Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Απ'οτι βλεπω για το cb500x, που ειναι λιγο ακριβοτερο (6750€), με 0 προκαταβολη και 72 δοσεις βγαινει στο τελος 8936 Γιουρα :blink: σε έμπορο. Σε αντιπροσωπο ποσο διαφορα να 'χει...

Δεν με απασχολεί και τόσο το τελικό ποσό, ξέρω οτι θα είναι κάπου στα +2000

Απλά δεν ξέρω αν κάνουν και οι αντιπροσωπείες με 0% 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν με απασχολεί και τόσο το τελικό ποσό, ξέρω οτι θα είναι κάπου στα +2000

Απλά δεν ξέρω αν κάνουν και οι αντιπροσωπείες με 0% 

Υπάρχει κάπου διαφορα στην αγορα καινουριου απο αντιπρόσωπο ή από έμπορο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάπου διαφορα στην αγορα καινουριου απο αντιπρόσωπο ή από έμπορο;

Θα προτιμούσα αντιπρόσωπο της Yamaha, για δικούς μου λόγους.

Θεωρείς οτι μπορεί να κερδίζω κάτι πηγαίνοντας σε έμπορο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προτιμούσα αντιπρόσωπο της Yamaha, για δικούς μου λόγους.

Θεωρείς οτι μπορεί να κερδίζω κάτι πηγαίνοντας σε έμπορο; 

Οχι. Γι' αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια διαφορα.............................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεγα για το ΜΤ07 που νομίζω είναι στα 7000

Απλά θέλω τώρα τη μηχανη.. Υπομονή 0!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν γουστάρεις μια μηχανή πώς να περιμένεις να την πάρεις..! Αλλά θα πάει πολύ παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει. Με 9000 ευρώ που θα σου κοστίζει πες παίρνεις το ΜΤ-09 πχ..

Εγώ έκανα υπομονή ένα χρόνο. Μάιο 2014 την είδα στην αντιπροσωπεία και την γούσταρα από την πρώτη ματιά, Ιούνιο 2015 την παρήγγειλα.

Επίσης, για να εγκριθεί δάνειο αυτόν τον καιρό θα πρέπει να δείξεις εισόδημα, τραπεζικό λογιαριασμό, ότι δεν χρωστάς πουθενά αλλού κλπ. Τα πληρείς όλα αυτά? Εάν ναι πέρνα μια βόλτα από κάποια αντιπροσωπεία και ρώτα, δεν χάνεις κάτι.

Τροποποιήθηκε από τον BabisStinson
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν γουστάρεις μια μηχανή πώς να περιμένεις να την πάρεις..! Αλλά θα πάει πολύ παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει. Με 9000 ευρώ που θα σου κοστίζει πες παίρνεις το ΜΤ-09 πχ..

Εγώ έκανα υπομονή ένα χρόνο. Μάιο 2014 την είδα στην αντιπροσωπεία και την γούσταρα από την πρώτη ματιά, Ιούνιο 2015 την παρήγγειλα.

Επίσης, για να εγκριθεί δάνειο αυτόν τον καιρό θα πρέπει να δείξεις εισόδημα, τραπεζικό λογιαριασμό, ότι δεν χρωστάς πουθενά αλλού κλπ. Τα πληρείς όλα αυτά? Εάν ναι πέρνα μια βόλτα από κάποια αντιπροσωπεία και ρώτα, δεν χάνεις κάτι.

Χμ... Με τη χρηματοδότηση είναι όντως ένα θέμα γιατί officially δουλεύω από την Απρίλιο. Αν και δεν εχω άλλες οφειλές... Πιθανότατα θα κάνω αυτό που είπες, απλά θα πάω να ρωτήσω.  

Εκτός εαν την πάρουμε στο όνομα του πατέρα μου και απλά βάλουμε και την ασφάλεια μέσα εμένα!

Οχι. Γι' αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια διαφορα.............................

Δεν ξέρω θεωρώ ότι μια αποκλειστική αντιπροσωπεία είναι πιο "επίσημη"!

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα ζευγάρι καθρέπτες από το stelpet και στους τρόπους πληρωμής βγάζει μόνο κατάθεση σε λογαριασμό τι παίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανενας κανα μγαζι με επινικελωσεις που να εχει καλες τιμες και καλη δουλεια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου περασε μια ιδεα απο το μυαλο μηπως επαιρνα κανενα μηχανακι να μπαινω λιγο χωμα. χωρις να εχω ξαναμπει ποτε.

τι να κοιταξω? κατι μικρο ε μην πειτε τιποτα τρελα πραματα

δεν με ενδιαφερει να εχει πινακιδες κλπ γιατι αν το παρω μονο για εκει θα το εχω δεν θα το κυκλοφορω και λογικα θα το πηγαινω με οχημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου περασε μια ιδεα απο το μυαλο μηπως επαιρνα κανενα μηχανακι να μπαινω λιγο χωμα. χωρις να εχω ξαναμπει ποτε.

τι να κοιταξω? κατι μικρο ε μην πειτε τιποτα τρελα πραματα

δεν με ενδιαφερει να εχει πινακιδες κλπ γιατι αν το παρω μονο για εκει θα το εχω δεν θα το κυκλοφορω και λογικα θα το πηγαινω με οχημα.

ουυυχουυυυ... Τι να πρωτοκοιταξεις θες να πεις :P  125-200 2t λεω αλλα ανοιξε θεμα! Σηκωνει πολυ συζητηση... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουυυχουυυυ... Τι να πρωτοκοιταξεις θες να πεις :P  125-200 2t λεω αλλα ανοιξε θεμα! Σηκωνει πολυ συζητηση... 

τι θεμα να ανοιξω δεν εχω ιδεα απο αυτη την κατηγορια μηχανων....

γι αυτο ειπα να μου λεγατε 2-3 μοντελα να κοιτουσα

κατι οικονομικο θα ελεγα. τιποτα σε klx?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θεμα να ανοιξω δεν εχω ιδεα απο αυτη την κατηγορια μηχανων....

γι αυτο ειπα να μου λεγατε 2-3 μοντελα να κοιτουσα

κατι οικονομικο θα ελεγα. τιποτα σε klx?

Γι αυτο ακριβως, για να σε διαφωτισουμε... οχι klx, 150 κιλα μηχανακι για χωμα δεν παιρνεις, ειδικα αφου δεν θα παταει ασφαλτο! Οι επιλογες αλλαζουν με το βαρος το υψος, τι ενοεις οταν λες χωμα, το budget... 
Το thread αυτο μπορει να σε βοηθησει αλλα ο καθε αναβατης ειναι διαφορετικος...

http://www.mybike.gr/forums/topic/78798-μηχανη-για-χώμα/#comment-1990854

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαβασα για αρκετα μοντελα στο θεμα που ποσταρες και επισης διαβασα πολλα για το xr400.

εγω ειμαι 1,80 73 κιλα και δεν με ενδιαφερει να εχω τρελες επιδοσεις. οπως ειπα δεν εχω επαφη με χωμα, απλα θελω να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα να χαλαρωνω.

σε χωματοδρομους, παραλιες για αρχη και αν δω οτι το εχω να παω σε κανα βουνο.

ερωτηση

προφανως δεν πας πολυ γρηγορα με αυτα τα μηχανακια, τι παιζει με πτωσεις ? :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαβασα για αρκετα μοντελα στο θεμα που ποσταρες και επισης διαβασα πολλα για το xr400.

εγω ειμαι 1,80 73 κιλα και δεν με ενδιαφερει να εχω τρελες επιδοσεις. οπως ειπα δεν εχω επαφη με χωμα, απλα θελω να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα να χαλαρωνω.

σε χωματοδρομους, παραλιες για αρχη και αν δω οτι το εχω να παω σε κανα βουνο.

ερωτηση

προφανως δεν πας πολυ γρηγορα με αυτα τα μηχανακια, τι παιζει με πτωσεις ? :laugh:

Το xr400 καλο χρυσο, αλλα βαρυ, και αμα ειδικα κολλησεις πουθενα με τη μανιβελα θα βογκηξεις! Δεν θα στο προτεινα! 
Κανεις οταν ξεκινησε δεν ειχε επαφη με χωμα....
:laugh:
Δεν πας γρηγορα στην αρχη, μολις συνηθισεις λιγο το μηχανακι, συνηθησεις το τεραιν, και τα αντανακλαστικα σου προσαρμοστουν στο περιβαλλον αυτο μια χαρα ταπα θα πας... 
Τις πτωσεις δεν τις γλιτωνεις. Ειδικα οσο εισαι αρχαριος. Γι αυτο μην κανεις τιποτα χωρις εξοπλισμο.

Συμφωνα με το θεμα που διαβασες θα κινηθεις σε 2t η 4t? Και με τι budget?

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ενοεις τι ειναι? :laugh: μηχανακι...:laugh:
δυομισαρ 2t, αρκετα παλιας τεχνολογιας... Σε αυτο το budget θα κινηθεις? στο χιλιαρικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω και εγω μεχρι 1500

Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και μην πεις, "αα μεχρι εκει θα δωσω, ενα μηχανακι για χωμα ειναι για μια φορα την εβδομαδα"... Πολλοι την πατησαν και δεν ευχαριστιοντουσαν τη βολτα τους μετα και το μηχανακι ολο κατι ηθελε...

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6678110/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6816874/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6599603/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6874337/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6852154/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6612680/
Αυτα σου προτεινω στα λεφτα αυτα... Εκτος αμα βρεις καποιο exc 200...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια SM που αγοράζονται μεταχειρισμένα σε λογική τιμή, έχουν "πολιτικά" διαστήματα σέρβις και οδηγούνται με Α2 υπάρχουν, εκτός από Yamaha XTx (τυπικά όχι, ξέρω...), Husky SM 610, Honda FMX, Suzuki DRZ - CCM 404? Από ΚΤΜ? Husaberg? Kawasaki KLR λένε τίποτα ή είναι αρχαία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...