evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Καλημέρα σε όλους σας. ΙΣΤΟΡΙΚΟ Μετά απο 2 χρόνια συμβίωσης με το cbr 125,με το οποίο πήγα τις μακρινές μου βόλτες,το έστριψα,μου έδειξε πολλά λάθη μου συγχωρόντας τα κλπ κλπ ήρθε η ώρα να το αποχωριστώ και να ανέβω σε κάτι μεγαλύτερο. Αρχικά να δηλώσω ότι είμαι κάτοχος διπλώματος Α2,ετών 22,κάτοικος Αθήνας και συγκεκριμένα νοτίων προαστίων. Η οδηγική μου εμπειρία περιλαμβάνει: κατα καιρούς παπια 125 κυβικών(λόγω ανυπαρκτης εναλλακτικής.Τα αντιπαθω τα παπια γι αυτο πηγα και σε κάτι "μοτοσυκλετάκι" βλεπε cbr 125) το δικό μου cbr 125 ελαχιστες φορες tdm 900 του πατέρα(δεν μπορω να δωσω πολλές εντυπωσεις σαν άπειρος οδηγός παρα μονο τα εξης και σε σχεση παντα με το μικρο:γκάζι,φρενάρες,κόλλημα στο δρόμο και οχι φτερό.Με ξένισε βέβαια το πολυθρονέ όρθιο της στάσης) μια φορά ενα 690 prestige ενος φίλου (ποδήλατο με ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ,φτερό μετά το tdm,μαζευες χιλιομετρα και αν δεν ειχες καλη ασφαλτο μπας και κολλησουν τα 150 σκαρτα του κιλα την ειχες ασχημα αν επρεπε να σταματησεις εγκαιρως) και μια φορά ένα fazer 1000 του νονού μου στο οποίο μετά απο 2-3 χλμ κατέβηκα και του παρέδωσα τα κλειδιά. Τα λόγια μου στο νονο και το μπαμπα που περιμενανε <<δεν θα το παίξω valentino ή dani,πρεπει να φαω πολλά καρβελια ακόμα για να μπορέσω να πω οτι οδηγώ εγω τετοιο μηχανακι και πως δεν με πάει αυτό.>> το μηχανάκι μου φαινόταν υπερβολικά ατίθασο,στην πρωτη καλή γκαζιά πέταξε κώλους σε σχετικά καλό οδόστρωμα το οποίο βρώμισα με κάτι κουραδάκια που τρέχαν απο τις κάλτσες,δεν θα ντραπώ να το πω. Στις στροφές ήταν νυστέρι.Το χιλιοστό που έκανες να αλλάξεις πορεία η το σώμα μεταφραζόταν σε πολλά εκατοστα τοσο κλίσης οσο και συμπεριφοράς. Αν το cbr χρειαζοταν μια συγκεκριμενη κινηση για να παρω μια στροφη το fazer ηθελε το 1/5 της κινησης αυτης στην ιδια στροφή. Με τρομαξε πραγματικά. Βέβαια στην ευθεία που τερμάτισα 1η,2α τα είδα όλα.Δεν συνέχισα σε 3η γιατί χέστηκα πάνω μου. Βέβαια αναπολώ κάποιες φορές την εμπειρία.Καταλαβα τον εθισμό του να σε χτυπανε τα G στην κεφάλα. Επανερχομαι στην πραγματικότητα όμως. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Για να με βοηθήσετε προφανώς πρέπει να περιγράψω λίγο πολύ το τι κάνω πάνω στο δίκυκλό μου κατά την καθημερινότητα. Ξεκινάμε λέγοντας ότι όλα μου τα δρομολόγια είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μου. Δουλειά 4-5 χιλιόμετρα πήγαινέλα,σχολή 35 χιλιόμετρα πήγαινέλα,σχολή προπονήσεων 15 χλμ πηγαινέλα και κοντινές βόλτες σε στέκια κάτω των 20 χλμ και αυτές(σπανίως μπορεί και λίγο περισσότερα 30-35 μαξ). Δηλώνω κάθετα ότι αποφεύγω το κέντρο όπως ο διάβολος το λιβάνι είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι. Στη σχολή (Αιγάλεω Τει Αθήνας) ανεβαίνω απο Κηφισσό με σταθερά 100 με το cbrάκι. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Γλυκοκοίταζα τα er6n αλλά παρόλο που δεν έχω εμπλακή ποτέ μέχρι τώρα σε ατύχημα,μιας και οδηγώ πολύ προσεκτικά (δυστυχώς όχι όμως και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του οδικού μας δικτύου), η σκέψη του να είμαι παράνομος για 2 χρόνια μέχρι να βγάλω το Α είναι απλά τρομακτική. Οπότε επικεντρώθηκα σε κάτι το οποίο με καθιστά καθ'όλα νόμιμο. Αρα κατεληξα στα: ninja 250 και xt660x. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ <<μα ρε φιλαρακι δεν έχουν καμία σχεση μεταξύ τους αυτά τα μεκανάκια.>> και θα εχετε απόλυτο δίκιο. Όμως είναι αυτά τα 2 τα οποία μεσα στο Α2 με καλύπτουν. Και εξηγουμαι γιατί αυτά τα 2. Ninja: το ηθελα πιο παλια αλλα λογω οικονομικων κατεληξα στο cbr. 2 κύλινδροι αντι για 1 που εχει το ΧΤΧ. Νομιζω πως θα ειναι ισως λιγο πιο ξεκουραστο το μηχανακι στις αποστάσεις προς σχολη μεσω κηφισσου ή σε καποια μακρινη βολτα που ισως αποφασιστεί.Βεβαια αλλο τα 250 αλλο τα 660. Ειναι οικονομικο με καταναλωση 4-5λ/100χλμ απο όσα εχω διαβάσει εδω και τριγύρω. Λιγότερη δυναμη απο το ΧΤ προφανώς αλλά με καλυτερες δυνατοτητες σε θεμα ανοιχτου δρομο λογω καλυψης αερα (εδω πεφτουν οι πετρες <<22 εισαι ρε γαιδαρε και σκεφτεσαι τον αερα>>) . Ωστοσο απο άποψη τελικης ειναι στα ιδια με το ΧΤ αν οχι λιγο λιγοτερο η περισσοτερο. 160-170 βαριά πραγματικά οταν και τα 2 στα κοντερ τους λενε 180 .Δεν με ενδιαφερει και πολυ ειναι η αληθεια. Ισως να τα ανοιξω μια φορα στο τοσο.Συνηθως κυκλοφορω με σταθερα χιλιομετρα και δεν κανω ανεβοκατεβασματα.Προσπαθω να οδηγω πολυ ομαλα. Είναι όμορφο και στο στύλ του cbr με αρκετα ψηλά κλιπ-ον(ο θεος να τα κανει). ΧΤ: επεσε σαν ιδεα απο τον πατέρα και το νονο. Οι λογοι: περισσοτερη δυναμη την οποια θα μαθω να διαχειριζομαι και να κινουμε πιο ανετα , αλλο στυλ ορθιο , μοταρντοειδές το οποιο μου ειπαν οτι σε καποιο κλειστο χωρο,αφου το εχω μαθει,μπορω να επενδυσω καποιες ωρες και να παρω πραγματα τα οποια θα με βοηθησουν γενικα με την οδηγηση. Είναι λενε πιο ασφαλές να το στρίψω λιγο παραπάνω,να το γλυστρίσω και να μαθω τις αισθησεις αυτές τις οποιες στα σκυφτά είναι πιο δυσκολο και πιο επικινδυνο να τα μαθεις καθως και πιο επιπονο απο αποψη κοστους πλαστικα ιστοριες.... ( δε σας τα περιγραφω επακριβως οπως μου τα ειπαν και ισως να μην με καταλαβαινεται,αλλα οταν μου τα εξηγησαν στο δικο μου μυαλο εβγαζαν απολυτο νοημα). Καταναλωση διαβασα γυρω στο 5-6 με νορμαλ ρυθμους αλλα πειτε μου και εσεις. Το ΧΤ το θεωρω ομορφο.Στην αρχη εψαξα και για το ΜΤ-03 που ειναι το ιδιο αλλα σε πιο κοντο και με αλλο στησιμο αλλα η μεταπωληση η οποια με ενδιαφερει ειναι στον πατο. Δεν τιθεται θεμα ερωτα ουτε με το ΧΤ ουτε με το Ninja για να πουμε <<αφου σου αρεσει δεν πα να ειναι οτι θελει παρτο>>... Το οικονομικο κυμενεται στα ιδια. Για να βρω κατι αξιολογο σε Ninja θα πρεπει να διαθεσω 2500-2700 . Για ΧΤ (κατα προτιμηση μετα του 07') πανω κατω τα ιδια αντε να παει καμια 3άρα χήνες.Οσα κοιταξα ειχαν κατι εξατμισουλες κατι φιλτρακια αλλα χωρις προγραμματα κατι που με απομακρυνε.Δεν με καιει να εχει μετατροπες αλλα αν ειναι να εχει ας εχουν γινει σωστα τουλαχιστον. Βεβαια τα ΧΤ ειναι μια ομαδα μοτοσυκλετων που οπως θα μου πειτε ειναι του σκισηματος απο τους περισσοτερους. Ειπα πολλά,κούρασα και συγνώμη. Σκοπός ήταν να ενημερώσω λίγο πολύ για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε!!! Οι παραπανω αποψεις, απο τις οποιες καποιες μπορει να ειναι και λανθασμένες,προέρχονται απο έναν άπειρο αναβάτη και μακάρι να μην με παρεξηγήσετε αλλα να γελασετε με την πιθανή αφέλειά μου και να με διορθώσετε με καλή διάθεση για να μάθω και κάτι παραπάνω!!! Ο λόγος σε εσάς. Ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Test ride εχεις ριξει? Ριξε test ride και αποφασισε μονος σου. Εγω το xtx θα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. Εαν τελικα σου λειψουν τα σκυφτα, θα γυρισεις πισω οταν εχεις το Α. Και θα γυρισεις πισω πηγαινοντας σε μεγαλη μηχανη, εχοντας πλεον και εμπειρια και διπλωμα. Δε θεωρω οτι το ninjaκι θα σου προσφερει πολλα παραπανω απο το cbr. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgossta 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Ότι είπε ο συμφορουμιτης από πάνω και έμενα το χτ πρώτη μου μηχανή ήταν αλλά συνήθισα και κάθε μέρα μαθαίνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 απο καταναλωσεις τι λεει το ΧΤ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Γύρω στα 6 παίζει αν όμως ειναι ασεταριστο σαν το δικό μου 9 λίτρα τα 100. Είχα το 250 και πήγα σε xt660. Πιο δυνατό σε όλα ( ροπή φρένα τα πάντα. ). Αφού είσαι απο αιγαλεω πάμε για κανα καφέ να το καβαλησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Έχω το Ninja, έχω οδηγήσει αρκετά το ΧΤ. Πήγαινε σε ΧΤ ασυζητητί. 2,5 φορές τα κυβικά, πάνω από 3 φορές τη ροπή με χοντρικά παρόμοια κατανάλωση, λίγο περισσότερη αλλά δικαιολογείται πλήρως από αυτά που σου προσφέρει (y) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) o psychoboy, εχει δει και 4,3λτ εκτος πολης. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 το ninja στα ποσα παιζει; 4-5; το χτ με συντηρητικη οδηγηση αλλαγες χαμηλα και χωρις κεντρο αλλα μονο ανοιχτους δρομους παιζει να γραφει κατω απο 6; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Ά-ν-ε-τ-α. 190 χλμ βγάζω πόλη και 215-220 ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Το Honda CB500X το σκέφτηκες; Πολύ πιο άνετο και ικανό σε αποστάσεις από το Ninja, με ελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση. Πολύ πιο ομαλό και με καλύτερο ψεκασμό από το ΧΤ. Think about. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Καλα και με το νιντζα ελαχιστη καταναλωση βλεπεις και 3.2 αυτο δεν λεει κατι...γυρω στο 4.5καιει μεσο ορο..παρε το χτ δεν υπαρχει λογος να πας στο μικρο...ισως στα ταξιδια λογω αερα να εχεις ενα θεμα μετα τα 120 αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλο επιχειρημα για να μην παρεις χτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 ΚΑΡΕΛΛΕΝ τα 190 ειναι μεχρι το λαμπακι; δηλαδη με 10 λιτρα; ΑΙΓΟΠΛΟΟΣ για να πω την αληθεια δεν εψαξα για μεταχειρισμενα γιατι δεν νομιζα να βρω κατι με 3 χηναρια. θα το ψαξω παντως! Καλα και με το νιντζα ελαχιστη καταναλωση βλεπεις και 3.2 αυτο δεν λεει κατι...γυρω στο 4.5καιει μεσο ορο..παρε το χτ δεν υπαρχει λογος να πας στο μικρο...ισως στα ταξιδια λογω αερα να εχεις ενα θεμα μετα τα 120 αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλο επιχειρημα για να μην παρεις χτ αρα η διαφορα στις καταναλωσεις ειναι 1 λιτρο μονο με νορμαλ οδηγηση; τριχες δηλαδη.μολις κοιταξα για τα cb..ξεκινανε απο 5κ οποτε αυτοματα ακυρα! ευχαριστω για την προταση παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Με τον ιδιο τροπο οδηγησης γυρω στο 1.5πιστευω...το 4.5 ειναι με σβελτη οδηγηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 ΚΑΡΕΛΛΕΝ τα 190 ειναι μεχρι το λαμπακι; δηλαδη με 10 λιτρα; Ναι,από φουλ μέχρι λαμπάκι,10 λίτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 καρελλεν με τι ρυθμους κινεισαι με το ΧΤ και εχει αυτο το 5/100;; σε κινηση η ανοιχτα,αργα η σβελτα; σε ποια πολη κινεισαι; ειχες θεμα με το τπς; το αλλαξες η εχεις κανει καποια αλλη μετατροπη; εχω διαβασει πολλα. πολλοι μιλανε για κακη αποδοση του ψεκασμου στα χαμηλα το οποιο διορθωνουν με ενα KEV mod. ιδεα δεν εχω ακομα. θα το διαβασω μεσα στη μερα μαλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν. Το 5/100 το έχω σε ταξιδάκια μέχρι 120-130 τελική,από κει κι ύστερα ρουφάει πιο πολύ γιατί μπαίνει στο παιχνίδι ο κόντρα άνεμος-μηδενική αεροδυναμική κλπ. Στην Καλαμάτα που κυκλοφορώ με ελάχιστα φανάρια και μηδενικό μποτιλιάρισμα μου βγάζει 180 χλμ δηλαδή 5,5/100.Βάζοντας μάλιστα ένα ζευγάρι πιο ελεύθερες εξατμίσεις είδα κι άλλα 10-15 χλμ στο κοντέρ πριν το λαμπάκι (γιατί ανασαίνει καλύτερα ο κινητήρας). Θέμα tps δεν είχα γιατί το μηχανάκι είναι '09,με το αναβαθμισμένο τπς. Όσο για την 'κακή απόδοση' του ψεκασμού μην τρελλαίνεσαι,απλώς δεν είναι τόσο βελούδινη λειτουργία σαν των άλλων,στα χαμηλά,πράγμα που το συνηθίζεις από τις πρώτες μέρες.Άμα το οδηγήσεις κάμποση ώρα δοκιμαστικά θα το διαπιστώσεις. Εξ' άλλου με μια μικρή και προσεκτική επέμβαση στα μείγματα (από το καντράν) εξομαλύνεται κι αυτό. Εν κατακλείδι. Αφού προέρχεσαι από cbr 125 θα το λατρέψεις το ΧΤ.Είναι ευκολοοδήγητο σαν παπί και στα ταξιδάκια θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους.Εάν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις δικάβαλου ή βαρέος φορτώματος θα σε γυρίσει σε όλη την Ελλάδα,κυριολεκτικά! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Λοιπόν. Το 5/100 το έχω σε ταξιδάκια μέχρι 120-130 τελική,από κει κι ύστερα ρουφάει πιο πολύ γιατί μπαίνει στο παιχνίδι ο κόντρα άνεμος-μηδενική αεροδυναμική κλπ. Στην Καλαμάτα που κυκλοφορώ με ελάχιστα φανάρια και μηδενικό μποτιλιάρισμα μου βγάζει 180 χλμ δηλαδή 5,5/100.Βάζοντας μάλιστα ένα ζευγάρι πιο ελεύθερες εξατμίσεις είδα κι άλλα 10-15 χλμ στο κοντέρ πριν το λαμπάκι (γιατί ανασαίνει καλύτερα ο κινητήρας). Θέμα tps δεν είχα γιατί το μηχανάκι είναι '09,με το αναβαθμισμένο τπς. Όσο για την 'κακή απόδοση' του ψεκασμού μην τρελλαίνεσαι,απλώς δεν είναι τόσο βελούδινη λειτουργία σαν των άλλων,στα χαμηλά,πράγμα που το συνηθίζεις από τις πρώτες μέρες.Άμα το οδηγήσεις κάμποση ώρα δοκιμαστικά θα το διαπιστώσεις. Εξ' άλλου με μια μικρή και προσεκτική επέμβαση στα μείγματα (από το καντράν) εξομαλύνεται κι αυτό. Εν κατακλείδι. Αφού προέρχεσαι από cbr 125 θα το λατρέψεις το ΧΤ.Είναι ευκολοοδήγητο σαν παπί και στα ταξιδάκια θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους.Εάν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις δικάβαλου ή βαρέος φορτώματος θα σε γυρίσει σε όλη την Ελλάδα,κυριολεκτικά! ιδια καταναλωση ειχα και εγω με το xt. στα 180 συνηθως αναβε ρεζερβα και καποιες φορες και στα 200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 μια χαρα. μπορεις να επεμβεις στ μιγματα απο το καντραν; πως και το αφησαν ετσι ελευθερο; αποσο γνωριζω αυτο γινεται μονο με προγραμμα τυπου commander. το mt ειναι η ιδια ιστορια ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgossta 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Κατανάλωση εγώ εχω δει ρεζέρβα και στα 125 χιλιόμετρα με φουλ σκίσιμο μέσα στην αθήνα εχω δει και ρεζέρβα στα στα 210 σε ταξιδακι εύβοια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 καταλαβα. η καταναλωση ειναι λιγο πανω απο το 250 . το μονο που με προβληματιζει ειναι τα ασφαλιστρα που ειναι ακριβως τα διπλασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Παρε το xt και απο μενα.. Το νιντζακι ηταν ιδανικο για το παλιο Α1, για να βοηθησει καποιον αρχαριο να μπει στον κοσμο των μοτοσυκλετων.. Τωρα με Α2 που εχεις δεν νομιζω οτι εχει κατι παραπανω να σου προσφερει απο το cbrακι σου.. Το οτι ειναι δικυλινδρο μονο καλο δεν το βρισκω σε αυτα τα κυβικα.. Παραπανω καταναλωση, ψοφιο χαμηλα, δεν υπαρχει λογος να το παρεις. Μονο παραπανω τελικες θα δεις σε σχεση με το cbr ισως και καλυτερο στησιμο (?) - με μεγαλη επιφυλαξη γιατι το cbr δεν το λες ss, αλλα απο την αλλη ουτε το ninja δεν το λες ss.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 xt και απο εμενα και δεν θα χειαζετε να αποφευγεις απο εδω και μπρος το κετρο μιας και ειναι παπι στην πολη. το ειχα και εκανα μεγαλη πατατα τοτε που το πουλησα.οτι πρεπει για αθηνα και απο προβληματα 0 εκτος απο tps που βγαζει συχνα.καλη αγορα οτι και να παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoJo_JoJo 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Χτχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 οπως το κοβω το μηνα θα μου βγαινει κανα 10αρικο παραπανω η βενζινη μονο . το θεμα ειναι τα ασφαλιστρα που ειναι τα διπλα και λογω του οτι ειμαι φοιτητης βγαζοντας τα εξοδα μου δουλευοντας και χωρις οικονομικη ενισχυση απο πουθενα,μαλλον θα καταληξω στο μικρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες