Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Απ'οτι βλεπω για το cb500x, που ειναι λιγο ακριβοτερο (6750€), με 0 προκαταβολη και 72 δοσεις βγαινει στο τελος 8936 Γιουρα σε έμπορο. Σε αντιπροσωπο ποσο διαφορα να 'χει...Δεν με απασχολεί και τόσο το τελικό ποσό, ξέρω οτι θα είναι κάπου στα +2000Απλά δεν ξέρω αν κάνουν και οι αντιπροσωπείες με 0% Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Δεν με απασχολεί και τόσο το τελικό ποσό, ξέρω οτι θα είναι κάπου στα +2000Απλά δεν ξέρω αν κάνουν και οι αντιπροσωπείες με 0% Υπάρχει κάπου διαφορα στην αγορα καινουριου απο αντιπρόσωπο ή από έμπορο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Υπάρχει κάπου διαφορα στην αγορα καινουριου απο αντιπρόσωπο ή από έμπορο; Θα προτιμούσα αντιπρόσωπο της Yamaha, για δικούς μου λόγους.Θεωρείς οτι μπορεί να κερδίζω κάτι πηγαίνοντας σε έμπορο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Εγώ θα έλεγα μαύρες μανέτες.. Και ημιφιμέ ζελατίνα..Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Θα προτιμούσα αντιπρόσωπο της Yamaha, για δικούς μου λόγους.Θεωρείς οτι μπορεί να κερδίζω κάτι πηγαίνοντας σε έμπορο; Οχι. Γι' αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια διαφορα............................. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έλεγα για το ΜΤ07 που νομίζω είναι στα 7000Απλά θέλω τώρα τη μηχανη.. Υπομονή 0!Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν γουστάρεις μια μηχανή πώς να περιμένεις να την πάρεις..! Αλλά θα πάει πολύ παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει. Με 9000 ευρώ που θα σου κοστίζει πες παίρνεις το ΜΤ-09 πχ.. Εγώ έκανα υπομονή ένα χρόνο. Μάιο 2014 την είδα στην αντιπροσωπεία και την γούσταρα από την πρώτη ματιά, Ιούνιο 2015 την παρήγγειλα. Επίσης, για να εγκριθεί δάνειο αυτόν τον καιρό θα πρέπει να δείξεις εισόδημα, τραπεζικό λογιαριασμό, ότι δεν χρωστάς πουθενά αλλού κλπ. Τα πληρείς όλα αυτά? Εάν ναι πέρνα μια βόλτα από κάποια αντιπροσωπεία και ρώτα, δεν χάνεις κάτι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον BabisStinson 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν γουστάρεις μια μηχανή πώς να περιμένεις να την πάρεις..! Αλλά θα πάει πολύ παραπάνω και δεν ξέρω αν αξίζει. Με 9000 ευρώ που θα σου κοστίζει πες παίρνεις το ΜΤ-09 πχ.. Εγώ έκανα υπομονή ένα χρόνο. Μάιο 2014 την είδα στην αντιπροσωπεία και την γούσταρα από την πρώτη ματιά, Ιούνιο 2015 την παρήγγειλα. Επίσης, για να εγκριθεί δάνειο αυτόν τον καιρό θα πρέπει να δείξεις εισόδημα, τραπεζικό λογιαριασμό, ότι δεν χρωστάς πουθενά αλλού κλπ. Τα πληρείς όλα αυτά? Εάν ναι πέρνα μια βόλτα από κάποια αντιπροσωπεία και ρώτα, δεν χάνεις κάτι.Χμ... Με τη χρηματοδότηση είναι όντως ένα θέμα γιατί officially δουλεύω από την Απρίλιο. Αν και δεν εχω άλλες οφειλές... Πιθανότατα θα κάνω αυτό που είπες, απλά θα πάω να ρωτήσω. Εκτός εαν την πάρουμε στο όνομα του πατέρα μου και απλά βάλουμε και την ασφάλεια μέσα εμένα!Οχι. Γι' αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια διαφορα.............................Δεν ξέρω θεωρώ ότι μια αποκλειστική αντιπροσωπεία είναι πιο "επίσημη"! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον Sledgehammer Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα ζευγάρι καθρέπτες από το stelpet και στους τρόπους πληρωμής βγάζει μόνο κατάθεση σε λογαριασμό τι παίζει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Ξερει κανενας κανα μγαζι με επινικελωσεις που να εχει καλες τιμες και καλη δουλεια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) - Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 από τον Vasilis_n 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 μου περασε μια ιδεα απο το μυαλο μηπως επαιρνα κανενα μηχανακι να μπαινω λιγο χωμα. χωρις να εχω ξαναμπει ποτε.τι να κοιταξω? κατι μικρο ε μην πειτε τιποτα τρελα πραματαδεν με ενδιαφερει να εχει πινακιδες κλπ γιατι αν το παρω μονο για εκει θα το εχω δεν θα το κυκλοφορω και λογικα θα το πηγαινω με οχημα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Πως μπορω να καταλαβω αν εχω θεμα με μπιελα σε παπι 125 ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 μου περασε μια ιδεα απο το μυαλο μηπως επαιρνα κανενα μηχανακι να μπαινω λιγο χωμα. χωρις να εχω ξαναμπει ποτε.τι να κοιταξω? κατι μικρο ε μην πειτε τιποτα τρελα πραματαδεν με ενδιαφερει να εχει πινακιδες κλπ γιατι αν το παρω μονο για εκει θα το εχω δεν θα το κυκλοφορω και λογικα θα το πηγαινω με οχημα.ουυυχουυυυ... Τι να πρωτοκοιταξεις θες να πεις :P 125-200 2t λεω αλλα ανοιξε θεμα! Σηκωνει πολυ συζητηση... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 ουυυχουυυυ... Τι να πρωτοκοιταξεις θες να πεις :P 125-200 2t λεω αλλα ανοιξε θεμα! Σηκωνει πολυ συζητηση... τι θεμα να ανοιξω δεν εχω ιδεα απο αυτη την κατηγορια μηχανων....γι αυτο ειπα να μου λεγατε 2-3 μοντελα να κοιτουσα κατι οικονομικο θα ελεγα. τιποτα σε klx? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 τι θεμα να ανοιξω δεν εχω ιδεα απο αυτη την κατηγορια μηχανων....γι αυτο ειπα να μου λεγατε 2-3 μοντελα να κοιτουσα κατι οικονομικο θα ελεγα. τιποτα σε klx?Γι αυτο ακριβως, για να σε διαφωτισουμε... οχι klx, 150 κιλα μηχανακι για χωμα δεν παιρνεις, ειδικα αφου δεν θα παταει ασφαλτο! Οι επιλογες αλλαζουν με το βαρος το υψος, τι ενοεις οταν λες χωμα, το budget... Το thread αυτο μπορει να σε βοηθησει αλλα ο καθε αναβατης ειναι διαφορετικος...http://www.mybike.gr/forums/topic/78798-μηχανη-για-χώμα/#comment-1990854 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 διαβασα για αρκετα μοντελα στο θεμα που ποσταρες και επισης διαβασα πολλα για το xr400.εγω ειμαι 1,80 73 κιλα και δεν με ενδιαφερει να εχω τρελες επιδοσεις. οπως ειπα δεν εχω επαφη με χωμα, απλα θελω να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα να χαλαρωνω.σε χωματοδρομους, παραλιες για αρχη και αν δω οτι το εχω να παω σε κανα βουνο.ερωτησηπροφανως δεν πας πολυ γρηγορα με αυτα τα μηχανακια, τι παιζει με πτωσεις ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Αλλαξα μπαταρια αλλα δεν φορτιζει.. Ανορθωτης? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Ή καμιά καμμένη ασφάλεια..! Παθών στο Moto Guzzi Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) διαβασα για αρκετα μοντελα στο θεμα που ποσταρες και επισης διαβασα πολλα για το xr400.εγω ειμαι 1,80 73 κιλα και δεν με ενδιαφερει να εχω τρελες επιδοσεις. οπως ειπα δεν εχω επαφη με χωμα, απλα θελω να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα να χαλαρωνω.σε χωματοδρομους, παραλιες για αρχη και αν δω οτι το εχω να παω σε κανα βουνο.ερωτησηπροφανως δεν πας πολυ γρηγορα με αυτα τα μηχανακια, τι παιζει με πτωσεις ? Το xr400 καλο χρυσο, αλλα βαρυ, και αμα ειδικα κολλησεις πουθενα με τη μανιβελα θα βογκηξεις! Δεν θα στο προτεινα! Κανεις οταν ξεκινησε δεν ειχε επαφη με χωμα....Δεν πας γρηγορα στην αρχη, μολις συνηθισεις λιγο το μηχανακι, συνηθησεις το τεραιν, και τα αντανακλαστικα σου προσαρμοστουν στο περιβαλλον αυτο μια χαρα ταπα θα πας... Τις πτωσεις δεν τις γλιτωνεις. Ειδικα οσο εισαι αρχαριος. Γι αυτο μην κανεις τιποτα χωρις εξοπλισμο. Συμφωνα με το θεμα που διαβασες θα κινηθεις σε 2t η 4t? Και με τι budget? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 αυτο τι ειναι? http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6576477/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 αυτο τι ειναι? http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6576477/ Τι ενοεις τι ειναι? μηχανακι...δυομισαρ 2t, αρκετα παλιας τεχνολογιας... Σε αυτο το budget θα κινηθεις? στο χιλιαρικο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 ξερω και εγω μεχρι 1500 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) ξερω και εγω μεχρι 1500Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και μην πεις, "αα μεχρι εκει θα δωσω, ενα μηχανακι για χωμα ειναι για μια φορα την εβδομαδα"... Πολλοι την πατησαν και δεν ευχαριστιοντουσαν τη βολτα τους μετα και το μηχανακι ολο κατι ηθελε...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6678110/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6816874/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6599603/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6874337/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6852154/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6612680/Αυτα σου προτεινω στα λεφτα αυτα... Εκτος αμα βρεις καποιο exc 200... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ποια SM που αγοράζονται μεταχειρισμένα σε λογική τιμή, έχουν "πολιτικά" διαστήματα σέρβις και οδηγούνται με Α2 υπάρχουν, εκτός από Yamaha XTx (τυπικά όχι, ξέρω...), Husky SM 610, Honda FMX, Suzuki DRZ - CCM 404? Από ΚΤΜ? Husaberg? Kawasaki KLR λένε τίποτα ή είναι αρχαία? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Ρε μάγκες, εξηγήστε μου λίγο τα chicken strips. Τι καταλαβαίνετε από αυτό: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες