AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αφου το TTR μου εβγαζε την καγκουρια και του επινα το αιμα, παρολο του οτι ειναι οικονομικο δεν το βοηθουσα καθολου. Ετσι καιρο σκεφτομουνα να ξαναπαρω παπι. Αφου εβαλα το ttr αγγελια αγοραστηκε με συνοπτικες διαδηκασιες απο γνωστο μου. Και αφου ηθελα ενα παπι να μεινει αποφασισα να αγορασω καινουριο ενα sprinterακι 125 καρμπ. που θεωρω και πανεμορφο στα 1245 ευρω. Σημερα λοιπον παρελαβα! Βερετη η διαδικασια του στρωσιματος αλλα αφου ηρθε για να μεινει θα το προσεξω με το παραπανω! Iδου λοιπον το μικρο μου! Δυστυχως δεν τραβαει καλες φωτο το κινητο μου! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον AnotherFace 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλορίζικο και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 καλορίζικο,πολύ όμορφο το σε αυτό το χρώμα! Τα daytonaκια έχουν βγει σκυλιά,το δικό μου έχει 52000 κι ακόμα είναι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 ελα ρε πετρε μεγιες.. σα τη παπια δεν εχει απο κονομια να ουμε. ποτε τα στηνουμε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλοριζικο και ευχομαι πολλα απροβληματιστα και οικονομικα χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Πως τα αλλαζεις ετσι τα μηχανακια ρε?ktm,ccm,ttr,παπακια,χεσε μεσα πολυχρονη.Test rider επρεπε να γινεις., 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο...... αντε και σύντομα χρυσοτάμπελο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Σας ευχαριστω ολους! bill_daytona Το εψαξα πολυ και αρκετο καιρο για το sprinterακι και πηρα την αποφαση να το παρω! Σαν πρωτη εντυπωση μεχρι να το παω σπιτι ειναι η καλυτερη! Μαρεσει πολυ σαν παπι. Αρκετα ανετο και ωραιο στον δρομο με πολυ ωραια φρενα. Οτι διαβασα περι λιγο ζορι στην αλλαγη ταχυτητων, και λιγο σκληρου μπροστινου, ισχυει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο που θα με κανει να ξινισω. Γενικος εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα περισσοτερες εντυπωσεις με τον καιρο! Πως τα αλλαζεις ετσι τα μηχανακια ρε?ktm,ccm,ttr,παπακια,χεσε μεσα πολυχρονη.Test rider επρεπε να γινεις., Το οτι το επιθετο μου ειναι Πολυχρονης νομιζω βοηθαει.. (χαχα δεν κανω πλακα) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Πετραν το daytona ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του παντα!! Εγω το δικο μου εχει περασει διαβολοβδομαδα τον 1 ενα χρονο σχεδον που το εχω! κιχ δεν εχει κανει!!! καλοριζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Σας ευχαριστω ολους! bill_daytona Το εψαξα πολυ και αρκετο καιρο για το sprinterακι και πηρα την αποφαση να το παρω! Σαν πρωτη εντυπωση μεχρι να το παω σπιτι ειναι η καλυτερη! Μαρεσει πολυ σαν παπι. Αρκετα ανετο και ωραιο στον δρομο με πολυ ωραια φρενα. Οτι διαβασα περι λιγο ζορι στην αλλαγη ταχυτητων, και λιγο σκληρου μπροστινου, ισχυει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο που θα με κανει να ξινισω. Γενικος εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα περισσοτερες εντυπωσεις με τον καιρο! Το οτι το επιθετο μου ειναι Πολυχρονης νομιζω βοηθαει.. (χαχα δεν κανω πλακα) Χαχψααχχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 καλά χιλιόμετρα Πετράν! θέλω και εγώ παπιιιιιιί...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλοριζικο!!! Θα το ευχαριστηθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Αχ, Sprinter... Ωραίες θύμισες μου έφερες στο νού.... Καλορίζικο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 παπακια=εδω κ δεκαετιες αποτελουν κλασικες αξιες...καλοβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο Πετράν!! Τελικά δε θα πάρεις ccm? edit: τους καθρεφτες εκει στο γκοργκολη τους ξεχασανε να στους δωσουν?? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 καλά χιλιόμετρα Πετράν! θέλω και εγώ παπιιιιιιί...!!! φτιάξε τον τυφωνα με μαλοσσι και πολινι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Δυστυχως δεν τραβαει καλες φωτο το κινητο μου! Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε μπρίκια κολλάμε; Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα θα το ευχαριστηθείς πολύ. Το κιβώτιο θα στρώσει με τα χιλιόμετρα οπότε μην ανησυχείς. Πέρνα κι από το νήμα του, είναι και ένας βλαμμένος εκεί που κάνει ταξίδια με το συντηρητικό αδερφάκι του (125RS) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλοταξιδο φιλε μου εγω τελειωσα σημερα το στρωσιμο με το daytona sonic125 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος 2.2 μεση καταναλωση ειμαι και 100+ και γενικα και ομορφο και ανετο εχω παει και κατι εκδρομουλες 30-40χλμ :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 αγρατσουνιστο... λαστιχα χθες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καλοριζικο και παντα ορθιος!! Να ρωτησω τα daytona ειναι κινεζικης προελευσης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 καλορίζικο και πάντα όρθιος Πέτρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλοριζικο και να το χαρεις πολυ πολυ. Ασε που πολλες φορες εχω την ιδια σκεψη με εσενα, κυριως λογο καταναλωσης του S.TENERE μου, κι ας ειναι ρυθμισμενα και καθαρα τα καρμπς του.... Τι ειπες τωρα kirosYMH;;;;; 2.2 ΜΕΣΗ;;;;;;;;;; ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!!!!;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλοριζικο.... Αυτο ειναι το δικο μου... μ αρεσει ποιο πολύ πλεον και απο το er6 ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλορίζικο και πάντα όρθιος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλορίζικο ρε φάτσα. Ελπίζω να μην το μεταχειριστείς σαν τα καγκούρικα που είχες. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες