Jump to content
Parhs

Κλοπή μότο και αποζημίωση απο κλέφτη

Recommended Posts

Επειδή αυτός που μου είχε κλέψει το παπί τον Ιούνιο τον πιάσαν και είχε κανει και αλλα είναι φυλακή για κακουργημα.

Με πήρε ο δικηγόρος του και λέει πως του είπε πόσα λεφτά θες για να με βγάλεις. Και λέει πως με τόσα που εχει κανει δε τη γλυτώνει τη φυλακή και ότι καλύτερα είναι να δώσει αυτά τα λεφτά όχι σε δικηγόρους αλλά για αποζημίωση σε όσους έχει κλέψει. Μάλλον θα το κάνει για μεταμέλεια οτι και καλά αποζημίωσε για τη βλάβη. Σε θεωριτικό επιπεδο φαίνεται καλό βέβαια μάλλον ποιο πολυ θα θέλει να μειώσει τη ποινή φυλακισης παρά θα εχει αλλάξει.

Τι προτείνετε να κάνω να δεχτώ η όχι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν στο προτείνει ο δικηγόρος του και είναι νόμιμο γιατί το σκέφτεσαι?

Να δεχτείς. Το παπί σου το βρήκες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες φιλε? Ρε σβηστε τα τρολλακια ενα-ενα εδω μεσα!! σιγα μην σε πηρε και ο Ταξιαρχος Θεοχαρης να σου πει ``μιλησε το σκουλικι``!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν στο προτείνει ο δικηγόρος του και είναι νόμιμο γιατί το σκέφτεσαι?

Να δεχτείς. Το παπί σου το βρήκες?

Ναι βρηκα τα κομμάτια. Εχω κάνει ποστ εδώ. http://www.mybike.gr...ost__p__1811317

Τροποποιήθηκε από τον Parhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες φιλε? Ρε σβηστε τα τρολλακια ενα-ενα εδω μεσα!! σιγα μην σε πηρε και ο Ταξιαρχος Θεοχαρης να σου πει ``μιλησε το σκουλικι``!!!!

δεν ειναι τρολακι ο Παρης. Γιωργη :)

Παρη, εμενα μου φαινεται σαν φαρσα. Και στην τεελικη τι σημαινει αυτο? οτι θα ξεπληρωσει ολα τα θυματα και θα ξαναβγει? Αρα θα συνεχισει τα ιδια.

Αν και μιλαω εκ του ασφαλους,, αν ισχυουν αυτα που λες, εγω μαλλον δεν θα το δεχομουν. ΕΙδικα αν ειχε περασει ο καιρος και ειχα ηδη παρει νεο οχημα...

Δεν ξερω αν με πιανεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα πλάκα έχει το απόβρασμα!

Κάτι τέτοιοι εκεί πάνω πατάνε και μετά σεργιανίζουν τις γειτονιές για να ξανακλέψουν. Όχι πως δεν θα το ξανακάνουν, αλλά τουλάχιστον από σένα ας μην γλιτώσουν...

Έχει και το θράσσος το κατακάθι να διαπραγματεύεται...

Και με τι θα σε αποζημειώσει? Με τις μπάζες που έκανε και που δεν βρέθηκαν?

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και λίγο ηθικό το ζήτημα αλλά αν δεν σε πειράζει απο αυτήν την άποψη και χρειάζεσαι τα χρήματα τότε κάντο....άμα δεν είναι μούφα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι χρειάζομαστε τα χρηματα(σχεδον). Προς το παρον μάλλον παίρνει όλους και ρωτάει αν θα θέλαν κατι τέτοιο (για να δει αν αξίζει το κόπο να το κάνει προφανως). Ειναι και ηθικό το θέμα και θα το σκεφτω.

Οταν εχω νεοτερα θα ενημερώσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οπως ειχα γραψει πριν

Πες του να παρει εφαρμοστο βρακακι για να μην του φευγουν που θα του κανουν την κ*****δα σαν γκροβερακι στην ψειρου.

Αποψη μου απο την στιγμη που το βρηκες σε τευχη να μην παρεις ευρω και να τον αφησεις να σαπισει μεσα. Δεν θα σου βιαζει την ψυχη το καθε σκουπιδι.

Τροποποιήθηκε από τον themata
ασεμνη λεξη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο πολυ σας πειραξε το ποστ μου και το διαγραψατε;

μιλάς ανάρμοστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε παρακαλω τωρα..

Μιλαμε για εναν απατεωνα. Κομψος ηταν ο χαρακτηρισμος. Εδω περα υπαρχει θεμα με το κοριτσι της ημερας με τα στηθια εξω και σε πειραξε η λεξη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν διαφωνω για το νοημα του ποστ σου, αλίμονο, απλά για τις λέξεις που είναι "βαριες" για ελευθερο προς διάβασμα φορουμ

ότι αλλο θες σε ΠΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σαπισει στη φυλακη επειδη κλεβει μηχανακια;Σιγα μην αποκεφαλιστει κιολας...

Αν το ποσο που σου δινουν σε ικανοποιει,παρτο.Ο κλεφτης παλι κλεφτης θα ειναι οταν βγει.Εσυ ωστοσο παιρνοντας τα χρηματα θα μοιωσεις την απωλεια σου.Η ηθικη βλαβη δεν αποκαθισταται ποτε.Παρε λοιπον τα λεφτα παρε αλλο παπι και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν διαφωνω για το νοημα του ποστ σου, αλίμονο, απλά για τις λέξεις που είναι "βαριες" για ελευθερο προς διάβασμα φορουμ

ότι αλλο θες σε ΠΜ

Σαφες και κατανοητο.

Οποτε σου χρωσταω μια συγνωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα λεφτά μια χαρά αποκαθιστούν την ηθική βλάβη κλοπής!

Δεν μιλάμε να σκότωσε άτομο... την περιουσία σου πείραξε, και τώρα θα πειράξεις εσύ την δικιά του.

Πάρε τα λεφτά συν κάτι έξτρα και προχώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το ποσο που σου δινουν σε ικανοποιει,παρτο.Ο κλεφτης παλι κλεφτης θα ειναι οταν βγει.Εσυ ωστοσο παιρνοντας τα χρηματα θα μοιωσεις την απωλεια σου.Η ηθικη βλαβη δεν αποκαθισταται ποτε.Παρε λοιπον τα λεφτα παρε αλλο παπι και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα....

Απλα πραγματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλα με τον δικηγορο ΣΟΥ!!!Σαν να δειχνει λιγο "περιεργη" η προταση που σου εγινε.Και ειδικα αν δεν ειναι προφυλακιστεος μονο για την κλοπη του δικου σου παπιου...μίλα με τον δικηγορο σου και ασε τα φορουμ για τετοια σοβαρα ζητηματα.Εδω μονο κουβεντουλα κανουμε και αντε να περιμενουμε και την εκβαση της υποθεσης...ειναι ΣΟΒΑΡΟ και δεν παιζει να δοθει λυση εδω και δημοσια

Αν παραυτα επιμενεις...εσυ ξερεις. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε το νου σου μην μπλέξεις σε καμιά απάτη.

Μην σου λένε δώσε τόσα για χαρτόσημα κλπ.

Δεν έχω ξανα ακούσει παρόμοια ιστορία.

Και στην τελική, αφού έχει λεφτά να πληρώσει όσους έκλεψε, γιατί έκλεβε ;

Δεν μου στέκει το θέμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επίσης πώς βρήκε ο δικηγόρος του τύπου τα στοιχεία όσων έχει κλέψει το τζιμάνι? και αμα αύριο μεθαύριο βγεί αυτός πώς ξέρουμε ότι δεν θα κινηθεί σε αντίποινα? δίνουν τέτοια στοιχεία απο την δικογραφία στον κατηγορούμενο? πέρα απο ονοματεπώνυμο δηλαδή δίνουν και τηλέφωνο διευθύνσεις και τέτοια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτο άνοιξα το θεμα. Φυσικα και θα ρωτησω δικηγόρο.Απλά ήθελα να δω και τις απόψεις σας γενικά.

Λογικά οι δικηγόροι παίρνουν τη δικογραφία τώρα αν δίνουν τα στοιχεία άγνωστο. Βεβαια αφου μου πηραν και την αδεια κυκλοφορίας τα έχουν ολα και διευθυνση αφου ξερει απο που το έκλεψε :P

Οταν τους μαζεψαν τους αναφέρει εδω http://www.makeleio.gr/?p=146537 για τη δευτερη περιπτωση νομιζω.

Οσο αφορά τα χαρτόσημα κτλ τι απάτη μπορει να γίνει;

Επίσης δεν έχω πάρει αλλο γιατι δεν έχω λεφτά περισευούμενα. Αν πάνε καλα οι δουλιες μπορει να καταφέρω να μαζεψω τιποτα μεχρι τελος του χρονου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλα με τον δικηγορο ΣΟΥ!!!Σαν να δειχνει λιγο "περιεργη" η προταση που σου εγινε.Και ειδικα αν δεν ειναι προφυλακιστεος μονο για την κλοπη του δικου σου παπιου...μίλα με τον δικηγορο σου και ασε τα φορουμ για τετοια σοβαρα ζητηματα.Εδω μονο κουβεντουλα κανουμε και αντε να περιμενουμε και την εκβαση της υποθεσης...ειναι ΣΟΒΑΡΟ και δεν παιζει να δοθει λυση εδω και δημοσια

Αν παραυτα επιμενεις...εσυ ξερεις. :)

συμφωνώ και επαυξάνω.

