ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εγώ θα πω ένα πράγμα δημοσίως και από κεί και πέρα ας με βρίσει όσο θέλει ο αδερφός μου που είναι ταπεινότατος και το ξέρουν όλοι όσοι είναι κοντά του : Όταν ήμουν παντελώς ανίκανος να κινηθώ, ξαπλωμένος συνέχεια, περπατώντας μόνο με τη βοήθεια του Π, ο αδερφός μου ερχότανε στο σπίτι, μου κράταγε παρέα, δεν παρεξηγιότανε όταν από τους πολλούς πόνους είτε κοιμόμουν είτε λιποθύμαγα είτε δεν ξέρω τι έκανα.....εκεί δίπλα μου συνέχεια.... Να μου φέρει βιβλία να διαβάζω μέσα στο υποβρύχιο (υπερβαρικό θάλαμο) πούκανα τις θεραπείες, να μου κάνει πλάκα να ξεχνώ τον πόνο μου, να μου αφηγείται ζωντανά τις ιστορίες από τα ταξίδια του....... Ανάμεσα στα άλλα όταν πήγαινα λίγο καλύτερα και άρχισε η στενοχώρια για το πως θα φτιαχτεί το πληγωμένο μοτοσακό μου, είπε : <<Αδερφέ μου μη στενοχωριέσαι, θα σου δώσω εγώ να κινείσαι το δικό μου και αν θέλεις σιγά σιγά θα το φτιάξω εγώ .....>>. Δεν το ξεχνώ ποτέ και έχω να πω ότι στους αδερφούς πούναι τέτοιοι άνθρωποι, τέτοια εξέλιξη αξίζει κατ' ελάχιστον. Ξέρω ότι τώρα θα κοκκινίζεις αδερφέ μου, ξέρω ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά όλοι πρέπει να ξέρουν για ποιόν μιλάμε γιατί εσύ δεν πρόκειται ποτέ να περιαυτολογήσεις ως σώφρων άνθρωπος που είσαι. Γιαυτό θα τα πω εγώ γιατί τα αξίζεις. Στον καλό και ταπεινό άνθρωπο ο Θεός, η τύχη,η μοίρα όπως θέλετε πείτε το θα φέρει καλά πράγματα όσο ανάποδα και αν φαίνονται στην αρχή..... Είμαι δίπλα σου και εγώ για ότι τυχόν χρειαστείς, πές το και έγινε για όσο ζω.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ωραιο σεναριο για ταινια παντως(σοβαρα μιλαω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Πολύ μεγάλες καρδιές οι τύποι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ωραιο σεναριο για ταινια παντως(σοβαρα μιλαω) Αρκεί να μην αναλάβει το σενάριο κανάς Παπακαλιάτης, γιατί θα ρίξει μέσα μάνες κι αδερφές σε τριολέ σχέσεις και θα χαθεί η μπάλα. :P 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σάββα δεν είναι τυχαίο που πολλά και αξιόλογα άτομα μέσα στο φόρουμ θεωρούν τον Νικόλα ΑΔΕΡΦΟ. και είναι μεγάλη κουβέντα να την λές αυτή. και Φυσικά μεγάλη τιμή για τον ίδιο. Αυτή η παλιόφατσα καταφέρνει να μας συγκινεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! Αφού ο Νικόλας είναι αδερφός, αυτοί οι άνθρωποι που βοήθησαν σε εκείνα τα μέρη θα πρέπει να ξέρουν ότι αν ο δρόμος τους τους βγάλει κατα εδώ θα το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός μας. Αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές ετοιμάζοντας έναν χάρτη με pins όπου θα ξέρουν ότι π.χ θεσσαλονίκη όποιος το βάλει προορισμό έχει έναν ή και περισσότερους ανθρώπους να τον υποδεχτούν. Ο Νικόλας είναι καπετάνιος παλιάς κοπής, δεν εγκαταλείπει το πλοίο αλλά είμαι σίγουρος πως πάνω απο όλα δεν εγκαταλείπει την ίδια την ζωή. το πιστεύω πολύ αυτό. Θέλω να πώ ότι όλη αυτή η περιπέτεια δεν έχει να κάνει με μερικά κιλά μέταλλο και πλαστικό. ότι το υλικό αγαθό ώς υλικό αγαθό δεν είναι αυτοσκοπός και ότι σίγουρα δεν μένει μόνο σε αυτό. Και αυτό είναι που με κάνει φούλ αισιόδοξο. μέσα απο όλη την περιπέτεια βγαίνουν βαθύτερα νοήματα και ο Νίκος είναι απο τα άτομα που μπορούν και τα πιάνουν. Καλύτερα λαβωμένος και γεμάτος εμπειρίες παρά μέσα στην γυάλα και αγρατζούνιστος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι! Εννοείται πως είμαι μέσα για ότι αποφασιστεί. τέτοιοι άνθρωποι, η εξύψωση του μοτοσυκλετισμού πρέπει να ακούγονται. Πολύ θα ήθελα εκδρομή εκεί, πάντως. ΠΟΛΥ! Να πάμε να εγκαινιάσουμε μνημείο φιλίας. Κι αυτή καλή ιδέα. Τι λέτε για Πάσχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία λύπη και θυμός για την κλοπή, τη ζημιά και την απώλεια των διακοπών σας. Από την άλλη χαρά και ανακούφιση ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω. Να ευχηθώ την επιτυχή επάνοδο της κούκλας σου και να γίνει όπως ήταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 O Nίκος έχει βγει πολύ πιο "πλούσιος" απ' ότι περίμενε από αυτή την περιπέτεια. Τέτοια "δώρα" γράφουν ιστορία και αποτελούν έμπνευση για πολλούς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 απλα εχω μείνει με το στομα ανοιχτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 O Nίκος έχει βγει πολύ πιο "πλούσιος" απ' ότι περίμενε από αυτή την περιπέτεια. Τέτοια "δώρα" γράφουν ιστορία και αποτελούν έμπνευση για πολλούς. Εννοείται. Αφού μπόρεσε και γύρισε τέτοια ιστορία, δεν τον φοβάμαι, τα μπορεί όλα. Νικόλα, άντε και στο CNN με συνέντευξη απ' τον Larry σου εύχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Με σένα έχουμε πρόβλημα ρε φίλε. Εσύ δε μιλάς καν την Ελληνικήν, αλλά........ την Εκκλησιαστικήν διάλεκτον. Την ευλογία μου τέκνον μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Εννοείται. Αφού μπόρεσε και γύρισε τέτοια ιστορία, δεν τον φοβάμαι, τα μπορεί όλα. Νικόλα, άντε και στο CNN με συνέντευξη απ' τον Larry σου εύχομαι. Σύνταξη πήρε ο Larry, αλλά χάριν της περίστασης είμαι σίγουρος πως θα επέστρεφε για ένα live... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ρε Νικο επεστρεψα απο το ταξιδι μου σημερα στις 5.30 το πρωι,και ημουν εντελως κομματια...Δυσκολα φετος..Τεσπα,εκανα ενα μπανιο,και μια που μπηκα να ριξω μια γρηγορη ματια,και μια που διαβαζω ''τα νεα σου'',και στο καπακι εφτιαξα καφε και διαβασα οτι εχει γραφτει,και ολα τα υπολοιπα λινκ!Οκ, τι να πω... Επειδη σε ξερω,ξερω οτι οσο και να σε χαλασε ολη αυτη η απιστευτη ιστορια,στο τελος θα κρατησεις τα θετικα και θα βγεις πιο δυνατος...Ειμαι σιγουρος για αυτο...Τα υπολοιπα τα εχουν πει τα παιδια παραπανω...Εγω θα πω απλα,παλι καλα..Θα μπορουσαν να ειχαν παει ολα πολυ χειροτερα..Μολις ξεκουραστω λιγακι θα σε παρω και τηλεφωνακι να τα πουμε και απο κοντα... Keep riding αδερφε.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Διαβάζω εδώ όλο το θρεντ που άνοιξε ο Νίκος στην Ιρλανδία. Πραγματικά συγκλονιστική η ανταπόκριση των ντόπιων, από την πρώτη σελίδα κιόλας. http://www.biker.ie/forum/showthread.php?t=214100&page=1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Θελω να γραψω παρα πολλα αλλα θα ηταν κουραστικο και ανωφελο. Θεωρω πλεον υψιστο καθηκον ΟΛΩΝ μας, το να ανταποδωσουμε αυτην την χειρονομια. ΟΧΙ με χρηματα, δωρα η οτιδηποτε τετειο, Μονο η απευθειας εγκαρδια χειραψια και γιατι οχι η αγκαλια μπορουν να μεταφερουν ατοφια συναισθηματα. Αν δεν μπορει να κανονιστει μια πολυπληθης εκδρομη εκει, (πιστεψτε με θα ειναι το πρωτο και μοναδικο μου ταξιδι με μηχανη εκτος ελλαδος μιας και εκτος συνορων δεν θελω να ταξιδευω με μοτο, αλλα σιγουρα θα ερθω !!!!) τοτε επιβαλεται η προσκληση μας για να φιλοξενησουμε οσους περισσοτερους απο αυτους τους υπεροχους ανθρωπους μπορουμε!!! Πραγματικα δεν θελω αυτη η υπεροχη χειρονομια να περασει ετσι!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 ................ Νίκο, αριστερός καθρέφτης κομπλέ στην διάθεσή σου, βλέπω πως μάλλον τον χρειάζεσαι (φοράμε ίδιους νομίζω). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 επιβαλεται η προσκληση μας για να φιλοξενησουμε οσους περισσοτερους απο αυτους τους υπεροχους ανθρωπους μπορουμε!!! Πραγματικα δεν θελω αυτη η υπεροχη χειρονομια να περασει ετσι!! Επιβάλλεται αυτή η πρόσκληση. Εάν αποφασίσουν κάποιοι από τους Ιρλανδούς φίλους να κατέβουν σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ως προορισμό, ίσως θα έπρεπε συμβολικά να δώσει όποιο μέλος μπορεί, όσα μπορεί, ώστε να πληρωθεί μέρος της διαμονής τους. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να τους δείξουμε την φιλοξενία μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Απίστευτη ιστορία και ακόμα πιο απίστευτη η αντιμετώπιση των Ιρλανδών . Ιδέα : Παραλαβή της μηχανής όταν τελειώσει η ανακατασκευή με συνοδεία μηχανών από Ελλάδα . Ξέρω είναι δύσκολο αλλά μου ακούγεται πολύ καλό . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει απάντηση, τα παιδιά φέρθηκαν σπαθί. Εάν βρεθούν από εδώ μεριά έχουν σίγουρα ένα κρεβάτι και ένα γκαράζ στην Αθήνα πέρα από ό,τι άλλες προτάσεις μπορεί να πέσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Με τους δράστες τι έγινε ? Τους έπιασαν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Με τους δράστες τι έγινε ? Τους έπιασαν ? Απ' όσο πρόλαβα και διάβασα στο εκεί φόρουμ που έγραψε ο Νίκος, απ' το βίντεο που δόθηκε στην Αστυνομία δεν μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, λόγω του ότι ήταν νύχτα και δεν φαίνονταν επαρκώς, παρότι δεν φορούσαν κουκούλες !!!! (πολύ ερασιτέχνες μου φαίνονται τα μπατσάκια εκεί ή πάνε να καλύψουν τα καλόπαιδα). Και σε σχόλια ηλεκτρονικής εφημερίδας που δημοσίευσε το γεγονός, πολλοί χλεύαζαν την Ιρλανδέζικη δικαιοσύνη και ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει για την τιμωρία τους! Ρε κάτι μου θυμίζει, αλλά τί?.... δεν είμαστε οι μόνοι, δεν είμαστε μόνοι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Απιστευτη ιστορια... δεν εχω λογια... Ποσο σουπερ τυπαρες μπορει να ειναι οι Ιρλανδοι? Τα ειπαν ολοι απο πανω και βεβαια ειμαι μεσα για οποια δωρα αποφασιστουν να κανουμε!!! Χρωσταμε μια καλη φιλοξενια και μια επισκεψη στα παιδια αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Ας πούμε, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας, να φτιαχτεί ένα βιντεάκι μικρής διάρκειας που να λέει ο καθένας 2-3 λόγια...πιστεύω ότι αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από αυτά, θα γίνει ένα ωραίο δώρο για να σταλεί στους αδερφούς Irish bikers... Καλή ιδέα, διότι όσοι θα'μαστε θα είμαστε μαζεμένοι και θα βγει μπόμπα! Αιφέ Αλλάριχε, ετοίμασε τα εργαλεία σου, καθαρισε φακούς, λάδωσε τα ζούμ + φέρε πράμα να τραβηξουμε. Η ιδέα περι Πανελλήνιας σε πράσινα ατελείωτα λιβάδια εκει πάνω, γραφτηκε περισσότερο για καλαμπούρι. Βεβαια, τίποτα ΔΕΝ αποκλείεται στο ΜΒ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Φίλε Νίκο,είπαμε ότι θα βραχούμε στο ταξίδι μας αλλά εσύ το παράκανες! Φοβόσουν για την αλυσίδα (την πάτησα εγώ...) και σου έτυχε το ..απίστευτο.. . Ψάχναμε σήμερα να μάθουμε για το ταξίδι σας και πάθαμε την πλάκα μας με την εξέλιξη του Εύχομαι όσα μας πεις παρακάτω να έχουν όλα ένα αίσιο τέλος,το σημαντικό είναι να είστε εσείς καλά και το υπόλοιπο ταξίδι μπορεί να το κάνουμε και μαζί... Βαγγέλης-Λίτσα Ρε φιλε Βαγγελη δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που σε βλεπω εδω αν και θα ηταν καλυτερο να τα λεγαμε υπο καλυτερες προυποθεσεις! Ειχα την κουβεντα σου επανω και σκεφτομασταν πως τα πηγατε εσεις στο ταξιδι με το φοβερο και τρομερο GSXR-XT σας. Θα σε παρω τηλεφωνο να βρεθουμε το συντομοτερο οπως ειχα υποσχεθει στο πλοιο! Να προσθέσω απο μία πρόχειρη ματιά που έριξα στο ιρλανδικό φόρουμ και στο ιρλανδικό bloq Που ανέβασαν τα παιδιά πως έπειτα απο το άτυχο συμβάν συνέβησαν πράγματα πολύ πέρα απο τα συνηθισμένα. Φίλοι μοτοσυκλετιστές και μή απο την χώρα αυτή έδειξαν απίστευτη συμπεριφορά προς τον φίλο Νίκο και δείχνουν και θα δείξουν απ ότι φαίνεται ακόμη μέχρι το τέλος της ιστορίας. Έχω μείνει άφωνος.. Οντως δεν θα κουραστω ποτε να το λεω, οτι αυτη η περιπετεια ηταν η αφορμη να γνωρισω μερικους απο τους πιο απιστευτους, ευγενικους, υπεροχους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (με ολα τα γραμματα κεφαλαια) που θα μπορουσα να εχω γνωρισει στη ζωη μου! Νίκο θα στο πώ στεγνά για την μηχανή δεν με νοιάζει τόσο όσο το να μήν σου αφήσει σημάδι στην ψυχή και να μήν σου στέρησε χρόνια απο την ζωή σου αυτή η πίκρα. γιατί είναι μερικές πίκρες που λές και αδειάζουν δηλητήριο μέσα μας ένα πράγμα. Εύχομαι τα καλύτερα. Αδερφουλη μου, μην σκας. Απο τη πρωτη κιολας στιγμη που εγινε ολο το συμβαν και μετα εγω ημουν απολυτα ψυχραιμος σε βαθμο που οι αλλοι δεν το πιστευαν. Παντα σκεφτομουν οτι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα φρικαρα αφου αγαπω παρα πολυ τη μηχανη μου ομως συνεβει το ακριβως αντιθετο. Το φιλοσοφησα και ειδα οτι αφου εμεις ημασταν καλα στην υγεια μας ΚΑΙ ειχε βρεθει η μηχανη εστω και ετσι τοτε ολα καλα. Εχω μαθει στη ζωη μου με τον δυσκολοτερο τροπο να μην σκαω για πραγματα που επισκευαζονται η μπορουν να αντικατασταθουν. Ακουγεται κλισε αλλα ειναι απολυτα αληθινο: υγεια να εχουμε, να ειμαστε δυνατοι, αισιοδοξοι και ορθιοι και ολα τα αλλα να πανε να *μπιπ*. :) Ανοίγουμε ένα θέμα με Αγγλόφωνο και Ελληνόφωνο τίτλο και περιεχόμενο όπου θα εκφράζονται οι ευχαριστίες όλων, από κάτω ο καθένας ποστάρει το nickname του και το κοινοποιούμε στην σελίδα τους. ............και στο καπάκι τους στέλνουμε και μερικά special Ιρλανδέζικα ουίσκι. Παναγιωτη μου, το vfrdiscussions δεν ηταν το φορουμ που βοηθησε αλλα απλα ενα απο τα φορα στα οποια μπηκε η ολη περιπετεια. Το αρχικο φορουμ των Ιρλανδων ηταν το Biker.ie και το link για το θεμα που ειχα ανεβασει οπως ειδα ηδη αναφερθηκε απο καποια παιδια εδω. Αν και αφου αποφασιστει να μπει καποιο thread η συνδεσμος, θα πρεπει να παει στα μελη του biker.ie. ;) Πολυ ωραια ιδεα. ΟΜΩΣ!..... Θα στειλουμε Ιρλανδεζικο ουισκι στους Ιρλανδους?!?! Προτεινω κατι τοπικο. Ακομα και ας μην ειναι μονο ποτο, ας ειναι και φαγωσιμο. Ισως απο τον τοπο καταγωγης του Νικου? Διαβασα με μεγαλο ενδιαφερον ολες τις ενθουσιωδεις ιδεες για να στειλουμε κατι σε ανταποδωση των οσων εγιναν, αλλα ειλικρινα πιστευω οτι πρεπει να το σκεφτειτε/σκεφτουμε με ηρεμια. Τα ουισκι και αλκοολ προσωπικα μου κανουν λιγο "αψυχα" και γενικα. Δεν ειναι η γιορτη καποιου φιλου που του πηγαινεις ενα ουισκακι καθως ειναι η ευκολη λυση. Αν μη τι αλλο εγω θα μου αρεσε πολυ καλυτερα να λαμβανα πχ μια ετησια συνδρομη παστιτσιου παρα μια μπουκαλα ποτου οσο καλο και αν ειναι αυτο. Εξαλλου το Ιρλανδικο ουισκι σε Ιρλανδο θα μου εκανε σαν να βοηθουσα εναν Αυστραλο και να μου εστελνε ενα μπουκαλι Ουζο Πλωμαριου. Είναι τόσο δυνατή η θετική ενέργεια τόσων ανθρώπων ,που πιστεύω ότι μπορεί να υπερκαλύψει την όποια δικαιολογημένη στεναχώρια σου από το αρχικό συμβάν. Κι επειδή όπως αποδείχτηκε: "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" ,κράτα τα καλά που αποκόμισες από τούτη την περιπέτεια (κι είναι πάρα πολλά κ δυνατά) ,και άσε το ένα κ μοναδικό κακό να σβήσει από το μυαλό σου. Και προσυπογράφω στα λεγόμενα σου ,ότι: "Bikers. Proud to be one of them." Ακριβως ετσι. Η περιπετεια αυτη ηταν πολυ ασχημη αλλα με ρωτουσατε αν αξιζε τον κοπο θα επρεπε να πω τελικα ναι. Γιατι μεσα απο αυτο το ολο πραγμα γνωρισα απλα απιστευτους ανθρωπους που σταθηκαν πολυ πανω απο το υψος των περιστασεων και με κανουν περηφανο να λεω οτι τους γνωρισα και ολα αυτα τα εκαναν για εμενα -στη τελικα ποιος ειμαι και γιατι να με ξερουν αλλωστε... Απο εκει και περα αφου ειμαστε καλα και δεν επαθε κανεις τιποτα δεν τρεχει καστανο! Τα αντικειμενα φτιαχνονται, ξαναφτιαχνονται και στο τελος αν δεν γινεται τα αντικαθιστουμε. ΕΜΕΙΣ να ειμαστε καλα, οι φιλοι, οι αγαπημενοι μας, να εχουμε υγεια δυναμη και ορεξη για περιπετειες και ολα τα αλλα θα βρεθουν καθ' οδον. :) Πάντως είναι τρελό αυτό που συμβαίνει εκεί. Φαίνεται ότι χτυπάνε συνέχεια μηχανάκια που κάνουν μπαμ ότι είναι σε μεγάλο ταξίδι (βαρυφορτωμένα, με βαλίτσες, after-market fairing, κλπ). Από την άλλη έχουν τέτοιο επίπεδο και κινητοποίηση στο biker community, που στο τέλος μένεις απλά με το χαμένο χρόνο και την ταλαιπωρία, αλλά το μηχανάκι θα το πάρεις πίσω. (πάντως φαίνεται αρκετά συχνό το φαινόμενο, οπότε όποιος έχει εκείνα τα μέρη στα σχέδια για μελλοντικό ταξίδι, ας επενδύσει σε heavy duty κλειδαριές και κουλούρες) Round the world με KTM 690 Enduro R, ο τύπος ίσα ίσα κατέβηκε από το αεροπλάνο, παρκαρε, κοιμήθηκε 2 ώρες και η μηχανή είχε κάνει φτερά. Μαντέψτε τι έγινε μετά. Την ιστορια με το παιδι με το ΚΤΜ μου την ειχαν πει οι Ιρλανδοι οταν ημουν εκει αλλα δεν ειχα ψαξει να βρω το σχετικο link με τις λεπτομερειες. Πραγματικα η Ιρλανδια εχει υπεροχους ανθρωπους αλλα δυστυχως η εγκληματικοτητα πλεον δειχνει να οργιαζει... Ενας βασικος λογος που απεφυγα παντελως το Δουβλινο ηταν οι συμμοριες που βουτανε μηχανες -να που ομως τελικα δεν τη γλυτωσα... Απ' οτι μου ειπαν οι φιλοι εκει οι συμμοριες αγαπουν πολυ τις ξενες μηχανες καθως ξερουν οτι ειναι ευαλλωτες και πιθανον να ειναι φορτωμενες με καλουδια και μπαγκαζια που αξιζουν πολλα λεφτα. Οσο για το αν θα παρεις πισω τη μηχανη μην εισαι πολυ σιγουρος -η συνηθισμενη τακτικη των συμμοριων ειναι ειτε να παιρνουν μηχανες για ανταλλακτικα ειτε για βολτα/γδυσιμο απο οτι πολυτιμο και μετα καψιμο σε καποια απομερη γωνια... απιθανα γεγονοτα κ απιστευτες συμπεριφορες...τελικα η ρηση που λεει οτι.. ''οσο υπαρχουν ανθρωποι ολα ειναι πιθανα'' ταιριαζει απολυτα σε αυτην εδω την ιστορια. Νικολα ευχομαι συντομα να αποτελουν ολα εναν μοναδικο εφιαλτη κ του χρονου να κινησεις ξανα για να δεις/ευχαριστησεις απο κοντα τους εκει πλεον πραγματικους φιλους!! Το μονο σιγουρο ειναι αδερφε Γιωργη ειναι οτι θα ξαναπαω εκει αν μη τι αλλο για να τιμησω οσους με βοηθησαν και για να πω ενα μεγαλο ευχαριστω απο κοντα! Εξαλλου τωρα εκει εχω πλεον καρδιακους φιλους! Εν τω μεταξύ με βρίσκει απολύτως σύμφωνο να στείλουμε το κατιτίς σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά σκέφτηκα και κάτι άλλο....Ας πούμε, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας, να φτιαχτεί ένα βιντεάκι μικρής διάρκειας που να λέει ο καθένας 2-3 λόγια...πιστεύω ότι αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από αυτά, θα γίνει ένα ωραίο δώρο για να σταλεί στους αδερφούς Irish bikers... Μπιλ τα παραλες αλλα οκ -εισαι αδερφος οποτε σε εχω κολλησει το μικροβιο.... ;) Για την ιδεα με το βιντεο ειναι οτι πιο ωραιο εχω διαβασει μεχρι τωρα και νομιζω οτι αυτο ειδικα θα αρεσε πολυ περισσοτερο στους φιλους εκει πανω απ' οτι ενα κρασι/ουισκι/φαγητο. Θα το σκεφτω και θα επανελθω. Εγώ πάλι νομίζω πως μόλις την ξαναπάρει στα χέρια του, ανανεωμένη και φρεσκαρισμένη, θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος.....ταξιδίων για κείνον και την Αύρα. Δεν έγινε/θα γίνει τόσος ντόρος για να μείνει στο σαλόνι η μηχανή. Όλοι θα ήθελαν να την δουν να περνάει σύνορα. Αν πανε ολα καλα (γιατι εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας) η Αυρα θα ξαναταξιδεψει και θα πατησει ξανα τις ροδες της περηφανη και ομορφη στην Ιρλανδια και παντου... Και καποια μερα αφου θα εχει χορτασει χιλιομετρα θα μπει οντως στο σαλονι μου ως το καλυτερο κοσμημα του κοσμου... Εκπληκτική ιστορία πραγματικά... Τα λόγια για τους απίστευτους αυτούς Ιρλανδούς είναι λίγα.. Νομίζω πως με βάση αυτή την ιστορία απίστευτης μοτοσυκλετιστικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης οφείλουν τα δύο φόρουμ (ιρλανδικό-Ελληνικό) να βαφτιστούν αδελφά φόρουμ καθότι αυτά αρχικά είναι η ηλεκτρονική έκφραση αυτής της φιλίας και ενημέρωσης μας. Οφείλουμε να εκφράσουμε όλοι αυτά που νιώθουμε, με θέμα απο εδώ, με ομαδική εγγραφή στο φόρουμ τους, με δώρα, δεν ξέρω πως. Αλλά πάνω απ όλα οφείλουμε να τους πούμε πως έχουν πολλούς φίλους στην Ελλάδα που τους περιμένουν να ανταποδώσουν αυτά που προσέφεραν στον δικό μας φίλο. Συμφωνω απολυτα -τωρα η εκφραση της ευγνωμοσυνης μας ειναι εντελως προσωπικο του καθενος αλλα ο Βασιλης ειχε νομιζω πολυ ωραια ιδεα με το βιντεο... Αξινει να το σκεφτουμε λιγο καλυτερα. Θα μας σκάσεις ρε μπαγάσα!ουυυυυυυφφφφφφ! τις μισές να είχα ζήσει απο τις ιστορίες τις δικές σου και του φρουκουμπίκου θα είχα να λέω ιστορίες και στα τρισέγγονα μου! Για μένα καλώς έπραξες και δέχτηκες την βοήθεια απο τα παιδιά και προσωπικά θα το θεωρήσω τιμή μου να μας επιτρέψεις να συμβάλουμε και εμείς με κάθε τρόπο στην όλη ιστορία. Μην βιαστείς να αρνηθείς πριν σκεφτείς το γεγογός ότι όταν μια χαρά μοιράζεται διπλασιάζεται όπως και μια λύπη μειώνεται. Πετρακο δεν τιθεται θεμα χρηματων φιλε και δεν θελω κανεις να βαλει το χερι στη τσεπη για μενα... Τα καλα σας λογια και μονο ειναι υπεραρκετα και τιποτε αλλο δεν χρειαζομαι! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την υπεραλληλεγγυα συμπαράσταση των Ιρλανδών, απο την μια μαθΑινω και χαίρομαι για την θετική έκβαση του περιστατικού απο την αλλη στεναχωριέμαι.... Στεναχωριέμαι διότι η κουλτούρα μας σε αυτή τη άμοιρη χωρα ειναι τέτοια η οποία δεν επιτρέπει να σκεφθείς καν ολα αυτά που τόλμησαν αλληλέγγυοι οι Ιρλανδοί.. Δηλαδή κάνοντας την αυτοκριτική μας εαν είμασταν στην θέση τους εκτός απο μεμονομενες προσπάθειες δεν θα είχαμε σκεφθεί καν να πράξουμε αυτό που έκαναν πράξη οι Ιρλανδοί Οι κοινωνίες με τους πολίτες αυτοδιοργανώνονται μαθαίνουν, σέβονται, συμπαραστέκονται, βοηθάνε.Στην κοινωνία των πολιτών αυτής της χώρας πρέπει να περάσουν πολλές γενναίες για να συμβεί κάτι προσεγγισημο και αυτό ειναι το λυπηρό Νικόλα θα διαφημίσω το θέμα ως πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση! P.s. λέξεις τύπου "απίστευτο" κλπ...εκεί πάνω το θεωρουν καθήκον Doc μην παμε σε φασεις τι ειναι αυτοι και τι εμεις. Και εδω θα βοηθησαν/με ολοι με τους ιδιους τροπος πιστευω. Εγω απο τη μερια μου και δεκα φιλοι σιγουρα -οποτε θελω να πιστευω και οι περισσοτεροι. Αυτο ειναι η μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη που μας δενει και με κανει περηφανο να ανηκω σ' αυτη τη κοινοτητα. Ειπαμε: Μηχανοβιος και Περηφανος. Μία ακόμη πρόταση. Να μαζέψουμε κι εδώ κάποια χρήματα, όσα μπορεί ο καθένας. Ο Νίκος να χρησιμοποιήσει όσο μέρος αυτών χρειάζεται και επιθυμεί για την επισκευή της αύρας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν για το εξής: Να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά εκεί και να δούμε αν ένας τοπικός καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει κάτι, μια πινακίδα, ενα μνημείο φιλίας με τις σημαίες των δύο χωρών και μια μοτοσυκλέτα στο σημείο που έριξαν την αύρα στο ποτάμι και ένα σημείο που όποιος Έλληνας περνάει και ξέρει την ιστορία να βάζει μια υπογραφή, ένα όνομα, μια ημερομηνία, να μείνει εκεί να θυμίζει για χρόνια αυτό το γεγονός που έφερε τόσο κοντά ανθρώπους που είναι τόσο μακρυά. Το μνημειο φιλιας ειναι ωραιο σαν ιδεα μονο που υπαρχουν καποια θεματακια. Πρωτον θα χρειαζοταν την αδεια απο το δημο του Cork για να μπει κατι τετοιο εκει και δευτερον και πιο σημαντικο, στο σημειο που εριξαν τη μηχανη ειναι ενα απομερο μερος διπλα στο παρκο απ' οπου δεν περναει ο κοσμος ιδιαιτερα και το βραδυ δεν ειναι και το καλυτερο μερος για να περασει κανεις... Κοινως μια πινακιδα εκει δεν θα τη δει και κανεις αλλα και δεν θα εχει μεγαλη διαρκεια ζωης μεχρι να τη βανδαλισουν... ..... Ασχολιαστο. Πετρο νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος ρε συ... :) Οπως και να εχει ευχαριστω τους παντες για τα καλα λογια, την υποστηριξη και ολες τις φοβερες ιδεες!! Για αλλη μια φορα νοιωθω περηφανος και χαρουμενος να ειμαι μερος αυτης της ομορφης κοινοτητας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Παναγιωτη μου, το vfrdiscussions δεν ηταν το φορουμ που βοηθησε αλλα απλα ενα απο τα φορα στα οποια μπηκε η ολη περιπετεια. Το αρχικο φορουμ των Ιρλανδων ηταν το Biker.ie και το link για το θεμα που ειχα ανεβασει οπως ειδα ηδη αναφερθηκε απο καποια παιδια εδω. Αν και αφου αποφασιστει να μπει καποιο thread η συνδεσμος, θα πρεπει να παει στα μελη του biker.ie. ;) Εννοείται, είμαι ήδη μέλος και τους έχω δώσει τα εύσημα. Νίκο, αριστερός καθρέφτης κομπλέ στην διάθεσή σου, βλέπω πως μάλλον τον χρειάζεσαι (φοράμε ίδιους νομίζω). Τον καθρέφτη τον θες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες