Jump to content
dogonala

γνωμες για vfr 800

Recommended Posts

Σε 2 ωρες ολοι θα χουν πεσει με τα μουτρα στα κοψιδια ξεχνοντας τα μηχανακια τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1) Χωρίς παρεξήγηση γιατί βλέπω ότι το έχεις. Το Vstrom είναι μια "καλή" μοτοσικλέτα. Τα VFR είναι καλύτερα από μια "καλή" μοτοσικλέτα. Απλά μερικά από αυτά έχουν παλαιολιθική εμφάνιση (ναι εκείνα λεω - τα όμορφα) :P.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω στο περι παρεξήγησης. Θα μιλήσω επι του θέματος και αυτό απο μόνος του το γεγονός αντικρούει το περιττό σχόλιό σου. Σας αρέσει δε σας αρέσει τους κατόχους, η VFR ΣΗΜΕΡΑ, είναι μια μοτοσυκλέτα της σειράς καλή, ακόμη και σήμερα. Της σειράς δεν ειναι σήμερα μια panigale ή μια crosstourer 1200 όπως και σε 10 χρόνια απο σήμερα, και αυτά τα δύο σε σχέση με τα καινούρια θα είναι πίσω και της σειράς. Στη εποχή της η VFR όντως ήταν κάτι παραπάνω. Υπάρχουν καινούρια μοντέλα που βγαίνουν σήμερα και είναι της σειράς... απο σήμερα κιόλλας όπως πχ η R6!

2) Ηλίθιος είναι αυτός που κρίνει μια μοτοσικλέτα μόνον από τα γκάζια της (σα τα παιδάκια ουάου αυτό πάει με τριακόσα ουάου) όχι αυτός που αγοράζει μια με πολλά. Και εγώ δήλωσα ότι θα ήθελα να έχει παραπάνω δύναμη το δικό μου και ο γραναζωτός συνάδελφος επίσης.

Εσύ μπορεί να λές κάποιον ηλίθιο επειδή είναι τελικάκιας. Εγώ αυτόν τον λέω διαφορετικό απο μένα. Μπορείς να τον πείς θύμα του μαρκετιγκ, μπορείς να τον πείς ανουσιο όμως δεν μπορείς να τον πεί ηλίθιο επειδή απο ένα συγκεκριμένο προϊον, θέλει κάτι συγκεκριμένο για τους δικού του λόγους: είτε για να πάει για καφέ είτε για να σπάσει το γαμ!δι στο δυναμόμετρο προσπαθώντας να ξεζουμίσει ένα άλογο παραπάνω. Δικαίωμά του, επιλογή του και δεν έχει κανένας δικαίωμα να τον κρίνει.

3) Αυτός που έχει SS και το πάει μόνο για καφέ αν θέλει να είναι συνειδητοποιημένος θα πρέπει να αγοράσει παπάκι όχι vfr.

Απάντησα παραπάνω ομως να συμπληρώσω οτι προσωπικά, αν είχα τα φράγκα, θα είχα έπαιρνα μια Touono v4 να την έχω για να πάω για καφέ, μιας super tenere για να πάω το ταξιδάκι μου κτλ κτλ και άς με έλεγες κάφρο ή ακόμη και ηλίθιο εσύ που θα με έβλεπες απο το διπλανο τραπέζι ή απο το απέναντι αυτοκινητο σχολιάζοντας οτι... ΄΄ο τύπος αγόρασε super tenere για να κάνει το Θεσσαλονικη αθηνα! Πφ... σιγά το ταξίδι για τέτοιο μηχανακι!΄΄. Και λέω αυτό το παράδειγμα γιατί τα γραφόμενά σου, δεν είναι ιδιαίτερα μακριά απο αυτή την λογική! Και κάτι άλλο: το οτι ΕΣΥ θέλεις να λέγεσαι ή να πείθεις τον εαυτό σου ή οποιονδήποτε, οτι είσαι... συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστης, ... δεν σημαίνει οτι το ίδιο θέλουν ΟΛΟΙ :-) Είπαμε, διαφορετικότητα λέγεται αυτό και να είσαι σίγουρος οτι κάποιος που είναι τέτοιος, ελάχιστα τον ενδιαφέρει αν τον κατακρίνεις εσύ, εγώ κτλ. Αυτός βγάζει τα γούστα του με τον τρόπο που θέλει, και άσε μας εμάς να γράφουμε σεντόνια πασχαλιάτικα για ένα θέμα που γουστάρουμε! Απλο!

4) Δε μας αρέσει αλλά πράγματι είναι πιο εκπολιτισμένες χώρες μοτοσικλετιστικά.

Οκ. Στις εκπολιτισμένες χώρες έχει κάνει θράυση ΚΑΙ το GS 1200++ ή ακόμη και το Varadero. Τι σημαίνει αυτό; Οτι σε ότι αφορα τα BMW πχ ΕΙΜΑΣΤΕ εκπολιτισμένοι; Δεν έχουν 3000 άλογα τουτα! Στη Ελλάδα τα παίρνουν για άλλους λόγους κυρίως εφετζίδικους όμως... αυτό δεν το ξέρει ο Αγγλος!

5) Η νομισματική αξία ενός προϊόντος είναι αποκλειστικά θέμα προσφοράς και ζήτησης. Ήθελα να το γράψω και στον Παναγιώτη πιο πριν αλλά βρισκόταν σε γραναζοπαραλήρημα.

Αυτό σημαίνει οτι... η VFR είχε τρελή ζήτηση και έκανε μέχρι το 2011 που τσέκαρα τελευταία φορά... 12500€;!

5.5) Καταρχάς δε τέθηκε θέμα σύγκρισης στα 800 μιλάμε open. Αν το θέτεις όμως: εξακολουθεί να είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι αν σκεφτείς όλο και κάτι θα βρεις να παίζει από το 2000 έως σήμερα σε 750-800 για να συγκρίνεις και για τα προηγούμενα έτη. Εμένα ήδη μου έχουν έρθει μερικά και δεν είμαι και κανένας γνώστης.

Αστο. Open δε σε παίρνει καθόλου. Με ποιο να συγκριθεί και σε ποιον τομέα; Με το Sprint ST ή ακόμη και με το Falco 1000;! Ενδεικτικά μόνο... διάβασε τις λέει περί... unnecessary technology http://www.motorcyclenews.com/mcn/bikereviews/searchresults/bike-reviews/triumph/triumph-sprint-st-1998-2004-/ το MCN.

7) Κι όμως το γυμνό είναι πιο παιχνιδιάρικο και κάποιοι μπορεί να το γουστάρουν παραπάνω. Θέμα προτίμησης.

Αυτό σου εξηγώ. Οτι ΟΛΑ είναι θέμα προτίμησεις. Απλά είσαι τόσο ικανοποιημένος απο το VFR που επιρρεάζεται η αντικειμενικότητά σου κι ας παραδέχεσαι οτι θα ήθελες 20-30 άλογα ακομη.

8) Προσωπική σου άποψη. Εγώ θα έλεγα ότι δε κάνουν τίποτα εξειδικευμένα. Και είναι φυσιολογικό καθώς ο σκοπός της ύπαρξής του δεν είναι η εξειδίκευση. Αυτό ομως για το οποίο σχεδιάστηκε το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

9) Δε το λες και της σειράς..

10) Μπορείς να τσεκάρεις τις διαφορές με το νέο μοντέλο του 2014 για να κρίνεις αν σε ικανοποιεί ή όχι τεχνολογικά το προηγούμενο μοντέλο.

11) Δεν γνωρίζω Vtec που να ήθελε ρύθμιση βαλβίδων πριν τις 72000χλμ.

*) Αν ο λόγος που πορώθηκες έτσι είναι τα γρανάζια που μπήκανε και γράφουν απλά μη δίνεις σημασία! Λες εγώ να μη τους είδα; Δεν τρελλάθηκα όμως να γράφω σεντόνια. Είναι μια συζήτηση που αμα μπεις στο vrfh.net έχει περισσότερα θέματα από αυτά που έχει ανοίξει το αντιhonda club εδώ. :argue:

ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν μοτοσυκλέτες είμαι πωρωμένος! Που να δείς τι γίνεται με φίλους σε καφέδες! Παλιότερα συμμετείχα πολύ πολύ περισσότερο στο mybike και πολύ πολύ πιο ενεργά όμως σήμερα δεν έχω και τον χρόνο αλλά και την υπομονή να ασχολούμαι με το να προσπαθώ να καταθέσω την άποψή μου παρά μόνο όταν διαβάζω χοντράδες ή όταν πιστεύω οτι αξίζει να ασχοληθώ, ή όταν στην συζήτηση εμπλέκονται άτομα που γνωρίζω σέβομαι και εκτιμώ (ΠαναγιώτηςΚ). Μπορεί να σου φαίνεται οτι γράφω έντονα και ισχύει κιολας όμως δεν το κάνω για να προσβάλλω ή να παρεξηγηθώ κτλ. Το κάνω γιατί έτσι ακριβώς τα σκέφτομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπο! ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ το vfr!!

Αντι-χονταίοι ρίξτε κι άλλη λάσπη... Σας παίρνει!

F O R C E - V 4 !

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε κάποιοι ψάχνουν να βγάλουν χολή, τι να κάνουμε, τους αγαπάμε κι αυτούς... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντικειμενικα σας λεω οτι το VFR 800 FI 1999 που εχω εγω:

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω στο περι παρεξήγησης. Θα μιλήσω επι του θέματος και αυτό απο μόνος του το γεγονός αντικρούει το περιττό σχόλιό σου. Σας αρέσει δε σας αρέσει τους κατόχους, η VFR ΣΗΜΕΡΑ, είναι μια μοτοσυκλέτα της σειράς καλή, ακόμη και σήμερα. Της σειράς δεν ειναι σήμερα μια panigale ή μια crosstourer 1200 όπως και σε 10 χρόνια απο σήμερα, και αυτά τα δύο σε σχέση με τα καινούρια θα είναι πίσω και της σειράς. Στη εποχή της η VFR όντως ήταν κάτι παραπάνω. Υπάρχουν καινούρια μοντέλα που βγαίνουν σήμερα και είναι της σειράς... απο σήμερα κιόλλας όπως πχ η R6!

Εσύ μπορεί να λές κάποιον ηλίθιο επειδή είναι τελικάκιας. Εγώ αυτόν τον λέω διαφορετικό απο μένα. Μπορείς να τον πείς θύμα του μαρκετιγκ, μπορείς να τον πείς ανουσιο όμως δεν μπορείς να τον πεί ηλίθιο επειδή απο ένα συγκεκριμένο προϊον, θέλει κάτι συγκεκριμένο για τους δικού του λόγους: είτε για να πάει για καφέ είτε για να σπάσει το γαμ!δι στο δυναμόμετρο προσπαθώντας να ξεζουμίσει ένα άλογο παραπάνω. Δικαίωμά του, επιλογή του και δεν έχει κανένας δικαίωμα να τον κρίνει.

Απάντησα παραπάνω ομως να συμπληρώσω οτι προσωπικά, αν είχα τα φράγκα, θα είχα έπαιρνα μια Touono v4 να την έχω για να πάω για καφέ, μιας super tenere για να πάω το ταξιδάκι μου κτλ κτλ και άς με έλεγες κάφρο ή ακόμη και ηλίθιο εσύ που θα με έβλεπες απο το διπλανο τραπέζι ή απο το απέναντι αυτοκινητο σχολιάζοντας οτι... ΄΄ο τύπος αγόρασε super tenere για να κάνει το Θεσσαλονικη αθηνα! Πφ... σιγά το ταξίδι για τέτοιο μηχανακι!΄΄. Και λέω αυτό το παράδειγμα γιατί τα γραφόμενά σου, δεν είναι ιδιαίτερα μακριά απο αυτή την λογική! Και κάτι άλλο: το οτι ΕΣΥ θέλεις να λέγεσαι ή να πείθεις τον εαυτό σου ή οποιονδήποτε, οτι είσαι... συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστης, ... δεν σημαίνει οτι το ίδιο θέλουν ΟΛΟΙ :-) Είπαμε, διαφορετικότητα λέγεται αυτό και να είσαι σίγουρος οτι κάποιος που είναι τέτοιος, ελάχιστα τον ενδιαφέρει αν τον κατακρίνεις εσύ, εγώ κτλ. Αυτός βγάζει τα γούστα του με τον τρόπο που θέλει, και άσε μας εμάς να γράφουμε σεντόνια πασχαλιάτικα για ένα θέμα που γουστάρουμε! Απλο!

Οκ. Στις εκπολιτισμένες χώρες έχει κάνει θράυση ΚΑΙ το GS 1200++ ή ακόμη και το Varadero. Τι σημαίνει αυτό; Οτι σε ότι αφορα τα BMW πχ ΕΙΜΑΣΤΕ εκπολιτισμένοι; Δεν έχουν 3000 άλογα τουτα! Στη Ελλάδα τα παίρνουν για άλλους λόγους κυρίως εφετζίδικους όμως... αυτό δεν το ξέρει ο Αγγλος!

Αυτό σημαίνει οτι... η VFR είχε τρελή ζήτηση και έκανε μέχρι το 2011 που τσέκαρα τελευταία φορά... 12500€;!

.

Αστο. Open δε σε παίρνει καθόλου. Με ποιο να συγκριθεί και σε ποιον τομέα; Με το Sprint ST ή ακόμη και με το Falco 1000;! Ενδεικτικά μόνο... διάβασε τις λέει περί... unnecessary technology http://www.motorcycl...-st-1998-2004-/ το MCN.

Αυτό σου εξηγώ. Οτι ΟΛΑ είναι θέμα προτίμησεις. Απλά είσαι τόσο ικανοποιημένος απο το VFR που επιρρεάζεται η αντικειμενικότητά σου κι ας παραδέχεσαι οτι θα ήθελες 20-30 άλογα ακομη.

ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν μοτοσυκλέτες είμαι πωρωμένος! Που να δείς τι γίνεται με φίλους σε καφέδες! Παλιότερα συμμετείχα πολύ πολύ περισσότερο στο mybike και πολύ πολύ πιο ενεργά όμως σήμερα δεν έχω και τον χρόνο αλλά και την υπομονή να ασχολούμαι με το να προσπαθώ να καταθέσω την άποψή μου παρά μόνο όταν διαβάζω χοντράδες ή όταν πιστεύω οτι αξίζει να ασχοληθώ, ή όταν στην συζήτηση εμπλέκονται άτομα που γνωρίζω σέβομαι και εκτιμώ (ΠαναγιώτηςΚ). Μπορεί να σου φαίνεται οτι γράφω έντονα και ισχύει κιολας όμως δεν το κάνω για να προσβάλλω ή να παρεξηγηθώ κτλ. Το κάνω γιατί έτσι ακριβώς τα σκέφτομαι.

Μα τι οργισμένος νέος :angry: λολ! Σεντόνια οργής ξετυλίγεις!

Πιάνεσαι από μια λέξη χάνεις το νόημα και πετάγεσαι εδώ κι εκεί και στο τέλος λες πάλι τα δικά σου αιτιολογώντας αποκλειστικά με τη δική σου λογική χωρίς κανένα επιχείρημα.

Σόρυ κιόλας αλλά σοβαρά για μένα δεν αξίζει καν να συνεχίσω να συζητάω μαζί σου. Νοιώθω λες και βρίσκομαι σε τηλεοπτικό παράθυρο debate που ο καθένας λέει τα δικά του κι εγώ προσπαθώ να επικοινωνήσω.

Κακώς απάντησα κιόλας στο 1ο σου πόστ έπρεπε να την έχω ψιλιαστεί και μόνο από τη διάθεσή σου να μην καταλάβεις τα αυτονόητα που κατάλαβαν άνθρωποι που απάντησαν 3 σελίδες πόστ πριν από εσένα.

Δε θα μπώ στη διαδικασία να απαντήσω ξανά ρίξε καντήλια ότι πεις ναι το VFR .. όχι όχι .. η Honda είναι για τον πέο!

Ζήτω τα Ευρωπαικά! Zήτω η Yamaha! Ζήτω η SUZUKI! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εσύ φίλε μου, κατάλαβες οτι όλα αυτά που γράφω, είναι flamming post ή γεμάτα οργή τότε είσαι ένα τρανταχτό παράδειγμα του γιατί δεν αξίζει κάποιος να κάθεται και να ασχολείται με forum!

Σου παραθέτω αντικειμενικότητα, παραδέχομαι οτι η μοτο σου είναι ακόμη και σήμερα καλή, όμως επειδή σου αποδεικνύω οτι απλά σήμερα είναι ξεπερασμένη, απλά... δε μπορείς να το διαχειριστείς και με την πρόφαση της... ανωτερότητας, τρέχει να κρυφτείς. Πήγαινε γράψε στο τόπικ Funny pics αν είσαι εδώ μέσα για αυτό τον λόγο γιατί πολύ απλά... ΟΠΟΥ και να γράψεις αυτά που γράφεις, θα βρείς κάποιον να σου παραθέσει μια αντίθετη άποψη (πόσο μάλλον να στην τεκμηριώσει κιολας!) και θα σου χαλάσει την σούπα που λέγεται ΄΄Έχω το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου εντελώς αντικειμενικά΄΄. Και παρά αυτά που μου ΄΄σούρνεις΄΄, εγώ αυτό που σου... σούρνω είναι να είσαι καλά, και να έχεις πέντε γνωστούς να σου δώσουν μια βόλτα με το μηχανάκι τους μπας και μπορέσεις να δείς τι γίνεται πραγματικά εκεί έξω. Τέλος, σχετικά με αυτό που λές περί debate... ΦΥΣΙΚΑ και είναι debate! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ΠΡΕΠΕΙ να είναι debate για να βγάλει κάποιος που δεν ξέρει πέντε πράματα, μια άποψη επι του θέματος, ας είναι και η δικιά σου και ας πετάξει την δικιά μου στα σκουπίδια αν αυτός έτσι κρίνει! Γι αυτό είμαστε εδώ. Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς, είπαμε, τόπικ funny pics :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα να μπριζωσω και εγω λιγο τους χονταιους :mB_kalo_e:

Γιατι να πριζωθουμε?Μια χαρα τα λεει,ο ανθρωπος ειναι αντικειμενικος

Για το vtec μιλαει :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διαβαζα απ την αρχη και λεω τι ωραιο θεμα

τι ωραια αναλυση,και ομορφο μηχανακι.

Και πεφτει η αγγελια κι αρχιζετε.....

Aυτη τη χολη που βγαζετε με τα SS ρε παιδες...

Οπως και το αλλο,το δικο μου μηχανακι ειναι η

σωστοτερη επιλογη!!..........

Ναι Ειναι για ΣΕΝΑ απ τη στιγμη που σ αρεσει κ σου βγαζει τα γουστα

Για μενα η σωστοτερη επιλογη ισως ειναι κατι αλλο.

Ενας εχει Vfr και πεταγεται για ενα καφε (Σωστος)

Ο αλλος εχει SS κ πεταγεται για ενα καφεδακι (Ντροπη του!!!!)

Μου φαινεται,αν και λιγο χαζο, οτι κατα βαθος ζηλευετε τα SS ετσι δειχνετε

Για καποιον το μηχανακι ειναι ερωτας γκ@υλα

Για αλλον εργαλειο

Για αλλον γαιδουρι

Καποιος αλλος συμβιβαζεται με λιγο ερωτα-λιγο εργαλειο-λιγο γαιδουρι

Ποιος ειναι τοσο σοφοτερος για να τον κρινει???

Η αισθηση που εχετε εσεις οταν φορτωνετε μπαγκαζια κ ταξιδευετε σβελτα

ειναι ομορφοτερη απο του αλλου που οργωνει το βουνο η του αλλου που ξυνει

μαρσπιεδες?Ο αλλος με το 1000 γυμνο που ντριφταρει-σουζαρει και πεταει σε κλειστο στροφιλικι

δεν ειναι συνηδητοποιημενος επειδη τη βρισκει ετσι?

Αλλος ταξιδευει χαλαρα κ κοιταει το τοπιο,εγω βγαζω σπυρια ετσι!!

Δικαιωμα του και δικαιωμα μου

Ειλικρινα κριμα γιατι το θεμα πηγαινε πολυ ωραια κ με πολυ ενδιαφεροντες πληροφοριες.

Με....δε ξερω καν να πω με λεξεις τι συναισθημα μου βγαζει οταν διαβαζω ατομα που γραφουν

για μαρκες μοτο στο ακριβως ιδιο στυλ που μιλαει καποιος για τις ομαδες.

Ρε σεις σας πληρωνει η HONDA?

Σας πληρωνει ο Αρης η ο παοκ?

Εμεις τους πληρωνουμε ξεκολατε

Προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι εχετε το καλυτερο μηχανακι?

Οποιος νιωθει ετσι δεν εχει αναγκη να το αποδειξει καπου

Σορυ κιολας αλλα νισαφι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να πριζωθουμε?Μια χαρα τα λεει,ο ανθρωπος ειναι αντικειμενικος

ποοο το θαψεεεεε

Για το vtec μιλαει :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΙΑ ΑΝΓΚΛΙΑ ΚΑΛΟ.

ΓΙΑ ΕΝΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΝΤΕΝ ΚΑΝΕΙ.

ΜΕΚΑΝΑΚΙ ΤΕΛΙ ΝΤΙΑΚΟΣΑ ΑΛΟΓΚΑ ΕΓΚΟ ΠΕΡΝΑΟ ΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΚΣΙΣΤΑ ΚΑΝΟ ΜΑΝΓΚΑ.

ΤΖΑΠΑΝΙΖ ΜΕΚΑΝΑΚΙ ΟΚΙ 2 ΚΙΛΙΝΔΡΑ ΟΚΙ ΓΚΑΖΙ ΡΟΠΙ.

ΕΜΙΣ ΕΝΤΟ ΑΛΑΝΙ ΕΚΙ ΑΝΓΛΙΑ ΠΟΥΣΤΙ.

Απο τα καλύτερα ποστ που έχω διαβάσει στο MB.......Xαχαχαχα μου βγηκε ο καφές απο τη μύτη....

Semiaz

..χρωστάς πληκτρολόγιο....:worshippy:

Αυτό το VFR MΑΛΙΣΤΑΑΑ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρών! RC46C

Ωραιος ο συναδελφος. Μηπως εχεις να προτεινεις λυσεις για:

- Μανηταρια

- Βαση GPS

- Πλαίνες βασεις

Να το χαιρεσαι το εργαλειο σου, πολυ ωραιο μοτερ εχει το ατιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο συναδελφος. Μηπως εχεις να προτεινεις λυσεις για:

- Μανηταρια

- Βαση GPS

- Πλαίνες βασεις

Να το χαιρεσαι το εργαλειο σου, πολυ ωραιο μοτερ εχει το ατιμο.

Όχι!

Όχι!

Όχι!

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι!

Όχι!

Όχι!

Ευχαριστώ!

:sad:

Κι'εσυ καγκουρας εισαι ρε? Φαινεται σε χαλασε η πολυ παρεα με το mybike...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι, απλά επειδή δε παίζει μία βρίσκω άλλους τρόπους...

π.χ. το gps στο tankbag +με ακουστικά μέσ' απ' το κράνος

σαμάρια πλαινά δεν, μόνο σάκο δεμένο στη σέλα πίσω, αν και εγώ θέλω να βάλω βάσεις γιατί ββολεύουν. Βέβαια, ταξιδεύω σχεδόν πάντα μονός οπότε δε με πολυπειράζει!

μανιτάρια ΜΑΚΡΙΑ από μένα είναι κακάσχημα...

Τόρα κοιτάω να βάλω μια ψηλότερη ζελατίνα, αυτό με καίει περισσότερο...

Έζει κανείς υπόψιν του κάτι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανηταρια μπορει να ειναι κακασχημα αλλα το πλαινο πλαστικο αμα πεις να το παρεις γνησιο κοστιζει πολλααααα. Για να μην πουμε και την περιπτωση που η ενδεχομενη πτωση αρπαξει και το πλαινο ψυγειο... Εκει αρχιζει το μαυρο κλαμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτέλεσμα εικόνας για vfr800 stem mount

Αποτέλεσμα εικόνας για stem ram mount

Θειο Μητσο σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη η βαση? Εχεις ονομα/κωδικο? Μπαινει ευκολα στο σπιτι με τα λιγα εργαλεια που διαθετουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα