης, αστο καλυτερα... 
:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το να μη ξέρει κάποιος πχ δεν παίζει φυσικά...

Επίσης πολλά μέλη την έχουν κοπανήσει λόγο κακής απόκρισης του φόρουμ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μα νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν και μπαίνουν σε φόρουμ για να μάθουν, όπως εγώ.

Αν ήξεραν όλοι δεν θα υπήρχαν φόρουμ, θα είχαν κλείσει όλα γιατί όλοι θα τσακώνονταν για το ποιος "ξέρει καλύτερα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ το ξεκίνησες αγορίνα,αν δεν θες να πεις κάτι,προς τα που η μπηχτή;

Φιλικά πάντα,εννοείται.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολο αυτο το θεμα επειδη διεκοψα την συνομιλια? (δεν ειρωνευομαι απλως ρωταω) 

Και αν ειναι αυτο, γι αυτο υπαρχει και η παραθεση, δεν νομιζω να αποσπουσα την προσοχη των αλλων μελων αν ρωτουσα κατι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολο αυτο το θεμα επειδη διεκοψα την συνομιλια? (δεν ειρωνευομαι απλως ρωταω) 

Και αν ειναι αυτο, γι αυτο υπαρχει και η παραθεση, δεν νομιζω να αποσπουσα την προσοχη των αλλων μελων αν ρωτουσα κατι.

Δεν εκανες εσυ κατι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε σεις, οι μηχανες περνάνε απο μπλόκα αγροτών η τσου; 

Εξαρτάται το μπλόκο, δεν είναι σε όλα το ίδιο σκληροπυρηνικοί.... 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάται το μπλόκο, δεν είναι σε όλα το ίδιο σκληροπυρηνικοί.... 

Mαλιστα, αρα μονο αν παω στο αγνωστο με βαρκα τον αγροτη.. 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαλιστα, αρα μονο αν παω στο αγνωστο με βαρκα τον αγροτη.. 

Κάποτε τέτοια περίοδο πάλι όπως πάντα άλλωστε με τους αγρότες (τι διαβολική σύμπτωση....) θέλανε να περάσουν παοκτζήδες από τα μπλόκα για να πάνε αθήνα αν θυμάμαι καλά... Και τι κάνανε για να τους αφήσουνε; Βγάλανε σύνθημα επιτόπου φωνάζοντας προς τους αγρότες:

-Αγρότη πεινάς;

-Αγρότη πεινάς;

-Αγρότη, πεινάς, γ@μιεται ο πειραιάς.... :laugh::laugh::laugh:

Και περάσανε...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποτε τέτοια περίοδο πάλι όπως πάντα άλλωστε με τους αγρότες (τι διαβολική σύμπτωση....) θέλανε να περάσουν παοκτζήδες από τα μπλόκα για να πάνε αθήνα αν θυμάμαι καλά... Και τι κάνανε για να τους αφήσουνε; Βγάλανε σύνθημα επιτόπου φωνάζοντας προς τους αγρότες:

-Αγρότη πεινάς;

-Αγρότη πεινάς;

-Αγρότη, πεινάς, γ@μιεται ο πειραιάς.... :laugh::laugh::laugh:

Και περάσανε...

χαχαχα, αυτά ειναι, αμα εχεις φαντασια και κ@λο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάσπη που κοόλλησε σε ζεστή εξάτμιση βγαίνει αφού κρυώσει με ένα σφουγγάρι και νερό ή χρειάζεται τίποτα πιο εξειδικευμένο ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να αλλαξω την άδεια της μηχανής από απλό χαρτιά Α4 στο πράσινο χαρτόνι. Ρώτησα στο μηχανολογικό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει και ο μόνος τρόπος αν θέλω να βγω εξωτερικό είναι μια σφραγίδα από την νομαρχία, το έχει κάνει κάποιος?  ισχύει όντως έτσι το Α4 σε άλλες χώρες η απλά πάμε και ότι γίνει.

Αποφάσισα να πάω την μηχανή σε πλυντήριο, ξέρουμε κάποιο καλό? Αν είναι δυτικά ακόμα καλύτερα.

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ξερω πως δεν μας δινουν πλεον απο το πρασινο οι φιλοι μας οι γερμανοι, μιας και δεν μπορουμε να παραξουμε χαρτι τετοιου τυπου, γιατι δεν εχουμε λευτα να το πληρωσουμε και πλεον σε Α4 για να χαλαν και να κοβεις παραβολα ολοι την ωρα....

Επισης θελω να ρωτησω αν ξερουμε τιποτα για το εν λογω μαγαζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να αλλαξω την άδεια της μηχανής από απλό χαρτιά Α4 στο πράσινο χαρτόνι. Ρώτησα στο μηχανολογικό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει και ο μόνος τρόπος αν θέλω να βγω εξωτερικό είναι μια σφραγίδα από την νομαρχία, το έχει κάνει κάποιος?  ισχύει όντως έτσι το Α4 σε άλλες χώρες η απλά πάμε και ότι γίνει.

Αποφάσισα να πάω την μηχανή σε πλυντήριο, ξέρουμε κάποιο καλό? Αν είναι δυτικά ακόμα καλύτερα.

Σε συζήτηση με φίλο που δουλεύει στο υπουργείο μου ειχε πει πως ταξιδεύεις κανονικά με αυτό το χαρτί που έχουμε για άδεια. Χαρτόνι πράσινο δεν υπάρχει ουτε για δείγμα και δεν πρόκειται να βρεις πουθενά. 

Για το πλυντήριο τωρα έχει ενα πολυ καλο στη Νίκαια κοντά στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι όνομα τώρα αλλά αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη χρυσοστομου σμυρνης ειναι το πλυντηριο που λες αλλα μεχρι να παει κ να γυρισει θα την εχει ξαναλερωσει:laugh:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε συζήτηση με φίλο που δουλεύει στο υπουργείο μου ειχε πει πως ταξιδεύεις κανονικά με αυτό το χαρτί που έχουμε για άδεια. Χαρτόνι πράσινο δεν υπάρχει ουτε για δείγμα και δεν πρόκειται να βρεις πουθενά. 

Για το πλυντήριο τωρα έχει ενα πολυ καλο στη Νίκαια κοντά στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι όνομα τώρα αλλά αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις.

Στη χρυσοστομου σμυρνης ειναι το πλυντηριο που λες αλλα μεχρι να παει κ να γυρισει θα την εχει ξαναλερωσει:laugh:

Θεσσαλονίκη παιδιά.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση: Την κουκούλα της μηχανής (ή και του αυτοκινήτου) πώς την καθαρίζουμε???

Απ' έξω οκ, βάζεις σαπουνάδα σε ένα σφουγγάρι, και μετά καθαρίζεις/ξεπλένεις. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και για την εσωτερική πλευρά, που είναι κι αυτή που μας ενδιαφέρει στην τελική?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

WP_20160206_10_26_37_Pro_zpsngccxhus.jpgΡε παιδιά είναι φυσιολογικό να "πετάει" τόσο πολύ μείγμα? Ο μάστορας λεέι είναι φυσιολογικό εξαιτίας της εξάτμισης αλλά εμένα με ανησυχεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση: Την κουκούλα της μηχανής (ή και του αυτοκινήτου) πώς την καθαρίζουμε???

Απ' έξω οκ, βάζεις σαπουνάδα σε ένα σφουγγάρι, και μετά καθαρίζεις/ξεπλένεις. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και για την εσωτερική πλευρά, που είναι κι αυτή που μας ενδιαφέρει στην τελική?

Εγώ αυτό κάνω βασικά.Την γυρνάω μέσα-έξω και πιάνω δουλειά με μπόλικη σαπουνάδα και χλιαρό νεράκι να φύγει όλη βρώμα.

άπλωμα,καλό στέγνωμα και βουαλά.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...