Jump to content
μάθο...

Δημοφιλείς ,μοτοσυκλετες στην Ελλαδα.Αξιζουν τοσο ή...;

Recommended Posts

Σίγουρα η προώθηση και το marketing διαδραματίζουν ένα ρόλο αλλά για να απαντηθεί το αρχικό ερώτημα,πέρα από όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα,να δώσω και μια άλλη διάσταση:υπάρχει κάτι καλύτερο/πιο αξιόπιστο/πιο vfm από τα προαναφερθέντα 4-5 μοντέλα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέσου Έλληνα αναβάτη και να σταθεί επάξια στους ελληνικούς δρόμους(στην Ελλάδα αναφέρεται το πρώτο post) και αν ναι γιατί αυτό δε συμβαίνει;

Επίσης τι ρόλο παίζει η τιμολόγηση των εταιρειών;Για παράδειγμα το vstrom που κατά γενική ομολογία υπάρχει παντού,σε κάθε φανάρι σχεδόν,στο τελευταίο του μοντέλο δεν έχει πάει καθόλου καλά...ένας λόγος είναι προφανώς τα 9000 με τα οποία κοστολογείται και με τα οποία αγοράζεις ένα tiger 800 ή ενάμιση mt-07!Σκεφτείτε ας πούμε να βγει ένα on/off μοντέλο(αγαπημένα της ελληνικής αγοράς) με τον κινητήρα του mt-07 και τιμή ανάλογη αυτού...δε θα είναι λογικό να πουλήσει σε ικανοποιητικό βαθμό κερδίζοντας τον ανταγωνισμό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομίζω είναι όλα όσα λέτε συνδιασμένα. Οι ιαπωνικές εταιρίες έχουν αρκετά χρόνια παρουσίας με σεβαστό μερίδιο αγοράς, οπότε δημιουργείται το λεγόμενο brand loyalty: Οι καταναλωτές μένουν πιστοί σε μάρκες που γνωρίζουν, γιατί απλά θέλουν να ξέρουν τι να περιμένουν. Δεν είναι ότι δεν θα πάρουν ιταλικό "γιατί χαλάει", είναι ότι "δε θέλω καν να ξέρω αν χαλάει, θα ξαναπάρω τζαπάν που ξέρω τα χούγια τους".

Από εκεί και πέρα, οι κατηγορίες που πουλάνε είναι αντίστοιχες των αγοραστών. Αυτοί που θέλουν απλά δίτροχο σαν σύμβολο κύρους συνήθως δεν το κυνηγάνε να το τερματίσουν το άθλημα, οπότε δε τους νοιάζει και τι μπορεί να κάνει το εργαλείο. Συνεπώς αγοράζουν με βάση τη "μούρη" και όχι τις δυνατότητες του μοντέλου σε σχέση με τη χρήση που θα κάνουν. Πολύ συχνό φαινόμενο ειδικά πριν την κρίση, με adventure θηρία για αστικές μετακινήσεις και SS για καγκουριλίκια στις γειτονιές.

Η άλλη μεγάλη κατηγορία είναι αυτοί που έχουν περισσότερο το μικρόβιο, αλλά επειδή δε μπορούν να έχουν μια μοτο για κάθε χρήση καταλήγουν να αγοράζουν μοντέλα πασπαρτού. Μηχανάκια που μπορούν να ανταπεξέλθουν μέτρια προς καλά σε όλες τις καταστάσεις που θα βρεθούν, από αστική μετακίνηση και δικάβαλο ταξίδι με φορτώματα, μέχρι χωματόδρομους, και φυσικά με μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων για να πηγαίνουν άνετα σε μέρη με κακό οδόστρωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο που ο Ελληνας, στα μοτοσακα, ψωνιζει οτι ειναι φθηνο/πασπαρτου/δεν σπαει δεν χαλαει (ΧΤ/Vstrom/TDM/TA) ενω στα αμαξια, παει και φεσωνεται για AUDI, VW Turbατα, BMW κλπ, δεν μπορω να το καταλαβω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο που ο Ελληνας, στα μοτοσακα, ψωνιζει οτι ειναι φθηνο/πασπαρτου/δεν σπαει δεν χαλαει (ΧΤ/Vstrom/TDM/TA) ενω στα αμαξια, παει και φεσωνεται για AUDI, VW Turbατα, BMW κλπ, δεν μπορω να το καταλαβω!!!

10363009_767124403321808_1338093089_n.jpg?oh=0c884ea16db53d78c348f7249df97e58&oe=537C93B5&__gda__=1400638448_d9a3c4aa7b08d62184caadb8e51c67d2

:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το αντίστοιχο πασπαρτού στ'αμάξια είναι τα sunny και τα corolla του 90κάτι! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το αντίστοιχο πασπαρτού στ'αμάξια είναι τα sunny και τα corolla του 90κάτι! :tooth:

Ωπα...ολα κι ολα...στο Τρανσαλπ ειναι το Lada Niva 1.7 σε παρακαλω δηλαδη... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοπουλημενες μοτοσυκλετες στην Ελλαδα...Vstrom,TDM,Transalp, καποιες που μου ερχονται με μιας στο μυαλο...Αξιζουν πραγματικα τόσο για να εχουν τοσο μεγαλη αποδοχη απο το αγοραστικο κοινο στην Ελλαδα,ενω σε αλλες Χωρες δεν εχουν τετοιες πωλησεις και αποδοχη ή ισχυει κατι αλλο;Τι πιστευεις;

Ρε φιλλλαράκι αυτό τώρα είναι ερώτηΞις ? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ισχύει για όλους. Δε ξέρω σε άλλες πόλεις τι γίνεται, αλλά εδώ τα αμάξια επιδόσεων έχουν συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστών στο ευρύ κοινό. Είναι οι ίδιοι που θα πάρουν ss για να βολτάρουν στο κέντρο (εξαιρούνται όσοι ασχολούνται με αγώνες και όσοι κάνουν μεγάλα και συχνά ταξίδια σε όλη τη χώρα λόγω δουλειάς). Ειδικά προ κρίσης, τέτοια αμάξια έβλεπες ή στην επαρχία (που έχει μικρότερο κόστος ζωής) ή σε συγκεκριμένες περιοχές που μένει κόσμος με μεγαλύτερους μισθούς.

Προσωπικά, στην οικογένεια πάντα nissan και toyota είχαμε όλοι και χωρίς μετατροπές. Αμάξι αλλάξαμε πέρισυ (ένα μεταχειρισμένο vectra με υγραέριο σε πολύ καλή τιμή) γιατί το sunny του 93 που είχαμε πάρει καινούριο έπαθε ζημιά στο ψυκτικό σύστημα που δεν άξιζε να επισκευαστεί.

Επίσης, το αμάξι θεωρείται πιο γενικής χρήσης όχημα. Αν ο άλλος έχει οικογένεια το δικαιολογεί στον εαυτό του ένα παραπάνω έξοδο για αμάξι, γιατί δεν θα το χρησιμοποιεί μόνο για τον εαυτό του. "Είναι πιο καλό, θα κρατήσει περισσότερο" κλπ. Οι μηχανές έχουν πιο πολύ τη διάσταση του hobby, γι'αυτό και βλέπουμε να τις αλλάζουν πιο συχνά από τα αυτοκίνητα. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε όλοι από 2-3 μηχανάκια, αλλά προσωπικά αν είχα 2 παιδιά να ταϊσω με τους σημερινούς μισθούς δε θα έπαιρνα ένα ακριβό μηχανάκι και ένα corolla του 90. Θα έπαιρνα ένα σύγχρονο αμάξι με καλές προδιαγραφές ασφαλείας και μικρή κατανάλωση για να κουβαλάω την οικογένεια, και ένα μηχανάκι πασπαρτού για να το καβαλάω μόνος μου να κάνω τα γούστα μου την Κυριακή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......................

........ Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε όλοι από 2-3 μηχανάκια, αλλά προσωπικά αν είχα 2 παιδιά να ταϊσω με τους σημερινούς μισθούς δε θα έπαιρνα ένα ακριβό μηχανάκι και ένα corolla του 90. Θα έπαιρνα ένα σύγχρονο αμάξι με καλές προδιαγραφές ασφαλείας και μικρή κατανάλωση για να κουβαλάω την οικογένεια, και ένα μηχανάκι πασπαρτού για να το καβαλάω μόνος μου να κάνω τα γούστα μου την Κυριακή.

Με προβλημάτισες παλιοαλήτη.... :sorry: :this:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιος εχει βγει εξω,εχει δει οτι τα μοντελα που παιζουν δεν εχουν καμια σχεση με την ελλαδα.

παραδειγμα το bandit.

μεσουρανει εδω και δεκαετια εξω σε διαφορες εκδοσεις.το βλεπεις παντου.

εδω ελλαδα πουλησε γιατι η αντιπροσωπεια αποφασισε να το δωσει τζαμπα και αυτο οχι σε ικανοποιητικους αριθμους.

παραδειγμα 2 τα harley.αμετρητα δεν προλαβαινεις να τα βλεπεις.

παραδειγμα 3 απο την αναποδη tdm(αναφερθηκε εκτενως)

παραδειγμα 4 απο την αναποδη varadero.ελαχιστα εως καθολου.το πιο πιθανο ειναι να δεις κανενα με ελληνικες πινακιδες.

θα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι στην ελλαδα η χρηση ειναι 80%καθημερινοτητα-20% αναψυχη,ενω εξωτερικο ακριβως το αντιθετο

Τροποποιήθηκε από τον πυξιδας990

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 69 στον πίνακα θα ήθελα να το καβαλήσω, αν κυκλοφορήσει ποτέ!! :crazy:

Τι εννοείς "αν κυκλοφορήσει ποτέ"?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3315365/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά δεν το έχει μπανίσει το μάτι μου. και δεν μπορώ να πώ οτι δεν καραδοκεί..

στην Ελλαδίτσα μας δηλαδής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως και εδω στην Ιβηρικη TDM δεν βρισκεις ουτε με σφαιρες. XT απο την αλλη υπαρχουν αρκετα. Μαλιστα εχει κ η τοπικη αστυνομια ιδια με τα δικα μας.

Κ το αναγλυφο της χωρας ειναι παρομοιο, κ βουνα εχουμε, εκει που χωλαινουμε λιγο ειναι στην ποιοτητα δρομων που εχει η Ελλαδα :grin:

Παντως παιζει μεγαλη σημασια κ η αντιπροσωπια της εκαστοτε εταιριας, για παραδειγμα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι η Μαδριτη ειναι γεματη με Monster και Ducati, γενικα, και αργοτερα εμαθα οτι ο κυριως λογος για αυτο ειναι η επιθετικη πολιτικη κ η ποιοτητα της τοπικης Ducati. Ανδαλουσια απο την αλλη ειναι πολυ δυσκολο να βρεις Ιταλικο μηχανακι κ βλεπεις κυριως BMW κ SS.

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι Ισπανια βλεπεις οποιοδηποτε μηχανακι μπορεις να φανταστεις, δεν υπαρχουν οι αποκλειστικες τασεις προς ορισμενα μοντελα.

Το top 10 για περυσι χωρις τα 125αρια.

1. Yamaha T-Max 500 : 1.420 unidades
  2. Kymco Super Dink 300 : 1.300 unidades
  3. BMW R 1200 GS : 1.187 unidades
  4. Yamaha X-Max 400: 1.134 unidades
  5. Kawasaki Z800: 1.051 unidades
  6. Yamaha X-Max 250: 926 unidades
  7. Honda SH300i : 651 unidades
  8. BMW C 600 Sport : 620 unidades
  9. KTM 125 Duke: 599 unidades
  10. Honda CB500F : 550 unidades

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι έχει δημιουργήσει μεγάλες εμμονές αυτή η ρημάδα η δεκαετία του '80.

Για μενα,εκτός από το tdm, όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Λαμβάνοντας υπόψην ότι η πλειοψηφία των δικυκλιστών κάνει χλμ

90% πόλη και 10% ταξίδια.

Το να πάιρνεις για commuter ένα Vstrom μου φαίνεται λιγάκι άκυρο, Κυρίως λόγω όγκου. Αλλά και οι τιμές τους δεν πάνε πίσω. Να δίνεις 8000 για την αγορά τους

και να θες κανένα χιλιάρικο για να τα φέρεις εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι από τη μαμά τους είναι too much.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι έχει δημιουργήσει μεγάλες εμμονές αυτή η ρημάδα η δεκαετία του '80.

...και η κριση του 2008 ομως και μετα...τα εκανε πτανα...συμβιβασμοί και "μεταφορικο" αντι για γούστα...δυστυχως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι στη Πάτρα... Για να δούμε τι επιλογές έχω αν θέλω να συντηρώ τη μοτοσυκλέτα μου σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...

APRILIA, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

BMW, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

DUCATI, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

HONDA, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

KAWASAKI, KANENA συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

SUZUKI, KANENA συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

Triumph, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε και έκλεισε και ο Φελουτζής που είχε όνομα στην Πάτρα

YAMAHA, 2 εξουσιοδοτημένα συνεργεία και το ένα της αντιπροσωπίας και το άλλο ανεξάρτητο και με καλή φήμη

Προφανώς όποιος παίρνει Ιάπωνα στην Πάτρα αναγκάζεται να τρέχει να βρει μάστορα ΕΚΤΟΣ αν πάρει YAMAHA.

Επίσης όποιος πάρει Ευρωπαικό απλά εμπιστεύεται τον ένα μάστορα που υπάρχει!

Προσωπικά... Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για καινούρια μοτο (δλδ που θα έδινα 10.000 ευρώ σχεδόν !) να πήγαινα στη YAMAHA

να βρω κατι που καλύπτει τις ανάγκες μου μόνο και μόνο για να μην έχω άγχος που θα αλλάξω λάδια και που θα τεντώσω την αλυσίδα.

ΥΑΜΑΗΑ και BMW μοιράζονται τον ίδιο αντιπρόσωπο και άρα το ίδιο εξπουσιοδοτημένο συνεργείο.

Επίσης αν αγόραζα άλλη μοτό θα επέλεγα το πιο απλό μοντέλο για να μπορώ εύκολα να βρω μάστορα να το συντηρήσει.

ΟΧΙ περίεργες βίδες... ΟΧΙ περίεργα ηλεκτρονικά... ΟΧΙ περίεργα ηλεκτρικά... ΟΧΙ περίεργα μηχανολογικά...!

Τροποποιήθηκε από τον funk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...και η κριση του 2008 ομως και μετα...τα εκανε πτανα...συμβιβασμοί και "μεταφορικο" αντι για γούστα...δυστυχως...

Σωστό!

Απλώς τα συγκεκριμένα μοντέλα πουλούσαν σαν ζεστό ψωμί και πριν την κρίση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια γιατι μπερδευετε την Ελληνικη αγορα με το εξωτερικο...

το θεμα μιλαει για τις ελληνικες συνθηκες..

Γενικοτερα πιστευω πως ναι αξιζουν.. Βεβαια τα τελευταια χρονια πεσαμε στην λουμπα των κυβικων και ολα τα 300-650cc τα καψαμε τελειως... μεσα σε αυτους και εγω..

υπαρχουν και αλλα καλα μηχανακια που δεν πουλησαν οπως θα επρεπε,πιστευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι στη Πάτρα... Για να δούμε τι επιλογές έχω αν θέλω να συντηρώ τη μοτοσυκλέτα μου σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...

APRILIA, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

BMW, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

DUCATI, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

HONDA, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε

KAWASAKI, KANENA συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

SUZUKI, KANENA συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Triumph, 1 συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε και έκλεισε και ο Φελουτζής που είχε όνομα στην Πάτρα

YAMAHA, 2 εξουσιοδοτημένα συνεργεία και το ένα της αντιπροσωπίας και το άλλο ανεξάρτητο και με καλή φήμη

Προφανώς όποιος παίρνει Ιάπωνα στην Πάτρα αναγκάζεται να τρέχει να βρει μάστορα ΕΚΤΟΣ αν πάρει YAMAHA.

Επίσης όποιος πάρει Ευρωπαικό απλά εμπιστεύεται τον ένα μάστορα που υπάρχει!

Προσωπικά... Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για καινούρια μοτο (δλδ που θα έδινα 10.000 ευρώ σχεδόν !) να πήγαινα στη YAMAHA

να βρω κατι που καλύπτει τις ανάγκες μου μόνο και μόνο για να μην έχω άγχος που θα αλλάξω λάδια και που θα τεντώσω την αλυσίδα.

ΥΑΜΑΗΑ και BMW μοιράζονται τον ίδιο αντιπρόσωπο και άρα το ίδιο εξπουσιοδοτημένο συνεργείο.

Επίσης αν αγόραζα άλλη μοτό θα επέλεγα το πιο απλό μοντέλο για να μπορώ εύκολα να βρω μάστορα να το συντηρήσει.

ΟΧΙ περίεργες βίδες... ΟΧΙ περίεργα ηλεκτρονικά... ΟΧΙ περίεργα ηλεκτρικά... ΟΧΙ περίεργα μηχανολογικά...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KAWASAKI, KANENA συνεργείο εξουσιοδοτημένο και ότι γίνει έγινε ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ξαναπήρε ο Παπανικολάου το service της Kawa?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ισχύει για όλους. Δε ξέρω σε άλλες πόλεις τι γίνεται, αλλά εδώ τα αμάξια επιδόσεων έχουν συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστών στο ευρύ κοινό. Είναι οι ίδιοι που θα πάρουν ss για να βολτάρουν στο κέντρο (εξαιρούνται όσοι ασχολούνται με αγώνες και όσοι κάνουν μεγάλα και συχνά ταξίδια σε όλη τη χώρα λόγω δουλειάς). Ειδικά προ κρίσης, τέτοια αμάξια έβλεπες ή στην επαρχία (που έχει μικρότερο κόστος ζωής) ή σε συγκεκριμένες περιοχές που μένει κόσμος με μεγαλύτερους μισθούς.

Προσωπικά, στην οικογένεια πάντα nissan και toyota είχαμε όλοι και χωρίς μετατροπές. Αμάξι αλλάξαμε πέρισυ (ένα μεταχειρισμένο vectra με υγραέριο σε πολύ καλή τιμή) γιατί το sunny του 93 που είχαμε πάρει καινούριο έπαθε ζημιά στο ψυκτικό σύστημα που δεν άξιζε να επισκευαστεί.

Επίσης, το αμάξι θεωρείται πιο γενικής χρήσης όχημα. Αν ο άλλος έχει οικογένεια το δικαιολογεί στον εαυτό του ένα παραπάνω έξοδο για αμάξι, γιατί δεν θα το χρησιμοποιεί μόνο για τον εαυτό του. "Είναι πιο καλό, θα κρατήσει περισσότερο" κλπ. Οι μηχανές έχουν πιο πολύ τη διάσταση του hobby, γι'αυτό και βλέπουμε να τις αλλάζουν πιο συχνά από τα αυτοκίνητα. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε όλοι από 2-3 μηχανάκια, αλλά προσωπικά αν είχα 2 παιδιά να ταϊσω με τους σημερινούς μισθούς δε θα έπαιρνα ένα ακριβό μηχανάκι και ένα corolla του 90. Θα έπαιρνα ένα σύγχρονο αμάξι με καλές προδιαγραφές ασφαλείας και μικρή κατανάλωση για να κουβαλάω την οικογένεια, και ένα μηχανάκι πασπαρτού για να το καβαλάω μόνος μου να κάνω τα γούστα μου την Κυριακή.

Προφανως και δεν ισχυει για ολους αυτο. Απλα, τα τελευταια χρονια (ας πουμε απο το 2004-5 και μετα) που ειχαν ανεβει παρα πολυ οι αγορες καινουριων αυτοκινητων/μοτοσικλετων, ειδαμε απο την μια μερια να γεμιζει ο τοπος με V-strom, TDM, XTX, Varadero κλπ (και τα κλασικα SS της καφετεριας). Ενω απο την μερια των αυτοκινητων, εκεινη την περιοδο, γεμισε ο κοσμος με Octavia RS/ Golf Gt,GTi, Tsi αλλα και Audi A3,A4 και παει λεγοντας.

Αυτοκινητα συγχρονα μεν, ασφαλη, με τις ανεσεις τους, αλλα αρκετα βενζινοφαγα, με αρκετη συντηρηση παραπανω απο πχ, ενα Corolla ή ενα Mazda 6..

Αυτο, προφανως, δεν δειχνει τις αναγκες του εκαστοτε ανθρωπου (γιατι συμφωνω με αυτο που λες σε γενικες γραμμες) αλλα το ποσο επηρεαζεται απο τον διπλανο. Και οσο ο διπλανος θα παιρνει V-strom θα θελω και εγω.. Οσο ο διπλανος θα παιρνει Mercedes C200 και Golf Tsi θα παιρνω και εγω!

Τοσο απλα, και χωρις την παραμικρη ενδειξη λογικης. Εχει να κανει με το Lifestyle που "μας" εμαθε ο Κωστοπουλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι το πιο δημοφιλες και καλοπουλημενο 2τροχο στην Ελλαδα ειναι αυτο....

2011%5C01%5C27%5Cbikepics-2139425-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μετά από χρόνια σε hornet 600..Fz6 και Tdm...

...Τώρα που μόλις πήρα ένα Gsx 1250 fa...Θεωρούμαι Ευρωπαίος?? :blush2: :blush2: :blush2:

Τροποποιήθηκε από τον alexo4562

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μετά από χρόνια σε hornet 600..Fz6 και Tdm...

...Τώρα που μόλις πήρα ένα Gsx 1250 fa...Θεωρούμε Ευρωπαίος?? :blush2: :blush2: :blush2:

Αν φορας και κρανος, τοτε σιγουρα κανεις τη διαφορα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα