Jump to content
Πανος VFR

Τι αντιπαθειτε περισσοτερο στην μοτοσυκλετα σας?

Recommended Posts

Ποιος το γ@μησ# το λαμπάκι στο κοντέρ. Αν δεις το κλειδί του Tiger, νομίζεις ότι είναι από στρογγυλοφάναρο παπάκι του 1980...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

όταν λές δεν έχει imobilizer εκείνο το κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει στο κοντερ? και που παίρνει κλειδί που θέλει προγραμματισμό? γιατί τέτοιο έχει και το δικό μου που είναι 2006 μοντέλο και παίζει να κόστιζε τα μισά λεφτά! χαχαχαχα!

απλό κλειδί έχει, immobilizer δίνει ο συναγερμός

εμένα μου τη δίνουν τα φρένα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα φρένα δεν είναι κάτι το τρελό.

Έχω καβαλήσει και χειρότερα. :P

Αλλά έχω καβαλήσει και καλύτερα (όπως πρόσφατα το Tracer).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο γεγονός πως μηχανη του 05 είναι μοντέλο του '92 με ψηφιακό κοντέρ..οικονομική πολιτική γ'αυτούς,περισσότερο κακό για εμάς!

θερμοκρασία!

φρένα..

καρμπιρατέρ..έλεος πια!το βάζεις μπρός χειμώνα και παλευεις με το τσόκ..mercy ρε!αυτα έκανα κ με μοντέλα του 94!

Εχω το ιδιο του 93 (katana το λεγαν τοτε και 600 κυβικα και ειχε μονο ψηγειο λαδιου ) το πειρα με παρα πολυ λιγα χιλιομετρα και καλοσυντηριμενο λες και ειχε βγει απο χρονοντουλαπο, μου προεκυψε αυτη η "αγορα" πριν παω να παρω το ιδιο αλλα μοντελο 2012 νομιζω ηταν.

Ειχα οδηγησει και τα δυο και μου φανηκαν ακριβως τα ιδα ισως του 93 μοντελο ελαχιστα ποιο βαρυ αλλα με πολυ ποιο γλυκες αναρτησεις και ισως λιγο καλητερη ποιοτητα κυλησης ισως γιατι ειχε πολυ ποιο λιγα χιλιομετρα.

Γενικοτερα συμφωνω με αυτα που λες αν και το δικο μου ειναι γρια με την βουλα. Παντος τιμιοτατο μηχανακι.

Ε χαζος ειμαι?? κρατησα το πεντοχιλιαρο και τα αλλα εδω και κανα χρονο τα κανω βολτες :shoot: :shoot: και ενειοτε τα αυγατιζω για να παρω το VFR απο του χρονου,

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι κανει να πιασει θερμοκρασια "λειτουργιας" κανα 30 λεπτο γιατι εχει ενα ψηγειο λαδιου ΤΕΡΑΣΤΙΟ νομιζεις οτι ειναι νερου ενα πραγμα.

GSX600F_393.jpg

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλό κλειδί έχει, immobilizer δίνει ο συναγερμός

εμένα μου τη δίνουν τα φρένα...

αντε ξαναπαρε κτμ ρε φιλε...μας τα εκανες τσουρεκια... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε ξαναπαρε κτμ ρε φιλε...μας τα εκανες τσουρεκια... :baby:

Kαι τα χριστούγεννα μελομακάρονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Τα τριξιματα στα πλαστικα γυρω απ το τιμονι. Σα να καβαλας κροταλια ενα πραμα.

2. Η καταναλωση εντος πολης.

3. Δε σηκωνεται με τιποτα με δευτερα... αλλα ισως φταιω και εγω :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καίει... καίει λέμε........

Μεγαλύτερη ζελατίνα να χε

Λίγο περισσότερο χώρο κάτω απ' τη σέλα

Και πιο φτηνά σέρβις.

Αυτά είναι πταίσματα όμως, το μηχανάκι και φρένα έχει και abs έχει και 6η έχει, γ@μ@ει το μηχανάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καίει... καίει λέμε........

Μεγαλύτερη ζελατίνα να χε

Λίγο περισσότερο χώρο κάτω απ' τη σέλα

Και πιο φτηνά σέρβις.

Αυτά είναι πταίσματα όμως, το μηχανάκι και φρένα έχει και abs έχει και 6η έχει, γ@μ@ει το μηχανάκι!

Και κουλό αναβάτη έχει :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Τα τριξιματα στα πλαστικα γυρω απ το τιμονι. Σα να καβαλας κροταλια ενα πραμα.

2. Η καταναλωση εντος πολης.

3. Δε σηκωνεται με τιποτα με δευτερα... αλλα ισως φταιω και εγω :lipssealed:

χωρις τα τριξιματα δε θα σου φαινεται νορμαλ καποια στιγμη, που θα παει, θα τα αποδεχτεις ;p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλτρο ελευθερο της pipercross υπαρχει..........αλλαξε καρμπ...δεν θελω να το βλεπω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............εγω το κανα 180 κυβικα και ησυχασα απο πλευρας δυναμης........παιδευτικα βεβαια πολυ αλλα αξιζε τον κοπο τον χρονο και την υπομονη..........και στα κρυπτον που υπαρχουν αφτερμαρκετ τα περισσοτερα ειναι αθλιας ποιοτητας.........αν θες κατι συγκεκριμενο ρωτας στο αντιστοιχο θρεντ..........και θα απαντηθει το αιτημα σου

Εχουμε μιλησει μεσω facebook :) . του εχω βαλει 24αρι μικουνι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενοχλει που δε μπορω να βρω εναν μαστορα με Μ κεφαλαίο, να μου ισιωσει λιγο τα καρμπς. Καιει λιγο παραπανω αλλά με σταθερα χλμ/ω απο 100+, παρουσιαζει ατροφιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ότι η τράνσαλπ πλέον μου φαίνεται γρήγορη.

Άσε... Είδα βαρκαντέρο σήμερα τέρμα χαμηλωμένο... Τρόμαξα...

Με ενοχλει που δε μπορω να βρω εναν μαστορα με Μ κεφαλαίο, να μου ισιωσει λιγο τα καρμπς. Καιει λιγο παραπανω αλλά με σταθερα χλμ/ω απο 100+, παρουσιαζει ατροφιες...

Πάρε τηλ. Ο μηχανικός μου είχε καμία 3-4 σουπερ φορ εκεί μέσα... Μπορούμε να του κάνουμε μια κρούση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα ηλεκτρικα του ,καθως ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε τις μ@λ@κιες του και τωρα αντιμετοπιζω καποια θεματακια.Ενδικτικα αναφερω πως ειχε μπαταρια απο τηλεκατευθυνωμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόλη αργή για δρόμο, πολύ βαριά για χώμα, πολύ ακριβή για το πορτοφόλι μου, πολύ χαλάει για ΒMW.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόλη αργή για δρόμο, πολύ βαριά για χώμα, πολύ ακριβή για το πορτοφόλι μου, πολύ χαλάει για ΒMW.

Έτσι και δούνε το μήνυμά σου στο τμήμα Marketing του Μονάχου, τα βλέπω απανωτά τα εγκεφαλικά στους υπευθύνους, καθώς και τα "συμβόλαια" για να σου κλείσουν το στόμα........ :knife::lipssealed::secret::peep: :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η "σκουριά" της... μετά από 4 μήνες ακινησίας, πρέπει να της κάνω ένα refresh και να μπει στις αγγελίες.

αποσύρομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η "σκουριά" της... μετά από 4 μήνες ακινησίας, πρέπει να της κάνω ένα refresh και να μπει στις αγγελίες.

αποσύρομαι...

:online2long::shock: Πλάκα κάνεις φαντάζομαι κι ελπίζω...... :scared:

Δυστυχώς φίλτατε, δεν είναι επιλογή μας το να αποσυρθούμε απ' το συγκεκριμένο "άθλημα", γιατί είναι αρρώστεια αγιάτρευτη. Είμαστε εθισμένοι για πάντα.

Ρώτα και μένα πόσες φορές προσπάθησα να απεξαρτηθώ απ' τα 2τροχα και γέλαγε ο κόσμος γύρω μου..... :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα