Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Πρώτο test-ride Honda CBR 650F

Recommended Posts

καλα κανεις ρε συ γιαμαχακια και 'νταξει δεκτο...αλλα μην λεμε και οτι να ΄ναι. σιγουρα θα ηθελα ποιοτητα δεκαετιας 80 αλα cb1300, αλλα στον βωμο της οικονομιας, θυσιαστηκαν τα πλαστικα, αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν θυσιασε την ποιοτητα των κινητηρων και την τεχνολογια σε αυτους. και οπως και να το κανουμε οικονομια καυσιμου, καθαροτεροι κινητηρες (κατσε πισω απο το cb500 και θα κατααβεις τι εννοω), επιδοσεις ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει χρυση, αλλα με αυτα που παρουσιαζει καταφερε να ικανοποιησει, καλως ή κακως, οσο το δυνατον μεγαλυτερο κοινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απλά τα πράγματα κύριοι...

Οι μισοί Έλληνες δουλεύουν προφανώς στην Honda και οι άλλοι μισοί στην Yamaha.

Δεν εξηγείτε αλλιώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εξηγείτε αλλιώς.

Όχι και μισοί-μισοί... Ελάχιστοι γιαμαχάκηδες που ζήλευαν ανέκαθεν, απόδειξη οι «εξυπνάδες» που βλέπουμε εκ μέρους τους σε κάθε θέμα που αφορά Honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατοχή Χόντα ή Γιαμάχα δεν είναι κάποιο κληρονομικό χάρισμα ή κάτι που αποκτάς εκ γενετής. Αν κάποιος ζηλεύει ένα Χόντα/Γιαμάχα γιατί απλά να μην το αποκτήσει αντικαθιστώντας το υπάρχον μηχανάκι του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατοχή Χόντα ή Γιαμάχα δεν είναι κάποιο κληρονομικό χάρισμα ή κάτι που αποκτάς εκ γενετής. Αν κάποιος ζηλεύει ένα Χόντα/Γιαμάχα γιατί απλά να μην το αποκτήσει αντικαθιστώντας το υπάρχον μηχανάκι του;

σωωωωστοοοοοος ο μαστορας....μου αρεσει το bolt r αλλα πολλα τα λεφτα. αααααμα υπαρξει μεταχειρω σε κανα ή δυο χρονια ισως καταφερω αν το χτυπησω αν δεν παθουμς κανα τραμπακουλο με καμια αλλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άει πες εσύ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εξηγείτε αλλιώς.

Με προσβάλλεις. Δεν θα δούλευα πότε για γιαμαπες και χονδες... Χαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry ρε παιδιά αν χάλασα το αρχικό post άλλα δεν άντεξα.

Και αυτό που νιώθω εγώ το νιωθουν και άλλοι hondakides και όχι μονο.

Εντάξει και εμείς σαν καταναλωτές είμαστε για να μαστε.

Άλλα δεν άντεξα να μην κάνω κάποιες συγκρίσεις , ΟΚ δεν λέω ότι καβαλάω το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου άλλα δεν έχει σχέση με αυτά που βγάζουν τώρα.

Το 2001το cbr600f made in japan είχε 6.000 λίρες και το 2014 το νέο μοντέλο έχει 6.999 λίρες είναι υποδεέστερο και δεν ξέρω και εγώ που κατασκευάζετε.

Ευτυχώς που δεν είναι στην ζωή πια ο Sōichirō Honda .

Τι να πούμε για μηχανάκια διαμάντια και με ποιότητα κατασκευής τρομερή πέρα από το αν ήταν τα καλυτέρα στη κατηγορία τους.

CBR600F-FS CBR 1100 VTR SP2 – VFR 750-800 και μην πάμε και παλιότερα γιατί θα κλάψουμε και άλλο.

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαμαχάκια, σαν πολλά μας τα λές.

Και ΟΝΤΩΣ μια αντιπροσωπεία Honda με αυτά που έχει μέσα σήμερα, είναι πιο βαρετή κι από μάζωξη φιλολογικής βραδειάς.

ΑΛΛΑ μια αντιπροσωπεία Yamaha που τόσο υποστηρίζεις, πόσο καλύτερη είναι;

Τι σου αρέσει δλδ; Το κραγμένο κιτς των MT;

To σιδεριά πλαίσιο σαν NC700, και βάζουμε κάτι ΚΑΡΑΚΙΤΣ γυαλισμένα αλουμινένια καλύματα από πάνω στο MT07; Τα σούπερ άλογα μήπως;

2014-Yamaha-MT-07-EU-Competition-White-Studio-002.jpg

Το καρακιτσαριό αισθητικής FZ750 του MT09 με τις άχρηστες και φλύαρες λεπτομέρειες; Πάρτε κατάντια

yamaha-mt-09-sr.jpg

Το πλαίσιο είναι λυγισμένο προς τα κάτω, σαν να έχει κύρτωση. Και ψυχολογικά να το πάρεις και μόνο ψυχολογικά, ένα πλαίσιο με αισθητική κύρτωσης, μόνο ασθενικά συναισθήματα δημιουργεί.

Ή μήπως είναι τόσο πιο φτηνά; Ή μήπως είναι πιο δυνατά;

Τουλάχιστον τα μικρά Honda δεν είναι καρακιτσαριά αισθητικά, βγάζουν μεν μια πλαστική αισθητική, αλλά με σοβαρότητα, δεν είναι αυτό το ''είμαι λατέρνα και το δείχνω μέχρι το διάστημα'' των MT.

Και το πιο πλαστικό φτηνό μικρό Honda είναι σαν γκομενάκι, έστω το απλό της διπλανής πόρτας, όχι σαν τρανς στην λεωφόρο...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα βρηκες και εσυ και εβαλες το ΜΤ-09 στα χειροτερα χρωματα... εγκαθετοι ολοι! :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη τώρα όλο αυτό που έγραψες ή μάλλον επανέλαβες, γιατί κάπως έτσι είναι τα επιχειρήματά σου για σχεδόν όλα τα μηχανάκια πέρα των Χοντα 20ετιας, πιστεύεις ότι κάποιος θα τα πάρει σοβαρά;

Η ποιότητα μιας εταιρείας ή μιας μοτοσυκλέτας καλύτερα, δεν είναι καλή γιατί το πλαίσιο είναι κυρτό προς τα κάτω και έχει "φλύαρες γραμμές " που κατά τη γνώμη σου είναι ΚΙΤΣ; ΜΑ ΚΙΤΣ; Για πιο λόγο το γούστο σου να είναι πιο αντικείμενο από κάποιου άλλου; Το παραπάνω κατεβατό σου όχι μόνο είναι πέρα για πέρα αβάσιμο, αλλά επιχειρηματολογεί βάση γούστου προσωπικού και αυτό από μόνο του το κάνει... Χμμμμ... Κιτς. Χαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ησυχία δεν έχετε με την Honda νομίζω.Ένα θέμα για οποιοδήποτε Honda που να μη γίνει αναφορά στο NC και πόσο γτπκ είναι η Honda σήμερα δεν υπάρχει. Οκ ρε παιδιά το εμπεδώσαμε,δεν τα γουστάρετε τα νεά Honda (ούτε και εγώ),κάθε φορά να λέμε τα ίδια όμως,δεν είναι λίγο βαρετό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamahakia έχεις καταφέρει με την εμμονή σου να φτιάξεις μέλη αντιχοντα, πόλωσεις σε σχεδόν καθημερινό επίπεδο, αλληλοτσακομους τύπου yamaha vs honda 400σελ, παλικαρακια που καναν το "λάθος" και πήραν nc700 & cb500x να προσέχουν πως να συζητήσουν για τα δικά τους προϊόντα...και ένα γενικότερο οπαδισμο περί κακιάς ποιότητας τάφων χονδα και απο την αλλη μιας γενναιας και τρανή γιαμαχα..λες και ο κόσμος γυρνάει γύρω απο αυτά και μονο λες και δεν υπάρχουν δεκάδες κατασκευαστές μοτοσικλετών και δίτροχων γενικότερα...επειδή ειμαι άρρωστακι και διαβάζω το φόρουμ θα σου πω μου έχεις σπάσει τα @@..

Να σου δώσω ένα παράδειγμα αθηναιος εισαι μένεις σαλονικα, να πετύχεις έναν κομπλεξικο(ξέρεις απο τους "καλούς") και να σε καλημεριζει καθημερινά τύπου " γ@μω την Αθήνα σου" λογικά θα του πείς στα @@ μου ρε φίλε η Αθήνα..αλλα εαν το συνεχίσει θα τον στείλεις στα γ@μηδια...

Έχεις ευθύνη για τις πληκτρομαχιες και τα εγκεφαλικά εδω μεσα...

το φόρουμ εσύ και μερικοί ακόμη το κάνατε χάλια(τους πιτσιρικάδες δεν τους συμπεριλαμβάνω).με τους κομπλεξισμους τους μικροτςοτςουνιμους και τις εμμονές..αντί να μπαίνουμε και να ξεκουραζομαστε, μπαίνουμε και τρώμε εγκεφαλικά

ψαξτην λίγο..

Φιλικότατα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει κ μια διαφορα...στο οτι ειναι μια χαρουλα τα μοντελα αλλα κατι τα σχολια κατοχων κ λοιπες αναλυσεις που ανεβαζουν τα ορια στο περα απ το παραλογο τοτε ναι θα υπαρχουν κ αυτοι που θα αρχισουν το δουλεμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/uk-road-test-honda-cbr650f-review/25202.html

Review και από το Visordown. Κλείνοντας αναφέρει "flaming good CBR650F" :shades:

ΥΓ: Ελπίζω κάποια στιγμή να καθαριστεί το topic από τους Διαχειριστές/Συντονιστές, από τις 5 σελίδες μέχρι στιγμής οι 4 είναι με άσχετα σχόλια, καμία σχέση με το Θέμα, το test ride της μηχανής...

Για διαμάχες Honda-Yamaha δεν έχουμε αντίστοιχο Topic???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι Μάκη , δεν συμβαίνουν αυτά κάθε μέρα στο φόρουμ , μόνο στους κατόχους Χόντα συμβαίνουν. Ίσα ίσα φίλε που αν εξαιρέσεις 4-5 κολλημένους που πραγματικά δεν ξέρουν που να θέσουν τα όρια , όλα τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν την πλακίτσα τους και αυτό φαίνεται και βγαίνει προς τα έξω. Ο φίλος ντόκτορας , που τον εκτιμώ απεριόριστα από τα όσα κατά καιρούς γράφει , έκανε άθελά του υποθέτω το άσπρο-μαύρο με τον Χρήστο. Μιλάμε για ένα άτομο που κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο πως τα όσα γράφει έχουν χιουμοριστική βάση. Σαν να παρεξηγηθεί κάποιος από τα γραφόμενα του Αχ μια Τσόντα για τα Γιαμάχα ή του Σάββα για τις προπέλες. Δηλαδή έλεος. Για ξεσκονίστε κανά θέμα bmw ,duc , triumph να δείτε τι θα πουν πραγματικές προσβολές , μίσος , χαρακτηρισμοί και τσουβάλιασμα. Τουλάχιστον στα Χόντα , οι χαρακτηρισμοί μένουν στα σίδερα. Σε άλλες περιπτώσεις έχουν την τιμητική τους οι αναβάτες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε gouky πρωτος το εγραψα πως είναι λάθος το ποστ για τον γιαμαχακια.

Και στα υπολοιπα θεματα το ιδιο γίνεται και το ξερω.αλλα εδω πας να γραψεις για ενα μοντέλο που δεν το εχεις δει καν και το πρώτο σχολιο ειναι "σκατα".

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακό είναι πως έτσι όπως έχει καταντήσει το ΜΥΒΙΚΕ, δεν υπάρχουν όρια στο ποιά θέματα είναι για πλάκα και ποιά είναι για ενημέρωση. Κρίμα, και γιατί κάποιοι δεν έχουν την ικανότητα να το ξεχωρίσουν, και κάποιοι δεν έχουν την διάθεση να το επιβάλουν............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamahakia έχεις καταφέρει με την εμμονή σου να φτιάξεις μέλη αντιχοντα, πόλωσεις σε σχεδόν καθημερινό επίπεδο, Δεν ηξερα οτι εχω τετοια δυναμη ευχαριστω που μου το φανερωσες θα κατεβω για βουλευτης Iwata στις επομενες εκλογες

αλληλοτσακομους τύπου yamaha vs honda 400σελ, Δεν το ξεκινησα καν εγω το συγκεκριμενο θεμα και γραφει εκει το μισο φορουμ

παλικαρακια που καναν το "λάθος" και πήραν nc700 & cb500x να προσέχουν πως να συζητήσουν για τα δικά τους προϊόντα... Κακως, ουδεποτε κοροιδεψα καποιον προσωπικα για το μηχανακι του.

και ένα γενικότερο οπαδισμο περί κακιάς ποιότητας τάφων χονδα και απο την αλλη μιας γενναιας και τρανή γιαμαχα.. Αποψη μου συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα δε θα σου δωσω λογαριασμο

λες και ο κόσμος γυρνάει γύρω απο αυτά και μονο λες και δεν υπάρχουν δεκάδες κατασκευαστές μοτοσικλετών και δίτροχων γενικότερα...Και τις οποιες δεν κραζω πουθενα στο φορουμ γιατι καμμια δεν αξιζει το κραξιμο που αξιζει στην σημερινη Χονδα. Επισης Αποψη μου συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα δε θα σου δωσω λογαριασμο

επειδή ειμαι άρρωστακι και διαβάζω το φόρουμ θα σου πω μου έχεις σπάσει τα @@... Πατα Ignore ή αναφορα στον συντονιστη

Να σου δώσω ένα παράδειγμα αθηναιος εισαι μένεις σαλονικα, να πετύχεις έναν κομπλεξικο(ξέρεις απο τους "καλούς") και να σε καλημεριζει καθημερινά τύπου " γ@μω την Αθήνα σου" λογικά θα του πείς στα @@ μου ρε φίλε η Αθήνα..αλλα εαν το συνεχίσει θα τον στείλεις στα γ@μηδια...Παντελως αποτυχημενο παραδειγμα 1ον γιατι εδω μιλαμε για προσβολη επι προσωπικου. Εγω ποτε δεν ειπα σε κανεναν γαμω το μηχανακι σου. 2ον γιατι κι εκει εφαρμοζεται το Ignore

Έχεις ευθύνη για τις πληκτρομαχιες και τα εγκεφαλικά εδω μεσα...

το φόρουμ εσύ και μερικοί ακόμη το κάνατε χάλια Οπως κατονομαζεις εμενα παρακαλω να κατονομασεις και τους μερικους αλλους (τους πιτσιρικάδες δεν τους συμπεριλαμβάνω).με τους κομπλεξισμους τους μικροτςοτςουνιμους και τις εμμονές Εδω γινεσαι προσβλητικος αλλα το παραβλεπω...αντί να μπαίνουμε και να ξεκουραζομαστε, μπαίνουμε και τρώμε εγκεφαλικά Ευκολα παθαινεις εγκεφαλικο ψαξτην λιγο

ψαξτην λίγο..

Φιλικότατα

Σε ολους σου τους παραπανω προβληματισμους υπαρχει μια και μονο λυση. Το ignore. Ευκολο και ανωδυνο. Κι εμενα μου προκαλουν εγκεφαλικα πολλα που γραφουν διαφοροι εδω μεσα, μα φυσικα δεν περναει καν απο το μυαλο μου να γραψω λογυδριο σαν το παραπανω, γιατι αν μη τι αλλο η τραβεστι δημοκρατια που εχουμε μας επιτρεπει την προσωπικη αποψη ακομα κι αν ενοχλει καποιους. Φυσικα ουτε Ignore παταω γιατι προσωπικα γουσταρω τον αντιλογο και την διαφορετικοτητα των ανθρωπων. Δεν μπορω οπως καταλαβαινεις οταν βγει ενα μηχανακι που θεωρω ασχημο/παρωχημενο/φλωρικο/σαπιο η οτιδηποτε να μην το ποσταρω για να σε γλιτωσω απο τα εγκεφαλικα λυπαμαι.

ΥΓ Δεν σε ειδα παντως να θιγεσαι και να διαμαρτυρεσαι σε αναλογες περιπτωσεις ακομα και με ατομα που κανουν μπαμ και απο τα 500 ποσταρισματα τους τα 450 ειναι χολη και προσβολες πολλες φορες σε προσωπικο επιπεδο. Μαλλον αν και αρρωστακι διαβαζεις επιλεκτικα ή παθαινεις τα εγκεφαλικα επιλεκτικα

Εννοειται φιλικα.

Μιχαλη γουστα ειναι αυτα. Στην ουσια, για τη σημερινη κατασταση της Χονδα δλδ, συμφωνουμε παντως. Η σημερινη κατασταση της Yamaha ειναι αλλο θεμα.

Το 2001το cbr600f made in japan είχε 6.000 λίρες και το 2014 το νέο μοντέλο έχει 6.999 λίρες είναι υποδεέστερο και δεν ξέρω και εγώ που κατασκευάζετε.

Ευτυχώς που δεν είναι στην ζωή πια ο Sōichirō Honda .

Τι να πούμε για μηχανάκια διαμάντια και με ποιότητα κατασκευής τρομερή πέρα από το αν ήταν τα καλυτέρα στη κατηγορία τους.

CBR600F-FS CBR 1100 VTR SP2 – VFR 750-800 και μην πάμε και παλιότερα γιατί θα κλάψουμε και άλλο.

Ακριβως αυτο που λεει ο φιλος....

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E τι να μην συμφωνούμε;

Το νέο μοντέλο σε σχέση με το προ δεκαετίας, έχει κατώτερο πλαίσιο, κατώτερα φρένα, πολύ κατώτερες αναρτήσεις, μοτέρ με περισσότερα κυβικά και λιγότερη ιπποδύναμη και είναι και πιο ακριβό μάλλον...

:crazy: <<< Διευθυντές της Honda

Δεν ήταν τόσο το θέμα μου όμως τι κάνει η Honda στην προηγούμενη απάντηση

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ολους σου τους παραπανω προβληματισμους υπαρχει μια και μονο λυση. Το ignore. Ευκολο και ανωδυνο. Κι εμενα μου προκαλουν εγκεφαλικα πολλα που γραφουν διαφοροι εδω μεσα, μα φυσικα δεν περναει καν απο το μυαλο μου να γραψω λογυδριο σαν το παραπανω, γιατι αν μη τι αλλο η τραβεστι δημοκρατια που εχουμε μας επιτρεπει την προσωπικη αποψη ακομα κι αν ενοχλει καποιους. Φυσικα ουτε Ignore παταω γιατι προσωπικα γουσταρω τον αντιλογο και την διαφορετικοτητα των ανθρωπων. Δεν μπορω οπως καταλαβαινεις οταν βγει ενα μηχανακι που θεωρω ασχημο/παρωχημενο/φλωρικο/σαπιο η οτιδηποτε να μην το ποσταρω για να σε γλιτωσω απο τα εγκεφαλικα λυπαμαι.

ΥΓ Δεν σε ειδα παντως να θιγεσαι και να διαμαρτυρεσαι σε αναλογες περιπτωσεις ακομα και με ατομα που κανουν μπαμ και απο τα 500 ποσταρισματα τους τα 450 ειναι χολη και προσβολες πολλες φορες σε προσωπικο επιπεδο. Μαλλον αν και αρρωστακι διαβαζεις επιλεκτικα ή παθαινεις τα εγκεφαλικα επιλεκτικα

Εννοειται φιλικα.

παλικάρι μου αφού τα έχουμε πει και απο κοντά, το να κολλάς με ένα συγκεκριμμένο brand-name, κολλάς (εσύ μου το έχεις πεί)και με το είθιστε επιλογής αναβατών "που αγοράζει από σακί" χωρίς να γνωρίζει ειδικά, ενώ το προασπίζεται εγωιστικά, με τους χονταίους κατ'επιλογή αναβάτες στην ελλάδα.... Συνεπώς δε κράζεις μονο σίδερα κράζεις και επιλογές αναβατών. Και οκ όταν ασκείς κριτική είναι μια χαρά οταν υπάρξει και χλευαμσός μέσα μαμιέται το πράμα....

Η απάντηση γιαυτό το "φαινόμενο" δεν συμβαίνει φυσικά μόνο σε κατόχους χονδα αλλά πρώτον και καλύτερον σε εσένα, δεν κάνεις κάτι διαφορετικό απο τους υπολοίπους με επιχείρημα οτι η γιαμάχα είναι καλύτερη κατασκευαστική εταιρία απο την χονδα, όταν αμελείς οτι ανάμεσα στη επιλογή από 2 κατασκευάστριες εταιρίες και τον υποψήφιο αναβάτη χωρίζουν εκατοντάδες παράγοντες(να μη πω χιλιάδες) με τομείς όπως οπτική γωνία, εμπειρία, παιδία, κουλτούρα, οικονομική δυνατότητα και πολλά άλλα.

Όσο για την πολιτική κατασκευής των νέων χονδα κρίνουν και κατακρίνουν ίδιοι κάτοχοι χόνδα(που είναι ένα βήμα αυτοκριτικής γενικότερα) τι καλό μπορεί να κάνει η εξτρά καυστικότητα που συνεχίζεις αμείωτα να αποδίδεις.

Τώρα αναφέρθηκα σε εσένα γιατί έχουμε πιει και μια μπύρα και αντιλαμβάνεσαι οτι δεν το λέω με κακία αλλά με κριτική διάθεση.

Σήμερα στο Mybike έχετε δημιουργήσει τόσες πολώσεις από μέλη αντιγιαμαχακια ή αντιχοντακια ή αντιοτιναναινακια.. ανοιγεις να διαβάσεις ένα θέμα και αναλώνεσαι σε τσακωμούς και διαπληκτισμούς όταν επικαλούνται οι ίδιοι οτι κάνουν πλάκα, χώρις να αντιλαμβάνονται οι ίδιοι πότε παύει να έχει πλάκα για αυτόυς που απευθύνονται... και όλο αυτό χωρίς καμια αντικειμενική αξία...καμία βελτίωση των συζητήσεων γενικότερα..

Προτρέπω λοιπόν εάν θέλετε να βελτιωθούν οι συνθήκες, συζητήστε πρώτα με γνώμονα την αυτοκριτική και τον αυτοσαρκασμό και μόλις το καταφέρετε αυτό, τότε στραφείτε και προς τους υπολοίπους η αξία θα ήταν ανεκτίμητη για όλους!

υ.σ.Αποσύρω αν προσβλήθηκες σε κάτι, για την κατάδειξη της συμπεριφοράς και μόνο ήταν, άλλωστε ποιος μπορεί να σΕ πει κάτι? 3φορές έσπειρες!!! :P :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμια ρε παιδες... Μα καλα, χαλατε τις καρδιες σας για τα μηχανακια και τις εταιριες?

Και για να ειμαι λιγο εντος θεματος, δεν θα με χαλουσε να το εχω.. (οχι τωρα ομως)

Υ.γ. Αφηστε τους Mods ησυχους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλικάρι μου αφού τα έχουμε πει και απο κοντά, το να κολλάς με ένα συγκεκριμμένο brand-name, κολλάς (εσύ μου το έχεις πεί)και με το είθιστε επιλογής αναβατών "που αγοράζει από σακί" χωρίς να γνωρίζει ειδικά, ενώ το προασπίζεται εγωιστικά, με τους χονταίους κατ'επιλογή αναβάτες στην ελλάδα.... Συνεπώς δε κράζεις μονο σίδερα κράζεις και επιλογές αναβατών. Και οκ όταν ασκείς κριτική είναι μια χαρά οταν υπάρξει και χλευαμσός μέσα μαμιέται το πράμα....

Η απάντηση γιαυτό το "φαινόμενο" δεν συμβαίνει φυσικά μόνο σε κατόχους χονδα αλλά πρώτον και καλύτερον σε εσένα, δεν κάνεις κάτι διαφορετικό απο τους υπολοίπους με επιχείρημα οτι η γιαμάχα είναι καλύτερη κατασκευαστική εταιρία απο την χονδα, όταν αμελείς οτι ανάμεσα στη επιλογή από 2 κατασκευάστριες εταιρίες και τον υποψήφιο αναβάτη χωρίζουν εκατοντάδες παράγοντες(να μη πω χιλιάδες) με τομείς όπως οπτική γωνία, εμπειρία, παιδία, κουλτούρα, οικονομική δυνατότητα και πολλά άλλα.

Όσο για την πολιτική κατασκευής των νέων χονδα κρίνουν και κατακρίνουν ίδιοι κάτοχοι χόνδα(που είναι ένα βήμα αυτοκριτικής γενικότερα) τι καλό μπορεί να κάνει η εξτρά καυστικότητα που συνεχίζεις αμείωτα να αποδίδεις.

Τώρα αναφέρθηκα σε εσένα γιατί έχουμε πιει και μια μπύρα και αντιλαμβάνεσαι οτι δεν το λέω με κακία αλλά με κριτική διάθεση.

Σήμερα στο Mybike έχετε δημιουργήσει τόσες πολώσεις από μέλη αντιγιαμαχακια ή αντιχοντακια ή αντιοτιναναινακια.. ανοιγεις να διαβάσεις ένα θέμα και αναλώνεσαι σε τσακωμούς και διαπληκτισμούς όταν επικαλούνται οι ίδιοι οτι κάνουν πλάκα, χώρις να αντιλαμβάνονται οι ίδιοι πότε παύει να έχει πλάκα για αυτόυς που απευθύνονται... και όλο αυτό χωρίς καμια αντικειμενική αξία...καμία βελτίωση των συζητήσεων γενικότερα..

Προτρέπω λοιπόν εάν θέλετε να βελτιωθούν οι συνθήκες, συζητήστε πρώτα με γνώμονα την αυτοκριτική και τον αυτοσαρκασμό και μόλις το καταφέρετε αυτό, τότε στραφείτε και προς τους υπολοίπους η αξία θα ήταν ανεκτίμητη για όλους!

υ.σ.Αποσύρω αν προσβλήθηκες σε κάτι, για την κατάδειξη της συμπεριφοράς και μόνο ήταν, άλλωστε ποιος μπορεί να σΕ πει κάτι? 3φορές έσπειρες!!! :P :_thumbsup:

Το εξηγείς λίγο αυτό γιατί μάλλον παρανόησα.

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλικάρι μου αφού τα έχουμε πει και απο κοντά, το να κολλάς με ένα συγκεκριμμένο brand-name, κολλάς (εσύ μου το έχεις πεί)και με το είθιστε επιλογής αναβατών "που αγοράζει από σακί" χωρίς να γνωρίζει ειδικά, ενώ το προασπίζεται εγωιστικά, με τους χονταίους κατ'επιλογή αναβάτες στην ελλάδα.... Συνεπώς δε κράζεις μονο σίδερα κράζεις και επιλογές αναβατών. Και οκ όταν ασκείς κριτική είναι μια χαρά οταν υπάρξει και χλευαμσός μέσα μαμιέται το πράμα.... Ρε συ Χρηστο ελεος! Ποιος χλευασμος? Και δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μια γενικευμενη κριτικη ενος φαινομενου ή μιας παρατηρησης δεν εφαρμοζεται αυτοματα και ειδικα στον καθενα? (Δλδ πχ αν αναφερεις οτι σαν ταση στην Ελλαδα τα Cayene τα αγοραζουν ποζεραδες, δεν αναφερεσαι σε καθε κατοχο Cayene, ουτε και φταιει η Πορσε που το πηρανε για αλλην χρηση απο την προοριζομενη)

Η απάντηση γιαυτό το "φαινόμενο" δεν συμβαίνει φυσικά μόνο σε κατόχους χονδα αλλά πρώτον και καλύτερον σε εσένα, δεν κάνεις κάτι διαφορετικό απο τους υπολοίπους με επιχείρημα οτι η γιαμάχα είναι καλύτερη κατασκευαστική εταιρία απο την χονδα, όταν αμελείς οτι ανάμεσα στη επιλογή από 2 κατασκευάστριες εταιρίες και τον υποψήφιο αναβάτη χωρίζουν εκατοντάδες παράγοντες(να μη πω χιλιάδες) με τομείς όπως οπτική γωνία, εμπειρία, παιδία, κουλτούρα, οικονομική δυνατότητα και πολλά άλλα. Δε διαφωνουμε σε αυτο και ποτε δεν ειπα κατι που να ερχεται σε αντιθεση με αυτο. Ακυρη παραγραφος.

Όσο για την πολιτική κατασκευής των νέων χονδα κρίνουν και κατακρίνουν ίδιοι κάτοχοι χόνδα(που είναι ένα βήμα αυτοκριτικής γενικότερα) τι καλό μπορεί να κάνει η εξτρά καυστικότητα που συνεχίζεις αμείωτα να αποδίδεις. Απο την αλλη τι στο καλο μπορει να κανει ας πουμε μια εξτρα καλη κριτικη????? Ας ειναι λοιπον ολα τα θεματα πρωτο ποστ χωρις απαντησεις. Αυτο που λες στερειται εντελως βασης.

Σήμερα στο Mybike έχετε δημιουργήσει τόσες πολώσεις από μέλη αντιγιαμαχακια ή αντιχοντακια ή αντιοτιναναινακια.. ανοιγεις να διαβάσεις ένα θέμα και αναλώνεσαι σε τσακωμούς και διαπληκτισμούς όταν επικαλούνται οι ίδιοι οτι κάνουν πλάκα, χώρις να αντιλαμβάνονται οι ίδιοι πότε παύει να έχει πλάκα για αυτόυς που απευθύνονται... και όλο αυτό χωρίς καμια αντικειμενική αξία...καμία βελτίωση των συζητήσεων γενικότερα.. Ξερω οτι δε τα λες με κακια, προς θεου, αλλα επειδη εχουμε πιει δυο μπυρες μου φαινεται πολυ παραξενο που πιστευεις οτι εγω και καποιοι αλλοι εχουμε τοση επιρροη στις μαζες που δημιουργουμε πολωσεις και τα συναφη. Ο καθενας εδω γραφει το δικο του Χρησταρα. Δεν εππηρεαζεται κανεις απο τον Γιαμαχακια και τον καθε Γιαμαχακια. Αν θελει καποιος να κραξει/επαινεσει ενα μηχανακι δεν θα το κανει επειδη το εκανε στο απο πανω ποστ ο Γιαμαχακιας ή ο Ταδε ή ο Δεινα

Προτρέπω λοιπόν εάν θέλετε να βελτιωθούν οι συνθήκες, συζητήστε πρώτα με γνώμονα την αυτοκριτική και τον αυτοσαρκασμό και μόλις το καταφέρετε αυτό, τότε στραφείτε και προς τους υπολοίπους η αξία θα ήταν ανεκτίμητη για όλους! Γενικα ωραια συμβουλη αδερφε, ειναι κατι που πολυ συχνα κανω στην ζωη μου δεν καταλαβαινω φυσικα σε καμμια περιπτωση που εφαρμοζεται αυτο στην συγκεκριμενη περιπτωση....Δλδ μπαινεις βλεπεις θεμα για το Χ μηχανακι που σ αρεσει/δεν σ αρεσει και το συγκρινεις με το δικο σου και γραφεις αναλογο ποστ?

υ.σ.Αποσύρω αν προσβλήθηκες σε κάτι, για την κατάδειξη της συμπεριφοράς και μόνο ήταν, Δεν προσβαλλομαι αδερφε, εχω φαει πολλα σκ@τα στη ζωη μου και οτιδηποτε δευτερευον το αντιμετωπιζω με πλακα. Ετσι γλιτωνω και τα εγκεφαλικα.

Χρησταρα το αναλυεις υπερβολικα και σε πολυ βαθος και χανεις τελειως την μπαλα. Το τραβας απο τα μαλλια που λενε.

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα