Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Επιβάλλεται αυτή η πρόσκληση. Εάν αποφασίσουν κάποιοι από τους Ιρλανδούς φίλους να κατέβουν σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ως προορισμό, ίσως θα έπρεπε συμβολικά να δώσει όποιο μέλος μπορεί, όσα μπορεί, ώστε να πληρωθεί μέρος της διαμονής τους. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να τους δείξουμε την φιλοξενία μας. Αναμεσα στις πολλες ωραιες ιδεες επεσε μια που αρεσε παρα πολυ τοσο σε μενα οσο και την Αnnika. Να φτιαχτει ενας χαρτης της Ελλαδας με pins απο ολα τα μερη της χωρας με μελη που θα ηθελαν και ειναι σε θεση να φιλοξενησουν παιδια του Ιρλανδικου forum αν και οταν αποφασισουν να ερθουν στα μερη μας. Με αυτο το τροπο ολοι μπορουμε να εχουμε την ευκαιρια να βαλουμε ενα λιθαρακι στο να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω και ανταποδιδουμε τη φιλοξενια που τοσο απλοχερα εδωσαν σε μας. Αφηστε που απο εκει και περα αν αποφασισουν να ερθουν θα εχουμε την ευκαιρια να τους τιγκαρουμε σε λοιπα καλουδια τυπου spanakotiropita made by manoula, soutzoukakia, raki, ouzo, tsipoura κλπ κλπ. :lol: :) Τι λετε; Τον καθρέφτη τον θες; Παναγιωτη μου δεν προλαβα να σου γραψω το ποσο σε ευχαριστω για την προσφορα σου! Θα τον τσιμπουσα ευχαριστως αλλα με προλαβαν οι τρελαρες καθως ενα μελος απο τους Ιρλανδους ηδη αγορασε ενα σετ καθρεφτων και ειναι καθ οδον για τα παιδια στο πανεπιστημιο που δουλευουν στη μηχανη. :) Να σαι καλα για τη προσφορα και επιφυλλασομαι να ανταποδωσω. :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Πιστεύω πάντως και ένα βίντεο με μερικά μελή του φόρουμ, μηχανές και μερικά λόγια που μπορούμε να τα τραβήξουμε στην πανελλήνια θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για να το ανεβάσουμε στο φόρουμ τους σαν ένα ακόμα ευχαριστώ που βοήθησαν έναν από εμάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Με τους δράστες τι έγινε ? Τους έπιασαν ? Οπως εγραψε και ο Κωστας οχι δεν τους εχουν πιασει ομως ακομα και αν συμβει αυτο θα ειναι δωρον αδωρον. Αυτοι οι τυποι μπαινοβγαινουν στη στενη και μεσα εχουν ολα τα φιλαρακια τους. Αυτο που εγινε ομως ηταν οτι ΑΚΡΙΒΩΣ μετα την εκπομπη του ραδιοφωνου με πηραν τηλεφωνο και ηταν ο διοικητης της αστυνομιας του Cork ο οποιος ηθελε να ερθει να με δει για να με ρωτησει αν υπηρχε κατι αλλο που θα μπορουσαν να κανουν για εμενα. Του ειπα οτι αν θα του ηταν ευκολο θα ηθελα να τους πιασουν και να με αφησουν για κανενα δεκαλεπτο μαζι τους σε ενα σκοτεινο δωματιο ενω αυτοι θα κοιτουσαν απο την αλλη μερια... :P Κατα τα αλλα τελικα οπως αποδειχτηκε το ολο story εγινε ως εξης. Οι τυποι αυτοι ηταν εντελως ερασιτεχνες και απλα περνωντας απο τη περιοχη θεωρησαν ωραια φαση να βουτουσαν τη μηχανη για να κανουν βολτα στη πολη. Δυστυχως ομως η Αυρα ειχε αλλη γνωμη καθως αφου πλακωσε τον εναν απο τους δυο οταν τη σκαλιζανε, μετα αρνηθηκε πεισματικα να παρει μπροστα παρα τις ...φιλοτιμες προσπαθειες τους. Βλεπετε εκοψαν τα καλωδια στο τιμονι μονο που ηταν ΤΟΣΟ ηλιθιοι που δεν καταλαβαν οτι αυτα που ειχαν κοψει ηταν τα καλωδια για τα θερμαινομενα grips και ΟΧΙ τα καλωδια της μιζας! Ετσι οσο και να τα ενωναν προφανως δεν γινοταν τιποτα. Αντε το πολυ πολυ να τους ζεσταινε η μηχανη τα χερακια καθως τη σπρωχνανε στο δρομο! :P Οποτε αφου συντομα κουραστηκαν να σπρωχνουν 400+ κιλα στο δρομο και αφου ειδαν οτι δεν γινεται τιποτα εστριψαν στο πρωτο στενο που βρηκαν, την πηγαν στο ποταμι και την εριξαν μεσα μαλλον τσαντισμενοι που ειχε αρνηθει να τους κανει τη χαρη και να παρει μπροστα. Το ευχαριστο γεγονος στην ολη υποθεση ηταν οτι δεν δουλευε οταν επεσε στο ποταμι καθως και οτι οι τυποι ηταν τοσο καραγκιοζηδες. Αν η δουλεια ειχε γινει απο σπειρα η εστω καποιον επαγγελματια τοτε τα πραγματα θα ειχαν μαλλον πολυ διαφορετικη εξελιξη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Απίστευτο..... Διάβασα όλο το θέμα μονοκοπανιά. Εύχομαι ολόψυχα να καβαλήσεις σύντομα ξανά την Αύρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Πιστεύω πάντως και ένα βίντεο με μερικά μελή του φόρουμ, μηχανές και μερικά λόγια που μπορούμε να τα τραβήξουμε στην πανελλήνια θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για να το ανεβάσουμε στο φόρουμ τους σαν ένα ακόμα ευχαριστώ που βοήθησαν έναν από εμάς. Το νου σας ρεμάλια. Πλυμένοι, κουρεμένοι, χτενισμένοι, ξυρισμένοι.... :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkar 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Μια επίσημη πρόσκληση από Φόρουμ της Ελλάδας πιστεύω είναι μια πολύ καλή ιδέα και εφ όσον γίνει αποδεκτή κανονίζουμε τα υπόλοιπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις αλλά... Κάθε φορά που βλέπω γραπτό σου τρελαίνομαι και το ξεζουμίζω! Σήμερα μπορώ να πώ πως σοκαρίστικα με το τι σου συνέβει! Έλεγα ότι όπου ναναι θα το σκάσει το παραμύθι και θα πει, "μαλακίες σας λέω, πάρτε μια φωτό..."... Λυπάμαι για ότι έγινε αλλά χαίρομαι που τα πράγματα πήραν το δρόμο τους (σχεδόν... και μάλλον είναι μακρύς αυτός ο δρόμος) και που θα ξανακυλήσει η Αύρα! Μακάρι κάποτε να καταφέρω να έχω ένα δίτροχο όπως το φαντάζομαι και το θέλει η καρδιά μου και να κάνω έστω και 1 χιλιόμετρο δίπλα σου! Και αν κάποτε το καταφέρω, στο υπόσχομαι από τώρα ότι θα περάσω σίγουρα από τα αδέρφια σου στην Ιρλανδία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Όλες οι ιδέες που ακούστηκαν ήταν πολύ καλές, αλλά καλό θα ήταν -για αρχή- να επικεντρωθούμε στις πιο "ρεαλιστικές". Π.χ. Ένας χάρτης "φιλοξενείας" στην Ελλάδα ή ένα βίντεο-ευχαριστώ για αρχή θα ήταν καλό. Αυτά να δημοσιευτούν σε ένα pinned αγγλόφωνο θέμα στο φόρουμ μας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Απίστευτη ιστορία. Νίκο, εύχομαι να ξαναδουλέψει σωστά η "Αύρα" και να την κρατήσεις για πολλά πολλά χρόνια. Από όλη την ιστορία, κρατώ τον θετικό τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος από μέρους σου, κάτι που είναι (για μένα) μεγάλο προσόν για έναν μοτοσυκλετιστή και έναν άνθρωπο γενικότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ανατριχιλια,σοκ και δεος μαζι.Δεν υπαρχουν λογια!Νικολα εννοειται οτι την κρατας την κουκλα μεχρι τη Δευτερα Παρουσια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ντάξει...διαβάζεις και λες ...δεν γίνονται αυτά....έλα όμως που γίνονται...όπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω...όσο υπάρχουνε ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!! Το συμβάν με τη μηχανή πηροδότησε έναν ωκεανό αλληλεγγύης και φιλότιμου....από τους απίστευτους ιρλανδούς. Εύχομαι πραγματικά η μηχανή σου να έρθει πίσω σύντομα για καινούρια ταξίδια σε τόπους με ανθρώπους υπέροχους κι απότι κατάλαβα έπεσε σε χέρια με πολύ μεράκι και αγάπη οπότε πιστεύω πως είναι δεδομένη η επαναφορά της και σε καλύτερη κατάσταση πρίν την ατυχή απόπειρα κλοπής. Συμφωνώ κι εγώ με την άποψη, όπως πολλά παιδιά πιο πάνω ανέφεραν πως αυτό πρέπει να γίνει παρακαταθήκη ανθρωπιάς (κι ένα παραπάνω από μοτοσικλετιστική αλληλεγγύη) και να μην μείνει έτσι. Κάπως πρέπει ειλικρινά και από καρδιάς τέτοιους ανθρώπους, όλους εκείνους τους περήφανους ιρλανδούς, να βρούμε έναν τρόπο να τους πούμε ένα μεγάλο η μικρό ευχαριστώ, μια ελάχιστη ή μια πιο ουσιαστική κίνηση ευγνωμοσύνης, είτε λόγω του συμφορουμίτη, είτε λόγω αυθόρμητης αντίδρασης σε αυτή την αυθόρμητη καλοσύνη που έδειξαν σε έναν συνάνθρωπο σε δύσκολη στιγμή. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2014 από τον h.a.balafoutre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Πραγματικά Νίκο δεν έχω λόγια να πω απο αυτά που διαβάζω. Σε θεωρώ τελικά πολύ τυχερό μέσα στην ατυχία σου που σου συνέβηκαν όλα αυτά τα πράγματα. Τελικά είναι μεγάλο πράγμα να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Νικο τα λογια ειναι περιττα σε τετοιες περιπτωσεις. Αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι η φιλοξενια δεν ειναι προνομιο μόνο Ελληνικο, για να μην τολμησω να πω οτι δεν ειναι καν Ελληνικο. Και αυτο το ειδα στα ταξιαδια που εχω κανει κι εγω εξω. Ειτε σε χωρες προηγμένες ( Ιταλια,Αυστρία,Γερμανία) είτε και σε θεωρητικά "υπανανάπτυκτες" ( Βουλγαρία, Ρουμανία), οι ανθρωποι ηταν παντου μεσα στην καλοσυνη, ολοι να εξυπηρετησουν. Εννοείται οτι ειμαι μεσα σε οποια κινηση τελικα αποφασιστει σαν ελαχιστο δειγμα εκφρασης ευγνωμοσυνης. Και θα σε παρακαλουσα, αν καποιος απο τους φιλους που αναφερεις, ερθει Κρητη και το μαθεις να μ' ενημερωσεις αμεσα για να τον περιποιηθούμε αναλόγως να κλεισω με το γνωστο " οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο" να σαι παντα γερος και δυνατός Γιώργος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) up ya boya !!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2014 από τον kosths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :) Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη. Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω. Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη. 1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple. 2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας. 3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit. Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :) Αντε να δουμε λοιπον... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Μια μικρή ένσταση φίλε Νίκο με όλη την καλή διάθεση. :) Ένας που μένει μόνος του και του περισσεύουν δωμάτια, κρεβάτια, χρόνος να διαθέσει, είναι σαφώς σε "πλεονεκτικότερη" θέση από έναν παντρεμένο, με παιδιά, χωρίς extra δωμάτιο, χωρίς καθόλου χρόνο και με ανθρώπους γύρω του που πρέπει να συνεννοείται πριν κάνει κάτι τέτοιο. Σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ευγνώμων απ' τους άλλους? Ή μήπως δεν έχει διάθεση να το δείξει και να φανεί χρήσιμος? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 κώστα μπορείς να βάλεις στο description ότι είσαι available για ξενάγηση π.χ ή για πληροφορίες ή για έναν καφέ. όπως ακριβώς συμβαίνει και στο couchsurfing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εχει δικιο ο Κωστας. Γι' αυτο και ειχα προτεινει οτι εαν αποφασισουν πανε καπου ταξιδι, τους καλυπτουμε μερος των εξοδων διαμονης. Ετσι ολοι συμβαλλουμε και δειχνουμε την φιλοξενια μας, εστω και αν δεν μπορουμε να τους φιλοξενησουμε κυριολεκτικα. Προσωπικα, εχω διαθεσιμο χωρο εκτος σπιτιου και μπορω να συμβαλλω στην ιδεα του Νικου. Αλλα ο Κωστας μιλαει σωστα. Πρεπει να υπαρξει μεγαλυτερη συμμετοχη και στον χαρτη αυτο δεν θα αποτυπωθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Καλά τα λέει ο Κωστής. Κρατάω μια πισινή γιατί ίσως μπορέσω να κανονίσω κάτι καλό με ξενοδοχείο στην Αθήνα αλλά δεν είναι δικό μου συνεπώς δεν εξαρτάται από εμένα. Δεν αλλάζει όμως κάτι. Καλύτερα να βρεθεί κάτι στο οποίο θα μπορέσουμε όλοι να συνεισφέρουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Με την ευκαιρία της τόσο εγκάρδιας αλληλεγγύης που βλέπω απο τα μέλη μας θα ήθελα να τονίσω ότι η αληλεγγύη για μένα δεν είναι ευκαιριακή αλλά τρόπος ζωής. Στα μάτια μου φαντάζει κάπως το να είμαστε τόσο ένθερμοι να βοηθήσουμε κάποιον απο άλλη χώρα και να μήν βοηθιόμαστε μεταξύ μας. να σας θυμήσω ένα τόπικ πρίν απο 1μιση περίπου χρόνο που είχε τελικά μηδενική ανταπόκριση. Couchsurfing myBike edition! εδώ είχα προτείνει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο για αναμεταξύ μας. ίσως πλέον να έχει ωριμάσει καλύτερα το πράγμα ποιος ξέρει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Κοινως, οπου αποφασισουν να πανε εντος Ελλαδας, θα ενημερωθουμε και θα κανουμε απο κοινου τις καταλληλες προετοιμασιες διαμονης τους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι υπάρχουν πιο ενδεδειγμένοι τρόποι από το να βάζεις κόσμο στο σπίτι σου (και μάλιστα μέσω νετ κτλ). Προσωπικά ούτε για πλάκα και δεν έχω και παιδιά. Δεν το κατηγορώ αλλά μην παραξενευτούμε αν δεν τραβήξει ε; Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βοηθήσουμε συταξιδευτές από τα ξένα (στην προκείμενη τους φίλους Ιρλανδούς). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Eγινε ηδη απο μενα φιλε Νικολη, με φωτο(απο την παραλια του Λογγου) και 2 λογια. Αντε να δουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Παιδια μην τρελαινεστε. Ειναι οπως ακριβως τα λεει ο Πετρος. Κωστη, δεν υποχρεωνει κανενας βρε να εισαι "απικο" για φιλοξενια ρε συ. Το κομματι της περιγραφης ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Μπορεις να βαλεις οτι εισαι διαθεσιμος για μια βολτα, μια συμβουλη σε περιπτωση βλαβης, κατι τελοσπαντων που θα μπορουσε να φανει χρησιμο σε εναν ξενο μηχανοβιο. Σκεψου πχ ποσο χρησιμο θα ειχε φανει σε μενα αν καποιος ειχε βρεθει να μου πει να ΜΗΝ αφησω τη μηχανη σε παρκινγκ μεσα στην πολη του Κορκ και αντιθετως να παω να βρω ενα δωματιο σε καποια κοντινη επαρχια! Οποτε μην σκατε. Γραφτε ο καθενας ΟΤΙ θελετε, βαλτε ενα σημαιακι να δηλωσετε τη παρουσια σας και αχρειαστο να ειναι. (Εξαλλου για να ειμαστε και πραγματιστες, οι πιθανοτητες να ερθουν καποιοι απο αυτα τα παιδια στα μερη μας με μοτο ειναι απο μικρες εως χλωμες -κριση γαρ...) Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι υπάρχουν πιο ενδεδειγμένοι τρόποι από το να βάζεις κόσμο στο σπίτι σου (και μάλιστα μέσω νετ κτλ). Προσωπικά ούτε για πλάκα και δεν έχω και παιδιά. Δεν το κατηγορώ αλλά μην παραξενευτούμε αν δεν τραβήξει ε; Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βοηθήσουμε συταξιδευτές από τα ξένα (στην προκείμενη τους φίλους Ιρλανδούς). [Σχετικο/ασχετο] Καλε μου φιλε Λυκε, μπορει να μην με πιστεψεις αλλα το Couchsurfing ειναι ειλικρινα οτι ωραιοτερο μπορει να τυχει σε εναν ανθρωπο, τοσο απο τη μερια του οικοδεσποτη οσο και απο τη μερια του φιλοξενουμενου... Οι πιο ομορφες φιλιες και οι καλυτερες προθεσεις βρισκονται ακριβως εκει μεσα. Αν το ψαξεις λιγο θα καταλαβεις το γιατι... [/Σχετικο/ασχετο] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :) Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη. Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω. Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη. 1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple. 2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας. 3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit. Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :) Αντε να δουμε λοιπον... done Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες