Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Ρε τσιφουτη ουτε 5€ δεν κανει! :crazy:

Nομιζα ότι ήταν κοντά στο 25 άρι. Μαλλον θυμόμουν για λυπανση αλυσίδας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια εκλεισα καταλαθος με δυναμη την ταπα βενζινης και για να βγει ξανα ηθελε πολυ ζορι , με αποτελεσμα τωρα να σφιγγκει πιο γρηγορα απο οτι πρεπει να να βιδωνει στο 70% .. υπαρχει προβλημα εαν αναπνεει πιο πολυ το ρεσερβουαρ η κατι τετοιο ? και υπαρχει τροπος να το φτιαξω να μπαινει κανονηκα παλι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εκλεισα καταλαθος με δυναμη την ταπα βενζινης και για να βγει ξανα ηθελε πολυ ζορι , με αποτελεσμα τωρα να σφιγγκει πιο γρηγορα απο οτι πρεπει να να βιδωνει στο 70% .. υπαρχει προβλημα εαν αναπνεει πιο πολυ το ρεσερβουαρ η κατι τετοιο ? και υπαρχει τροπος να το φτιαξω να μπαινει κανονηκα παλι ?

Δηλαδή στράβωσαν οι βόλτες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως να στο πω αλλιως το μεσα του καπακιου και το γυρω γυρω της τρυπας του τεποζιτου. Σε μια βιδα το στριφογυριστο μερος με το οποιο βιδωνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως να στο πω αλλιως το μεσα του καπακιου και το γυρω γυρω της τρυπας του τεποζιτου. Σε μια βιδα το στριφογυριστο μερος με το οποιο βιδωνει

Ναι φανταζομαι λογικα για να γινεται αυτο , παντως μερικα μιρκα κομματακια πλαστικο εχουν φυγει , τι κανω τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε άλλο καπάκι αδερφέ, πιο πολύ για την περίπτωση βροχής, να μην μπει νερό μέσα, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε άλλο καπάκι αδερφέ, πιο πολύ για την περίπτωση βροχής, να μην μπει νερό μέσα, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Σιγα μην μπει νερο απο βροχη εκει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα μην μπει νερο απο βροχη εκει...

Εξαρταται αν εχει λαστιχο / τσιμουχάκι ή αν είναι απλά πλαστικό...εδώ μπαίνει σε τάπες που δεν έχουν προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ταπες που λες εσυ ειναι κουμπωτες με κλειδι και καπακι,Το παλικαρι εχει βιδωτη χωρις κλειδι τυπου εντουρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως βιδωτη χωρις κλειδι εχω , νερο της βροχης δεν μπαινει , απλα για να το σφιξεις αρκετα ωστε να μην φευγει βενζινη θελει παρα πολυ ζορι τωρα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κάτσε μια ρε έτσι δεν είναι η δικιά σου? 

WP_20160112_15_46_29_Pro_zpsvljm15fj.jpg

WP_20160112_15_46_11_Pro_zps8lffa5nx.jpg

Και λίγο λιγότερο να βιδώνει πως θα χάσει βενζίνη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κάτσε μια ρε έτσι δεν είναι η δικιά σου? 

WP_20160112_15_46_29_Pro_zpsvljm15fj.jpg

WP_20160112_15_46_11_Pro_zps8lffa5nx.jpg

ετσι ειναι , στο πρκαρισμα , σε λακουβες  και σε γκαζιες κλτπ μου τρεχει βενζινη αλλα νταξει απλα θα το σφιγγκω παρα πολυ και θα ζοριζομαι λιγο καθε φορα που θελω να το ανοιξω 

Και λίγο λιγότερο να βιδώνει πως θα χάσει βενζίνη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μη χαλαω το ποστ του Οδυσσέα,  με αφορμη το τσεκαρισμα μεταχειρισμενου για αγορά, θα πληρωνατε πχ ενα 50ρικο, για να το βάλει κατω μια ωρα και να το ξεψαχνισει; απο το να μετρήσει συμπίεση μεχρι να κοιτάξει ότι είναι εύκολο να κοιταχτει.  Πχ εμβολα σε φρένα.. 

Εγω άνετα το έδινα,  αν ήθελα το τελικό οκ για κάτι που όντως φαίνεται καλο.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελικο οκ με εγγραφη αναφορα & δεσμευση απο πλευρας του μαστορα για αυτα που ελεγξε, ναι. 

Αλλιως 50€ για να μου πει στο μπλα-μπλα ελεγξα αυτα κι αυτα και ειναι ενταξει, οχι.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μη χαλαω το ποστ του Οδυσσέα,  με αφορμη το τσεκαρισμα μεταχειρισμενου για αγορά, θα πληρωνατε πχ ενα 50ρικο, για να το βάλει κατω μια ωρα και να το ξεψαχνισει; απο το να μετρήσει συμπίεση μεχρι να κοιτάξει ότι είναι εύκολο να κοιταχτει.  Πχ εμβολα σε φρένα.. 

το 50αρικο ειναι υπερβολικο. συνηθως 20αρικο παιζει απο οτι εχω ακουσει απο φιλους. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και αν δεν σου λεει οκ σε κανενα,θα δινεις 50αρικα?

Ε όχι ρε συ,  αλλά θα πας το ένα δυο μηχανακια που σου φαίνονται οκ

το 50αρικο ειναι υπερβολικο. συνηθως 20αρικο παιζει απο οτι εχω ακουσει απο φιλους. 

Ακόμη καλύτερη τιμη, και λογική για μένα. 

Και για να συμπληρωσω το θέμα,  πιστεύω ότι οσο και αν είναι υποχρέωση (?) του μηχανικού να τσεκαρει το μηχανάκι σου,  οτι δίνοντας ενα αντίτιμο,  δείχνεις ότι σεβεσαι το χρόνο τον δικό του,  και κεινος προσέχει τι κάνει,  και θέλει να σε ξεπεταξει... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχει υποχρέωση να το κάνει τσάμπα παιδιά ένας μηχανικός.

Σαφεστατα και οχι Μακη. Εστω ομως οτι εισαι ασχετος απο μηχανικα, πας χωνεις το 50αρικο, και σου πει οτι ειναι πενα σε αλυσιδογραναζα (λεω ενα παραδειγμα) και σε 1000χλμ κοψει αλυσιδα και σου τρυπησει το καρτερ. Η αλυσιδα ειναι κατι που φαινεται χωρις να λυσεις οτιδηποτε γιατι, κακα τα ψεματα, η περιπτωση του Οδυσσεα αποδεικνυει περιτρανα οτι μονο αν εχει ο μαστορας μαντικες ιδιοτητες διαγιγνωσκει τα εντοσθια του μοτερ. Θα εχεις δωσει 50€ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι εισαι ενταξει και θα φας μια καλη ζημια στον κ@λο.

Για αυτο ειπα παραπανω και επιμενω: Αν υπαρχει καποια δεσμευση απο πλευρας του, με χαρτι που θα ιεναι καποιου ειδους "εγγυηση" για αυτα που σου λεει, ας ζηταει 100€ κι αν δε θελει ο υποψηφιος αγοραστης μην κανει τον ελεγχο. 

Ξερεις βεβαια οτι στην πλειοψηφεια των περιπτωσεων, ο ελεγχος που γινεται ειναι με το ματι και της πλακας. Το διαγνωστικο ΙΜΟ εχει μηδενικη αξια γιατι α)αν το μηχανακι ειχε ενεργη βλαβη θα σου αναβε το check engine και β) δεν υπαρχει εννοια ιστορικου αφου μπορεις να σβηνεις τις βλαβες. (στο δικο μου γινεται 1000%, δε νομιζω οτι θα διαφερει απο τα υπολοιπα) 

Τεσπα, μεγαλη συζητηση που μαλλον δε βγαζει πουθενα. Το καλυτερο ΙΜΟ ειναι να κανει ο υποψηφιος αγοραστης εναν σχολαστικοτατο ελεγχο, σε οσα περισσοτερα μπορει και με οσους περισσοτερους φιλους-γνωστες του αντικειμενου μπορει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχει υποχρέωση να το κάνει τσάμπα παιδιά ένας μηχανικός.

Φυσικα και οχι αλλα εχει υποχρεωση να το κανει ο μηχανικος ΣΟΥ. (προσωπικη αποψη αναλογα με την σχεση μου με το μηχανικο)

Οταν χρονια του πηγαινα αποκλειστικα την μοτο μου αφου ηρθε ή ωρα να αλλαξω καλο ειναι να χαλασει 30λεπτα απο την ζωη του γτ αυτος θα το φτιαχνει παλι.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω ότι έχω διαφωνήσει κάπου.Απλά είναι και λίγο θέμα λογικής πως δίνοντας του και ένα χαρτζιλίκι θα κάνει καλύτερη δουλειά.

Αν πάλι είναι ο δικός σου μάστορας,θα στο κάνει στο τσάμπα για άλλους λόγους,όχι επειδή πρέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάχνοντας για μπαταρία βρήκα 2 που μου φαίνονται καλές η μια είναι Yuasa Taiwan και η άλλη Varta. Ποια από της δυο είναι καλύτερη? Ξέρετε τίποτα παραπάνω για της Varta γιατί για Yuasa έχω διαβάσει αρκετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...