πρόσεξε μη μπλέξεις πουθενά φίλε μου, βάλε δικηγόρο να μιλήσει με το δικηγόρο του. Μην ανακατευτείς εσύ σε κάτι τέτοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, όσοι λετε οτι "ετσι θα τη γλιτωσει ο κλεφτης, ο αλητης, να σαπισει" και αλλα τετοια άκυρα κατά τη γνώμη μου, έχετε επίγνωση έστω κατ' ελάχιστο πόσο καιρό περνάει ένας απλός κλέφτης (χωρις να έχει σκοτώσει εννοώ) στη φυλακή;

Γιατί εσεις νομιζετε πως θα αφήσει τα κόκκαλα του στη ψυρού...... Το πολύ 2-5 χρόνια και μετά πάλι έξω. Οπότε γιατί να μην τσεπώσει τα χρήματα ο φίλος μας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε θεωρητικό επίπεδο σε μια ιδανική κοινωνία θα έπρεπε να αποκατασταθεί το υλικό αγαθό που έχασε ο ιδιοκτήτης, ενδεχομένως να αποζημιωθεί και για την όποια οικονομική απώλεια λόγω της έλλειψης αυτής και ταυτόχρονα να διαπιστωθούν οι λόγοι που ο δράστης κλέβει π.χ δεν έχει να φάει? το κάνει απο τεμπελιά γιατι δεν θέλει να δουλέψει, δεν έχει βγάλει καν το σχολείο παίρνει πρέζα και κάνει παρέα με συμμορίες? και απο εκεί και πέρα να γίνει προσπάθεια να εξαλείφουν τα αίτια όσο γίνεται. πχ να πάει σχολείο με το ζόρι και αν δεν περνάει τις τάξεις τότε να κινδυνεύει να κάνει και την ποινή του στην φυλακή. αντί να μένει κλειδωμένος σε μια φυλακή να έχει φαγητό και στέγη όπως θα είχε στην φυλακή, να πηγαίνει π.χ με το ζόρι σχολείο και να εργάζεται για τον Δήμο χωρίς χρήματα. έτσι δεν θα πεινάει για να έχει δικαιολογία να κλέψει, θα πρέπει π.χ να επιστρέφει το βράδυ στον χώρο ύπνου και ταυτόχρονα θα μαθαίνει μια πραγματική δουλειά.

πέρα απο τον ύπνο-φαί παίζει όλο αυτό να κοστίζει πολύ λιγότερο απο ότι να μένει κλεισμένος σε μια φυλακή και να τον ταίζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε θεωρητικό επίπεδο σε μια ιδανική κοινωνία θα έπρεπε να αποκατασταθεί το υλικό αγαθό που έχασε ο ιδιοκτήτης, ενδεχομένως να αποζημιωθεί και για την όποια οικονομική απώλεια λόγω της έλλειψης αυτής και ταυτόχρονα να διαπιστωθούν οι λόγοι που ο δράστης κλέβει π.χ δεν έχει να φάει? το κάνει απο τεμπελιά γιατι δεν θέλει να δουλέψει, δεν έχει βγάλει καν το σχολείο παίρνει πρέζα και κάνει παρέα με συμμορίες? και απο εκεί και πέρα να γίνει προσπάθεια να εξαλείφουν τα αίτια όσο γίνεται. πχ να πάει σχολείο με το ζόρι και αν δεν περνάει τις τάξεις τότε να κινδυνεύει να κάνει και την ποινή του στην φυλακή. αντί να μένει κλειδωμένος σε μια φυλακή να έχει φαγητό και στέγη όπως θα είχε στην φυλακή, να πηγαίνει π.χ με το ζόρι σχολείο και να εργάζεται για τον Δήμο χωρίς χρήματα. έτσι δεν θα πεινάει για να έχει δικαιολογία να κλέψει, θα πρέπει π.χ να επιστρέφει το βράδυ στον χώρο ύπνου και ταυτόχρονα θα μαθαίνει μια πραγματική δουλειά.

πέρα απο τον ύπνο-φαί παίζει όλο αυτό να κοστίζει πολύ λιγότερο απο ότι να μένει κλεισμένος σε μια φυλακή και να τον ταίζουν.

Ακριβως οπως το πες..σε μια ΙΔΑΝΙΚΗ κοινωνια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα