Jump to content
ktm power

οχι που δεν θα πεφτα!

Recommended Posts

Μαλλον ηρθε το πληρωμα του χρονου να την φαω και γω παλι καλα χωρις τιποτα ιδιαιτερο απο σωματικες ζημιες!

Ειμαι δικαβαλος με φιλαρακι πανω στο μοτοσακο και εχω κοκκινο φαναρι σταματημενος, αναβει πρασινο στριβω δεξια και τσουπ μολις γερνω το μοτοσακο παρτον κατω...με καμια 10 χιλιομετρα πεφτω κατω βλεπω το cbraki να σερνεται καμια 3 μετρα μακρια και να στματα ελαχιστα πριν ακουμπησει ενα αμαξι που περιμενε σε ενα εταιρο φαναρι ,φορουσαμε και οι 2 μονοχα κρανος (τρελη ζεστη σημερα) δεν παθαμε τιποτα σοβαρο παλι καλα.Το μοτοσακο μετραει ενα σπασμενο φλας και μια ραγισμενη μασκα!Ερχεται ενας παπποθς στο μερος και μου λεει φιλε καθομαι εδω περα και καθε μερα 2-3 πεφτουν λογο τραγικης ασφαλτου ας ειναι δεν πειραζει αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από λάστιχα τι λέει το μηχανάκι; Με 10 χιλιόμετρα για να χάσεις μπροστινό(αν κατάλαβα καλά) πρέπει να έχουν ξεραθεί μέχρι αηδίας τα λάστιχα.

Anyway, περαστικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πισω εχασα! και τα λαστιχα ειναι καινουργια ουτε 6 μηνες δεν ειναι φορεμενα απλα η ασφαλτος εκει ειναι τραγικη οσοι ειναι απο θεσσαλονικη να πω οτι μιλαω για την στροφη πλαστηρα με μυστακιδου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιος..... αφου δεν χτυπησες....παμε για αλλες..... :crazy:

Δεν ηταν καλη αυτη ε?δεν σε ενθουσιασε?ααχαχαχ!

Νταξ χαζοπτωση ηταν ολοι μετραμε τετοιες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η άσφαλτος είναι γυαλί και έχει κάτσει και σκόνη πάνω, δεν σε σώνει τίποτα. Προχθές, περνάω απο ένα σημείο που είναι στην καθημερινή μου ρουτίνα, κι ευτυχώς που είχα ήδη μερικές ενδειξεις οτι ο δρόμος ήταν άθλιος, οπότε μπήκα συγκρατημένα στην στροφή, έτσι με λίγα 20χλμ. Εεε.. γλύστρησαν και τα δύο λάστιχα... με τις μπάντες το SH.

Τεσπά, αφού δεν πάθατε τίποτα, πάλι καλά. Το νού σου την επόμενη φορά!

ΥΓ: Αυτός ο παππούς, καθόταν που καθόταν εκεί, δεν μπορούσε να βγάλει μια κίτρινη σημαία..........;

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ηταν καλη αυτη ε?δεν σε ενθουσιασε?ααχαχαχ!

Νταξ χαζοπτωση ηταν ολοι μετραμε τετοιες!

το αυτο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χχαχ ε ξέρεις εκεί έχει ένα πάρκο κάθονται με τις ώρες τα γερόντια θα χουν δει διαφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο εμενα μου γαινετε περιεργο?πως γινεται να χασεις το πισω με τοσα λιγα χιλιομετρα τι στιγμη που εχεις και αλλον πισω?ειναι εντελος απιθανο!!ουτε σε νερα με gixxer 1000 να πουμε!!αν ηταν μπροστινολογικο το βρησκο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι οντως εχασες το πισω δικαβαλος? χμχμμχ βρε ατιμουτσικο μπας και πηγες να σηκωσεις καμια σουζιτσα? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι παιζει με τα cbr125 τελευταια...

Περαστικα στον εγωισμο σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πραγματικα οποιος ειναι απο θεσσαλονικη και ξερει για ποια στροφη μιλαω θα καταλαβει η φραση ασφαλτος γυαλι ειναι λιγη!

οντως ο εγωισμος ειναι αυτος που χτυπήθηκε ουσιαστικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ , γύρω από το Χαριλάου τριγύρναγες :whistling:

Περαστικά :_thumbsup:

με ασπρομαυρο μηχανακι χαχα

Περαστικα ρε μεγαλε, ελπιζω να μην επαθε χοντρη ζημια η μασκα, γιατι καινουργια δεν θες να μαθεις ποσο κανει.

Το φαρδυτερο ελαστικο που φοραω εγω, σωζει πολλες τετοιες καταστασεις και ειδικα με διπλο, δεν το λεω για να σου την πω, απλα σκεψου το στην επομενη αλλαγη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πισω εχασα! και τα λαστιχα ειναι καινουργια ουτε 6 μηνες δεν ειναι φορεμενα απλα η ασφαλτος εκει ειναι τραγικη οσοι ειναι απο θεσσαλονικη να πω οτι μιλαω για την στροφη πλαστηρα με μυστακιδου

Η διασταύρωση εκεί έχει αξιοπρεπέστατη άσφαλτο!Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσες εξ'αιτίας της ασφάλτου!

:what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν κατάλαβες ποια διαστηρωση λέω εκεί με 50 αρι παπάκι μπάντα δινω τέτοια άσφαλτο εχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν κατάλαβες ποια διαστηρωση λέω εκεί με 50 αρι παπάκι μπάντα δινω τέτοια άσφαλτο εχει

Καλά αυτό δε λέει κάτι, και εγώ κάνω μπαντιλίκια σε χάλια άσφαλτο αλλά όταν θέλω να στρίψω δεν φεύγει το πίσω με 10 χιλιόμετρα.

Μήπως είχε νέρα ή τίποτα τέτοιο; Το πίσω μου κάνει εντύπωση να φύγει τόσο εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα Εγώ έχω πέσει με 5, ψιλοπλαγιαζοντας, με λάστιχα μαμισια (ναυλον) και δρόμου γυαλί...

Τροποποιήθηκε από τον kkoletsis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H διασταύρωση έχει στις 4 γωνίες της Μασούτη-Τράπεζα-Λαστιχάδικο-Πάρκο!

Η άσφαλτος της διασταύρωσης είναι μια χαρά και με στροφές ομαλές και με ορατότητα!!Δεδομένου ότι είχες και 2° άτομο πίσω θα περίμενε κάποιος το πίσω ελαστικό να πατάει "καλύτερα" και επίσης θα περίμενε κάποιος να σου έφευγε το μπροστινό λόγω μετατόπισης βάρους πίσω λόγω του 2ου ατόμου!

Μήπως δίνεις πολλές πάντες και το ελαστικό έγινε slick-ξερό! :lipssealed:

Με 10 χλμ/ώρα δεν πέφτεις από χάσιμο ελαστικού!Πέφτεις από ανισορροπία την στιγμή που παίρνεις την στροφή, γιατι πολύ απλά η μοτοσυκλέτα δεν έχει πάρει κατεύθυνση λόγω ταχύτητας ώστε να αποκτήσει ισορροπία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά σου και ποτέ ξανά..τώρα όσο αναφορά το πως έπεσες δεν ξέρω για ποια στροφή μιλάς όποτε δεν μπορώ να πω..πάντως με 10χλμ 2κάβαλος και να φύγει το πίσω ελαστικό μου φαίνεται πολύ δύσκολο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω πως ειναι η ασφαλτος εκει, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ενα μηχανακι κινειται μονιμα στην πολη, τα πλαϊνα του μαυριζουν και βγαζουν πουρι. Εαν λοιπον σε κακο οδοστρωμα το μηχανακι πλαγιασει, γλιστραει με την μια και αποτομα.

Η λυση ειναι στριψιμο σε καλο οδοστρωμα ωστε να "πατησουν" τα πλαγια του ελαστικου και να καθαρισουν, ή καθαρισμα με βουρτσα ή πρασινο σφουγγαρι και σαπουνονερο της μπιχλας αυτης.

Δεν ξερω εαν συνεβει αυτο στο παλικαρι, αλλα με τα 10χαω δεν ειναι μονο η ελλειψη ισορροπιας που μπορει να ευθυνεται για μια χαζοπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα