Jump to content
flaskas

Kawasaki Ninja H2 (Supercharged)

Recommended Posts

Δες τι ποιότητα δρόμου έχουν μέσα στο χωριό ρε πούστη μου...γαμώ την πτάνα μου δες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες τι ποιότητα δρόμου έχουν μέσα στο χωριό ρε πούστη μου...γαμώ την πτάνα μου δες!

δεν σου θυμίζει τους δικούς μας? ε? για πες? δεν σου θυμίζει? :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντερ ειναι αυτα ,οχι πραγματικα.καμια 30αρια κατω παιζει να ειναι πραγματικα.οχι οτι δεν ειναι αρκετα τα 340 βεβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντερ ειναι αυτα ,οχι πραγματικα.καμια 30αρια κατω παιζει να ειναι πραγματικα.οχι οτι δεν ειναι αρκετα τα 340 βεβαια.

κάνεις λάθος.Στο τέλος ,είχε laser pointer αν δείς,και στο σημείο πέρασε και γραμμή με αισθητήρες που μετρούσε. :)

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί ή όντως να είναι κοντερίσιοι κτλ.

206mph= 331.5249kph

στο προηγούμενο βίντεο ενώ στο κοντέρ έλεγε 226, οπότε μιλάμε για 20 μίλια κάτω.

άρα εδώ είδαμε 233 μίλια άρα -20 μίλια πραγματικά = 213 μίλια άρα 213mph= 342.7903kph

Όπως και να έχει είτε είχε αισθητήρες είτε όχι είναι δυλητήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν ηταν 236 πραγματικα τοτε στο κοντερ θα εδειχνε καμια 260αρα.

Για αυτο λεω οτι αποκλειεται να ειναι του λειζερ τα 236.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν ηταν 236 πραγματικα τοτε στο κοντερ θα εδειχνε καμια 260αρα.

Για αυτο λεω οτι αποκλειεται να ειναι του λειζερ τα 236.

δεν υπάρχει περίτπωση να είναι πραγματική δηλαδή;

Εδώ υπάρχουν πόσα speed corrector κτλ κτλ. δηλαδή το H2R δεν μπορεί να μην έχει ούτε 0,2%απόκκλιση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο μικρη αποκλιση ουτε καν.

ισα ισα κατα ενα τροπο βαζουν και επιτηδες αποκλιση.

236 πραγματικα να δειξει το λειζερ και τα ιδια και το κοντερ δε παιζει.

speedohealer δε νομιζω καν να εχει βγει για το συγκεκριμενο.

αν ηταν κιολας θα το ελεγαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισα ισα κατα ενα τροπο βαζουν και επιτηδες αποκλιση.

Βάζουν επίτηδες απόκλιση. Για το δικό μου, που έχω μετρήσει με GPS, ενώ οδομετρητής σε 10 χλμ ευθείες έχανε λιγότερο από 100μ (<1% σφάλμα), το κοντέρ στα 95 χλμ/ω δείχνει 100 χλμ/ω (5% σφάλμα). Εντωμεταξύ το σφάλμα του οδομετρητή ενδέχεται να είναι πολύ μικρότερο δεδομένου ότι έχει υπομονάδα μόνο για εκατοντάδες.

Δεδομένου ότι παίρνουν δεδομένα από τον ίδιο αισθητήρα η απόκλιση δε μπορεί πάρα να εισάγεται εσκεμμένα

Τροποποιήθηκε από τον gansan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπό φουλ γκάζι πάντα υπάρχει σπινάρισμα λίγα % αναλόγως ταχύτητας, πρόσφυσης και ισχύος της μοτό οπότε θα κλέψει ακόμα και όταν δεν θέλει.

Ακόμα, σύμφωνα με ότι έχει πάρει το μάτι μου σαν αναφορά στη νομοθεσία της ΕΕ το κοντέρ στα οχήματα:

α. απαγορεύται να γράψει λιγότερα από τα πραγματικά

οπότε πρέπει να καλύπτεται τυχόν παχύτερη παρτίδα παραφουσκωμένου λάστιχου με αναβάτη 45 κιλά (μεγαλύτερη διάμετρος από κανονικές συνθήκες)

β. (μεταφράζοντας wikipedia) δεν πρέπει να γράφει πάνω από 110% συν 4χαω για τις ταχύτητες δοκιμών της έγκρισης τύπου, πχ στα 80 πραγματικά είναι νόμιμο μέχρι ένδειξη 92 χαω.

Με ένα 5% παραπάνω καλύπτει και το α. και το β. οπότε αν κάνετε μετρήσεις, τα πιο πολλά νορμάλ καινούρια οχήματα τόσο κλέβουν 5% (τουλάχιστον όσα έχω μετρήσει εγώ).

(Τώρα αν λογαριάσετε και ένα 8χαω υπέρβασης που κάπου είχα δει ως μέγιστο ανεκτό για μη κλήση στην ελληνική εθνική αυτό σημαίνει 120 όριο+8 =128 επί 110% = κάπου 140 χαω ένδειξη κοντέρ και είσαι ακόμα νόμιμος αν έχεις το τυπικό κλέψιμο 5%. Αλλά μη με εμπιστεύεστε και φάτε καμμιά κλήση γιατί θυμάμαι λάθος και με βρίζετε! Ή αν τρέμει λίγο το χέρι που κρατάει το φορητό ραντάρ και κλέψει και αυτό από τη μέριά του και την πατήσετε που είσαστε στο άνω όριο της ανοχής...)

Με όλα αυτά βέβαια, άσε το H2 μπάρμπα και πιάσε μου ένα NC !! :dance:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Να μεταφέρεις τις καλύτερες ευχές μου στον τιτανοτυχερό Τάσο, Σάκη!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα