Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Καλα και εγω διαφωνω στο θεμα του σχολειου που εχει θεοποιηθει λιγο... Ξερω ατομα που εχουν κανει και μου εχουν πει οτι δε σου λενε τιποτα ιδιαιτερο. Σιγα λες και παμε για χρονους στο δρομο και εαν δε στα δειξει δασκαλος δε θα τα μαθεις. Μια χαρα με την αναγνωση και δοκιμη μπορεις να καταλαβεις τι τρεχει. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black diamond 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 γύρω στα 280 ευρά. τόσο έχει το css, ο χούντρας δεν είναι λιγότερο; επίσης ο χούντρας έχει μαθήματα για ss ή είναι πιο γενικό στα πλαίσια ασφαλούς οδήγησης; (το πρόγραμμα city 1-2 "φωτογραφίζεται" με scooters) Με ενδιαφέρει το θέμα καθότι 280 για το california είναι πολλά ρε παιδιά....(στην τσέπη εννοώ, όχι αν αξίζει η όχι, δεν έχω άποψη-εμπειρία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Υπαρχει κι η επιλογη του ελληνα racingteam888 στα 125€ την οποια εχω κανει και πιστεψτε με, αξιζει καθε ευρω! Στο χθεσινο μαθημα στις Σερρες, ηταν ενας κυριος που οδηγουσε μηχανη 22 χρονια. Οταν τελειωσε το απογευματακι, ειπε χαρακτηριστικα: Νομιζα πως οδηγουσα ολα αυτα τα χρονια! Οποια σχολη κι αν επιλεξει κανεις, πραγματι βοηθαει αρκει να θες ο ιδιος να μαθεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλα και εγω διαφωνω στο θεμα του σχολειου που εχει θεοποιηθει λιγο... Ξερω ατομα που εχουν κανει και μου εχουν πει οτι δε σου λενε τιποτα ιδιαιτερο. Σιγα λες και παμε για χρονους στο δρομο και εαν δε στα δειξει δασκαλος δε θα τα μαθεις. Μια χαρα με την αναγνωση και δοκιμη μπορεις να καταλαβεις τι τρεχει. Αυτό που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να καταλάβεις είναι τα λάθη που κάνεις. Απλά δεν γίνετε. Σε κανένα άθλημα (πχ) στον κόσμο δεν μπορείς να βελτιωθείς αν δεν έχεις εξωτερικό παρατηρητή , έμπειρο που να βλέπει και διορθώνει τα λάθη σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Προς Dant3... (δεν μπορώ να κάνω παράθεση) η δοκιμή είναι που με φοβίζει εμένα και πιστέυω ότι δεν πρέπει να την εξασκείς μόνος σου έχοντας διαβάσει ένα βιβλίο ή έχοντας δει ένα video στο youtube. τα μαθήματα-σχολεία εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης είναι απαραίτητα και βελτιώνουν κατακόρυφα/άμεσα την οδήγηση μας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον xourafis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Αυτό που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να καταλάβεις είναι τα λάθη που κάνεις. Απλά δεν γίνετε. Σε κανένα άθλημα (πχ) στον κόσμο δεν μπορείς να βελτιωθείς αν δεν έχεις εξωτερικό παρατηρητή , έμπειρο που να βλέπει και διορθώνει τα λάθη σου. Απαριθμώ τρία τουλάχιστον αθλήματα-χόμπυ που τα ξεκίνησα εμπειρικά μόνος μου και στην πορεία αποδείχτηκαν ελλειπή. Τέννις,μοτοσυκλέτα και ψαροντούφεκο. Ειδικά στο τελευταίο,παρακολουθώντας 2 level ελεύθερης κατάδυσης αναθεώρησα πολλά πράγματα και,ευτυχώς,μπόρεσα και ξέμαθα τα παλιά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλα και εγω διαφωνω στο θεμα του σχολειου που εχει θεοποιηθει λιγο... Ξερω ατομα που εχουν κανει και μου εχουν πει οτι δε σου λενε τιποτα ιδιαιτερο. Σιγα λες και παμε για χρονους στο δρομο και εαν δε στα δειξει δασκαλος δε θα τα μαθεις. Μια χαρα με την αναγνωση και δοκιμη μπορεις να καταλαβεις τι τρεχει. Καλά ρρε Γώγο εσύ δεν είχες πάει στο πιατάκι στις Αφίδνες για "σχολείο";; Θυμάμαι και σχόλια σου του στύλ έμαθα να βγάζω κώλο,να κάνω δείχνω.. τώρα ξαφνικά το σχολείο είναι αχρείαστο;; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλα και εγω διαφωνω στο θεμα του σχολειου που εχει θεοποιηθει λιγο... Ξερω ατομα που εχουν κανει και μου εχουν πει οτι δε σου λενε τιποτα ιδιαιτερο. Σιγα λες και παμε για χρονους στο δρομο και εαν δε στα δειξει δασκαλος δε θα τα μαθεις. Μια χαρα με την αναγνωση και δοκιμη μπορεις να καταλαβεις τι τρεχει. Γιώργο, μην εμπιστεύεσαι την άποψη καθενός (μας). Η κατάκτηση της γνώσης δεν έρχεται με διάβασμα και δοκιμή μόνος σου, χρειάζεται και ένας δάσκαλος να είναι δίπλα σου να παρατηρεί και να σου διορθώνει άμεσα τα λάθη. Όσες βόλτες κι αν κάνεις, όση βενζίνη κι αν κάψεις, αν κάτι θεωρείς πως το κάνεις σωστά, θα συνεχίσεις να το κάνεις λάθος και το μυαλό υποσυνείδητα θα σε χειροκροτεί ως σωστό. Η αξία ενός εκπαιδευτή (και όχι μόνο στην οδήγηση προφανώς) είναι ακριβώς στη φάση των δοκιμών αλλά και της εξήγησης της ύλης. Θα σου ταξινομήσει την πληροφορία ώστε να είναι κατανοητή και με ευκολότερη ροή και θα είναι δίπλα στον μαθητή για να διορθώσει τα λάθη και να μην τον αφήνει να μπαίνει σε loop επαναλαμβανόμενων συμβάντων και προσπάθειας αύξησης ρυθμού. Το πρόβλημα που εμφανίζεται είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που δε τα πάνε καλά με την εκπαίδευση. Και αν αυτή η άρνηση συνδυαστεί με τον εγωισμό του "έμπειρου" ("έλα μωρέ, τόσα χρόνια οδηγώ, και πάω και τέζα, τι θα μου δείξουν που δεν ξέρω?") τότε, ναι, χάνεται η αξία του μαθήματος / εκπαίδευσης γιατί ο μαθητής "κλειδώνει" τον εγκέφαλό του και δεν αφήνει την πληροφορία να περάσει, πόσο μάλλον να την επεξεργαστεί και να επενδύσει πάνω της. Γιώργο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με "κλειδωμένο" κεφάλι. Γιαυτό δεν έμαθαν κάτι, γιαυτό θεωρούν ακριβό το σχολείο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθούν να "κλειδώσουν" & το μυαλό των διπλανών τους. Οι ίδιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στο τει/πανεπιστήμιο, στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στο φόρουμ, στο τραπέζι της καφετέριας. Η λογική τους είναι αντίθετη με την λογική των βασικών αρχών της εκπαίδευσης. Μη την ακούς. Κάνε μια δοκιμή σε τελική ανάλυση. Αντί να βελτιώσεις το μηχανάκι σου, πχ με ένα power commander, κάνε ένα css. Αφενός γιατί η βελτίωση θα γίνει σε σένα (και όταν αλλάξεις μοτοσυκλέτα δε θα χάσεις τη βελτίωση, θα σε ακολουθεί για πάντα), αφετέρου και μια χαζοπτώση να γλιτώσεις, τα έβγαλες τα λεφτά της εκπαίδευσης. Προχώρα το. Θα είναι η καλύτερη μοτοσυκλετιστική βελτίωση σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Το CSS το κάνουν και αγωνιζόμενοι, ακόμη και διακριθέντες αγωνιζόμενοι, όχι για να μάθουν να οδηγούν προφανώς, αλλά για να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να κατανοήσουν τη θεωρία. Στο σχολείο τίποτα (ή έστω ελάχιστα) από αυτά που θα σου πουν είναι λάθος. Είναι αποδεδειγμένα σωστά στην πράξη με πάρα πολλές ώρες εξάσκησης και δοκιμών. Όσο και να έχεις διαβάσει και μάθει από μόνος σου, κάποια πράγματα ίσως σου ξεφεύγουν, ή τα έχεις αφήσει για «αργότερα». Αυτό που θα κερδίσεις από το σχολείο όντας έμπειρος αναβάτης, ακόμη και πολυταξιδεμένος ή αγωνιζόμενος στις πίστες είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των όσων έχεις μάθει εμπειρικά, η διόρθωση κάποιων κινήσεων που ενδεχομένως κάνεις λάθος, η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη. Θα μάθεις αυτό που κάνεις (και που ίσως ήδη έκανες πριν το σχολείο) γιατί το κάνεις, πως δουλεύει, πως συνδέεται με τη θεωρία (ποιές είναι οι δυνάμεις που επιδρούν, που αφορά η κάθε μας κίνηση, ποιές οι αντιδράσεις της μοτοσυκλέτας, ποιός ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης καταστάσεων), πως να το συνδυάσεις με άλλες γνώσεις, πως να χρησιμοποιείς πολλές τεχνικές ταυτόχρονα και κυρίως το γιατί. Θα μάθεις επίσης πως να βρίσκεις τις σωστές γραμμές, πως να βλέπεις και να διαβάζεις τον δρόμο, πως να σταθεροποιείς τη μοτοσυκλέτα σε κάθε είδους στροφή και άλλα πολλά. Το να πηγαίνεις αργά και λάθος δεν έχει κανένα νόημα και είναι επικίνδυνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Και που να πηγαίνεις τάπα και λάθος... εκεί να δεις κίνδυνος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Είμαι υπέρ του σχολείου και της σωστής οδήγησης, και κάποια στιγμή ευελπιστώ να έχω τα φράγκα να πάω, αλλά έχω μια μικρή απορία. Είναι δυνατόν ο όποιος δάσκαλος είναι εκεί να μπορεί να παρατηρεί και να διορθώνει έναν-έναν τους μαθητές; Γιατί φαντάζομαι μιλάμε για αρκετά άτομα και δε νομίζω να υπάρχει η αμεσότητα του "ιδιαίτερου", ας πούμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είμαι υπέρ του σχολείου και της σωστής οδήγησης, και κάποια στιγμή ευελπιστώ να έχω τα φράγκα να πάω, αλλά έχω μια μικρή απορία. Είναι δυνατόν ο όποιος δάσκαλος είναι εκεί να μπορεί να παρατηρεί και να διορθώνει έναν-έναν τους μαθητές; Γιατί φαντάζομαι μιλάμε για αρκετά άτομα και δε νομίζω να υπάρχει η αμεσότητα του "ιδιαίτερου", ας πούμε. Είναι γιατί ο κάθε εκπαιδευτής έχει να «προσέχει» 3-4 άτομα και μετά το τέλος κάθε άσκησης (session) οπωσδήποτε μιλάς μαζί του και αναλύετε το τι έγινε και τι είδες και τι είδε ή για να σου λύσει οποιαδήποτε απορία. Ο καθένας προσωπικά και όχι όλοι μαζί. Επίσης σε ακολουθεί στην πίστα και αν πρέπει να σου πει κάτι, σε βγάζει έξω και σου λέει ή πηγαίνει μπροστά και σου κάνει νόημα να τον ακολουθήσεις και σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον kostas954 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 δεν είναι ένας δάσκαλος-επιτηρητής για όλους κυρ αργέ μου. είναι ένας ανα 3-4εις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Θενκιουθενκιουβεριμαsh Άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 στο autofestival ηταν ενας για 3εις μαθητες, και αν σκασει και κανα λαστιχο κανενος (εμενα πχ ) παει και 1ας για 2. την θεωρια την κανουν ολοι μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ξέρει κανείς ποτέ θα γίνει το css στις Σέρρες; λέει Ιούνιο, αλλά δεν βλέπω Φιξ ημερομηνία για να ξέρω αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Είναι εκπληκτικός ο τρόπος, που στο τελευταίο session δένουν όλες οι πληροφορίες που πήρες στο σύνολο της ημέρας.Προσωπικά θεωρώ, οτί ήταν τα καλύτερα 300 γιούρα που ξόδεψα. Από τα βασικότερα θετικά που επιδρούν πλέον στον εγκέφαλο σου(πέρα από τις τεχνικές πληροφορίες), είναι η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που έχεις και στον εαυτό σου, αλλά και στο μηχανάκι σου. Από εκεί και πέρα, αυτό που επίσης είναι πολύ σημαντικό είναι η επανάληψη.Όποτε μπορείς, να μπεις να κάνεις ένα track-day(έστω σε καρτόπιστα), και κάθε φορά να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έμαθες.Το σχολείο σου παρέχει τις βασικές γνώσεις.Από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι να τις αφομοιώσει ο εγκέφαλος, και μετά από ένα σημείο να γίνονται μηχανικά(muscle-memory). Μην σκέφτεστε αν έχετε το κατάλληλο μηχανάκι ή όχι.Μην σκέφτεστε αν ο τάδε λέει "είναι καλό", "είναι κακό".Δοκιμάστε το. Ναι το ξέρω οτί είναι ακριβό(300 ευρώ είναι πάρα πολλά), αλλά και τί δεν κοστίζει ακριβά στη μοτοσυκλέτα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Δεν είναι μόνο 300 ευρώ. Αν θες να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα της οδήγησης και κάνεις και τα 4 επίπεδα τότε το μαλλί πάει στα 1200 μόνο για τα δίδακτρα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια αξιόλογη των ικανοτήτων του κάθε οδηγού και κατάταξη στο αντίστοιχο επίπεδο. Όπως και να χει γνώμη μου είναι ότι τα επίπεδα 1 και 2 θα έπρεπε να ήταν ένα και τα επίπεδα 3 και 4 άλλο ένα ή αφού είναι 1-2-3-4 να μπορεί κάποιος να παρακάμψει το 1 ή και το 2 επίπεδο και να πάει κατευθείαν στο 3 γιατί έτσι όπως είναι τώρα είναι βαρύ για την τσέπη και πχ εγώ δεν ξέρω αν πάω στο επίπεδο 1 και μάθω κάτι καινούργιο ή ότι μου πούνε θα μου είναι λίγο πολύ γνωστά και ξενερώσω. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Όχι, το ένα επίπεδο είναι η συνέχεια του άλλου. Δηλαδή πρέπει να έχεις ήδη κάνει και κατανοήσει μια άσκηση για να κάνεις την επόμενη. Τα βασικά επίπεδα που θα σου δώσουν το 100% που χρειάζεσαι για τον δρόμο είναι τα πρώτα 3. Το level 1 δε, είναι το πιο βασικό από όλα. Αν δεν έχεις τα χρήματα για όλα τα levels, κάνεις το lvl 1. Μετά θα δεις αν αξίζει να κάνεις το 2ο και τα υπόλοιπα. Επίσης στην ίδια πίστα θα γίνονται και τα επόμενα levels και αν μιλήσεις με τους μαθητές, θα καταλάβεις τι παίζει. Επαναλαμβάνω, αν προτίθεσαι να κάνεις μόνο ένα level ή να παρακολουθήσεις «δοκιμαστικά», πρέπει οπωσδήποτε να πας στο lvl 1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι μόνο 300 ευρώ. Αν θες να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα της οδήγησης και κάνεις και τα 4 επίπεδα τότε το μαλλί πάει στα 1200 μόνο για τα δίδακτρα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια αξιόλογη των ικανοτήτων του κάθε οδηγού και κατάταξη στο αντίστοιχο επίπεδο. Όπως και να χει γνώμη μου είναι ότι τα επίπεδα 1 και 2 θα έπρεπε να ήταν ένα και τα επίπεδα 3 και 4 άλλο ένα ή αφού είναι 1-2-3-4 να μπορεί κάποιος να παρακάμψει το 1 ή και το 2 επίπεδο και να πάει κατευθείαν στο 3 γιατί έτσι όπως είναι τώρα είναι βαρύ για την τσέπη και πχ εγώ δεν ξέρω αν πάω στο επίπεδο 1 και μάθω κάτι καινούργιο ή ότι μου πούνε θα μου είναι λίγο πολύ γνωστά και ξενερώσω. :) Νομιζω,αν και ακουγεται "λογικο" ο,τι γραφεις πιο πανω,ομως σκεφτεσαι τελειως λανθασμενα...και εξηγω γιατι. Εαν καποιος παει σε CSS με την λογικη "δειτε με,ΕΓΩ τι ξερω και βαλτε με σε ενα επιπεδο (Level) αναλογα με τις γνωσεις που ειχα πριν ερθω εδω" τοτε μαλλον δεν θα μαθει και πολλα στα CSS.Διοτι δεν ειναι ουτε track days ουτε ποιος θα παει πιο γρηγορα στην πιστα.Ειναι σαφεις διδακτικες ενοτητες,εκμαθηση τεχνικων ανα βαθμιδα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαινουν σε μια σειρα και αλληλουχια ωστε να αρχισει καποιος εντελως αρχαριος απο το ΜΗΔΕΝ και να φθασει στο ΜΕΓΙΣΤΟ...Κι ολα αυτα να τα εφαρμοζει ανα level στο δρομο και στην πιστα αν θελει,ωστε να μπορει να πει στο τελος ειτε τού Level I ειτε και του Level IV οτι "εμαθα κατι"... Αυτη ειναι η λογικη των μαθηματων και προσωπικα την επικροτω. Συμφωνουμε οτι ειναι ακριβα τα μαθηματα,απο οικονομικης αποψης,ειδικα σημερα αλλά εαν αναλογιστουμε οτι πιθανον για αλλους ειναι πολυτελεια αλλά και για αλλους ειναι εμπειρια ανεκτιμητη,τοτε σαφως και βαζει ο καθενας μας προτεραιοτητες και αναλογα πραττει.Χωρις κανεις φυσικα να εχει αδικο,αφου το βλεπει απο τη δικη του οπτικη και λογικη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Σίγουρα είναι αξία ανεκτίμητη και εμπειρία ζωής το σχολείο. Αλλά στην Ελλάδα του σήμερα η τιμή είναι απογοητευτική. Εγώ ας πούμε δεν θα πάω πρωτίστως για λόγους υγείας και μετά για οικονομικούς λόγους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ οτί το ποσό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για κάποιον, και σίγουρα πλέον απαιτεί θυσίες για να δαπανήσεις τόσα χρήματα. Επί προσωπικού πάλι, δούλεψα 10 μέρες στη Γερμανία, πέρυσι το καλοκαίρι, και αντί να κάνω διακοπές με αυτά τα λεφτά, έκανα το σχολείο.Τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα, σκέφτηκα κυρίως τη δική μου ασφάλεια, αλλά και του συνεπιβάτη(γιατί βάζω δεύτερο άτομο συχνά, και είμαι υπεύθυνος και για αυτό),και το δοκίμασα. Μετά από 8 μήνες περίπου, με μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, + κάποιες επισκέψεις στην καρτόπιστα για επανάληψη, έτυχε τις προάλλες να κάνω μια 500αρα βόλτα, αποκλειστικά σε επαρχιακό. Ε, είχα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, "διάβαζα" καλύτερα τον δρόμο, αντιδρούσα πολύ πιο ομαλά σε πιο ζόρικες καταστάσεις, και ΚΥΡΙΩΣ απόλαυσα τη διαδρομή,οδηγώντας στρωτά, χωρίς να έχω σπαζμοδικές αντιδράσεις, και χωρίς να έχω την αίσθηση του φόβου πριν την κάθε στροφή, κάτι που συνέβαινε παλαιότερα. Υγ. Πραγματικά, μπορεί να φαίνεται έτσι από τα γραφόμενα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να παρακολουθήσει ένα σχολείο οπωσδήποτε. Απλά καταγράφω προσωπικές εμπειρίες. :) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον Miles 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Btw το level 4 είναι προεραιτικό, είναι εξατομίκευση στον κάθε αναβάτη. Οπότε μιλάμε για 3. Ναι όντως τα 900 ευρώ είναι πολλά όπως είναι πολλά τα 300-400-500 για κράνος, αλλά μιλάμε για την ασφάλειά μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να κάνει κάποιος Όλα τα επίπεδα μαζεμένα. Χρειάζεται χρόνος για να μπορεί το σώμα να μάθει τα καινούργια πράγματα χωρίς να σκέφτεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Καλά τώρα σχολείο με το παπί απλά επειδή έφαγες φέτα και κοκάλωσες μπροστινό; Easy, δεν αναφέρομαι σε εσένα ρε παλικάρι αλλά στους πιο πίσω που υποστηρίζουν ότι το σχολείο είναι must. Οκ, στη περίπτωση του παιδιού με το 1000αρι μετά από Beverly, συμφωνώ. Αλλά με το παπί σχολείο είναι γελοίο απλά επειδή έτυχε μια πτώση που όλοι έχουμε φάει/θα φάμε. Κανενα προβλημα φιλε μου....Το σχολειο ετσι και αλλιως θα το κανω οσο και να κοστισει.....ειναι απο τα πραγματα που θεωρω must...Και οσο μικροτερη η ηλικια τοσο καλυτερα μαθαινεις....Οποτε λεω αν μπορω να το κανω απο τωρα ας το κανω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες