katamagias 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 χαχα δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα υπαρχει και ο οδηγικος ορος ΜΠΑΡΓΚΑΡΩ-ΜΠΑΡΚΙΝΓ (ΠΑΡΚΑΡΩ-PARKING) :shoot: :shoot: :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 πιασε 2 λιτρα αβανς ρε φιλαρακι...(αν και αυτο σχρησιμοποιειται για να κοροιδεψεις καποιον αμαθη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 εννοεις τον βοηθο του μαστορα που οπωτε θελει να κανει δουλεια τον στελνει στο περιπτερο,μπακαλικο,ρεκτιφιε,ζαχαροπλαστειο να του φερει ενα κουβα αβανς :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 το λεμί της εξάτμισης τι είναι? Σταμπιρατέρ (σταμπιλιζατέρ) Infection Καλμπυρατέρ Στο infection έκλαψα. Φαντάζομαι διάλογο -Φίλε γκαρμπυλατέρ είναι; -Όχι, με λοίμωξη. :D φίξντ. Αυτό είναι κατά τα βυζά. Το λές έτσι για να γεμίζει το στόμα και να ευχαριστιέσαι περισσότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Στο infection έκλαψα. Φαντάζομαι διάλογο -Φίλε γκαρμπυλατέρ είναι; -Όχι, με λοίμωξη. :D Αυτό είναι κατά τα βυζά. Το λές έτσι για να γεμίζει το στόμα ο στόμας σου και να ευχαριστιέσαι περισσότερο. Τώρα είναι σωστό.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 ΜπιΕλΑρ = B.L.R = Beyond Local Repair To γνωστο "στρατιωτικο" Π.Ε.Ε.= Περαν Επιτοπιου Επισκευης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Συγκεκριμένα για το καλμπ......καρμβ.....καρμυρ...εεεεε αυτό το πως το πράγμα που πάει την βενζίνα στο μοτέρ, πρέπει να γραφτεί αποκλειστικός τόμος. Είναι ασύλληπτες οι παραλλαγές του ονόματος του και είχα σκεφτεί να το κάνω αλλά κάθε φορά έβγαινε και καινούργια ορθογραφία. Δεν την προλαβαίνω την εξέλιξη ρε γμτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Δεν την προλαβαίνω την εξέλιξη ρε γμτ. Χονδακιας γαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Όχι ρε απλά γεράσαμεν, ούτε κινητό με touch οθόνη δεν έχω γιατί δεν μπορώ να τα δουλέψω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 Συζητηση σε συνεργειο(Αληθινη ιστορια) -Καλημερα -Καλημερααααα -Λοιπον μαστορα γινεται να ουμε να γιομοσουμε την προτεκτ(protech)γιατι αδειασε??Εχω και ενα γκαρμπυλατερι κιχιν και θελω να το κουμπωσουμε πανω στο μοτορι :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 πατηράκι ή παταράκι => μαρσπιέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/beverly-350i-abs-asr-r3031 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 http://www.mybike.gr...i-abs-asr-r3031 μπηκε , εκανε account , εβαλε αγγελια , σκοτωσε 2 ορολογιες , εφυγε κυριος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Koλλητος μου με ειχε ρωτησει ποσο εχουνε τα Ρουλε'ι'μάν τιμονιου! Ακομα το θυμαμαι και κλαιω!!!!! :rotfl: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Ρουλεϊμάν το μεγαλοπρεπές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Απο οικογενεια ακρανοβιτς. καπελο : κρανος η γιαγια μου το λεει ετσι! βγαινω απο το σπιτι και μου λεει το καπελο σου να φορας κλαμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 η λυση για το καρμπυρατερ ειναι μια το λες carb (απο το carburetor ) και τελειωνει η υποθεση εχω ακουσει διαφορα και γω οπως τα μικουνια θελουν ρυθμισμα :P το carb ενας φιλος μου το ελεγε βεντιλατερ :P τα κρανη agv ενας φιλος τα λεει avg (απο το antivirus ) ενας αλλος λεει οτι ξυρισε το πιστονι (τι εκανε δηλαδη δεν καταλαβα) :P και αλλα που δεν μου ρχοντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 έκαψε τα μπουζιΑέκαψε τα μπουζιΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Από αγγελία στο car. Εξάτμιση lovinski, φίλτρο knn, ανάρτηση εμπρός white power, πίσω αμορτισέρ αλλαγμένο το 2009, σολινακια υψιλης, ζελατίνα υψηλότερη , bakster , τιμόνι rentinal, μπροστά τροχός απο fazer injection πιο φρδι 120/70/17 για καλύτερη συμπεριφορα. Μαμισια εξάτμιση και τροχός υπαρχουν. Δίνονται προστατευτικά κάγκελα . Το δίνω για να πάρω ίδιο μοντελο αλλά το 1000!!! Αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεστε να τα βρούμε + διαφορά, ας επικοινωνήσει!!! Τα υπόλοιπα ορθογραφικά ασχολίαστα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Γατάκια σας έχω... Κευροφόρος.. Κάποιοι μπορεί και να μην καταλάβουν για τι πρόκειται! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Μάλλον δε διάβασες ολόκληρο το θέμα φίλε, νομίζω πως έχει ήδη αναφερθεί :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Γατάκια σας έχω... Κευροφόρος.. Κάποιοι μπορεί και να μην καταλάβουν για τι πρόκειται! Τα έκκεντρα λέγονται.... ή αλλιώς τα εκκεντροφόρια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δεν ανήκει στις τεχνικές ορολογίες αλλά είναι το αμέσως επόμενο σε αριθμό hits μετά το καρμπυλατέρ και λέγεται φενιζόλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Δεν ανήκει στις τεχνικές ορολογίες αλλά είναι το αμέσως επόμενο σε αριθμό hits μετά το καρμπυλατέρ και λέγεται φενιζόλ Και θα ορκιζόμουν πως θα έκανες αναφορά στον........τενοντήρα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 tire up και τώρα με τα καινούρια διπλώματα "Το δίπλωμα λέει μέχρι 25 κιλοβατώρες" :crazy: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες