Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Ποιος το γ@μησ# το λαμπάκι στο κοντέρ. Αν δεις το κλειδί του Tiger, νομίζεις ότι είναι από στρογγυλοφάναρο παπάκι του 1980... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 όταν λές δεν έχει imobilizer εκείνο το κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει στο κοντερ? και που παίρνει κλειδί που θέλει προγραμματισμό? γιατί τέτοιο έχει και το δικό μου που είναι 2006 μοντέλο και παίζει να κόστιζε τα μισά λεφτά! χαχαχαχα! απλό κλειδί έχει, immobilizer δίνει ο συναγερμός εμένα μου τη δίνουν τα φρένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Και τα φρένα δεν είναι κάτι το τρελό. Έχω καβαλήσει και χειρότερα. :P Αλλά έχω καβαλήσει και καλύτερα (όπως πρόσφατα το Tracer). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Tο γεγονός πως μηχανη του 05 είναι μοντέλο του '92 με ψηφιακό κοντέρ..οικονομική πολιτική γ'αυτούς,περισσότερο κακό για εμάς! θερμοκρασία! φρένα.. καρμπιρατέρ..έλεος πια!το βάζεις μπρός χειμώνα και παλευεις με το τσόκ..mercy ρε!αυτα έκανα κ με μοντέλα του 94! Εχω το ιδιο του 93 (katana το λεγαν τοτε και 600 κυβικα και ειχε μονο ψηγειο λαδιου ) το πειρα με παρα πολυ λιγα χιλιομετρα και καλοσυντηριμενο λες και ειχε βγει απο χρονοντουλαπο, μου προεκυψε αυτη η "αγορα" πριν παω να παρω το ιδιο αλλα μοντελο 2012 νομιζω ηταν. Ειχα οδηγησει και τα δυο και μου φανηκαν ακριβως τα ιδα ισως του 93 μοντελο ελαχιστα ποιο βαρυ αλλα με πολυ ποιο γλυκες αναρτησεις και ισως λιγο καλητερη ποιοτητα κυλησης ισως γιατι ειχε πολυ ποιο λιγα χιλιομετρα. Γενικοτερα συμφωνω με αυτα που λες αν και το δικο μου ειναι γρια με την βουλα. Παντος τιμιοτατο μηχανακι. Ε χαζος ειμαι?? κρατησα το πεντοχιλιαρο και τα αλλα εδω και κανα χρονο τα κανω βολτες :shoot: και ενειοτε τα αυγατιζω για να παρω το VFR απο του χρονου, Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι κανει να πιασει θερμοκρασια "λειτουργιας" κανα 30 λεπτο γιατι εχει ενα ψηγειο λαδιου ΤΕΡΑΣΤΙΟ νομιζεις οτι ειναι νερου ενα πραγμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2015 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 απλό κλειδί έχει, immobilizer δίνει ο συναγερμός εμένα μου τη δίνουν τα φρένα... αντε ξαναπαρε κτμ ρε φιλε...μας τα εκανες τσουρεκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 αντε ξαναπαρε κτμ ρε φιλε...μας τα εκανες τσουρεκια... Kαι τα χριστούγεννα μελομακάρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_f3n 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 1. Τα τριξιματα στα πλαστικα γυρω απ το τιμονι. Σα να καβαλας κροταλια ενα πραμα. 2. Η καταναλωση εντος πολης. 3. Δε σηκωνεται με τιποτα με δευτερα... αλλα ισως φταιω και εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 οτι δεν δουλευει ΞΑΝΑ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Καίει... καίει λέμε........ Μεγαλύτερη ζελατίνα να χε Λίγο περισσότερο χώρο κάτω απ' τη σέλα Και πιο φτηνά σέρβις. Αυτά είναι πταίσματα όμως, το μηχανάκι και φρένα έχει και abs έχει και 6η έχει, γ@μ@ει το μηχανάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Καίει... καίει λέμε........ Μεγαλύτερη ζελατίνα να χε Λίγο περισσότερο χώρο κάτω απ' τη σέλα Και πιο φτηνά σέρβις. Αυτά είναι πταίσματα όμως, το μηχανάκι και φρένα έχει και abs έχει και 6η έχει, γ@μ@ει το μηχανάκι! Και κουλό αναβάτη έχει :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Στο στρωμα τα φρένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 το μαμα γραναζωμα και ο χωρος κατω απο την σελα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Το μονο που μου τη σπαει ειναι η σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 1. Τα τριξιματα στα πλαστικα γυρω απ το τιμονι. Σα να καβαλας κροταλια ενα πραμα. 2. Η καταναλωση εντος πολης. 3. Δε σηκωνεται με τιποτα με δευτερα... αλλα ισως φταιω και εγω χωρις τα τριξιματα δε θα σου φαινεται νορμαλ καποια στιγμη, που θα παει, θα τα αποδεχτεις ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Τωρα που αλλαξα ανορθωτη, δε με χαλαει τιποτα πια!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 φιλτρο ελευθερο της pipercross υπαρχει..........αλλαξε καρμπ...δεν θελω να το βλεπω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............εγω το κανα 180 κυβικα και ησυχασα απο πλευρας δυναμης........παιδευτικα βεβαια πολυ αλλα αξιζε τον κοπο τον χρονο και την υπομονη..........και στα κρυπτον που υπαρχουν αφτερμαρκετ τα περισσοτερα ειναι αθλιας ποιοτητας.........αν θες κατι συγκεκριμενο ρωτας στο αντιστοιχο θρεντ..........και θα απαντηθει το αιτημα σου Εχουμε μιλησει μεσω facebook :) . του εχω βαλει 24αρι μικουνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Με ενοχλει που δε μπορω να βρω εναν μαστορα με Μ κεφαλαίο, να μου ισιωσει λιγο τα καρμπς. Καιει λιγο παραπανω αλλά με σταθερα χλμ/ω απο 100+, παρουσιαζει ατροφιες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Αντιπαθώ το ίδιο το παπάκι μου,έτσι απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Το ότι η τράνσαλπ πλέον μου φαίνεται γρήγορη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Το ότι η τράνσαλπ πλέον μου φαίνεται γρήγορη. Άσε... Είδα βαρκαντέρο σήμερα τέρμα χαμηλωμένο... Τρόμαξα...Με ενοχλει που δε μπορω να βρω εναν μαστορα με Μ κεφαλαίο, να μου ισιωσει λιγο τα καρμπς. Καιει λιγο παραπανω αλλά με σταθερα χλμ/ω απο 100+, παρουσιαζει ατροφιες... Πάρε τηλ. Ο μηχανικός μου είχε καμία 3-4 σουπερ φορ εκεί μέσα... Μπορούμε να του κάνουμε μια κρούση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Και τα ηλεκτρικα του ,καθως ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε τις μ@λ@κιες του και τωρα αντιμετοπιζω καποια θεματακια.Ενδικτικα αναφερω πως ειχε μπαταρια απο τηλεκατευθυνωμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Πόλη αργή για δρόμο, πολύ βαριά για χώμα, πολύ ακριβή για το πορτοφόλι μου, πολύ χαλάει για ΒMW. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Πόλη αργή για δρόμο, πολύ βαριά για χώμα, πολύ ακριβή για το πορτοφόλι μου, πολύ χαλάει για ΒMW. Έτσι και δούνε το μήνυμά σου στο τμήμα Marketing του Μονάχου, τα βλέπω απανωτά τα εγκεφαλικά στους υπευθύνους, καθώς και τα "συμβόλαια" για να σου κλείσουν το στόμα........ :lol: :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 η "σκουριά" της... μετά από 4 μήνες ακινησίας, πρέπει να της κάνω ένα refresh και να μπει στις αγγελίες. αποσύρομαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) η "σκουριά" της... μετά από 4 μήνες ακινησίας, πρέπει να της κάνω ένα refresh και να μπει στις αγγελίες. αποσύρομαι... Πλάκα κάνεις φαντάζομαι κι ελπίζω...... Δυστυχώς φίλτατε, δεν είναι επιλογή μας το να αποσυρθούμε απ' το συγκεκριμένο "άθλημα", γιατί είναι αρρώστεια αγιάτρευτη. Είμαστε εθισμένοι για πάντα. Ρώτα και μένα πόσες φορές προσπάθησα να απεξαρτηθώ απ' τα 2τροχα και γέλαγε ο κόσμος γύρω μου..... :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες