Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 πριν 51 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Ωραιος ο Οδυσσεας! Στη σελιδα του στο fb εχει αρκετη δουλεια του και φαινεται οντως πολυ σωστος. Εκλεισα ραντεβου για αυριο. ΥΓ: Να δουμε πως θα φτασουμε εκει βεβαια, που δεν εχω ιδεα απο Συκιες. Πάμε μαζί αμα είναι Pit, εγω θα πιω καφεδάκι ομως γιατι το καθάρισα τις προάλλες Εμένα αυτο που με ενδιαφέρει ειναι το detailing που λεει πως κάνει : τι ακριβώς κανει ο άνθρωπος ? Αμα πιάνει αλοιφές και αλοιφαδόρους ΟΚ, αμα ειναι να ρίχνει καμια γυαλιστική κρεμα/κερί μόνο μετά το πλύσιμο...το κάνω και μονος μου. Thanks Οδυ για το tip, σ'ωραίος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος Red1 έγραψε: Πάμε μαζί αμα είναι Pit, εγω θα πιω καφεδάκι ομως γιατι το καθάρισα τις προάλλες Εμένα αυτο που με ενδιαφέρει ειναι το detailing που λεει πως κάνει : τι ακριβώς κανει ο άνθρωπος ? Αμα πιάνει αλοιφές και αλοιφαδόρους ΟΚ, αμα ειναι να ρίχνει καμια γυαλιστική κρεμα/κερί μόνο μετά το πλύσιμο...το κάνω και μονος μου. Thanks Οδυ για το tip, σ'ωραίος ;) Κατα τις 12 θα παω Στελιο, περνα να τα πουμε. Αν θελει και κανεις αλλος να ερθει για καφεδακι, ευπροσδεκτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Με έκανε πελάτη. Πολύ ευχαριστημένος, προσωπικά δεν είχα ξαναδεί τη μηχανή μου έτσι ποτέ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πέντε ευρώ απλό πλύσιμο, δέκα με αλοιφή, καθάρισμα και γρασάρισμα αλυσίδας. Έχει και δυνατή μπουγάτσα απέναντι, κομπλέ το πακέτο. @Schumi 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 @pitapola θα μιλήσω ως παθόντας και με καμία διάθεση να "ρίξω" την δουλειά του παιδιού στις Συκιές απλά θα πιαστώ από αυτό που είπες ότι δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ τόσο καθαρή και με διάθεση να αποφευχθούν σε τρίτους λάθη ίδια με τα δικά μου. Λόγω έλλειψης χώρου, το Μούλτι το πήγαινα για πλύσιμο στον θεωρητικά τοπ εξειδικευμένο άνθρωπο στο κομμάτι του πλυσίματος μοτοσυκλέτας. Όντως το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το "τίμημα" μετά από καμιά δεκαπενταριά πλυσίματα ήταν να αποκτήσω λεκέδες σε πλαίσιο ( μη αναστρέψιμη κατάσταση ) και μοτέρ ( αναστρέψιμη ). Αφού ξενέρωσα τον πάτο μου, αποφάσισα να δοκιμάσω στο δεύτερο μεγάλο όνομα του χώρου. Το αποτέλεσμα του πλυσίματος ήταν αρκετά καλό με την διαφορά ότι κατά την παραλαβή της μοτοσυκλέτας συνειδητοποίησα στο πρώτο ΣΤΟΠ ότι δεν έχω φρένα. Πλέον το πηγαίνω σε έναν άνθρωπο όπου το πλύσιμο είναι εντελώς μέτριο ως αποτέλεσμα αλλά είμαι ψιλό ήσυχος πως δεν χρησιμοποιεί δυνατά καθαριστικά. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα επέλεγα πλυντήριο αφού έβλεπα μηχανές μόνιμων πελατών του και κατά προτίμηση ίδιου μοντέλου με το δικό μου ώστε να ξέρω τι έχω να περιμένω από άποψη φθορών. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Ε ντάξει ρε μαν, ιταλικό έχεις, τι νόμιζες δηλαδή; Ότι θα το πας για πλύσιμο και δεν θα βραχυκυκλώσουν τα ηλεκτρικά; Πέρα από την πλάκα (ούτε ξέρω κιόλας τον άνθρωπο και ούτε υποβαθμίζω τη δουλειά του), γιατί στον τομέα του detailing το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας αντιστοιχεί στα αυτοκίνητα και οι περισσότεροι στον χώρο ασχολούνται περισσότερο με αυτά, πολλές φορές χρησιμοποιούνται καθαριστικά και πιέσεις στα πλυστικά αρκετά ακατάλληλες για μια μότο (αρκετοί μάλιστα κάποιες φορές λόγω κόστους/χρόνου αντί να χρησιμοποιήσουν σε μια περιοχή καθαριστικό + τρίψιμο, επιλέγουν την "εύκολη" λύση και φέρνουν πολύ κοντά το πιεστικό, που συνήθως επιτυχαίνει τον σκοπό του, αλλά έχει δυσάρεστες παρενέργειες -μπαίνει νερό σε περιοχές που δεν πρέπει να μπει-). Βέβαια, για τις τιμές που ανέφεραν τα παιδιά, δεν μπορείς να εκφράσεις κάποιο παράπονο, και φυσικά γενική κουβέντα κάνουμε, ο άνθρωπος μπορεί όντως να νοιάζεται και να προσέχει να μην κάνει ζημιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2018 Χαίρομαι που σας άρεσε παίδες. Την επόμενη φορά να μαζευτούμε να πάμε όλοι μαζί. Δεν θα αντέξει να δει πάνω από 2 Triumph την ίδια μέρα. Θα πεθάνει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2018 Την 02/06/2018 at 5:30 ΜΜ, το μέλος Schumi έγραψε: Χαίρομαι που σας άρεσε παίδες. Την επόμενη φορά να μαζευτούμε να πάμε όλοι μαζί. Δεν θα αντέξει να δει πάνω από 2 Triumph την ίδια μέρα. Θα πεθάνει. Θα το δοκιμάσω και εγώ. Ας πλυθει και το καημενο το δικό μου μετά από πόσα χρόνια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2018 Την 2/6/2018 at 5:30 ΜΜ, το μέλος Schumi έγραψε: Χαίρομαι που σας άρεσε παίδες. Την επόμενη φορά να μαζευτούμε να πάμε όλοι μαζί. Δεν θα αντέξει να δει πάνω από 2 Triumph την ίδια μέρα. Θα πεθάνει. Οδυσσέα να σε ρωτήσω, σε σχέση με αυτό που είπε ο gooky7, πας καιρό στο συγκεκριμένο; Έχεις δηλαδή γνώμη για βάθος χρόνου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος gkourv έγραψε: Θα το δοκιμάσω και εγώ. Ας πλυθει και το καημενο το δικό μου μετά από πόσα χρόνια... Σε πάω μια κόντρα , όποτε θέλεις ρε γατί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος tre έγραψε: Σε πάω μια κόντρα , όποτε θέλεις ρε γατί Πριν ή μετά το πλύσιμο;;; :-* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος gkourv έγραψε: Πριν ή μετά το πλύσιμο;;; :-* Με τις σαπουνάδες ρε χαζομπαμπά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2018 Την 6/3/2018 at 7:52 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Οδυσσέα να σε ρωτήσω, σε σχέση με αυτό που είπε ο gooky7, πας καιρό στο συγκεκριμένο; Έχεις δηλαδή γνώμη για βάθος χρόνου; Δεν έχω πάει ποτέ. Απλά είναι γνωστός μου κι έχω δει δουλειά του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) Δοκιμασα τον DOCTORS WASH , Επταπυργιου- Συκιες με μετριες (οχι κακες) εντυπωσεις... 7€ το πλυσιμο της μηχανης το οποιο ηταν ανωτερο των απανταχου πακιστανων των βενζιναδικων αλλα αρκετες λεπτομερειες θα επρεπε να τις κανει οπως π.χ αλατα (+μπίχλα?) που ειναι προσκολλημενα στα κολλαρα (βγαινουν οταν του το ειπα και δοκιμασαμε να τα ξυσουμε ελαφρως...) 'η πχ τον συνολικο χωρο του μοτερ θα ηθελα να τον καθαρισει πιο επιμελως... Μου ειπε οτι ολα γινονται εαν αφησω κατοπιν ραντεβου την μηχανη για καποιες ωρες (κοστος δεν ρωτησα...) Την αλυσιδα δεν του ειπα να την καθαρισει/γρασαρει αλλα το εκανε μονος του +3€. Οκ , δεν του το πα αλλα δεν με πειραζει αφου το αποτελεσμα ηταν καλο για τα λεφτα. Για 10€ συνολο θα ηθελα να δοκιμασω και αλλου και ισως το ξαναπαω. Την επομενη φορά θα παω μαλλον σε εκεινον που μου προτεινατε διπλα στο δημαρχειο Συκεων. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2018 από τον leftlane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 Δοκίμασα προχθές το Extreme Detailing, πολύ ωραίο πλύσιμο με προσοχή στην λεπτομέρεια φιλικότατα τα παιδιά για κουβέντα το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Το γυάλισμα πιστεύω ήταν καλύτερο και από την μέρα που βγήκε από το εργοστάσιο. Σίγουρα θα ξαναπάω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Χαίρομαι που ακούω τέτοια για το φιλαράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 Την 14/6/2018 at 10:37 ΠΜ, το μέλος nikos_pc έγραψε: Δοκίμασα προχθές το Extreme Detailing, πολύ ωραίο πλύσιμο με προσοχή στην λεπτομέρεια φιλικότατα τα παιδιά για κουβέντα το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Το γυάλισμα πιστεύω ήταν καλύτερο και από την μέρα που βγήκε από το εργοστάσιο. Σίγουρα θα ξαναπάω. Είδα τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο facebook. Είδα πολλά μηχανάκια από εδώ μέσα. Αν αυτό το θεωρεί καλό πλύσιμο τότε τι να πω....πάω να πάρω honda τώρα... Καλό πλύσιμο σημαίνει ότι η μηχανή βγαίνει ακριβώς όπως την πρώτη μέρα από το εργοστάσιο. Τι σημαίνει αυτό? Ότι πλαστικό ήταν ματ πρέπει να παραμείνει ματ, ότι ήταν μαύρο ματ να γίνει ξανά μαύρο όπως την πρώτη μέρα, οτι είναι από λάστιχο θέλει ξεχωριστή προστασία, ότι γυαλιζε να παρέμεινε έτσι κτλ. Αυτό θέλει τα σωστά προϊόντα και φυσικά την εμπειρία που ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται να έχει. Και τους λαιμούς ρε παιδιά, τους λαιμούς. Τα μηχανάκια που πλύθηκαν μοιάζουν με ταμπλό ταρίφα. Λυπάμαι που τον προτείνετε. Το Ντέρτι έκλεισε και δεν ξανανοίγει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος elprimerozen έγραψε: Λυπάμαι που τον προτείνετε. Το Ντέρτι έκλεισε και δεν ξανανοίγει.... Αν η εναλλακτική πρότασή σου είναι μια επιχείρηση που πλέον δεν υπάρχει, νομίζω καλά κάνουμε και τον προτείνουμε. Το νήμα έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, πλυντήρια στη Θεσσαλονίκη. Όχι πλυντήρια στα όνειρά μας. Δεν έχεις άδικο σε όσα λες, αλλά αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο δε βλέπω και πολύ νόημα στην γκρίνια. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, συμφωνούμε. Αλλά αν καλύτερο δεν υπάρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 Και ας μην ξεχνάμε και το κόστος παιδιά... Δεν μπορείς με ένα 10άρικο να περιμένεις από τον άλλον να σου βγάλει τον αλοιφαδόρο και τα προϊόντα της Swissvax ή να κάτσει πόση ώρα με το autosol να σου γυαλίσει τους λαιμούς... Συμφωνώ απόλυτα ότι μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά, αλλά μιλάμε για κόστος ενός 10άρικου, εξού και θεωρώ το αποτέλεσμα αξιοπρεπέστατο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος elprimerozen έγραψε: Είδα τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο facebook. Είδα πολλά μηχανάκια από εδώ μέσα. Αν αυτό το θεωρεί καλό πλύσιμο τότε τι να πω....πάω να πάρω honda τώρα... Καλό πλύσιμο σημαίνει ότι η μηχανή βγαίνει ακριβώς όπως την πρώτη μέρα από το εργοστάσιο. Τι σημαίνει αυτό? Ότι πλαστικό ήταν ματ πρέπει να παραμείνει ματ, ότι ήταν μαύρο ματ να γίνει ξανά μαύρο όπως την πρώτη μέρα, οτι είναι από λάστιχο θέλει ξεχωριστή προστασία, ότι γυαλιζε να παρέμεινε έτσι κτλ. Αυτό θέλει τα σωστά προϊόντα και φυσικά την εμπειρία που ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται να έχει. Και τους λαιμούς ρε παιδιά, τους λαιμούς. Τα μηχανάκια που πλύθηκαν μοιάζουν με ταμπλό ταρίφα. Λυπάμαι που τον προτείνετε. Το Ντέρτι έκλεισε και δεν ξανανοίγει.... Αυτό με τους λαιμούς είναι αλήθεια αλλα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Στην μηχανή μου μετά το γυάλισμα με ρώτησε αν ήθελα να το σκουπίσει αλλά αν το άφηνα θα απορροφούσαν καλύτερα τα πλαστικά και θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα μετά όπως και έκανα. Αυτό συν το βερνίκι που ψέκασαν τον κινητήρα το οποίο τον έκανε να γυαλίζει πολύ ωραία μου άρεσε στην δουλειά τους. Απο εκεί και πέρα είναι η προσωπική γνώμη του καθενός μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2018 Θα πρότεινα να σας τις πλένω εγώ αλλά θα κοστίσει ως ιατρική πράξη. Δεν υπάρχει λύση το έχουμε ξανασυζητήσει. ------------- Α για τους λαιμούς στο Ντέρτι είχε χημικά ειδικά και έκανε 2 λεπτά να τους κάνει καινούργιους, αουτοσολ....το γουτουμπ δεν τα ξέρει όλα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Την 16/6/2018 at 2:33 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Και ας μην ξεχνάμε και το κόστος παιδιά... Δεν μπορείς με ένα 10άρικο να περιμένεις από τον άλλον να σου βγάλει τον αλοιφαδόρο και τα προϊόντα της Swissvax ή να κάτσει πόση ώρα με το autosol να σου γυαλίσει τους λαιμούς... Συμφωνώ απόλυτα ότι μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά, αλλά μιλάμε για κόστος ενός 10άρικου, εξού και θεωρώ το αποτέλεσμα αξιοπρεπέστατο. Και μην ξεχναμε και το ΚΕΡΔΟΣ παιδια! Δεν μπορεις με ενα 10ρικο να πλενεις 5 μηχανακια τη μερα και 15 αυτοκινητα, γιατι βγαζεις λιγα. Πλυνε στην ξεπετα καμια 10αρια μηχανες και καμια 30αρια αυτοκινητα ... ελαχιστα καλυτερα απ'οτι μπορεις και ολα καλα θα πανε. Πλυνε αναλογα τα κεφια η την ωρα της ημερας ... και αμα ξαναρθει πελατης σφυρα μου. Ο elpimerozen επειδη τον εχω πετυχει και σε αλλα φορουμ, εχει αρκετα υψηλα στανταρ και γι'αυτο τον εκτιμω. Προσωπικα θεωρω κοροιδια να δινεις ταλιρακι και το πλυσιμο που βλεπεις να σε κανει να βριζεις. Δεν μιλαω για σημεια που δεν μπορεις να μπεις παρα μονο με οδοντοβουρτσα αλλα για την καρινα οπου πρεπει να σκυψεις καλα, για τελικο εξατμισης απο την κατω μερια, για το κεντρο της ζαντας που ηταν πισω απο τα καλαμια και δεν σκουπιστηκε ΠΟΤΕ... για ντιζες και καλωδια που δεν τα αγγιξε ποτε πανι, για την ΡΗΜΑΔΑ (μη πω καμια λεξη) την πινακιδα που απο πισω της εχει 180 γραμμαρια μουργα του περιφερειακου μιας βροχερης Δευτερας.... για θολους ψυγειου κλπκλπ Εαν το πλυσιμο κοστιζει 10€ για μια ωριτσα, ειναι ΣΟΒΑΡΑ λεφτα και οχι αστεια. Εαν μιλαμε για ιδιοκτητο πλυντηριο one-man-army πειτε μου ποσους ξερετε που βγαζουν μεικτα, ενα 80αρι τη μερα. Τα λυπαστε τα λεφτα σας η οχι;; Δεν μπορω να καταλαβω την ελαφροτητα με την οποια αντιλαμβανεστε μερικες φορες καποιες καταστασεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Όλα αυτά τα αναφέρεις μετά από επίσκεψη στον άνθρωπο για τον οποίο συζητούν τα παιδιά και επακόλουθη απογοήτευση για το αντίτιμο που έδωσες, ή γενικά και αόριστα για τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2018 Ολα αυτα τα αναφερω γιατι τα εχω παρατηρησει σε οποιο πλυντηριο υπαρχει στην Ανατολικη Θεσσαλονικη καθως και στα περιξ της Νεαπολης. Τα αναφερω επισης, επειδη ειναι απολυτως φυσιολογικα. Πλυντηριο που πλενει ΑΡΙΣΤΑ μονο οσα προλαβαινει να πλυνει, μενει να κοτσαρει την πινακιδα του ΙΚΑ στην προσοψη... κοινως, δουλευει απλα για την ψυχη της μανας του. Ειναι μια λεπτη γραμμη το μεγιστο κερδος με τη μεγιστη αποδοση οταν μιλαμε για παροχη υπηρεσιων που καθιστα τα πλυντηρια μοτο κατα τη γνωμη μου βολικα μονο για οσους δεν ειναι "ψειρες" με το οχημα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2018 Αν και δεν είμαι απο τους τύπους που πλένω συχνα την μηχανή ή που εχω τρελές απαιτήσεις για μένα το πλύσιμο μηχανής θα έπρεπε να κοστίζει 20€ και να είναι ανώτερο απο αυτό που μπορώ να κάνω εγώ στο σπίτι. όταν δίνω 10€ και το αποτέλεσμα ειναι σαν αυτό που θα κάνω σπιτι εστω και σε 2 ώρες τότε το κόστος ειναι τέτοιο που αξίζει να "δουλέψω" εγω 2 ωρες γιατι τόσα θα έβγαζα σε 2 ώρες στην εργασία μου ας πουμε. έρχεται μια η αλλη το αποτέλεσμα με το κόστος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2018 αποψη μου. Για συχνο πλυσιμο το πλενεις σε πακιστανοπλυντηρια με 3-4€, δεν ειναι πολυ καλο αλλα φευγουν τα χοντρα και δεν ειναι πολλα τα λεφτά . Για καλυτερο πλυσιμο νομιζω τα 10€ ειναι καπως αρκετα για το αποτελεσμα.... Επομενως μια στο τόσο αξιζει να δωσεις 15-20€ κατοπιν ραντεβου για να στο κανει καινουργιο αντιπροσωπειας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες