spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 ναι αντε γιατι 1) εχω μια βδομαδα να καβαλησω μηχανη 2) απο τον πυρετο εχω χασει την αισθηση του χρονου 3) εχει πιαστει ολο μου το σωμα 4) αισθανομαι λες και ειμαι σε μονιμη νιρβανα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Μεγάλε έχω να καβαλισω από τον Μάρτιο(έξω από το χωριό) δεν την παλεύω ούτε εγώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Ραι σις πεδια τη μπουμπουκυ ηνε αυτος ο kiriakos123? Μυλαμαι ανηγοι θεματαρες............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Πουλάει ο περτικαλάκης το περτικαλάκι του, όρμα, έχει και καινούργια μπαταρία μούπε ένα πουλάκι....δίνεις 7 χήνες και παίρνεις ένα περτικάλι....εγώ έχω 4 στρέμματα από δαύτα. Καινούρια μπαταρία, λάδια, σύντομα ρουλεμάν λαιμού, πλήρως σερβισαρισμένο με βαλβίδες και τα συναφή... και έρχονται και καινούρια λάστιχα... Μετά θα το κρατήσω δεν το πουλάω! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Μην το λες μην το λες. Μια ακομα καρπενησι προυσος θερμο ναυαπακτος και οχι απλως θα το πουλησεις μπορει ακομα και να το χαρισεις 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Μην το λες μην το λες. Μια ακομα καρπενησι προυσος θερμο ναυαπακτος και οχι απλως θα το πουλησεις μπορει ακομα και να το χαρισεις τέτοια λάθη γίνονται μόνο μια φορά! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 καλημερα σας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Καλημέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Καλημέρα σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Καλημέρα, βαριέται κανένας άλλος ανυπολόγιστα σήμερα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 καλημερα!! εγω ναι παντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Καλημέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Καινούρια μπαταρία, λάδια, σύντομα ρουλεμάν λαιμού, πλήρως σερβισαρισμένο με βαλβίδες και τα συναφή... και έρχονται και καινούρια λάστιχα... Μετά θα το κρατήσω δεν το πουλάω! Ρε μλκα .......το πουλάς τελικά ή βάλθηκες να μας τρολλάρεις ακατάπαυστα ?? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 Ρε μλκα .......το πουλάς τελικά ή βάλθηκες να μας τρολλάρεις ακατάπαυστα ?? Αν κάτσει κάνας μουρλος που να το θέλει... Θα φύγει.... Με βαριά καρδιά αλλά θα φύγει... Αλλά επειδή το κόβω δύσκολο... Όσο θα το έχω θα είναι πένα Sent from my thl T11 using Tapatalk 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 καλημερα σας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 καλημερα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 καλημερα. για οσους χαρηκατε που δεν εγραψα χθες, οχι δεν σας εκανα την χαρη. ζω ακομα. σημερα μαλιστα ξυπνησα χωρις πυρετο. :thumbsup: αφου αντεξα 2 μερες χωρις αντιπυρετικα και με 38,5. ειπα να αφησω τον οργανισμο μου να κανει την δουλεια του μονος. κρυφτειτε τωρα γιατι απο αυριο θα ξαναβγω στους δρομους 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Καλημέρα Αν κάτσει κάνας μουρλος που να το θέλει... Θα φύγει.... Με βαριά καρδιά αλλά θα φύγει... Αλλά επειδή το κόβω δύσκολο... Όσο θα το έχω θα είναι πένα Sent from my thl T11 using Tapatalk Αν περιμένεις κάνα 4αρι χρόνια να βγάλω το απεριόριστο στο πήρα χθες;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Καλημέρα σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Δημήτρη πολύχρονος φιλαράκι,με υγεία και πάντα όρθιος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 καλημερα!!! Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Ευχαριστω πολυ Γιωργο!! να σαι καλα !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Καλημερα παιδες.Τι εχασα,Μητσαρα εχεις γενεθλια? Χρονια καλα και πολλα αγορινα!!Τα ποσα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 Καλημερα παιδες.Τι εχασα,Μητσαρα εχεις γενεθλια? Χρονια καλα και πολλα αγορινα!!Τα ποσα? Να σαι καλα Πετραν Μπηκα στα πρωτα αντα.... αλλα δε με κοβω να ανησυχω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες